Hoşgeldin mukumukumuk, ben de yeni üyelerdenim :) ben kısmetse 2-3 haftaya en kötü ihtimalle 1 aya kadar resmimi gönderebilirim :) before kısmı değil de after resmimi afiş yaptırıp asıcam sanırım
Ne istediğini bilen ve direkt hedefine odaklaşan arkadaşımız ciwciwss hakkaten dediği gibi ameliyat tarihini aldı ama bizim gibi haftalarca beklemedi geriye sayacak gün bile kalmadı, üstelik sıfır stres ve heyecan var. Sadece ne istediğini biliyor detaylara kafasını yormuyor. Bu kıza baktığımda kendimi görüyorum bende biranönce ameliyat olup bu işi bitirmek istemiştim. Benden daha hızlılarda varmış rakiplerim artıyor :))) Vee Yarın ameliyat oluyor :))) İnanılmaz heyecanlıyım.
Ciwciwssim yarınki ameliyatın şimdiden hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan cicilerini diyorum ve peşin peşintakıyorum. Yarın akşam ziyaretinede geleceğim, hiç kaçarı yok güzel haberlerini alıp döneceğim. :)) :82:
aman iyi iyi. ben de güzel haberleri alıp moral depolıyım bari :)
Gittim, gördüm muhabbet koyuydu anca geldim :)
Hem aynı ameliyatı olup hem de KK üyesi olunca paylaşılacak konu çok oluyor yahuu.
Ciwciwssi çok iyi gördüm ben gittiğimde yemeğini yemiş yatıyordu :) Her şey iyiydi yüzü gülüyordu rahat rahat konuşup elini kolunu da oynatıyordu. Barış Bey de geldi ameliyat hakkında bilgi verdi. 280 cc Yüksek Profil kullandığını söyledi. Zaten bir bayana yüksek yakışır diyor kendisi görüntü daha şık durur diyor :) Ciwciwss; Her şey yolunda, çok mutlu olduğumu kızlara ilet dedi.
Yani bu ziyaretin sonucu kısaca = mutluluk. :)
Tekrar geçmiş olsun, hayırlı uğurlu olsun ve iyi günlerde kullan cicilerini diyorum :)
kızlar, cts günü barış beyle görüşmeye gittim. Bana 320cc dedi. Oradaki silikonlardan üzerimde denerken ben 365 ccye karar verdim. İşte ameliyat sırasında bakarım dedi, eğer güzel dururssa 365i takarım dedi yoksa takmam dedi. Ben aslında 400 istiyordum ama 400 olmaz dedi.. Normalde göğüs ölçüm 36B.
Ya ben muayene sırasında feci şekilde demoralizeydimyol yorgunluğu vardı üstümde ( şimdi bi sürü şey aklıma takıldı gene. Bu arada Barış beyin gösterdiği önceki ameliyat fotoları gerçekten çok güzel. Çok doğal duruyorlar. Ben kendim için hem doğal ama büyük doğal dursun istiyorum. Sizce 365cc nasıl olur :S ben bilemedim kafam karıştı. Acep 365ccyi koyunca benim yeni bedenim kaç olur ki :/
Bu arada amerliyat olursam ocakta gün alabiliyorum... ama stres oldum, destekkkkkkk istiyorum sizden..
canım barış beyin ilk defa bu kadar büyük cc ye onay verdiğini duydum çok şaşırdım. 36 derken 36 beden misin anlamadım. göğüs altı ölçün kaç cm. aslında b cup olduğuna göre var sende göğüs. bana kaç diyecek çok merak ediyorum. sen kafana takılan şeyleri yaz buraya. ameliyat olan arkadaşlar sağolsun her konuda yardımcı oluyorlar. benim stresimi bile aldılar, pamuk gibi olursun bir süre sonra
canım barış beyin ilk defa bu kadar büyük cc ye onay verdiğini duydum çok şaşırdım. 36 derken 36 beden misin anlamadım. göğüs altı ölçün kaç cm. aslında b cup olduğuna göre var sende göğüs. bana kaç diyecek çok merak ediyorum. sen kafana takılan şeyleri yaz buraya. ameliyat olan arkadaşlar sağolsun her konuda yardımcı oluyorlar. benim stresimi bile aldılar, pamuk gibi olursun bir süre sonra
Hadi bakalım hayırlı olsun görüşme tarihin. Bir adım, bir adımdır :))
Bu ne yoğun hafta yahuu herkes yeni yıla bir adım atarak girme eğiliminde :)))
Haberlerini yazarsın canım.
Bu arada anlamını bilmediğim kavitasyona baktım öğrendim ben yaptırmamışım bu kanıya vardım :))
Ama yine KK'da bir başlık buldum senin için buraya bir göz atarsın
http://www.kadinlarkulubu.com/vucut-estetigi/335283-kavitasyon-yaptiran-var.html
şimdi ölçtüm, annemin 1970lerden kalma bir mezurası var :)) göğüs altı ölçüm 70cm.göğüs üstü de 83-84 cm. Başka ne ölçmem gerek?? Evet canım birazcık göğüslerim var. Hani destekli sütyenle dekolte falan giyebiliyorum.. Boğazlı kazak bile giyemeyen biri olarak destekli sütyenle nefes alamıyorum :))
hadi fikirlerinizi söyleyin, 365cc nasıl??? Yoksa 320ye fit olim mi.. Ama ne kadar büyük o kadar güzel diye de bir durum varbu hafta içi randevu alacam ameliyat için... Karar vermem gerek... Durma büyük yaptır diyen yok mu??
merhabalar. Yazdıklarınızı okudum da kızlar vallahi harikasınız. Bu kadar terslik olmaz ben bir görüşmeye bile gidemedim. Perşembe randevum vardı barış bey ile. Ancak bir program çıktığı için sevin hanım arayıp randevunun iptal olduğunu söyledi. Cumada ben uygun olamadım...o kadar yoğunum ki zor ayarlıyorum ondada böyle birşey çıkıyor... Tekrardan randevu almam gerekiyor şimdi... Bende bir gelişme yok yani hala.... ciwciws e acayip özendim... Tebrikler ve geçmiş olsun... :)
benden de bir...
kızlar, cts günü barış beyle görüşmeye gittim. Bana 320cc dedi. Oradaki silikonlardan üzerimde denerken ben 365 ccye karar verdim. İşte ameliyat sırasında bakarım dedi, eğer güzel dururssa 365i takarım dedi yoksa takmam dedi. Ben aslında 400 istiyordum ama 400 olmaz dedi.. Normalde göğüs ölçüm 36B.
Ya ben muayene sırasında feci şekilde demoralizeydimyol yorgunluğu vardı üstümde ( şimdi bi sürü şey aklıma takıldı gene. Bu arada Barış beyin gösterdiği önceki ameliyat fotoları gerçekten çok güzel. Çok doğal duruyorlar. Ben kendim için hem doğal ama büyük doğal dursun istiyorum. Sizce 365cc nasıl olur :S ben bilemedim kafam karıştı. Acep 365ccyi koyunca benim yeni bedenim kaç olur ki :/
Bu arada amerliyat olursam ocakta gün alabiliyorum... ama stres oldum, destekkkkkkk istiyorum sizden..
şimdi ölçtüm, annemin 1970lerden kalma bir mezurası var :)) göğüs altı ölçüm 70cm.göğüs üstü de 83-84 cm. başka ne ölçmem gerek?? evet canım birazcık göğüslerim var. hani destekli sütyenle dekolte falan giyebiliyorum.. boğazlı kazak bile giyemeyen biri olarak destekli sütyenle nefes alamıyorum :))
hadi fikirlerinizi söyleyin, 365cc nasıl??? yoksa 320ye fit olim mi.. ama ne kadar büyük o kadar güzel diye de bir durum varbu hafta içi randevu alacam ameliyat için... karar vermem gerek... durma büyük yaptır diyen yok mu??
evet canım ben de baktım hemen KKda , yaptıranların yorumları ne diyesonucunda da gittim gruopanyadan günün fırsatını aldım :) ocakta göğüs ameliyatı, martta da kavitasyon uuu yaza süper hazırlanıyorum :))
şahsen cok büyük yaptırmayın derim.benim de göğüslerim bedenime göre büyük oldu , ben öyle istiyordum ama,iyiki de daha büyüğü olmamıs diyorum.ve büyük göğüs sevdiğim halde.cok aşırı büyük üst vücudu iri göstermekten baska bisey yapmaz
Bence vücudundaki diğer yarlerin güzelliğini gölgede bırakacak kadar büyük göğüs yaptırma derim
Merhabalar. yazdıklarınızı okudum da kızlar vallahi harikasınız. bu kadar terslik olmaz ben bir görüşmeye bile gidemedim. perşembe randevum vardı barış bey ile. ancak bir program çıktığı için sevin hanım arayıp randevunun iptal olduğunu söyledi. cumada ben uygun olamadım...o kadar yoğunum ki zor ayarlıyorum ondada böyle birşey çıkıyor... tekrardan randevu almam gerekiyor şimdi... bende bir gelişme yok yani hala.... ciwciws e acayip özendim... tebrikler ve geçmiş olsun... :)
benden de bir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?