yaaa poisacığım çok çok çok geçmiş olsun. Işten döndüm deli gibi bilgisayarın başına oturdum poisadan haber var mı diye. çok merak ediyorum onun durumunu. Ona selam söyle oraletçim, geçmiş olsun dileklerimi ilet ve nasıl olduğuna dair iyi haberler getir
canım şu an ameliyattan çıktı çıkacak belki de çıkmıştır. Bu arada telefonda aldığım bilgilere göre hastane odasındaki tv den ameliyathaneden bilgi alınabiliyormuş. Hastanın durumu hakkında bilgi geçiyorlarmış, harika bir şey çok hoşuma gitti. Memorial de güzel hastaneydi ama acıbadem hakkaten tam donanımlı geldi gözüme :))
poisacığımız ameliyattan çıkınca bana da haber verecekler. Beklemedeyim ve akşam ziyaretine gideceğim dileklerini ileteceğim canım :))
merhaba oralet.. senden bir ricam olucak tabi uygunsa. burnunun esteksiz ve estetik ten sonra halinin resmini koyabilirmisin..
Poisacığımı gördüm ziyaret ettim selamlarınızı güzel dileklerinizi ilettim :)
Maşallahı var benim ameliyat sonrası halimden kat kat daha iyi :) Ben çok rahat geçirmiştim bu süreci bana sağlam bir rakip geliyor kızlar :))
Çok iyi ve moralli gördüm, ameliyatı öğlendi, akşam üzeri uğrayabildim yanına.
Odası çok şıktı hani kendi odama otel odası kadar rahat derdim hakkaten sadece mimari olarak değil hemşireler de gayet işinin bilincindeydi. Gül gibi bakarlar bugün poisaya :))
Şaşırdığım bir durumda direnlerin canını yakmaması oldu, ben kollarımı oynattığımda biraz sızlama oluyordu. Poisada bu durum olmadı ki bu işin sevindirici ve güzel tarafı. Umarım aynen böyle devam ederTek kötü tarafı uyandığında istifra etmesi olmuş. Bu da bende olmamıştı.
Anesteziden korkuyordu işin en zor kısmını atlattım diyor şimdi :)
İlk yemeğini yediği sırada Barış Bey geldi, gayet başarılı bir ameliyat geçirdiğini söyledi 280 cc yüksek profil kullanmış, çok yakıştı çok güzel oldu bu göğüsler sizi mutlu edecek dedi. :))
Hatta bandajı kontrol ederken kaldırdı poisaya gösterdi altını, poisa o ara bi bölümünü görmüş oldu ve gözündeki ışıltıyı gördüm. Hala daha heyecanım üzerimde.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. :) İyi günlerde kullan şekerim :)
kızlar benim göğüslerim cok büyük oldu.bunalımdayım.antidepresanlarla ayakta duruyorum.kücülür mü sizce
poisacığımı gördüm ziyaret ettim selamlarınızı güzel dileklerinizi ilettim :)
maşallahı var benim ameliyat sonrası halimden kat kat daha iyi :) ben çok rahat geçirmiştim bu süreci bana sağlam bir rakip geliyor kızlar :))
çok iyi ve moralli gördüm, ameliyatı öğlendi, akşam üzeri uğrayabildim yanına.
Odası çok şıktı hani kendi odama otel odası kadar rahat derdim hakkaten sadece mimari olarak değil hemşireler de gayet işinin bilincindeydi. Gül gibi bakarlar bugün poisaya :))
şaşırdığım bir durumda direnlerin canını yakmaması oldu, ben kollarımı oynattığımda biraz sızlama oluyordu. Poisada bu durum olmadı ki bu işin sevindirici ve güzel tarafı. Umarım aynen böyle devam edertek kötü tarafı uyandığında istifra etmesi olmuş. Bu da bende olmamıştı.
Anesteziden korkuyordu işin en zor kısmını atlattım diyor şimdi :)
ilk yemeğini yediği sırada barış bey geldi, gayet başarılı bir ameliyat geçirdiğini söyledi 280 cc yüksek profil kullanmış, çok yakıştı çok güzel oldu bu göğüsler sizi mutlu edecek dedi. :))
hatta bandajı kontrol ederken kaldırdı poisaya gösterdi altını, poisa o ara bi bölümünü görmüş oldu ve gözündeki ışıltıyı gördüm. Hala daha heyecanım üzerimde.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. :) iyi günlerde kullan şekerim :)
ya oralet senden haberleri aldım ya gece rüyama girdi ameliyat falan. Sözde sabah kalkınca ameliyata girecekmişim. Bi stres bi heyecan. Arada uyanıyorum. Ya saçmalama diyorum kendi kendime. Daha 1.5 ay var. Sonra gene uyuyorum gene kemdimi ameliyata girecek sanıyorum. Sabah bi uyandım o kadar yorgunum ki. Ya dedim boşu boşuna strese girdim. Bari gerçekten ameliyat olacak olsaydım da sabah kurtulurdum. Ya herkas birer birer hayallerine kavuşuyor. Gelsin artık şu 1 şubaaaaat
Gününü almışsın ne güzel. Bir şey merak ettim. Şubat ayını sen mi istedin? yoksa barış bey ancak şubata mı boş oluyor??? aayyy çok merak ettim... :)
Gününü almışsın ne güzel. Bir şey merak ettim. Şubat ayını sen mi istedin? yoksa barış bey ancak şubata mı boş oluyor??? aayyy çok merak ettim... :)
Ay benim düşünceli, tatlı oraletim. Sen ne vefakar bir arkadaşsın. Ziyarete gitmişsin birde izlenimlerini yazmışsın. Bize güzel haberler veriyorsun.. :))))) çook teşekkür ederiz. Yarına görüşmem var benimde. Çıkışta yazarım size Barış Bey'in söylediklerini...
kızlar benim göğüslerim cok büyük oldu.bunalımdayım.antidepresanlarla ayakta duruyorum.kücülür mü sizce
ya oralet senden haberleri aldım ya gece rüyama girdi ameliyat falan. Sözde sabah kalkınca ameliyata girecekmişim. Bi stres bi heyecan. Arada uyanıyorum. Ya saçmalama diyorum kendi kendime. Daha 1.5 ay var. Sonra gene uyuyorum gene kemdimi ameliyata girecek sanıyorum. Sabah bi uyandım o kadar yorgunum ki. Ya dedim boşu boşuna strese girdim. Bari gerçekten ameliyat olacak olsaydım da sabah kurtulurdum. Ya herkas birer birer hayallerine kavuşuyor. Gelsin artık şu 1 şubaaaaat
oralet büyülttünmü küçülttünmü onu yazmamışsın
kızlar, cumartesi günü görüşmeye gidicem, hadi hayırlısı :) heyecan var bekleyemiyorum :S
bir de size şunu sorim, başlıktan biraz farklı olacak ama kavitasyon yaptıran var mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?