selam kizlar. gec dondum biliyorum bir gittim pir gittim biliyorum. amaaa biliyorum ki oralet ve poisa beni temsilen (cunku beni bire bir gorup gidisatimi bilenler) tum detaylari aktardi :) gayet mutlu mesut huzurlu gunler geciriyorum. ertelemenin alemi yok kizlar. uzun uzun dusunmeler nasil olur demeler stresler gereksiz. ameliyat sonuc itibari ile ilk 3 gun zorluk olabilir, yumusama olana kadar rahatsizlik hissedilebilir ama ennn kotu ihtimalle 3 hafta surer. 3 hafta icin bu dusunceden vazgecmeye aylarca dusunmeye degmez. Onemli olan iyi bir doktor (orn; Baris Cakir) ve iyi bir zaman (kis aylari daha makbul) darisi basiniza simdiden
Hoş geldin yahu :) İmzadan sonra kayıplara karıştın :))
Mutlu, mesut, huzurlu olman bana da aynı orantıda renk kattı. Yüzü gülen insanlar görmek güzel :)
takayım seninde tam dekoltene imzanın yanına :)) İyi günlerde kullan cicilerini :)
Daha önce yazmıştım gerçi bandajlar açıldıktan sonra Barış Bey'den imza alan hatun kahvaltılıkgevrek. Hani imrenmedim desem yalan olacak :)) Doktora mutluluğu ifade etmenin en güzel karşılığı.
Son düzenleme: