• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Hoşgeldin mukumukumuk, ben de yeni üyelerdenim :) ben kısmetse 2-3 haftaya en kötü ihtimalle 1 aya kadar resmimi gönderebilirim :) before kısmı değil de after resmimi afiş yaptırıp asıcam sanırım :D

Ne istediğini bilen ve direkt hedefine odaklaşan arkadaşımız ciwciwss hakkaten dediği gibi ameliyat tarihini aldı ama bizim gibi haftalarca beklemedi geriye sayacak gün bile kalmadı, üstelik sıfır stres ve heyecan var. Sadece ne istediğini biliyor detaylara kafasını yormuyor. Bu kıza baktığımda kendimi görüyorum bende biranönce ameliyat olup bu işi bitirmek istemiştim. Benden daha hızlılarda varmış rakiplerim artıyor :))) Vee Yarın ameliyat oluyor :))) İnanılmaz heyecanlıyım.

Ciwciwssim yarınki ameliyatın şimdiden hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan cicilerini diyorum ve peşin peşin :nazar: :nazar: takıyorum. Yarın akşam ziyaretinede geleceğim, hiç kaçarı yok güzel haberlerini alıp döneceğim. :)) :82:

Ne istediğini bilen ve direkt hedefine odaklaşan arkadaşımız ciwciwss hakkaten dediği gibi ameliyat tarihini aldı ama bizim gibi haftalarca beklemedi geriye sayacak gün bile kalmadı, üstelik sıfır stres ve heyecan var. Sadece ne istediğini biliyor detaylara kafasını yormuyor. Bu kıza baktığımda kendimi görüyorum bende biranönce ameliyat olup bu işi bitirmek istemiştim. Benden daha hızlılarda varmış rakiplerim artıyor :))) Vee Yarın ameliyat oluyor :))) İnanılmaz heyecanlıyım.

Ciwciwssim yarınki ameliyatın şimdiden hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan cicilerini diyorum ve peşin peşin :nazar: :nazar: takıyorum. Yarın akşam ziyaretinede geleceğim, hiç kaçarı yok güzel haberlerini alıp döneceğim. :)) :82:

aman iyi iyi. ben de güzel haberleri alıp moral depolıyım bari :)

aman iyi iyi. ben de güzel haberleri alıp moral depolıyım bari :)

Ciwciwssimiz sabah 9:15 gibi amliyata girdi. Akşam üzeri beni aradı :)) TV izliyorum keyif yapıyorum diye :)) Gayet iyi ve mutluydu sesi. Poisa uyandığında mide bulantısı yaşamıştı ama ciwciwsste olmamış bende de olmamıştı gerçi. Poisa çok uzun süre aç kalmıştı muhtemelen o sebep olmuştu bu duruma. Akşam ne kadar cc takıldı ne oldu bitti detayları alacağım yazarım yine. Bu arada kendisi de anlatacaktır zaten ama kollarımı rahatlıkla hareket ettiriyorum direnler canımı yakmıyor dedi. :) Şimdi gideyim de birlikte TV izleyip keyif yapalım :)
İyi ve güzel haberlere alışkınız ziyaret sonrası yazacağım.

Gittim, gördüm muhabbet koyuydu anca geldim :)

Hem aynı ameliyatı olup hem de KK üyesi olunca paylaşılacak konu çok oluyor yahuu.

Ciwciwssi çok iyi gördüm ben gittiğimde yemeğini yemiş yatıyordu :) Her şey iyiydi yüzü gülüyordu rahat rahat konuşup elini kolunu da oynatıyordu. Barış Bey de geldi ameliyat hakkında bilgi verdi. 280 cc Yüksek Profil kullandığını söyledi. Zaten bir bayana yüksek yakışır diyor kendisi görüntü daha şık durur diyor :) Ciwciwss; Her şey yolunda, çok mutlu olduğumu kızlara ilet dedi.
Yani bu ziyaretin sonucu kısaca = mutluluk. :)
Tekrar geçmiş olsun, hayırlı uğurlu olsun ve iyi günlerde kullan cicilerini diyorum :)

Son düzenleme:
Gittim, gördüm muhabbet koyuydu anca geldim :)

Hem aynı ameliyatı olup hem de KK üyesi olunca paylaşılacak konu çok oluyor yahuu.

Ciwciwssi çok iyi gördüm ben gittiğimde yemeğini yemiş yatıyordu :) Her şey iyiydi yüzü gülüyordu rahat rahat konuşup elini kolunu da oynatıyordu. Barış Bey de geldi ameliyat hakkında bilgi verdi. 280 cc Yüksek Profil kullandığını söyledi. Zaten bir bayana yüksek yakışır diyor kendisi görüntü daha şık durur diyor :) Ciwciwss; Her şey yolunda, çok mutlu olduğumu kızlara ilet dedi.
Yani bu ziyaretin sonucu kısaca = mutluluk. :)
Tekrar geçmiş olsun, hayırlı uğurlu olsun ve iyi günlerde kullan cicilerini diyorum :)

ciwsciws e çok geçmiş olsun. iyi haberler almak beni çok memnun ediyor. iyice sabırsızlanıyorum. bekle beni barış beeeeey ben geliyoruuuum :10:

kızlar, cts günü barış beyle görüşmeye gittim. Bana 320cc dedi. Oradaki silikonlardan üzerimde denerken ben 365 ccye karar verdim. İşte ameliyat sırasında bakarım dedi, eğer güzel dururssa 365i takarım dedi yoksa takmam dedi. Ben aslında 400 istiyordum ama 400 olmaz dedi.. Normalde göğüs ölçüm 36B.
Ya ben muayene sırasında feci şekilde demoralizeydim :( yol yorgunluğu vardı üstümde :(( şimdi bi sürü şey aklıma takıldı gene. Bu arada Barış beyin gösterdiği önceki ameliyat fotoları gerçekten çok güzel. Çok doğal duruyorlar. Ben kendim için hem doğal ama büyük doğal ;) dursun istiyorum. Sizce 365cc nasıl olur :S ben bilemedim kafam karıştı. Acep 365ccyi koyunca benim yeni bedenim kaç olur ki :/
Bu arada amerliyat olursam ocakta gün alabiliyorum... ama stres oldum, destekkkkkkk istiyorum sizden..

kızlar, cts günü barış beyle görüşmeye gittim. Bana 320cc dedi. Oradaki silikonlardan üzerimde denerken ben 365 ccye karar verdim. İşte ameliyat sırasında bakarım dedi, eğer güzel dururssa 365i takarım dedi yoksa takmam dedi. Ben aslında 400 istiyordum ama 400 olmaz dedi.. Normalde göğüs ölçüm 36B.
Ya ben muayene sırasında feci şekilde demoralizeydim :( yol yorgunluğu vardı üstümde :(( şimdi bi sürü şey aklıma takıldı gene. Bu arada Barış beyin gösterdiği önceki ameliyat fotoları gerçekten çok güzel. Çok doğal duruyorlar. Ben kendim için hem doğal ama büyük doğal ;) dursun istiyorum. Sizce 365cc nasıl olur :S ben bilemedim kafam karıştı. Acep 365ccyi koyunca benim yeni bedenim kaç olur ki :/
Bu arada amerliyat olursam ocakta gün alabiliyorum... ama stres oldum, destekkkkkkk istiyorum sizden..

canım barış beyin ilk defa bu kadar büyük cc ye onay verdiğini duydum çok şaşırdım. 36 derken 36 beden misin anlamadım. göğüs altı ölçün kaç cm. aslında b cup olduğuna göre var sende göğüs. bana kaç diyecek çok merak ediyorum. sen kafana takılan şeyleri yaz buraya. ameliyat olan arkadaşlar sağolsun her konuda yardımcı oluyorlar. benim stresimi bile aldılar, pamuk gibi olursun bir süre sonra :68:

canım barış beyin ilk defa bu kadar büyük cc ye onay verdiğini duydum çok şaşırdım. 36 derken 36 beden misin anlamadım. göğüs altı ölçün kaç cm. aslında b cup olduğuna göre var sende göğüs. bana kaç diyecek çok merak ediyorum. sen kafana takılan şeyleri yaz buraya. ameliyat olan arkadaşlar sağolsun her konuda yardımcı oluyorlar. benim stresimi bile aldılar, pamuk gibi olursun bir süre sonra :68:

canım, çok stres oldum şimdiden.. Aceba 320cc takarsa yeni ölçüm kaç olacak 365cc taakrsa kaç olacak merak ediyorum. Nasıl onay verdi bilmiyorum ben de :/ ama şöyle fotoları videoları gösterdiği zaman ona ameliyatların güzel olduğunu söyledim fakat hani insanlar genelde doğal olsun diye ortalama göğüs boyutu tercih ediyorlar ama ben büyük olmasını istiyorum dedim :) sanırım o yüzden açılışı 320den yaptı :)) açıkcası o 365cc bence olmasın dedi ama işte denerken bi göğsüme 320 bi diğerine de 365 koyup sevin hanımın fikrini aldık hiç ölçüleri söylemeden. sevin hanım da 365 olan taraf daha güzel diyince barış bey de ameliyatta koyar bakarım eğer güzel durursa 365 uygularım olmazsa daha küçük takarım dedi. aslında ona bırakıyorum gibi bir şey ve hani çok güzel ameliyatlar yapmış güveniyorum ama böyle ne takılacağı kesin olmayınca da tedirginim :S:S
şimdi 36b amerika standartı :/ trde ölçüm 80b-75b arası ama 80e yakın..
Şimdi aklıma takıldı da siyah bir bluz giyip gitmiştim, aceba onun da etkisi olmuş mudur??? hani beyaz giyseydim daha da büyük görünürdü aslında öirkin oldu da siyah giydigim için mi güselmiş gibi gözüktü :/ sanırım tek gitmeseydim daha iyi olacaktı :S keşke barış beyde de şu bilgisayarlı görüntüleme cihazından olsaydı... o sütyenin içine koyarak insan çok iyi anlayamıyor, hayal gücünü de çalıştırman gerek..
bir de şu sporcu sütyenini biraz fazla pahalıya satmıyorlar mı?? ne yani bütün sporcular her bir sütyenlerine 120 kağıt mı veriyor :S:S

şimdi ölçtüm, annemin 1970lerden kalma bir mezurası var :)) göğüs altı ölçüm 70cm.göğüs üstü de 83-84 cm. başka ne ölçmem gerek?? evet canım birazcık göğüslerim var. hani destekli sütyenle dekolte falan giyebiliyorum.. boğazlı kazak bile giyemeyen biri olarak destekli sütyenle nefes alamıyorum :))

hadi fikirlerinizi söyleyin, 365cc nasıl??? yoksa 320ye fit olim mi.. ama ne kadar büyük o kadar güzel diye de bir durum var ;) bu hafta içi randevu alacam ameliyat için... karar vermem gerek... durma büyük yaptır diyen yok mu??

Hadi bakalım hayırlı olsun görüşme tarihin. Bir adım, bir adımdır :))
Bu ne yoğun hafta yahuu herkes yeni yıla bir adım atarak girme eğiliminde :)))
Haberlerini yazarsın canım.

Bu arada anlamını bilmediğim kavitasyona baktım öğrendim ben yaptırmamışım bu kanıya vardım :))

Ama yine KK'da bir başlık buldum senin için buraya bir göz atarsın
http://www.kadinlarkulubu.com/vucut-estetigi/335283-kavitasyon-yaptiran-var.html

evet canım ben de baktım hemen KKda , yaptıranların yorumları ne diye ;) sonucunda da gittim gruopanyadan günün fırsatını aldım :) ocakta göğüs ameliyatı, martta da kavitasyon ;) uuu yaza süper hazırlanıyorum :))

şahsen cok büyük yaptırmayın derim.benim de göğüslerim bedenime göre büyük oldu , ben öyle istiyordum ama,iyiki de daha büyüğü olmamıs diyorum.ve büyük göğüs sevdiğim halde.cok aşırı büyük üst vücudu iri göstermekten baska bisey yapmaz

şimdi ölçtüm, annemin 1970lerden kalma bir mezurası var :)) göğüs altı ölçüm 70cm.göğüs üstü de 83-84 cm. Başka ne ölçmem gerek?? Evet canım birazcık göğüslerim var. Hani destekli sütyenle dekolte falan giyebiliyorum.. Boğazlı kazak bile giyemeyen biri olarak destekli sütyenle nefes alamıyorum :))

hadi fikirlerinizi söyleyin, 365cc nasıl??? Yoksa 320ye fit olim mi.. Ama ne kadar büyük o kadar güzel diye de bir durum var ;) bu hafta içi randevu alacam ameliyat için... Karar vermem gerek... Durma büyük yaptır diyen yok mu??

sen epey zayıfsın ölçülerine bakılırsa. Henüz doktorla görüşüp silikonları ve cc lerini görmediğim için net bir şey diyemem. Ama genelde yaptıranların görüntüsünü baz alırsam 365 çok büyük olur bence. Hiç göğsü olmayanlar 300 cc civarı ile normal göğüs boyutlarına ulaşmış. Sen o göğüslerle 365 taktırsan çok büyük durur bence. Bir de benim fikrim, göğüs ne kadar büyük olursa o kadar güzel olur değil. Ben de normal göğüsten az büyük olunca hoşuma gidiyor ama fazlası gerçekten hoş durmaz. Dekolte kıyafet ya da bikini, çamaşır vb içinde ya da çıplakken hoş durduğunu farzetsek bile kapalı bi kıyafette üst tarafın sırf meme olarak gözükür. Bence vücudundaki diğer yarlerin güzelliğini gölgede bırakacak kadar büyük göğüs yaptırma derim ;)

Merhabalar. yazdıklarınızı okudum da kızlar vallahi harikasınız. bu kadar terslik olmaz ben bir görüşmeye bile gidemedim. perşembe randevum vardı barış bey ile. ancak bir program çıktığı için sevin hanım arayıp randevunun iptal olduğunu söyledi. cumada ben uygun olamadım... :( o kadar yoğunum ki zor ayarlıyorum ondada böyle birşey çıkıyor... tekrardan randevu almam gerekiyor şimdi... bende bir gelişme yok yani hala.... :( ciwciws e acayip özendim... tebrikler ve geçmiş olsun... :)

benden de bir :nazar: ...

merhabalar. Yazdıklarınızı okudum da kızlar vallahi harikasınız. Bu kadar terslik olmaz ben bir görüşmeye bile gidemedim. Perşembe randevum vardı barış bey ile. Ancak bir program çıktığı için sevin hanım arayıp randevunun iptal olduğunu söyledi. Cumada ben uygun olamadım... :( o kadar yoğunum ki zor ayarlıyorum ondada böyle birşey çıkıyor... Tekrardan randevu almam gerekiyor şimdi... Bende bir gelişme yok yani hala.... :( ciwciws e acayip özendim... Tebrikler ve geçmiş olsun... :)

hadi ya öyle iptal ettiği oluyor mu. Ben teeee nerelerden geleceğim uçak biletimi aldım. Iptal ederse kendi kendimi ameliyat ederim artık. O kadar istanbula gidip memesiz mi döneceği yine. Allah korusun :((

Canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden görüşmen. Umarım istedğin göğüslere ve görüntüye kavuşursun. Eğer çıtı pıtı bir yapın varsa 365 çok büyük durabilir. Vucudunda ön planda bir göğüslerin olmuş olur :)) Bunca senenin yokluğu bu şekilde çıkar ama diğer yandan bu seni rahatsızda edebilir. Büyük yaptırıp beğenmeyenlerde var tam aksine beğenenlerde var.
Yani bence ikisinin ortasını bulmak önemli. Küçük olanlar büyütüyor, büyük göğüslüler küçültme ameliyatı yaptırıyor. Demekki büyüğünde sıkıntısı çok ki insanlar yarısını aldırmayı göze alıyorlar.
Bir de sana konulacak 360 cc ile bana konulacak 360 cc aynı durmaz. Senin boyun - kilon - omuz yapın - en önemlisi göğüs dokun (mevcut var ya da yok) - göğüs altı çevren vs. senin ameliyat sonrası bedenini oluşturmada aktif rol üstleniyor. 360 cc her insanda farklı durur ve beden numaranda buna göre değişecektir.
Ama bu göğüslerle yaşayacak olan sensin büyüklüğüne de doktorunla birlikte karar vermen en doğusu olur. Bu arada eğer üzerinde protezli olduğu bariz belli olacak bir görüntü oluşturursa Barış Bey o şekilde ameliyattan çıkarmaz seni :))) Muhakkak sen söylemedikçe anlaşılmayacak doğallıkta bir göğüs yapma taraftarı olacaktır. Büyüklük konusunda kendisiyle iletişimini sıkı tut, 320 dediyse en başta onu uygular gibi geliyor bana :))

şimdi ölçtüm, annemin 1970lerden kalma bir mezurası var :)) göğüs altı ölçüm 70cm.göğüs üstü de 83-84 cm. başka ne ölçmem gerek?? evet canım birazcık göğüslerim var. hani destekli sütyenle dekolte falan giyebiliyorum.. boğazlı kazak bile giyemeyen biri olarak destekli sütyenle nefes alamıyorum :))

hadi fikirlerinizi söyleyin, 365cc nasıl??? yoksa 320ye fit olim mi.. ama ne kadar büyük o kadar güzel diye de bir durum var ;) bu hafta içi randevu alacam ameliyat için... karar vermem gerek... durma büyük yaptır diyen yok mu??

Sen benden daha zayıf yapılısın anladığım kadarıyla 365 ile üst bölümün çok daha önde gider yürürken :)
Bir de bir anda beden atlama durumu var. Şu an S yada XS isen sonrasında M bile olmayabilir :)
Yahu senin göğüs üstünde iyiymiş zaten mevcut dokunun üzerine 365 ağır gelebilir yine karar senin tabiki. Ben ne kadar büyük o kadar güzel kısmına katılmıyorum. Büyük göğüslü olup mutsuz olan da var, bunun için psikolog yardımı alan da var. Göğüs küçültme sayfalarına bak mesela büyük göğüslülerin de derdi çok. Eğer ameliyat randevusu almaya direkt gideceksen bence bu cc durumunu kesinleştir aklında kalmasın.
Hiç göğüs dokusu olmayıp 350 taktıran biri 90-95 beden sütyen kullanıyorum demişti. Senin mevcut bedeninin üzerine 360 konduğunu düşününce kaç beden giyersin inan kestiremiyorum :))

evet canım ben de baktım hemen KKda , yaptıranların yorumları ne diye ;) sonucunda da gittim gruopanyadan günün fırsatını aldım :) ocakta göğüs ameliyatı, martta da kavitasyon ;) uuu yaza süper hazırlanıyorum :))

KK da aradığın her şeyi buluyor olabilmek güzel.
Yaza tam bomba gireceksin sen :))) Ben de yazı bekliyorum bu sene iki ameliyat oldum haliyle tatil izni talep edemedim :D Sabırsızlıkla yazı bekliyorum.

şahsen cok büyük yaptırmayın derim.benim de göğüslerim bedenime göre büyük oldu , ben öyle istiyordum ama,iyiki de daha büyüğü olmamıs diyorum.ve büyük göğüs sevdiğim halde.cok aşırı büyük üst vücudu iri göstermekten baska bisey yapmaz

Sonçiçek aslında 350+ istiyordu, ona 330 ve 300 cc takıldı yani 300 cc ye eşitlenmiş oldu. Bu bile narin çıtı pıtı yapısına büyük geldi (ben görmedim gerçi :) ) hani bana 300 takılmış olsa bende çok aşırı büyük durmazdı. Barış Bey bana 340 önerdiğinde bu yüzden istememiştim.
Herkes için hakkında hayırlısı, mutlu olanı olsun diyorum.

Merhabalar. yazdıklarınızı okudum da kızlar vallahi harikasınız. bu kadar terslik olmaz ben bir görüşmeye bile gidemedim. perşembe randevum vardı barış bey ile. ancak bir program çıktığı için sevin hanım arayıp randevunun iptal olduğunu söyledi. cumada ben uygun olamadım... :( o kadar yoğunum ki zor ayarlıyorum ondada böyle birşey çıkıyor... tekrardan randevu almam gerekiyor şimdi... bende bir gelişme yok yani hala.... :( ciwciws e acayip özendim... tebrikler ve geçmiş olsun... :)

Arkadaş ciwciwss sol kulvardan atak yapan rakibim :)) Bugün aradı biraz sırt ağrısından şikayetçi annesi de kızıma prensesler gibi bakıyorum dedi. Keyifleri gayet güzel yerinde. Keşke herkes bu kadar kolay atlatabilse..

Back