Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

sende atlattın hadı bakalım nazar degmesın allah gonlune verdı bıraz agrıya sızıya katlanılacak artık cok gecmışolsun

canım doktoruna ulasamıyorsan ve bı terslık oldugunu duşunuyorsan bence hemen baska bı doktorla konuş yada muayne ol sana yardımcı olacaklardır emınım

Doktora ulastim geldi hastaneye normal oldugunu soyle ama bu tarifi imkansiz bir aci hareket edemiyorum dunden beri. Yattigim yerden kalkamiyorum. Bu kadar sanci normalmi acaba. Ben silikonu vucudumun kabul etmedigini dusunuyorum. ((
Birde gogus etrafima dokundugumda minik hava kabarciklari hissi ven birseyler var. Buda yeni basladi. O kadar pismanimki icimden cikarip atmak istiyorum bunlari. Cok moralim bozuk (

merak etme,bir kaç gün sonra bunların hiçbirini hatırlamayacaksın bile..biraz sabır..farketmeden kollarını mı zorladın acaba...zaten kalkarken birilerinden destek almalısın yoksa kollarından destek almak zorunda kalırsın ki bu daha çok acı çekmene sebep olur..

Tesekkur ederim.. Ama moralim nasil bozuk bilemezsiniz.. O kadar kucuk olduki sislikler inince eski haline donucek gibi.
Birde benim doktorum goguslerimi sarmadi sadece gogus altimdaki actigi yere ufak bant yapistirdi o kadar. Normalmi sizce????

Ayrica mentor diye birmarka takildi. Aniden karar verip yaptirdigimdan arastirmadim ama kimse tavsiye etmiyor...
Gogus arasindaki boslukta aynen duruyor. Yani bosu bosuna bu acilari cektigimi bilmek cok uzucu bilemezsiniz

Ayrica mentor diye birmarka takildi. Aniden karar verip yaptirdigimdan arastirmadim ama kimse tavsiye etmiyor...
Gogus arasindaki boslukta aynen duruyor. Yani bosu bosuna bu acilari cektigimi bilmek cok uzucu bilemezsiniz
canım benim doktorum da sadece dikişlerin üzerine minicik bantlar takmıştı.bunun bir zararı yok kii üstüne de sporcu sütyenini takmıştı..ben de ilk 3 -4 gün küçük oldu diye üzümüştüm ama zamanla ödemler ininyor,gögüs yerine oturuyor ve şekli daha büyük gözükmeye başlamıştı..panik olman için inan daha erken..mentor konusunu bilemiyeceğim,ben de de mentor kullanıldı,1,5 sene oldu ve bir sıkıntım yok..üzme kendini şu an üzdükçe ağrıların artar.

kızlar dren bantlarım banyo sırasında duserse dıye korkuyorum . terleyınce bıraz acılmıs cunku bant .
siz kacıncı gun duş aldınız?

Canım geçmiş olsun. Ameliyat olmuşsun artık ve kendini daha çabuk toparlaman için moral şart ağlayıp sızlama sakın özellikle göğüs ameliyatında sürecini uzatmış olursun.
Kas altı operasyonlarının acısız geçeceğini söylemek yanlış olur. Tam tersi seni bu ameliyata hazır tutmak için bunu söylemiş olması gerekirdi hem doktorun hem de diğer arkadaşlarının. İkinci günün olduğu için şu an daha şiddetli hissediyor da olabilirsin ki ameliyat oldun bu da normal ama eminim şu an çektiğin acının boyutunu bilmiyorum çünkü yöntemlerimiz farklı seninle.
Şişliklerinin olması normal bu ameliyatların belli bir bekleme süreci var. Bir sonraki kontrolünde daha iyi olacaklar. Şu an hastahanede misin ?

Özellikle kollarını çok hareket ettirme çünkü senin kasların kesildi ve kesilen kaslar kollarını hareket ettirdiğinde kullandığın kaslar. Onun için gerekmedikçe oynatma, kollarını yukarı kaldırma ve tavsiyem sana yardımcı olabilecek bir yakınını çağırman. Tek başına kalma canım hem sana destek olur.

Canım sen iyi ol yeterki biz hep yanındayız senin :)
Dikkat etmiş miydin bilmiyorum bu sayfayı açtığımda ilk yorum yapan arkadaşım sensin :)
Senin bende yerin bir başka :) İşin zor kısmını atlattın hayırlısıyla gerisi de güzel gelecek.
İnan her şeye değer güzel olacak her şey :) 15.gün kontrolüne kadar daha da toparlanmış olacaksın.

Canım ağrın sızın ameliyat yönteminle alakalı geçecek tabiki ama şu an daha yeni ameliyat oldun doktorun sana belli bir süre söyleyecektir. Veya sor söylesin. Dediği gibi normal bir süreçtesin kas altı yöntemine göre beklenen durumlar bunlar fakat bunu sana neden öncesinde söylememiş onu anlamıyorum.
Minik kabarcık hissi geçici bir durum yaşayan arkadaşlarımdan biliyorum 1 en fazla 2 ay içinde gidiyor. Bu sıkıntılı bir durum değil ama her kontrolunde doktoruna söyle onunda bilgisi dahilinde olsun her şey. Moralini bozma, şu an daha çok yeni ağrıların olduğu için mutsuzsun. İllaki geçecek ağrılarında tabi gönül isterdi ki rahat rahat ol bu kadar sıkıntı yaşama ..

Şimdi ne yapmalısın ?

Her şeyin başı moral sana destek olacak biri gelsin yanına ilk olarak çünkü sen fuzuli olarak ne kadar çok hareket edersen o kadar çok yorulursun bu da seni etkiler.
Yok gelecek kimse yoksa kendine en büyük destekçin yine sen olmalısın. Güçlü olmalısın kendin için..
Ağlamıyoruz - sızlamıyoruz. Bunlar hiçbir şeyi düzetmez tam tersi seni iyice geriletir canın daha çok yanar. Şu haftayı bir bitir bakalım nasıl olacaksın sonra. Doktorunun önerdiği ağrı kesicileri kullan önerdikleri ölçüyü aşmamaya gayret et. Sonra her şey çok daha güzel olacak ameliyat olduğuma pişmanım dedin ya, "kim demiş o ben değildim" diyeceksin :)

Tesekkur ederim.. Ama moralim nasil bozuk bilemezsiniz.. O kadar kucuk olduki sislikler inince eski haline donucek gibi.
Birde benim doktorum goguslerimi sarmadi sadece gogus altimdaki actigi yere ufak bant yapistirdi o kadar. Normalmi sizce????

Bazı doktorlar sarmadan direkt sütyen giydirip çıkarıyorlar hastayı odasına.
Benim doktorum sarıp sarmalamayı uygun buluyor. Bana sorarsan ne de olsa ameliyat sarılmasında fayda var. Ama sarılmadıysa da bir sorun yok doktorunun yöntemi bu şekilde demekki. Bir çok doktordada bunu görüyorum normal diyeyim :)

Şişlikler indiğinde şeklini kavramaya hacimlenmeye başlar. 15.gün daha net olur görüntü tabi işte budur bundan sonraki hali diyemeyiz. Zamanla oturacak :)

Eğer minyon bir yapın varsa çıtı pıtı bir hatunsan 275 çok bile gelebilir. Forum sayfalarından bir kız 275 büyük geldi diyip yakınıyordu :)

Senin kilonu, boyunu, göğüs çevreni ölçülerini hatta omuzlarının geniş olup olmadığını da bilmiyorum o yüzden dümdüz bir bedende 275 nasıl durur tam düşünemiyorum.
Göğüs arasındaki boşluk zamanla toparlanacaktır. Daha yepyenisin ameliyatta çok çabuk ve hızlı sonuç almayı istiyoruz tabiki ama azcık daha sabır be canım :)

kızlar dren bantlarım banyo sırasında duserse dıye korkuyorum . terleyınce bıraz acılmıs cunku bant .
siz kacıncı gun duş aldınız?

Canım benim bandajlar çıktıktan sonra Barış Bey ertesi gün yıkanabilirsin demişti. Yani sanıyorum tahmini 6 veya 7.gün gibi banyo yapabildim. Diren bantlarım kendi kendine çıkmış olmalı hiç karışmadım bir sıkıntı da olmadı. Kendisi çıkarsa çıksın dert değil :) Barış Bey'e duş konusunu sorman lazım. Sanıyorum bugün veya yarın duş alabilirsin şeklinde cevap verecektir sana.

Öncelikle çok geçmiş olsun,

Bu bahsettiğin ağrı, şişlik ve sesler şu günler için özellikle kas altı ameliyatı için çok normal biraz dişini sıkıp sabretmeden gerekli. Vücudum kabul etmedi diye birşey söylemek şu an için çok anlamlı değil çünkü Barış bey bunun birinci ayda başlayıp 3 yıla kadar devam eden bir süreç olduğunu anlatmıştı bana.

Doktorunun önerdiği ağrı kesiciyi verdiği miktarlarda al ve elini kolunu oynatma bence bilgisayara girip yazı bile yazma canım. Bugünler geçecek vay be ben ne olmuşum diyeceksin. 275cc küçük değildir sana ameliyat sonrası sendromları çökmüş :))) sabırlı ol mentorda kötü marka silikon değil

Gögüs arası senin doğal yapın neyse o ön plana çıkar eğer çatal olsun diye doktorunu tembihleseydin yapardı eminim ancak bu kez gögüs uçlarının karşıdan bakan bir insan sana neden koltuk altına bakıyor derdi. Doğal gögüs yapısı neyse doktorlar onu büyütüyorlar.

Sevgili Oralet,

Şu foruma bir baktımda ameliyat sürecim aklıma geldi:=))) Canım sen yine burdaydın benimde yanımdaydın :))) Diyorumki tekrar bir hazırlansanda birde tıp okusan :))))))))))))))))) yada ameliyat öncesi ve sonrası hazırlık eğitimi falan gibi bölümler olsa:)))))))

Bir kaça güne kalmaz ameliyat olan arkadaşlarımızla bol bol konuşuruz. Neyse öptüm seni :))

O hava kabarcıkları çok normal canım. Elini bastırınca gırç gırç eder sanki. Bana doktorum daha önce söylediği için ben garipsememiştim zaten birkaç güne kadar da geçti..

Bu zamana kadar hep mentor takılmış ben kötü olduğunu düşünmüyorum sadece yeni nesil protezler mentordan daha iyi. Bence panik olma. Senelerdir mentor kullanıp çok memnun olanlar da vardır. Göğüs boşluğuna gelince yapın neyse oymuş maalesef. 2 meme arasındaki kemiğin kalınlığı kadar açıklık olurmuş. O kemiğiince olanda daha bitişik bir meme kalın olanda daha ayrık. Mesela benim de çok ince değil o kemik:76:

Oralet kanatsız bir melek zaten

O dediğin sesler bendede oldu garc gurc su kabarcığı gibi hemen gittim barış beye baktı dinledi benim dekolteme yakın yerdeydi elimle bastırıncı gurk ediyordu allahım deliricem falan demiştim neyse barış bey kemer gibi yada hani ameliyattan sonra gögsümüze sardığımız bantların daha incesi ve sert olanı ondan aldırdı ve taktık bir süre kullandım sonra kendiliğinden geçti seninkide geçecek bende morarmalar aynı bıçak darbeleri sızlamalar elektrik çarpması gibi şeyler bunların hepsi normalllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…