oralet canım cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım oncelıkle...Bende nerdeyse 1 senedır dusunuyorum amelıyat olmayı artık zamanı geldı benım ıcın...takdır edersın doktor ve doktorun yaklasımı cok onemlı.oncesı sonrası fotograflarına baktıgımda en az 350 en fazla 400 cc ıstedıgıme karar verdım,yanı normalden cok az daha buyuk,daha azı benı tatmın etmıyecek bunu bılıyorum.ama barıs bey hakkında okuduklarımdan sonra sankı o bu ccleri fazla bulacakmıs gıbı geldı.ayrıca onla anlassak bıle amelıyat esnasında daha az ccler takılması gerekecegı durumu acıkcası benı bıraz korkutuyor.yanı amelıyat sonrası olculerımden memnun olmamak buyuk bır hayal kırıklıgı olucak benım ıcın. oyuzden sorma geregı duydum daha fazla buyukluktekı protezlere de acık bır doktor mu diye...protez seklı konusunda da acıkcası damla protez bana daha sarkmaya elverıslı gıbı gelıyor,belkı cahıllıgımden
Sen amelıyat olalı ne kadar oldu,bide ne kadarda normal hayatına donebıldın,o da cok onemlı cunku sadece 4 gun ızın alabılicem de...