öncelikle iyi dilekte bulunan tum arkadaşlara cook tesekkur ederım .
ve ayrıyeten ayrı ayrı kalemcim ve oraletcım size de cok tesekkur ederım . hep destek oldunuz yanımda oldunuz. bana her zaman moral verdiniz. o kadar ıyısınız kı kızlar, allahu teala razı olsun sizden . :) siz olmasanız kimden moral alcaktım bilmiyorum.
anesteziden cook korkuyordum , kendime Allaha amenet ettim girdim , allah a binlerce sukurler olsun , sağ salim cıktım.
ilk iki gun sıkıntılı bir surectı simdi daha iyiyim allah a sukur . ama kollarımı tam kullanamıyorum .
barış bey zor sığdırdım dedi. o yuzden benım surecim biraz daha sıkıntılı ilerliyor . rahat yazamıyorum kızlar şimdilik herkese sevgiler.
Arkadaslar dun meme buyutme silikon ameliyati gecirdim. Doktorummda dahil bircok kisiertesi gun kalkabilecegimi ve aci olmayacagini soylediler fakat acidan duramiyorum hareket etmem imkansiz bu yaziyi bile zorla yaziyorum.
Protez kas altina takildigindan bu kadar aci hissettigimi dusunuyorum ama bu sekilde ameliyat olan hicbir arkadasimda bu sorun yoktu.
Meme etrafim korkunc decede sis ve sert. Doktor beni ameliyat edip gitti ve kendisine ulasamiyorum. Yanimda kimse yok, tek basimayim ve cok korkuyorum
Ne yapmaliyim budurum normalmi. Hareket ettigimdeki aci anlatilamaz.
merak etme,bir kaç gün sonra bunların hiçbirini hatırlamayacaksın bile..biraz sabır..farketmeden kollarını mı zorladın acaba...zaten kalkarken birilerinden destek almalısın yoksa kollarından destek almak zorunda kalırsın ki bu daha çok acı çekmene sebep olur..Doktora ulastim geldi hastaneye normal oldugunu soyle ama bu tarifi imkansiz bir aci hareket edemiyorum dunden beri. Yattigim yerden kalkamiyorum. Bu kadar sanci normalmi acaba. Ben silikonu vucudumun kabul etmedigini dusunuyorum.((
Birde gogus etrafima dokundugumda minik hava kabarciklari hissi ven birseyler var. Buda yeni basladi. O kadar pismanimki icimden cikarip atmak istiyorum bunlari. Cok moralim bozuk(
canım benim doktorum da sadece dikişlerin üzerine minicik bantlar takmıştı.bunun bir zararı yok kii üstüne de sporcu sütyenini takmıştı..ben de ilk 3 -4 gün küçük oldu diye üzümüştüm ama zamanla ödemler ininyor,gögüs yerine oturuyor ve şekli daha büyük gözükmeye başlamıştı..panik olman için inan daha erken..mentor konusunu bilemiyeceğim,ben de de mentor kullanıldı,1,5 sene oldu ve bir sıkıntım yok..üzme kendini şu an üzdükçe ağrıların artar.Ayrica mentor diye birmarka takildi. Aniden karar verip yaptirdigimdan arastirmadim ama kimse tavsiye etmiyor...
Gogus arasindaki boslukta aynen duruyor. Yani bosu bosuna bu acilari cektigimi bilmek cok uzucu bilemezsiniz
Arkadaslar dun meme buyutme silikon ameliyati gecirdim. Doktorummda dahil bircok kisiertesi gun kalkabilecegimi ve aci olmayacagini soylediler fakat acidan duramiyorum hareket etmem imkansiz bu yaziyi bile zorla yaziyorum.
Protez kas altina takildigindan bu kadar aci hissettigimi dusunuyorum ama bu sekilde ameliyat olan hicbir arkadasimda bu sorun yoktu.
Meme etrafim korkunc decede sis ve sert. Doktor beni ameliyat edip gitti ve kendisine ulasamiyorum. Yanimda kimse yok, tek basimayim ve cok korkuyorum
Ne yapmaliyim budurum normalmi. Hareket ettigimdeki aci anlatilamaz.
öncelikle iyi dilekte bulunan tum arkadaşlara cook tesekkur ederım .
ve ayrıyeten ayrı ayrı kalemcim ve oraletcım size de cok tesekkur ederım . hep destek oldunuz yanımda oldunuz. bana her zaman moral verdiniz. o kadar ıyısınız kı kızlar, allahu teala razı olsun sizden . :) siz olmasanız kimden moral alcaktım bilmiyorum.
anesteziden cook korkuyordum , kendime Allaha amenet ettim girdim , allah a binlerce sukurler olsun , sağ salim cıktım.
ilk iki gun sıkıntılı bir surectı simdi daha iyiyim allah a sukur . ama kollarımı tam kullanamıyorum .
barış bey zor sığdırdım dedi. o yuzden benım surecim biraz daha sıkıntılı ilerliyor . rahat yazamıyorum kızlar şimdilik herkese sevgiler.
Doktora ulastim geldi hastaneye normal oldugunu soyle ama bu tarifi imkansiz bir aci hareket edemiyorum dunden beri. Yattigim yerden kalkamiyorum. Bu kadar sanci normalmi acaba. Ben silikonu vucudumun kabul etmedigini dusunuyorum.((
Birde gogus etrafima dokundugumda minik hava kabarciklari hissi ven birseyler var. Buda yeni basladi. O kadar pismanimki icimden cikarip atmak istiyorum bunlari. Cok moralim bozuk(
Tesekkur ederim.. Ama moralim nasil bozuk bilemezsiniz.. O kadar kucuk olduki sislikler inince eski haline donucek gibi.
Birde benim doktorum goguslerimi sarmadi sadece gogus altimdaki actigi yere ufak bant yapistirdi o kadar. Normalmi sizce????
Ayrica mentor diye birmarka takildi. Aniden karar verip yaptirdigimdan arastirmadim ama kimse tavsiye etmiyor...
Gogus arasindaki boslukta aynen duruyor. Yani bosu bosuna bu acilari cektigimi bilmek cok uzucu bilemezsiniz
kızlar dren bantlarım banyo sırasında duserse dıye korkuyorum . terleyınce bıraz acılmıs cunku bant .
siz kacıncı gun duş aldınız?
Ayrica mentor diye birmarka takildi. Aniden karar verip yaptirdigimdan arastirmadim ama kimse tavsiye etmiyor...
Doktora ulastim geldi hastaneye normal oldugunu soyle ama bu tarifi imkansiz bir aci hareket edemiyorum dunden beri. Yattigim yerden kalkamiyorum. Bu kadar sanci normalmi acaba. Ben silikonu vucudumun kabul etmedigini dusunuyorum.((
Sevgili Oralet,
Şu foruma bir baktımda ameliyat sürecim aklıma geldi:=))) Canım sen yine burdaydın benimde yanımdaydın :))) Diyorumki tekrar bir hazırlansanda birde tıp okusan :))))))))))))))))) yada ameliyat öncesi ve sonrası hazırlık eğitimi falan gibi bölümler olsa:)))))))
Bir kaça güne kalmaz ameliyat olan arkadaşlarımızla bol bol konuşuruz. Neyse öptüm seni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?