Sevgili Oralet,
Şu foruma bir baktımda ameliyat sürecim aklıma geldi:=))) Canım sen yine burdaydın benimde yanımdaydın :))) Diyorumki tekrar bir hazırlansanda birde tıp okusan :))))))))))))))))) yada ameliyat öncesi ve sonrası hazırlık eğitimi falan gibi bölümler olsa:)))))))
Bir kaça güne kalmaz ameliyat olan arkadaşlarımızla bol bol konuşuruz. Neyse öptüm seni :))
:)))))))Sevgili Mumucuğum :)
Senin ameliyat sürecin unutmam çok zor. Kızları karıştırmıştım ve sen olmadan görüşmeye gitmem diyen kızı bırakıp senle gitmiştim :)) Ayrılırken farketmiştim bunu da :)) Ne iyi olmuş o gün görüşmemiz şu ana kadar kendimde dahil ameliyat sonrası koltukta altında eşofman üzerinde sadece bandajlar bacak bacak üstüne atıp keyifle oturan kimseyi görmemiştim. Hiç unutmayacağım o hatıraları :)
Poisa'nın ziyaretine gittiğimde Barış Bey (kontrollerden çok hastanede görüyor beni) sen soğuk kanlısın seni direkt ameliyathaneye almak lazım demişti :)) Neşter uzatırım doktoruma :)
Ameliyat kapısındaki danışma gibi hissediyorum bazen kendimi girmeden önce veya çıkarken sorulan sorulara isabetli cevaplar verebilmek için :)
Ameliyat sonrası neyin ne olduğunu veya neyin ne olmadığını daha iyi anlıyor insan. Bu sayfada ilk resimli fikir verme adımı (son dönemde diyeyim öncesinde belki vardır görmediğimiz) ilk senden çıktı çokta yerinde oldu. Şimdi herkes albüm yapıyor ve ameliyat olacak kişilere hem yazılı hem sözlü fikir edinme şansı doğuyor. Hani derler ya yeni nesil çok şanslı diye, bence şimdi ameliyat olacaklar çok daha şanslı :))
:)))))))
Evet şimdikiler şanslı ben ameliyatı düşündüğüm sıralar çok istemiştim resimleri görmeyi birtek seni görmüştüm. Ben bu işi sağlıkla atlattım karar vermemde payın çok büyük o yüzden yaptıracak olanlar görsünler fikir sahibi olsunlar istedim iyide yaptım diye düşünüyorum. Ancak ameliyat olmuş sadece kıyaslamaya yapmak isteyenlere, yada bi göriyim benim ihtiyacım yok diyenlere, forumda hiç bir yorumu yada topiği olmayanlara kapalı eklemiyorum canım.
Valla toplanalım birgün yaa Türkiye nin dört bir yanından bir araya gelelim:=)
kızlarrr, ben geldiim. .:) amanın oralet de gelmiş.
kızlar dren bantım dustü . barış beyi aradım ameliyattaydı soramdım enfekte olmaz inşaalah.
size bişey sorucam . sol kolumu hareket ettirirken , içerden bişeyin hareket ettiğini hisediyorumsağda böyle bişey yok , hiç bir şey hiisetmiyorum . ama sol neden böyle yaptı bilmiyorum :
sevdim bu fikri..Mutluluğun, mutluluğum oldu. Diğer kızların mutluluğu da seni mutlu ediyordur eminim. Kişileri ayırdığın kıstas gayet güzel, olması gerektiği gibi bu konuda izindeyim :)
Aslında Altın, Poisa, Abcj= 3. aylık kontrollerini aynı döneme denk getirebilseler bizde Kalem, kahvaltılıkgevrek adını sayamadığım diğer kızlar da o gün fırsat yaratıp görüşebilsek güzel olur. Bu konuyu özelden bi görüşelim derim :)):))
Geçen hafta 25.02.2010 perşembe günü Barış Çakır'a ameliyat oldum. Ameliyat düşünenlere kesssinliklee !! kas zarı altını tavsiye ederim. Bir gece kaldım ertesi gün taburcu oldum. Cumartesi direnlerim alındı. Pazartesi iş başı yaptım :)) Bugün bandajlarım alındı. Şu an görüntü buruşuk ve sert yarın sabaha net bir görüntüye kavuşurmuş. Desteksiz, süngersiz sporcu sütyeni ile dışarı çıkmak benim için imkansızdı. Hala daha bunların bana ait olduğuna inanamıyorum. Ben ameliyattan önce iyi referanslar edindiğim doktorların araştırmasını yaptım. Bu ameliyatı kas altından yapıp haftalarca kolunu oynatamayanların yazdıklarını okudum. Kas zarı altı seçimi ile doğru bir tercih yaptığımı anladım. Çok iyi araştırın piyasada hakkaten kendini iyi pazarlayan ama sonuç olarak kötü iş çıkaran doktorlar fazlasıyla var. Mutlaka doktorunuzun yaptığı çalışmalara bakın. Ben isim yapmış fakat yaptığı işleri korkunç olarak niteleyebileceğim resimlerle karşılaştım. Bu nedenle iyi araştırın, hem zamanınız, hem paranız hem de canınız boşu boşuna harcanıp yanmasın.
Şimdi görüntü netleşsin diye sabırla akşamı bekliyorum :)) zemuszemus
merhaba,:)))))))
Evet şimdikiler şanslı ben ameliyatı düşündüğüm sıralar çok istemiştim resimleri görmeyi birtek seni görmüştüm. Ben bu işi sağlıkla atlattım karar vermemde payın çok büyük o yüzden yaptıracak olanlar görsünler fikir sahibi olsunlar istedim iyide yaptım diye düşünüyorum. Ancak ameliyat olmuş sadece kıyaslamaya yapmak isteyenlere, yada bi göriyim benim ihtiyacım yok diyenlere, forumda hiç bir yorumu yada topiği olmayanlara kapalı eklemiyorum canım.
Valla toplanalım birgün yaa Türkiye nin dört bir yanından bir araya gelelim:=)
merhaba,Arkadaşlar..
Resimlerimin olduğu albümü özel yapmamın sebebi site kuralından önce benim eklediğim kişilerin görmesi gerektiğidir. Benden biri istediğinde içimden geliyorsa görmesine izin veriyorum yok gelmiyorsa istemiyorsam da bu benim tercihimdir.
Sizden değil benden istesinler bu talebi. Lütfen bu konuda en az benim kadar hassasiyet gösteriniz.
Zaten ben buradayken listemdeki kişilerden neden istiyorlar anlamıyorum..
Bu konuda beni bilgilendiren arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Bir değil iki değil yazmak gerekti artık..
Merhaba arkadaşlar,
burada yeniyim ve göğüs dikleştirme ve büyültme ameliyatı için doktor, yöntem, fiyat araştırıyorum. Ancak şu his kaybı riski beni çok korkutuyor. Uzun zaman önce ameliyat olmuş arkadaşlar, bu sorunu yaşayan var mı? his kaybı riskini en aza indiren hatta sıfırlayan bir yöntem var mı?
sevgiler herkese
merhaba,
burada yeniyim henüz ama sanırım sen bu konuda en bilgili kişisin, biraz pat diye olacak ama resimlerini görebilir miyim? dikleştirme ve büyültme ameliyatı omak istiyorum. yardımcı olursan çok sevinirim.
sevgiler
Hepinize verdiginiz moral icin tesekkur ediyorum. Endiselenmemi soyluyorsunuz cogunuz ama benim arastirmalrimda durumum biraz normal disi gorunuyor sanki.
Gogus icimde yanma hissi var
Elektriklenme gibi bir his var
Hala duz yatarken kendim kalkamiyorum
Gogus etrafimdaki hava kabarciklari (gorulmuyor ama hissediliyorlar)
Biraz yurumeye calistim bugun nefesim kesildi
5 dk araliklarla sancilarim var
Dokunamiyorum bile goguslerime
İlk gunki kadar sis ve gergin
Ozellikle sag gogus altimda yanma hissi var
Goguslerimin alt tarafini ve ucunu hissetmiyorummm
Kaburgalari da siddetli bir baski ve nefes darligi var
Arabanin kolunu yada ev kapisini zorla aciyorum(((
Dikis yerleri feci kasiniyor
Bunlarin hepsini doktora anlattim evime geldi ve bunlarin normal oldugunu soyledi.
Benim durumumda olmus yada olan kimse varmi aranizda. Yada belirtiler normalmi sizce???5 gun oldu.
İsin kotusu yarin ise gitmek zorundayim ve napcam bilmiyorum! Bana 2 gune kalkarsin ise gidersin dediklerinden izinde almadim. Artik alamamda.... Yarin 5.gun olacak ise gitmedigim.
(((
Napicam ben ya!!!
Deliricem ya!!!
Canım arkadaşlık teklifini kabul ettim resimlerimi görebilirsin profilimden. Benim 1 yıl oldu ameliyat olalı (Şubat sonunda dolu dolu bir yıl) :)
Sorularına her zaman yardımcı olurum.
Sevgiler.
kabul ettiğin için çok teşekkürler oralet. ben göğüs ucundan açılmasını istiyorum, diğer türlü daha çok dikiş izi kalıyor sanırım. bu da his kaybı açısından riskli yöntemsenin uzun zaman olmuş, dokununca ya da görüntü de çok belli oluyor mu silikonlar ve ameliyat izleri?
kabul ettiğin için çok teşekkürler oralet. ben göğüs ucundan açılmasını istiyorum, diğer türlü daha çok dikiş izi kalıyor sanırım. bu da his kaybı açısından riskli yöntemsenin uzun zaman olmuş, dokununca ya da görüntü de çok belli oluyor mu silikonlar ve ameliyat izleri?
Oraleeet.. Bu yaz hep beraber plajlara mı insek..Alem hatun görsün
Oraleeet.. Bu yaz hep beraber plajlara mı insek..Alem hatun görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?