• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba psykhe83 cüğüm hoşgeldin :) Göğüs derdi bizim en büyük derdimiz ve en büyük ortak noktamız burada. Eser Aydoğdu'yu bilmiyorum ona ameliyat olan tanıdığım kimse de yok ama Baırış Bey benim doktorum onunla ilgili ya da ameliyatla ilgili sormak istediğin ne varsa yardımcı olurum tabiki :)

o zaman sana sormak istediğim bazı şeyler var yardımcı olursan sevinirim :) özelden msj atsam olur heralde

yaa tşk ederimm hoşbuldum :) o kadar takmış durumdayım ki şuan bu duruma en hızlı bi şekilde büyüsün istiyorum :):) sıkıldımm bişii giyemiyorumm derdimm büyükkk erkek gibi dümdüz yaa bu halde olur mu onu da bilmiyorum olsa da ne kadar olur :S araştırdıkça daha da karıştı aklım böle kaldım :) barış bey hakkında dediğiniz gibi daha olumlu şeyler duydum

yaa tşk ederimm hoşbuldum :) o kadar takmış durumdayım ki şuan bu duruma en hızlı bi şekilde büyüsün istiyorum :):) sıkıldımm bişii giyemiyorumm derdimm büyükkk erkek gibi dümdüz yaa bu halde olur mu onu da bilmiyorum olsa da ne kadar olur :S araştırdıkça daha da karıştı aklım böle kaldım :) barış bey hakkında dediğiniz gibi daha olumlu şeyler duydum

Canım Barış Bey genellikle kas ZARI altı yöntemini kullanıyor ve bu da daha az ağrılı ve daha doğal görünümlü bir sonuç ortaya çıkarıyor. Göğüs dokusu olana da olmayana da Barış Bey bu yöntemi uygulayabiliyor. Bununla ilgili yaptığı bir çok ameliyatın resmini gördüm - görüşme sırasında gösteriyor kendisi -. Aklına yatan doktorlarla randevu alıp görüşmeye gidip sorularına birinci ağızdan cevap bulmanı dilerim. Barış Bey gerçekten bu konuda üstad. Protezi hissetmiyorsun en önemlisi bu. Ve iyileşme sürecin daha hızlı.

Oraletim çaniiimmm ; ) bugun konyada son gece :SSS korkuyorum :( yarın akşam seni ararım yerimize varınca son bikez konuşuruz.. öptümmm

Canım bu aralar ameliyat için Barış Bey'in yoğunluk durumu nasıl acaba? Bir fikrin var mı? Bu hafta içersinde gidicem kontrole. eğer uygundur derse hemen hemen hemen isitorum. Gözüm karardı iyice... :)

Öpüyorum...

Oraletim çaniiimmm ; ) bugun konyada son gece :SSS korkuyorum :( yarın akşam seni ararım yerimize varınca son bikez konuşuruz.. öptümmm

Canım poisam korkma yahu tam tersi mutlu olman lazım :) Uyuyacaksın uyanacaksın hayallerin gerçek olacak hepsi bu kadar :) İstediğin zaman arayabilirsin yeterki kendini kasma, stres yapma, ilaç kullanma, grip olma :)) Bol bol bikini ve iç çamaşırı düşün stresten arındırır iyi gelir :)) Bu günlerinde keyfini çıkar. :)

Canım bu aralar ameliyat için Barış Bey'in yoğunluk durumu nasıl acaba? Bir fikrin var mı? Bu hafta içersinde gidicem kontrole. eğer uygundur derse hemen hemen hemen isitorum. Gözüm karardı iyice... :)

Öpüyorum...

Canım Barıs Bey her daim yoğun :) Sen telefon açıp istediğin gün ve saatte boşluk var mı diye bir sor randevu için ameliyat için ne zamana gün verirler onu bilmiyorum hatta onu da sorarsın Sevin Hanım var bu işlemlerle o ilgileniyor yardımcı olur muhakkak. Eğer bu hafta görüşmeye gitmek istiyorsan yarın sabahtan ara yoksa bu hafta da yer bulamayabilirsin. Ben iki hafta önce kendime randevu alamamıştım yoğunluktan onlara uyan bana uymamıştı :) Bu haftalarda daha yoğunlardır malum sene sonu ve yeni yıla yeni bir görüntüyle girmek isteyen çok hatun var :)
Öpüyorum şekerim :))

kızlar sakın ameliyatını ertelemeyin. ben yıllarca erteledim,5 gün önce kavuştum cicişlerime,mutluluğu ertelemeyin.hemen hemen hemen oluverin gaari :D :66:

gelsin bikiniler,dantelli südyenler :66:

Barış Çakır genç yaşına rağmen çok iyi bir doktordur gözüm kapalı tavsiye ederim. Göğüs küçültme-büyültme ameliyatlarında ayrıca Op.Dr.Tunç Tiryaki`nin çok başarılı operasyonları var. seçim ve karar sizin. Eser Aydoğdu ise bunlardan sonra gelir.

:) mümessilcim doktorları aramızda en iyi sen biliyorsun anlaşılan :)) bende Barış Çakır'ı gözüm kapalı tavsiye edenlerdenimm

ameliyat olmus arkadaslara bısey sorucam,barıs beye amelıyat olupta 350 ve uzeri cc taktırmıs olan varmı,sankı barıs bey 300 ve altı takıyormus gibi geldi...bide yuvarlak mı damla mı olacagına bız karar verebılıyormuyuz yoksa barıs bey herkese damla mı takıyor,yardımcı olursanız sevınırım :16:

Evet geri sayım bitti poisacığım yarın Barış Bey'e ameliyat oluyor :)) Şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun diyorum. Peşin peşin :nazar: takıyorum :)))

Darısı olacak olanların başına. Yarın akşam ziyaretine gideceğim için ameliyat sonrası durumu hakkında bilgi vereceğim :)

ameliyat olmus arkadaslara bısey sorucam,barıs beye amelıyat olupta 350 ve uzeri cc taktırmıs olan varmı,sankı barıs bey 300 ve altı takıyormus gibi geldi...bide yuvarlak mı damla mı olacagına bız karar verebılıyormuyuz yoksa barıs bey herkese damla mı takıyor,yardımcı olursanız sevınırım :16:

Merhaba huysuzcan, Barış Bey 300 ve altı takmıyor sadece göğüs ne kadar cc alabilirse ona göre olabilecek oranları veriyor. Genelde kişilerin kendi tercihine bırakıyor. Ama kendisi doğal görüntüden yana, sonrasında bu görüntü yapay mutlu değilim istediğim bu değildi diyebiliyor insanlar. Bu nedenle genelde işin uzmanına bırakıyoruz :)

Bana ameliyat öncesinde 340 cc olur demişti. Ben 270 cc olsun dedim en sonunda kendisi 290 cc koydu. Bundan daha küçüğüyle mutlu olamazsın demişti. İyi ki beni dinlememiş :)
Damla ve yuvarlak protez kişinin kendi tercihi. Ama ben hiç ikilemde kalmamıştım bu konuda. Ben biri bana çıplakken baktığında sonradan kondurma gibi duracak göğüs istemedim. Yuvarlak hiç istemedim damla tercihim oldu. Barış Bey'in de genelde önerisi damla yönünde. Ama yuvarlak taktığı kişler de elbette vardır. Benim damla göğüslerimin üst bölümleri de dolu dolu yani dekolte bir kıyafette istediğim görüntüyü yakalayabiliyorum :) Ama yuvarlak silikonda göğsün alt kısmı yok o yuvarlak gelen doğal ve dolgun hat yok.

Öncelikle giden kişi ne istediğini bilebilmeli, eğer bir iki gördüğü resme göre bir şey istiyorsa tam olarak git-gel yaşıyorsa burada Barış Bey açıklıyor ne nasıldır, nasıl olur, ne şekilde olur.
Ben tam olarak yöntemler ve protezler konusunda sıfır bilgiyle gittiğim için kendisine bırakmayı uygun gördüm. Pişman da olmadım. :)

oralet canım cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım oncelıkle...Bende nerdeyse 1 senedır dusunuyorum amelıyat olmayı artık zamanı geldı benım ıcın...takdır edersın doktor ve doktorun yaklasımı cok onemlı.oncesı sonrası fotograflarına baktıgımda en az 350 en fazla 400 cc ıstedıgıme karar verdım,yanı normalden cok az daha buyuk,daha azı benı tatmın etmıyecek bunu bılıyorum.ama barıs bey hakkında okuduklarımdan sonra sankı o bu ccleri fazla bulacakmıs gıbı geldı.ayrıca onla anlassak bıle amelıyat esnasında daha az ccler takılması gerekecegı durumu acıkcası benı bıraz korkutuyor.yanı amelıyat sonrası olculerımden memnun olmamak buyuk bır hayal kırıklıgı olucak benım ıcın. oyuzden sorma geregı duydum daha fazla buyukluktekı protezlere de acık bır doktor mu diye...protez seklı konusunda da acıkcası damla protez bana daha sarkmaya elverıslı gıbı gelıyor,belkı cahıllıgımden :17: Sen amelıyat olalı ne kadar oldu,bide ne kadarda normal hayatına donebıldın,o da cok onemlı cunku sadece 4 gun ızın alabılicem de...

oralet canım cevap verdıgın ıcın tesekkur ederım oncelıkle...Bende nerdeyse 1 senedır dusunuyorum amelıyat olmayı artık zamanı geldı benım ıcın...takdır edersın doktor ve doktorun yaklasımı cok onemlı.oncesı sonrası fotograflarına baktıgımda en az 350 en fazla 400 cc ıstedıgıme karar verdım,yanı normalden cok az daha buyuk,daha azı benı tatmın etmıyecek bunu bılıyorum.ama barıs bey hakkında okuduklarımdan sonra sankı o bu ccleri fazla bulacakmıs gıbı geldı.ayrıca onla anlassak bıle amelıyat esnasında daha az ccler takılması gerekecegı durumu acıkcası benı bıraz korkutuyor.yanı amelıyat sonrası olculerımden memnun olmamak buyuk bır hayal kırıklıgı olucak benım ıcın. oyuzden sorma geregı duydum daha fazla buyukluktekı protezlere de acık bır doktor mu diye...protez seklı konusunda da acıkcası damla protez bana daha sarkmaya elverıslı gıbı gelıyor,belkı cahıllıgımden :17: Sen amelıyat olalı ne kadar oldu,bide ne kadarda normal hayatına donebıldın,o da cok onemlı cunku sadece 4 gun ızın alabılicem de...

Rica ederim canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. :)
1 sene çok düşünmüşsün yahu :) Senin şu an mevcut ölçün ne peki ? Mevcut dokun var anladığım kadarıyla şu ana kadar bana yazan en büyük cc isteyen sen oldun :) İnan doktorun yerine cevap vermem zor. Barış Bey yüksek cc ler de takıyordur ve ameliyat öncesinde ne konuştuysanız ameliyatta da o takılır. Senin istediğin oranda damla sarkmaya eğilimli olur. Malum yerçekimine meydan okuyamıyor protez bile olsa. Tabi bu büyük cc lerde karşılaşılan bir durum daha çok.
İnan şu an doğru dürüst cevap verememiş olmanın sıkıntısını yaşıyorum. En iyisi doktor ile görüşmen çünkü çevremde bende dahil hiç örnek yok :)
Bu arada ben Perşembe ameliyat oldum Paartesi iş başı yapabildim. Çok rahat geçti benim ameliyat sürecim. Ama bu kas zarı altı yöntemiyle olduğundan yoksa bu kadar çabuk hayatta toparlanamazdım.

Rica ederim canım yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. :)
1 sene çok düşünmüşsün yahu :) Senin şu an mevcut ölçün ne peki ? Mevcut dokun var anladığım kadarıyla şu ana kadar bana yazan en büyük cc isteyen sen oldun :) İnan doktorun yerine cevap vermem zor. Barış Bey yüksek cc ler de takıyordur ve ameliyat öncesinde ne konuştuysanız ameliyatta da o takılır. Senin istediğin oranda damla sarkmaya eğilimli olur. Malum yerçekimine meydan okuyamıyor protez bile olsa. Tabi bu büyük cc lerde karşılaşılan bir durum daha çok.
İnan şu an doğru dürüst cevap verememiş olmanın sıkıntısını yaşıyorum. En iyisi doktor ile görüşmen çünkü çevremde bende dahil hiç örnek yok :)
Bu arada ben Perşembe ameliyat oldum Paartesi iş başı yapabildim. Çok rahat geçti benim ameliyat sürecim. Ama bu kas zarı altı yöntemiyle olduğundan yoksa bu kadar çabuk hayatta toparlanamazdım.

:) doğru canım bır sene buna kafa yormak yordu benı ama hep araya bıseyler gırdı.
Bende barıs beye amelıyat olup dA yuksek cc taktıran gormedıgım ıcın acaba barıs bey yapmıyor mu dıye dusunmeye baslamıstım :) olculerımı bılmıyorum hıc olcmedım ama dumduz degılım,kucukte olsa var bıseyler;) walla tekrar tesekkur ederım canım yardımcı olmaya calısman yettı kı bazı sorularıma cvp buldum bıle :16:

evet geri sayım bitti poisacığım yarın barış bey'e ameliyat oluyor :)) şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun diyorum. Peşin peşin :nazar: Takıyorum :)))

darısı olacak olanların başına. Yarın akşam ziyaretine gideceğim için ameliyat sonrası durumu hakkında bilgi vereceğim :)

yaaa poisacığım çok çok çok geçmiş olsun. Işten döndüm deli gibi bilgisayarın başına oturdum poisadan haber var mı diye. çok merak ediyorum onun durumunu. Ona selam söyle oraletçim, geçmiş olsun dileklerimi ilet ve nasıl olduğuna dair iyi haberler getir:64:

evet geri sayım bitti poisacığım yarın barış bey'e ameliyat oluyor :)) şimdiden geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun diyorum. Peşin peşin :nazar: Takıyorum :)))

darısı olacak olanların başına. Yarın akşam ziyaretine gideceğim için ameliyat sonrası durumu hakkında bilgi vereceğim :)

yaaa poisacığım çok çok çok geçmiş olsun. Işten döndüm deli gibi bilgisayarın başına oturdum poisadan haber var mı diye. çok merak ediyorum onun durumunu. Ona selam söyle oraletçim, geçmiş olsun dileklerimi ilet ve nasıl olduğuna dair iyi haberler getir:64:

Back