evet bikiniler yeni gecelikler hepsine bakıyorum hepsinetereddüt ettiğim hiç bişey kalmadı olur mu olmaz mı diye :) kendime güvenim geldi nasıl güzel bişey buu :)
Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun canım :)
Evine de yakın şanslısın. Dual plana yakışan protez yuvarlak. Zaten kas altı ve dualde yuvarlağın tercih edilme sebebi, protezin bir bölümü veya tamamı kasın altında kalıp doğal bir görünüm elde edilebilmek. Bu yüzden kas üstü ve kas zarı altında genelde damla tercih ederler.
Aslında biz her ne kadar buna tercih meselesi desekte her yöntemde protezin duruşu çok farklı. Yönteme göre karar vermek gerek. Büyüklük konusunda doktoruna bir resim göstermeyi dene. En azından büyüklük derken ne kadar bir büyüklük olacağını anlamış olur ve yerleştirirken ona göre cep açar.
Hayırlı olsun tekrar. Artık güzel haberlerinle de beklerim :)
kızlar yaa çok teşekkürler destekleriniz için zaten regl olcam duygusala bağladım:))) şimdi bi de abla engeli çıktı gerçkten beni alamıyo işte ne gerek var zaten çok güzelsin herkes aynı olamaz onlar senin özelliğin falan filan..hasta olanlar bile ameliyattan korkuyo sen kendin razı oluyosun anlamıyorum diyo..o destek olmazsa da yaptıramam ki kim bakacak bana(( ayın 3ü 4ü gibi de regl olacağımı hesaplarsam ooo baya erteliyorum marta iyileşmiş olmam lazım benim..tabi bi de paramın üstünü tamamlamak var nese onu halledecem bi şekilde..ya çok dertlendim size de ama napim başka beni anlayan yok yani (
Kızlaaaar çok heyecanlıyım. Bugün doktorumla görüşeceğim. Bakalım kaç cc diyecek
Canım benim, ablanı anlıyorum aslında seni sevdiği için bıçak altına yatmana razı gelmiyor fakat bu bedenle ileride yaşayacak olan sensin keşke seni anlasa sana destek olsa. Benim bu konuda en büyük destekçim annemdi. Diğer yakınlarım karşı gelse de annem en başta razı geldiği için problem yaşamamıştım. Bu konuda ne kadar istekli ve kararlı olduğunu belli et. Tartışarak değil. Ben sadece iki kelime konuştum annem sonra istiyorsan yaptır dedi. Annem önyargılıdır bu konuda izin vermeyecek derdim meğer önyargılı olan ben mişim, Barış Bey'e görüşmeye gittiğim gün TV'ye çıkmış annem dedi hemen şu kanalı aç izle senin doktorun yayında :) O sıra yolda olduğum için izleyememiştim. Hastanede tanışmış oldum. Ya dostum sen konuş bence tekrar, gerçekten şu ameliyatı olmasını istediğim kızlardan birisin, uzun zamandır bu kadar yaklaşmışken umarım her şey gönlüne göre gider ve seni anlarlar..
Canını sıkma sakın belli mi olur yaptırırsın, günün birinde geriye bakıp böyle de olmuştu deriz :)
canım benim ya çok sağol umarım zaten senin de beni desteklemeni bekliyorum çünkü benim de kararım kesn dedim bakalım nolacak..5 buçukta murat tezcan diye bi doktor var burda onunla görüşmeye gidecem o ne dicek acaba?? bi de resimlere bakıyorum yurtdışı sitelerden öncesi sonrası.benim beğendiklerim ne öle uçmuş 400-450 ler havada uçuyo..istediğim gibi olmazsa hadi ya(
Hep destek tam destek :) Görüşmen hayırlı olsun canım kendini iyi bir doktora emanet et. Hiç değilse ameliyattan sonra sonuçlara bakıp senin bu konuda iyi bir karar verdiğini anlasınlar :)
Murat Bey daha önce duymamıştım giden arkadaşlardan da bildiğim yok ama siteyi bir tararsın olanlar varsa fikir edinirsin. Yurt dışında öyle canım 400'den aşağı yaptıran yok
Ama görüntü olarak yani afedersin fazla hormon salgılamış gibi bir problem varmış gibi görünüyor bir çoğu. Sen baktığın beğendiklerini bana da gönder bakalım :)
Önemli olan dokotrunun yaptığı işlemlere bakman neyi, nasıl, ne şekilde yaptığı. Uzun zamandır bu sitedesin artık her konuda fikir sahibisin. Görüştüğün doktorların bilgilerini karşılaştır hangisi içine sinerse kararını vermiş olacaksın zaten :) Umarım güzel bir görüşme olur, şimdiden bol şans :)
oralet görüştüm murat beyle cidden kafam karıştı yaa..( bi kere sana taş çatlasa 300 olur yoksa tıknaz durursun dedi..sora meme dokusunun altına koyuyo..kas zarı altı diye bişey yok dedi saçma dedi dual plan da bizimkilerin uydurduğu geçmişte kalmış bişey dedi..kas altına koyarsa ilerde bebeğimi emzirdiğimde memem sarkarsa protez kasın altında kalacakmış meme üzerinden sarkacakmış kötü durabilirmiş..damla önerdi ama yuvarlak da istesem olurmuş..markalar değişik mentoru pek beğenmiyo silikat mı ne dedi unuttum bi de netrella dedi o iyiymiş ve garantiliymiş brezilya malıymış falan üff kafam karıştı yaa
kızlar merhaba...altın06'dan ve abcj'den haberler var..ikisinin de ameliyatı çok iyi geçmiş.. oraletciğim yolda olduğu için onun bilgilerini aktarıyorum " hem altına hem de abcj 'ye 320 cc takılmış ve her ikisi de şu an inanılmaz mutlularmış"..oraletten diğer ayrıntıları öğreniriz..ama kızlar için herşey yolunda..darısı olamk isteyenlerin başına
oralet görüştüm murat beyle cidden kafam karıştı yaa..( bi kere sana taş çatlasa 300 olur yoksa tıknaz durursun dedi..sora meme dokusunun altına koyuyo..kas zarı altı diye bişey yok dedi saçma dedi dual plan da bizimkilerin uydurduğu geçmişte kalmış bişey dedi..kas altına koyarsa ilerde bebeğimi emzirdiğimde memem sarkarsa protez kasın altında kalacakmış meme üzerinden sarkacakmış kötü durabilirmiş..damla önerdi ama yuvarlak da istesem olurmuş..markalar değişik mentoru pek beğenmiyo silikat mı ne dedi unuttum bi de netrella dedi o iyiymiş ve garantiliymiş brezilya malıymış falan üff kafam karıştı yaa
kızlar merhaba...altın06'dan ve abcj'den haberler var..ikisinin de ameliyatı çok iyi geçmiş.. oraletciğim yolda olduğu için onun bilgilerini aktarıyorum " hem altına hem de abcj 'ye 320 cc takılmış ve her ikisi de şu an inanılmaz mutlularmış"..oraletten diğer ayrıntıları öğreniriz..ama kızlar için herşey yolunda..darısı olamk isteyenlerin başına
dual plan mı uydurukmus buna gulerım işte ısmı bıle turkce degıl nasıl onunkıler uyduruyomus:))butun cerrahlar yenı bır yontem derken kaszarı altına ve dual plane nasıl eskıde kalmıs bır yontem oluyomus..goole a yaz dual plan silikon diye ve cıkan yazıları oku ve gıttıgın cerraha da oner acıpp ıkı dakıkasını ayırıp bır okusun...bence sen o cerraha amelıyat olmadan once ıyıce bı dusun derım cunku cagın coooookkk gerısınde kalmış..bazı cerrahlar yapamadıgı teknıklerı yerebılıyo bunada dıkkat et..bu kadar ınsan kaszarı altı ve dual plan oluyo memnunken o cerrahın ole bı sey solemesı sacma..
ayrıca sarkma olsa bıle protezı cıkarmadan dıklestırme yapılabılınıyo..cogu cerrah bunu uygularken onun bunu bılmemesıde ılgınc..
oralet görüştüm m. beyle cidden kafam karıştı yaa..( bi kere sana taş çatlasa 300 olur yoksa tıknaz durursun dedi..sora meme dokusunun altına koyuyo..kas zarı altı diye bişey yok dedi saçma dedi dual plan da bizimkilerin uydurduğu geçmişte kalmış bişey dedi..kas altına koyarsa ilerde bebeğimi emzirdiğimde memem sarkarsa protez kasın altında kalacakmış meme üzerinden sarkacakmış kötü durabilirmiş..damla önerdi ama yuvarlak da istesem olurmuş..markalar değişik mentoru pek beğenmiyo silikat mı ne dedi unuttum bi de netrella dedi o iyiymiş ve garantiliymiş brezilya malıymış falan üff kafam karıştı yaa
Detaylarda heyecanlı ve mutluyduk özet geçecek olursam.
Ameliyat sıralarına göre önce Altın'ı sonra Abcj'yi görmeye gittim. cıvıl cıvıldı yemeğini yeni yemişti henüz yürütülmemişti. Sonra Abcj nin yanına gittim ameliyattan çıkalı yaklaşık 1 saat kadar olmuştu henüz yemek yememişti. Ama konuşurken yüzü hep gülüyordu ikisine de 320 cc yüksek profil takılmış. İki hatunla uzun uzun sohbet ettik birbirini ilk kez gören fakat sanki yıllardır tanışıyormuş gibi yaşadığımız his, yüzümüzdeki mutluluk görülmeye değerdi. Barış Bey'in akşam ziyaretine de denk gelmiş oldum. İkisi içinde "yakışan bir protez kullandım, mutlu ol artık göğüslerin var" demesi çok güzeldi.
(Üç sayfaya aynı yazıyı yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın mutluluğun fazla tarife ihtiyacı yok :) Detayları kendileri anlatacaktır zaten. Bir daha karşılaşır mıyız bilemem ama ben onları hep yüzlerindeki gülümsemeyle hatırlayacağım..
Kalemcimde canlı canlı seslerini de duydu mutluluğa bir ortakta kendisiydi. :)
Sağol dostum o ana ortak olmak çok güzeldi. Ben ameliyat olurken hayatımda KK yoktu. Olsaymış diyorum bazen kısmet :) Yine de en güzel dostluğu sanal olarak tabir etsekte burada bulabiliyoruz. Dostum Kalem, iyiki varsın yahu :)
Kalemcimde canlı canlı seslerini de duydu mutluluğa bir ortakta kendisiydi. :)
Sağol dostum o ana ortak olmak çok güzeldi. Ben ameliyat olurken hayatımda KK yoktu. Olsaymış diyorum bazen kısmet :) Yine de en güzel dostluğu sanal olarak tabir etsekte burada bulabiliyoruz. Dostum Kalem, iyiki varsın yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?