• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

yaaa poisacığım çok çok çok geçmiş olsun. Işten döndüm deli gibi bilgisayarın başına oturdum poisadan haber var mı diye. çok merak ediyorum onun durumunu. Ona selam söyle oraletçim, geçmiş olsun dileklerimi ilet ve nasıl olduğuna dair iyi haberler getir:64:

Canım şu an ameliyattan çıktı çıkacak belki de çıkmıştır. Bu arada telefonda aldığım bilgilere göre hastane odasındaki TV den ameliyathaneden bilgi alınabiliyormuş. Hastanın durumu hakkında bilgi geçiyorlarmış, harika bir şey çok hoşuma gitti. Memorial de güzel hastaneydi ama Acıbadem hakkaten tam donanımlı geldi gözüme :))

Poisacığımız ameliyattan çıkınca bana da haber verecekler. Beklemedeyim ve akşam ziyaretine gideceğim dileklerini ileteceğim canım :))

canım şu an ameliyattan çıktı çıkacak belki de çıkmıştır. Bu arada telefonda aldığım bilgilere göre hastane odasındaki tv den ameliyathaneden bilgi alınabiliyormuş. Hastanın durumu hakkında bilgi geçiyorlarmış, harika bir şey çok hoşuma gitti. Memorial de güzel hastaneydi ama acıbadem hakkaten tam donanımlı geldi gözüme :))

poisacığımız ameliyattan çıkınca bana da haber verecekler. Beklemedeyim ve akşam ziyaretine gideceğim dileklerini ileteceğim canım :))
:53: Aha o nasıl şey ya. Ay inşallah poisanın ameliyatı iyi geçer de bana da moral olur :26:

merhaba oralet.. senden bir ricam olucak tabi uygunsa. burnunun esteksiz ve estetik ten sonra halinin resmini koyabilirmisin..

Poisacığımı gördüm ziyaret ettim selamlarınızı güzel dileklerinizi ilettim :)

Maşallahı var benim ameliyat sonrası halimden kat kat daha iyi :) Ben çok rahat geçirmiştim bu süreci bana sağlam bir rakip geliyor kızlar :))

Çok iyi ve moralli gördüm, ameliyatı öğlendi, akşam üzeri uğrayabildim yanına.
Odası çok şıktı hani kendi odama otel odası kadar rahat derdim hakkaten sadece mimari olarak değil hemşireler de gayet işinin bilincindeydi. Gül gibi bakarlar bugün poisaya :))

Şaşırdığım bir durumda direnlerin canını yakmaması oldu, ben kollarımı oynattığımda biraz sızlama oluyordu. Poisada bu durum olmadı ki bu işin sevindirici ve güzel tarafı. Umarım aynen böyle devam eder ;) Tek kötü tarafı uyandığında istifra etmesi olmuş. Bu da bende olmamıştı.
Anesteziden korkuyordu işin en zor kısmını atlattım diyor şimdi :)

İlk yemeğini yediği sırada Barış Bey geldi, gayet başarılı bir ameliyat geçirdiğini söyledi 280 cc yüksek profil kullanmış, çok yakıştı çok güzel oldu bu göğüsler sizi mutlu edecek dedi. :))
Hatta bandajı kontrol ederken kaldırdı poisaya gösterdi altını, poisa o ara bi bölümünü görmüş oldu ve gözündeki ışıltıyı gördüm. Hala daha heyecanım üzerimde.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. :) İyi günlerde kullan şekerim :)

Son düzenleme:
Poisacığımı gördüm ziyaret ettim selamlarınızı güzel dileklerinizi ilettim :)

Maşallahı var benim ameliyat sonrası halimden kat kat daha iyi :) Ben çok rahat geçirmiştim bu süreci bana sağlam bir rakip geliyor kızlar :))

Çok iyi ve moralli gördüm, ameliyatı öğlendi, akşam üzeri uğrayabildim yanına.
Odası çok şıktı hani kendi odama otel odası kadar rahat derdim hakkaten sadece mimari olarak değil hemşireler de gayet işinin bilincindeydi. Gül gibi bakarlar bugün poisaya :))

Şaşırdığım bir durumda direnlerin canını yakmaması oldu, ben kollarımı oynattığımda biraz sızlama oluyordu. Poisada bu durum olmadı ki bu işin sevindirici ve güzel tarafı. Umarım aynen böyle devam eder ;) Tek kötü tarafı uyandığında istifra etmesi olmuş. Bu da bende olmamıştı.

İlk yemeğini yediği sırada Barış Bey geldi, gayet başarılı bir ameliyat geçirdiğini söyledi 280 cc yüksek profil kullanmış, çok yakıştı çok güzel oldu bu göğüsler sizi mutlu edecek dedi. :))
Hatta bandajı kontrol ederken kaldırdı poisaya gösterdi altını, poisa o ara bi bölümünü görmüş oldu ve gözündeki ışıltıyı gördüm. Hala daha heyecanım üzerimde.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. :) İyi günlerde kullan şekerim :)

Ay benim düşünceli, tatlı oraletim. Sen ne vefakar bir arkadaşsın. Ziyarete gitmişsin birde izlenimlerini yazmışsın. Bize güzel haberler veriyorsun.. :))))) çook teşekkür ederiz. Yarına görüşmem var benimde. Çıkışta yazarım size Barış Bey'in söylediklerini...
:3:

kızlar benim göğüslerim cok büyük oldu.bunalımdayım.antidepresanlarla ayakta duruyorum.kücülür mü sizce

kızlar benim göğüslerim cok büyük oldu.bunalımdayım.antidepresanlarla ayakta duruyorum.kücülür mü sizce

canım benim. Eğer forumdaki yazıları okuduysan dikkat etmişsindir. Küçülüyor zamanla diyorlar. Sen sıkma canını keyfini çıkar artık. Hatta dua et daha büyüğü olmamış. şimdi onlar yukarda duruyordur. Daha büyük geliyordur gözüne. Zamanla şekle girince daha çok beğenirsin merak etme. Herkes söylüyor bunu. Bir bildikleri vardır herhalde. Küçük olsaydı daha mı iyiydi? Mutlu olmaya çalış bak ne güzel hayallerine kavuştun.

poisacığımı gördüm ziyaret ettim selamlarınızı güzel dileklerinizi ilettim :)

maşallahı var benim ameliyat sonrası halimden kat kat daha iyi :) ben çok rahat geçirmiştim bu süreci bana sağlam bir rakip geliyor kızlar :))

çok iyi ve moralli gördüm, ameliyatı öğlendi, akşam üzeri uğrayabildim yanına.

şaşırdığım bir durumda direnlerin canını yakmaması oldu, ben kollarımı oynattığımda biraz sızlama oluyordu. Poisada bu durum olmadı ki bu işin sevindirici ve güzel tarafı. Umarım aynen böyle devam eder ;) tek kötü tarafı uyandığında istifra etmesi olmuş. Bu da bende olmamıştı.

ilk yemeğini yediği sırada barış bey geldi, gayet başarılı bir ameliyat geçirdiğini söyledi 280 cc yüksek profil kullanmış, çok yakıştı çok güzel oldu bu göğüsler sizi mutlu edecek dedi. :))
hatta bandajı kontrol ederken kaldırdı poisaya gösterdi altını, poisa o ara bi bölümünü görmüş oldu ve gözündeki ışıltıyı gördüm. Hala daha heyecanım üzerimde.
Tekrar hayırlı uğurlu olsun diyorum. :) iyi günlerde kullan şekerim :)

ya oralet senden haberleri aldım ya gece rüyama girdi ameliyat falan. Sözde sabah kalkınca ameliyata girecekmişim. Bi stres bi heyecan. Arada uyanıyorum. Ya saçmalama diyorum kendi kendime. Daha 1.5 ay var. Sonra gene uyuyorum gene kemdimi ameliyata girecek sanıyorum. Sabah bi uyandım o kadar yorgunum ki. Ya dedim boşu boşuna strese girdim. Bari gerçekten ameliyat olacak olsaydım da sabah kurtulurdum. Ya herkas birer birer hayallerine kavuşuyor. Gelsin artık şu 1 şubaaaaat :66:

ya oralet senden haberleri aldım ya gece rüyama girdi ameliyat falan. Sözde sabah kalkınca ameliyata girecekmişim. Bi stres bi heyecan. Arada uyanıyorum. Ya saçmalama diyorum kendi kendime. Daha 1.5 ay var. Sonra gene uyuyorum gene kemdimi ameliyata girecek sanıyorum. Sabah bi uyandım o kadar yorgunum ki. Ya dedim boşu boşuna strese girdim. Bari gerçekten ameliyat olacak olsaydım da sabah kurtulurdum. Ya herkas birer birer hayallerine kavuşuyor. Gelsin artık şu 1 şubaaaaat :66:

Gününü almışsın ne güzel. Bir şey merak ettim. Şubat ayını sen mi istedin? yoksa barış bey ancak şubata mı boş oluyor??? aayyy çok merak ettim... :)

Gününü almışsın ne güzel. Bir şey merak ettim. Şubat ayını sen mi istedin? yoksa barış bey ancak şubata mı boş oluyor??? aayyy çok merak ettim... :)

ben istedim canım ama kasımdan beri arıyordum gün almak için. sadece şubatta olabilirdim. bir de uzak şehirden geleceğim için tolerans tanıdılar biraz. şubat ayı çok doluymuş ama.

Son düzenleme:

ben istedim canım ama kasımdan beri arıyordum gün almak için. sadece şubatta olabilirdim. bir de uzak şehirden geleceğim için tolerans tanıdılar biraz. şubat ayı çok doluymuş ama.

Ay benim düşünceli, tatlı oraletim. Sen ne vefakar bir arkadaşsın. Ziyarete gitmişsin birde izlenimlerini yazmışsın. Bize güzel haberler veriyorsun.. :))))) çook teşekkür ederiz. Yarına görüşmem var benimde. Çıkışta yazarım size Barış Bey'in söylediklerini...
:3:

Sağol canım benim ama inan senin görüşmeni de çok merak ediyorum :)) Muhakkak paylaş özellikle cc bölümü.

Ben bu ameliyatı rahat geçirdim hep söyledim hani benim kadar iyi geçiremeyenler de oldu. Kimisinin de ameliyat olduğunu aylar sonra öğrendim :)) Bende söylediğim gibi biri daha geçirsin hem bana arkadaş olsun hem de bu işin acısız geçebileeeğini kendisi de yaşasın nihayetinde mutlu bir sonuç kazansın diye düşünüp bir de hani burda yazıyorum çiziyorum ee bu sadece internet ortamında yazılan bir şey değil gerçeği de var diyip gitmeye karar veriyorum :)
Poisa ile aylardır görüşüyordum yüzünü görmek düne kısmet oldu güzel de oldu boylu poslu fıstık gibi kız maşallahı var. Sırf buna bile bi :nazar: takılır :)
En çok hoşuma giden durumlardan biri de eşinin ona destek olmasıydı. Dün gerçekten güzel gördüm onu yüzümde hala bunun mutluluğu var.
Aylar öncesinden sözüm vardı tuttum gittim :) Bir de ben ameliyat olduğumda kimseye söyleyememiştim haliyle gelenim gidenim olmamıştı o anımı paylaşabildiğim çok az sayıda kişi var. Bu yüzden ortak bir noktamız olan kızları görmek beni de mutlu ediyor, gerçekten bir dönüm noktası, ameliyat olup bu yazdığım cümleyi okuyan herkes onaylayarak kafasını sallayacaktır.
Hadi bakalım sırada senin görüşmen var :) Haberlerini bekliyoruz mukumukum :)

Canım dur yahu :) Bir haftada ne kadar çok iniş çıkış yaşadın. Bi sakin daha 15 gün geçmedi bile ödem var şekil tam oturmadı -ki senin dual plan ve yuvarlak- bekle bakalım 15 gün kontrolünde daha da oturmuş olur ama en iyi yorum 1.ayda yapılabilir. Şimdi yersiz strese girme canım :)
Yahu küçükken büyük istiyordun ne güzel işte hem 330 senin kalıbında biri için büyük durmuş olabilir. Canını sıkma yurt dışında bu ameliyatlar 400 cc den aşağı yaptırılmıyormuş. Biz daha level atlayamadık :) Sen tadını çıkarmaya bak, ayrıca antidepresan kullanma bu yaşta lütfen kendin için bir ameliyat oldun bunu olumsuz bir duruma çevirme. Henüz erken yorum yapmak için, hem eminim güzeldir sen rahat ol. 1. aya kadar dişini sık birazcık. Bu halininde keyfini çıkar diyelim ki küçüldü büyük haliylede görmüş oldum dersin :) Yüzün gülsün güzelim :)

:)) Geçer be canım zaman dediğin nedir ki :)) Sen daha 1,5 ay varken heyecanlanmışsın.
Ben burun ameliyatımda sabah 4:30 saat çaldığında neden öğlen ameliyatı istedim ki diye kendime kızmıştım biraz daha uyuyabilmek için :)) Gelir göz açıp kapayıncaya kadar 1 Şubat :) Bu arada cuma günü de ciwciwim ameliyat oluyor hazır gittiğimde Sevin Hanımdan senin ameliyat gününün teyidini bi alırım garanti olsun işimiz :)

kızlar, cumartesi günü görüşmeye gidicem, hadi hayırlısı :) heyecan var bekleyemiyorum :S

bir de size şunu sorim, başlıktan biraz farklı olacak ama kavitasyon yaptıran var mı?????

kızlar, cumartesi günü görüşmeye gidicem, hadi hayırlısı :) heyecan var bekleyemiyorum :S

bir de size şunu sorim, başlıktan biraz farklı olacak ama kavitasyon yaptıran var mı?????

Hadi bakalım hayırlı olsun görüşme tarihin. Bir adım, bir adımdır :))
Bu ne yoğun hafta yahuu herkes yeni yıla bir adım atarak girme eğiliminde :)))
Haberlerini yazarsın canım.

Bu arada anlamını bilmediğim kavitasyona baktım öğrendim ben yaptırmamışım bu kanıya vardım :))

Ama yine KK'da bir başlık buldum senin için buraya bir göz atarsın
http://www.kadinlarkulubu.com/vucut-estetigi/335283-kavitasyon-yaptiran-var.html

Son düzenleme:
Back