• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Arkadaşlar..

Resimlerimin olduğu albümü özel yapmamın sebebi site kuralından önce benim eklediğim kişilerin görmesi gerektiğidir. Benden biri istediğinde içimden geliyorsa görmesine izin veriyorum yok gelmiyorsa istemiyorsam da bu benim tercihimdir.

Sizden değil benden istesinler bu talebi. Lütfen bu konuda en az benim kadar hassasiyet gösteriniz.
Zaten ben buradayken listemdeki kişilerden neden istiyorlar anlamıyorum..

Bu konuda beni bilgilendiren arkadaşlarıma da teşekkür ederim. Bir değil iki değil yazmak gerekti artık..

Ohh OHHHhhhhh Arkadaşlarım Adına Çok Mutluyum BENDE Bu Mutluluğu Yaşayan Biri Olrak Nedemek Olduğunu Çok Çok iyi Biliyorum Sevgili Gizemcim de ALBÜM Yaptı Cenk Beyin Elinden Harikalr yaratan Bir Netice Bu :70: Ve Bende EvLi Bir Kadın Olarak Bu MUTLULUĞU Yaşadım Ve bende Albüm yaptım İnsanın Huzuru Olunca Her Şeyin Anlamı VAR :7:

Ohh OHHHhhhhh Arkadaşlarım Adına Çok Mutluyum BENDE Bu Mutluluğu Yaşayan Biri Olrak Nedemek Olduğunu Çok Çok iyi Biliyorum Sevgili Gizemcim de ALBÜM Yaptı Cenk Beyin Elinden Harikalr yaratan Bir Netice Bu :70: Ve Bende EvLi Bir Kadın Olarak Bu MUTLULUĞU Yaşadım Ve bende Albüm yaptım İnsanın Huzuru Olunca Her Şeyin Anlamı VAR :7:

mıks bı daha ızmır yaptıgımda kordonda kadehlerı tokustururuz..:7:

Gizem'in albüm reklamını bu sayfada yapman + kendi albümün içinde geçerli bu.
Neyi duyurmaya çalışıyorsunuz anlamadım. :)

Sorulmuş bir soruya cevapta göremiyorum.

Arkadaşlar kendiniz ile ilgili durumları kendinize ait yeni konular açarak paylaşın lütfen. Konu sahibinin topiğini kendinize ait mesajlarla doldurmayınız.. Böylece konu sahibine de ayıp etmemiş olursunuz:34:

Oraltcigimmm,canımmm,sanırım eger doktorda kabul ederse,yogun olmazsa,haftaya ameliyatımı olacagım inşallah.para işini hallattim sayılırr,şimdiden heyecan bastı beni yaa.:92::54:

Oraltcigimmm,canımmm,sanırım eger doktorda kabul ederse,yogun olmazsa,haftaya ameliyatımı olacagım inşallah.para işini hallattim sayılırr,şimdiden heyecan bastı beni yaa.:92::54:

Hadi bakalım umarım her şey istediğin gibi olur dualarım seninle :))

Bu dönem malum öğretmenlerin izin dönemi boş yer bulmakta zorluk çekebilirsin yarın istersen arayıp en azından hayallerinin yerinde kalması adına sor bakalım. Daha güzel haberlerle bekliyor olacağız seni :))

Gizem'in albüm reklamını bu sayfada yapman + kendi albümün içinde geçerli bu.
Neyi duyurmaya çalışıyorsunuz anlamadım. :)

Sorulmuş bir soruya cevapta göremiyorum.[/QUOTE

Özür Dilerim Biz Sevincimizi Paylaştık Oraletçim Kızacağını Tahmin edemedim duyuru reklam gibi İfadelere üzülürüm Burası Paylaşım Ortamı Böyle Algılanmak Üzücü Hiç Aklımızdan Geçmez :14: Lütfen Olmaz Böyle Cümleler Kurmayalım SevgiLerimLe :13:

canım oraletim hiç üşenmeden benimle ilgilendin. her gün tlf ettin. yine görüşür müyüz bilmem demişsin. yazın buradayım inş uygun olursan görüşelim. çok tatlısın tadın damağımda kaldı. anestezinin etkisinde rüya gibi geldin geçtin. ama bi ara ayık kafa ile görüşelim canım benim :66: yarın ailemin yanına gidiyorum. gene konuşuruz güzelim. memişlerin adını da oralet koydum. biliyorsun bu ameliyatı senin desteğinle oldum ilk olarak. seni seviyorum canım arkadaşım :16:

canım oraletim hiç üşenmeden benimle ilgilendin. her gün tlf ettin. yine görüşür müyüz bilmem demişsin. yazın buradayım inş uygun olursan görüşelim. çok tatlısın tadın damağımda kaldı. anestezinin etkisinde rüya gibi geldin geçtin. ama bi ara ayık kafa ile görüşelim canım benim :66: yarın ailemin yanına gidiyorum. gene konuşuruz güzelim. memişlerin adını da oralet koydum. biliyorsun bu ameliyatı senin desteğinle oldum ilk olarak. seni seviyorum canım arkadaşım :16:

Canımsın sana her zaman uygun olurum ben :) Ya şu an o kadar mutlu oldum ki anlatamam sana. Mutluluğuna ortak olmak benim için en her şeyden önemli. Anestezili halin bile çok güzeldi. Yüzün hep gülüyordu bu ilk anlarımızı hiç unutmayacağım :) Oraletlerime iyi bak diyeyim o halde :)
Canım kardeşim bende seni seviyorum şu anki mutluluğumu kelimelere dökemedim inan.
Ne mutlu sana. Ne mutlu bana. Barış Bey beni yine yanıltmadı bu kadar mutlu kızlar yarattığı için senelik kontrolümde bir kez daha sizler için teşekkür edeceğim ayrıca beğenip imza bile atmış bu jestine de bayıldım :))

Altın çok sevindiim senin adınaa. Memişlerin adı oralet mi:60::60::60: yakışır valla:69:

altııınn geçmiş olsun hayırlı olsun nasılsın??? valla benden sonra geldin foruma benden önce amacına ulaştın ne güzel yaa darısı başıma inşallah

ıyılesmıssın bakıyorum dondun sonunda aramıza nasıl hıssedıyorsun artık aman nazar değmesın oraletlerıne kıskandım valla bende ısım koyucam olunca

Arkadaslar dun meme buyutme silikon ameliyati gecirdim. Doktorummda dahil bircok kisiertesi gun kalkabilecegimi ve aci olmayacagini soylediler fakat acidan duramiyorum hareket etmem imkansiz bu yaziyi bile zorla yaziyorum.
Protez kas altina takildigindan bu kadar aci hissettigimi dusunuyorum ama bu sekilde ameliyat olan hicbir arkadasimda bu sorun yoktu.
Meme etrafim korkunc decede sis ve sert. Doktor beni ameliyat edip gitti ve kendisine ulasamiyorum. Yanimda kimse yok, tek basimayim ve cok korkuyorum :(
Ne yapmaliyim budurum normalmi. Hareket ettigimdeki aci anlatilamaz.

ben doktor arastırırken , kas altı uygulaacagını soyleyen doktor , kasınıkesecegım ıcın acın cok olacak hazırlıklı ol demti. korkma yanı olur mu . kas altında bu aı normal.

öncelikle iyi dilekte bulunan tum arkadaşlara cook tesekkur ederım .
ve ayrıyeten ayrı ayrı kalemcim ve oraletcım size de cok tesekkur ederım . hep destek oldunuz yanımda oldunuz. bana her zaman moral verdiniz. o kadar ıyısınız kı kızlar, allahu teala razı olsun sizden . :) siz olmasanız kimden moral alcaktım bilmiyorum.
anesteziden cook korkuyordum , kendime Allaha amenet ettim girdim , allah a binlerce sukurler olsun , sağ salim cıktım.
ilk iki gun sıkıntılı bir surectı simdi daha iyiyim allah a sukur . ama kollarımı tam kullanamıyorum .
barış bey zor sığdırdım dedi. o yuzden benım surecim biraz daha sıkıntılı ilerliyor . rahat yazamıyorum kızlar şimdilik herkese sevgiler.

Back