• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

selam kizlar. gec dondum biliyorum bir gittim pir gittim biliyorum. amaaa biliyorum ki oralet ve poisa beni temsilen (cunku beni bire bir gorup gidisatimi bilenler) tum detaylari aktardi :) gayet mutlu mesut huzurlu gunler geciriyorum. ertelemenin alemi yok kizlar. uzun uzun dusunmeler nasil olur demeler stresler gereksiz. ameliyat sonuc itibari ile ilk 3 gun zorluk olabilir, yumusama olana kadar rahatsizlik hissedilebilir ama ennn kotu ihtimalle 3 hafta surer. 3 hafta icin bu dusunceden vazgecmeye aylarca dusunmeye degmez. Onemli olan iyi bir doktor (orn; Baris Cakir) ve iyi bir zaman (kis aylari daha makbul) darisi basiniza simdiden :16:

Hoş geldin yahu :) İmzadan sonra kayıplara karıştın :))
Mutlu, mesut, huzurlu olman bana da aynı orantıda renk kattı. Yüzü gülen insanlar görmek güzel :)
:nazar::nazar: takayım seninde tam dekoltene imzanın yanına :)) İyi günlerde kullan cicilerini :)

Daha önce yazmıştım gerçi bandajlar açıldıktan sonra Barış Bey'den imza alan hatun kahvaltılıkgevrek. Hani imrenmedim desem yalan olacak :)) Doktora mutluluğu ifade etmenin en güzel karşılığı.

Son düzenleme:
canım ben seni hatırlayamadım ya. Daha önce görüştük mü biz seninle. Nickini ilk defa gördüm sanırım.

Altıncım çeşitli sebeplerden ötürü nick değişikliği yaptırdı kendisi. Eski nicki yazsam hatırlayacaksınız da bu kez iş amacından sapmış olacak. Özelden yazayım :)

Heeeee şu bizim kahvaltılık gevrek. şimdi hatırladım :)))) ben de seni bekliyordum kahvaltılık gevreğim yuppiiiii :64: Anlat hemen ayrıntıları bana. 5 günüm kaldı. :92:

hayrola niye mutsuzsun canım?sende benim gibi yaptıranlara mı iç geçiriyorsun boş ver ALLAH BAŞKA DERT KEDER VERMESİN.

kızlar cok mutsuzum:59:

Canım abcj, üzme kendini ne olur. İllaki bu mevsimde talihsizlik yaşayanlar olacak senin gibi. Hani kiminin üzüntüsü kiminin mutluluğu oluyor..

Ameliyatını iptal ettirmek zorunda kalanlar olabilir. Ben de takip edeceğim senin için. Senin için ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Sen şimdi kendine dikkat et toparlanmaya bak. Olurda bir haber çıkarsa güzel bir şekilde ameliyata girmeni isterim.

Son düzenleme:
kızlar yaa tamam yazacaklarımın barış çakırla ilgisi olmayabilir ama sonuçta tüm arkadaşlarım bu konuya abone hrkes duysun dedim:))) 1 saat sonra mesut özcana muayeneye gidiyorum en azından bi adım atacam:)) bursadayım ve yakın artı ücretinin düşük olması benim için önemli ama doktor da 45 doğumlu yaa:)) bilemiyorum gelişmeleri bildiririm merak eden olursa..ilgilenin benimle yaa:((

kızlar yaa tamam yazacaklarımın barış çakırla ilgisi olmayabilir ama sonuçta tüm arkadaşlarım bu konuya abone hrkes duysun dedim:))) 1 saat sonra mesut özcana muayeneye gidiyorum en azından bi adım atacam:)) bursadayım ve yakın artı ücretinin düşük olması benim için önemli ama doktor da 45 doğumlu yaa:)) bilemiyorum gelişmeleri bildiririm merak eden olursa..ilgilenin benimle yaa:((

canım bursada kalsam ben de mesut beye giderdim herhalde. hakkında hayırlısı olsun. gelişmeleri yazarsın.

Canım yaz yahu sen benim eski arkadaşlarımdansın :))
Hadi hayırlı uğurlu olsun görüşmen :) Tecrübesine bak bakalım. Benimde doktorum yaş itibarıyla çok genç doktor başarıları yaşından büyük :)) Önemli olan ortaya çıkararacağı işin kalitesi. Yaş konusuna takılmadan görüşmeni yap. Hadi hakkında hayırlısı canım güzel haberlerini beklerim :)

gittim geldiiimm yaptığı işlere de baktımm gayet güzel yani.. evime de çok yakın..275 önerdi bana ben de olmuşken biraz daha büyük olsun istiyorum dedim 325e kadar bakarız dedi..mentor marka yuvarlak takıyomuş dual plan yapıyo..

gittim geldiiimm yaptığı işlere de baktımm gayet güzel yani.. evime de çok yakın..275 önerdi bana ben de olmuşken biraz daha büyük olsun istiyorum dedim 325e kadar bakarız dedi..mentor marka yuvarlak takıyomuş dual plan yapıyo..

mesut özcan'dan pişman olacağını zannetmiyorum . şahsen ben çok şanslı hissediyorum kendimi onu tanıdığım için.kelimelerle anlatmaya gerek yok.yaptığı ameliyatlarla adını zaten literatürlere yazdırmış türkiyenin en başarılı cerrahlarından.ilgisi alakası da her daim devam edecek,bi baba şefkati ve sıcaklığında.yine de karar senin ve şimdiden geçmiş olsun :8:

Son düzenleme:
makigosan bende bir ay olmadı henüz yaptıralı ama şuan o kadar mutluyum ki anlatamam :D ne kadar erken yaptırırsan o kadar iyi inş. senin de çok güzel geçer

Canım geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun :nazar::nazar: seni mutlu görmek güzel :))

Teşekkür ederim canım :) bunu düşünen kimse ertelemesin yaptırsın ve mutlu olsun umarım :) barış bey bu mutluluğumda ki en önemli faktör en doğru seçim oldu benim için :) ve senin desteklerin :)

Teşekkür ederim canım :) bunu düşünen kimse ertelemesin yaptırsın ve mutlu olsun umarım :) barış bey bu mutluluğumda ki en önemli faktör en doğru seçim oldu benim için :) ve senin desteklerin :)

Herkeste cesaret mevcut ama son raddeye kadar saklıyoruz genelde :)
Sende gerektiği anda çıkardın ortaya. Birbirini görmemiş tanımamış insanlarız ama mutluluk kaynağımız ve en büyük ortak noktamız Barış Bey :)) Mutluluğuna ortak etmen beni sevindirdi ama kendi başına hallettin her şeyi. Esas ben seni tebrik ediyorum. Mutluluğunu ertelemedin. Bikini bakmaya başlayanlardansın tahmin edebiliyorum :)) Biranönce yaz gelmeli :))

Herkeste cesaret mevcut ama son raddeye kadar saklıyoruz genelde :)
Sende gerektiği anda çıkardın ortaya. Birbirini görmemiş tanımamış insanlarız ama mutluluk kaynağımız ve en büyük ortak noktamız Barış Bey :)) Mutluluğuna ortak etmen beni sevindirdi ama kendi başına hallettin her şeyi. Esas ben seni tebrik ediyorum. Mutluluğunu ertelemedin. Bikini bakmaya başlayanlardansın tahmin edebiliyorum :)) Biranönce yaz gelmeli :))

evet bikiniler yeni gecelikler hepsine bakıyorum hepsine :D:D tereddüt ettiğim hiç bişey kalmadı olur mu olmaz mı diye :) kendime güvenim geldi nasıl güzel bişey buu :)

Hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun canım :)
Evine de yakın şanslısın. Dual plana yakışan protez yuvarlak. Zaten kas altı ve dualde yuvarlağın tercih edilme sebebi, protezin bir bölümü veya tamamı kasın altında kalıp doğal bir görünüm elde edilebilmek. Bu yüzden kas üstü ve kas zarı altında genelde damla tercih ederler.
Aslında biz her ne kadar buna tercih meselesi desekte her yöntemde protezin duruşu çok farklı. Yönteme göre karar vermek gerek. Büyüklük konusunda doktoruna bir resim göstermeyi dene. En azından büyüklük derken ne kadar bir büyüklük olacağını anlamış olur ve yerleştirirken ona göre cep açar.
Hayırlı olsun tekrar. Artık güzel haberlerinle de beklerim :)

Back