Ohh OHHHhhhhh Arkadaşlarım Adına Çok Mutluyum BENDE Bu Mutluluğu Yaşayan Biri Olrak Nedemek Olduğunu Çok Çok iyi Biliyorum Sevgili Gizemcim de ALBÜM Yaptı Cenk Beyin Elinden Harikalr yaratan Bir Netice BuVe Bende EvLi Bir Kadın Olarak Bu MUTLULUĞU Yaşadım Ve bende Albüm yaptım İnsanın Huzuru Olunca Her Şeyin Anlamı VAR
mıks bı daha ızmır yaptıgımda kordonda kadehlerı tokustururuz..
Ohh OHHHhhhhh Arkadaşlarım Adına Çok Mutluyum BENDE Bu Mutluluğu Yaşayan Biri Olrak Nedemek Olduğunu Çok Çok iyi Biliyorum Sevgili Gizemcim de ALBÜM Yaptı Cenk Beyin Elinden Harikalr yaratan Bir Netice BuVe Bende EvLi Bir Kadın Olarak Bu MUTLULUĞU Yaşadım Ve bende Albüm yaptım İnsanın Huzuru Olunca Her Şeyin Anlamı VAR
Arkadaşlar kendiniz ile ilgili durumları kendinize ait yeni konular açarak paylaşın lütfen. Konu sahibinin topiğini kendinize ait mesajlarla doldurmayınız.. Böylece konu sahibine de ayıp etmemiş olursunuz
Oraltcigimmm,canımmm,sanırım eger doktorda kabul ederse,yogun olmazsa,haftaya ameliyatımı olacagım inşallah.para işini hallattim sayılırr,şimdiden heyecan bastı beni yaa.:92:
Gizem'in albüm reklamını bu sayfada yapman + kendi albümün içinde geçerli bu.
Neyi duyurmaya çalışıyorsunuz anlamadım. :)
Sorulmuş bir soruya cevapta göremiyorum.[/QUOTE
Özür Dilerim Biz Sevincimizi Paylaştık Oraletçim Kızacağını Tahmin edemedim duyuru reklam gibi İfadelere üzülürüm Burası Paylaşım Ortamı Böyle Algılanmak Üzücü Hiç Aklımızdan GeçmezLütfen Olmaz Böyle Cümleler Kurmayalım SevgiLerimLe :13:
canım oraletim hiç üşenmeden benimle ilgilendin. her gün tlf ettin. yine görüşür müyüz bilmem demişsin. yazın buradayım inş uygun olursan görüşelim. çok tatlısın tadın damağımda kaldı. anestezinin etkisinde rüya gibi geldin geçtin. ama bi ara ayık kafa ile görüşelim canım benimyarın ailemin yanına gidiyorum. gene konuşuruz güzelim. memişlerin adını da oralet koydum. biliyorsun bu ameliyatı senin desteğinle oldum ilk olarak. seni seviyorum canım arkadaşım
canım oraletim hiç üşenmeden benimle ilgilendin. her gün tlf ettin. yine görüşür müyüz bilmem demişsin. yazın buradayım inş uygun olursan görüşelim. çok tatlısın tadın damağımda kaldı. anestezinin etkisinde rüya gibi geldin geçtin. ama bi ara ayık kafa ile görüşelim canım benimyarın ailemin yanına gidiyorum. gene konuşuruz güzelim. memişlerin adını da oralet koydum. biliyorsun bu ameliyatı senin desteğinle oldum ilk olarak. seni seviyorum canım arkadaşım
Altın çok sevindiim senin adınaa. Memişlerin adı oralet miyakışır valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?