Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

bu cc'lerimle şuan 75 B südyen kullanıyorum.bir tane de 80 B aldım.ikisi de oluyor.ödemlerim indi sayılır.
şuanki ölçülerim 88-61-91 . yani biraz daha büyük olsa,bayan silikon olarak gezerdim heralde :) yaptıracak arkadaşlar büyük değil de,estetik olarak hangisi daha estetik , daha güzel duracak,ona göre karar versinler bence. sonrasında çok çirkin bi görüntüyle yasamak zorunda kalabilirler.

oralet nasılsın şimdi... bir yıl olmak üzere.. iz falan kaldı mı memnun musun
iyiki yaptırmışım diyor musun...

benimkilerde sarktı emzir emzir bebişleri...
ben ne yaptıracam toplatacam mı yaw

oralet nasılsın şimdi... bir yıl olmak üzere.. iz falan kaldı mı memnun musun
iyiki yaptırmışım diyor musun...

benimkilerde sarktı emzir emzir bebişleri...
ben ne yaptıracam toplatacam mı yaw

Evet canım şaka maka bir yılı devirmek üzereyim :))
Benim tenim esmer - ruhum sarışın :))- izlerimin olduğu bölgede vucudum pigment oluşturmuş yani koyu renk. Zaten yüzümde bir sivilce çıksa, geçse bile izi kalırdı bende yaralarda geç iyileşiyor. Her neyse bir krem önerdi hem onu kullanıyorum hemde jel tabaka önermişti izleri hızlandırması için hem de onu kullanıyorum. Senesine daha iyi olacak yaza da kısmetse bir şey kalmayacak :)) Şu an sütyen yada bikini giydiğimde tam göğüs altı çizgimde kalıyor belli olmuyor yani.
Ben iyi ki böyle bir adım atmışım yaptırmışım diyorum. İşin ilginci ben burun için doktor araştırırken Barış Beyi buldum ve sitesinde meme büyütme yazılarını okuyunca karar değiştirdim :)))
Gerçi burun ameliyatı da oldum. Ama beni mutlu bir insana dönüştüren kesinlikle göğüs ameliyatım oldu. Bana hep 5-10 yıl sonra yaptır demişlerdi, kendimi dinlediğim için de mutluyum. Senin galiba toparlatma ve dikleştirme yaptırman gerekiyor. :) Çok emin olmayarak söylüyorum bir doktorla görüş bakalım neler lazımmış söyler. Eğer sarkıklık varsa dikleştirme yapacaktır muhtemelen.

Hadi bakalım gittikçe iyiye gidiyorsun :)
Benim göğüsteki bedenimi yakalamışsın :) Benim de 88. Aslında biz göğüs ameliyatlarında cc yi düşünürken bedenle orantısını hep gözardı ediyoruz. Dediğin gibi bütün olarak estetik görüntüye göre karar vermek gerek. Kesinlikle katılıyorum sana.

merhaba kızlar ben yeniyim bu konuda ama bende istiyorum yaptırmak. Size farkli bir sorum olucak bu günlerde bebiş düşünüyoruz eğer bebiş olduktan sonra en yakın ne zaman yapılabilir bu işlem bileniniz varmı ?? Ben yıllarca düşündüm ama hep korkuttular beni yaptıramadım. Eee bölede mutsuzum ama kararım kesin artık bebişten sonra. bu arada bu ameliyat için yaş önemlimi geç kalmiş olmıyalımda:))
Herkese çok çok geçmiş olsun...

Selam arkadaşım,

Silikon ameliyatı olabilmen için emzirme dönemin bitecek bir yıl sonra ancak olabilirsin. Doğum sonrası süt kanalları genişlediği için bir yıl toparlanmasını bekliyorlar aksi halde kanaman çok olur.

Bilgine.

oy oy oyy benim bu iş baya bi ertelendi o zaman ya keşke önceden yaptırsaydım milletin sözünü dinlemeyip.Ee doğumdan önce yaptırsam yani hamile kalmadan ne kadar süre sonra hamile kalınması dogru olur ve bu silikon emzirmeye engel olurmu?? Bunlar hakkında bilgin varmı??
şimdiden çok teşekkür ederim ..

ya çocuk için ya da silikon için 1 yıl beklemen gerek şekerim :) her 2 durumda da sana 1 yıl görünüyor. ama çocuk doğurduğunda zaten göğüslerin büyücek bi de tam emin değilim ama emzirmeden dolayı sarkma da olabiliyor sanırım. Bence sen doğumdan sonraya ertele, belki hiç gerek kalmaz bile mesela benim ablamın göğüsleri doğumdan sonra tam istediği gibi oldu

Birdym e bu noktada katılmyorum.. aynı soru benm de aylarca kafama takılmış ve Barış Çakır'ı baya bi rahatsız etmiştim bundan ötürü, doğumdan önce mi yaptırsam sonra mı yaptırsam diye.. bana dediği şuydu kimsenin çocuk olunca göğsü büyümez, annenizin göğüsleri nasıl demişti, normal demiştim, benimkilerden daha büyük,ama evlendiğinde de öyleymiş dedim, yani şu an şu yaşında çok büyük göğüslü biri değil, dimi, demişti , evet demiştim.. 2 çocuk doğurmuş ama göğüsleri aynı kalmış yani, demişti.. bu da demek oluyor ki sizin de %90 aynı olacak göğsünüz doğumdan bi kaç yıl sonra aynı formuna geri dönecek,demişti..
ben de hamilelik işini 1 yıl sonraya bıraktım ve ameliyatımı hemen oldum. seneye aralık ayında inşallah bebek harekatı olumlu sonuç verir de daha fazla beklemem :)

çok ilginç.. genetikle de alakalı olabilir, süt kanallarının açılması ..vs gibi şeyler..
gene de hamilelik öncesi ve sonrası için 1 yıl beklemek gerek..

Merhaba,

Oraletin banlanması hususunda birşeyler yazma gereği hissettim. Açıkcası kendisi sevdiğim üyelerdendir. Cezasının bitmesine de yaklaşık 5 gün kadar kaldı ( Bu arada cezaları sadece adminler ve güzide müdirelerimiz verebilir. Biz editörlerin böyle bir hakkı yok). Yalnız ne kadar sevilen üye olursanız olun, ne kadar faydalı paylaşımlar yaparsanız yapın, site kurallarına uymayan veya sitemizi ve kendisini zor duruma düşürecek mesaj yazan üyeler ceza alır. Bu sitede kimse bir doktoru kötüleyemez. Ancak birebir yaşadığınız olumsuz bir durum var ise ve belgeleyebiliyorsanız kurduğunuz cümlelere dikkat etmek koşulu ile yaşadıklarınızı paylaşabilirsiniz tabii ki. Ama onun dışında şu doktor arkadaşımı mahvetti, bu doktor kuzenimin hayatını kararttı,o kasap, bu adam doktorluktan ne anlar ( cümleler tamamen örnek amaçlı yazılmıştır) gibisinden ifadeler ile kimsenin karalanmasına izin vermeyiz. Bu, hakkında yazı yazdığınız doktora yargı yolunun açılmasına neden olur ve ondan sonra bu tarz paylaşımlar yapan üyeler de site yönetimi de bu pirincin taşını ayıklayamaz.

Bu yazı için bu topiği kullanmak istemezdim ama yeri geldi diye söylüyorum. Lütfen paylaşımlarınıza dikkat edin ve aksi durumdaki mesajları kötü içerik butonunu kullanarak bizlere bildirin.

Güzel paylaşımlar dilerim

Sizin de yazdığınız gibi Oralet gayet sevilen bir üyeniz, hele ki paylaşımları.. tartışılmaz bile :) ne de olsa ameliyat olmamdaki en büyük pay onundur :))
yazdıklarıyla ilgili yorum yapmak bana düşmez ammavelakin kötü niyet güttüğünü düşünmüyorum.. yine de onsuz bu sayfa bu bi kaç gün çok sessiz geçeceğe benzer nyse şafak 5 napalım
döününce acısını çıkarırız nasılsa ; )

ben de şunu eklemek istiyorum. oraletin yazdıklarını okuyan bir çok kişi bu siteye üye olup onunla irtibata geçmek istiyor. ben de onlardan birisiyim o olmasa üye olmazdım belki de. benim gibi de pek çok üye olduğunu düşünüyorum. ancak şunu da söylemeden geçemeyeceğim. şu banlamak olayını oraletten sonra öğrendim. yoksa bilmiyordum :96: bunu da oralet sayesinde öğrenmiş oldum :)))

ya arkadaşlar. göğüs büyütme olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. daha ameliyat olmadan bunu sormam çok saçma biliyorum ama merak ediyorum. benim göğüslerim çok küçük olduğu için evde hiç sütyen giymiyorum. rahat edemiyorum zaten. ancak bi misafir gelirse mecburen. onda da misafirler gidince ilk iş sütyenimi çıkarmak oluyor. ameliyat olduktan sonra sürekli takmak mı gerek. takmazsam sarkar mı. ya da ameliyat olunca büyük göğüsler sütyenle rahat ediyor ve çıkarmaya gerek olmuyor mu. çünkü benim büyük göğslü arkadaşlarım gece gündüz sütyenle dururlar ve yatarken bile çıkarmazlardı. nasıl duruyorlar diye hayret ederdim. ameliyattan sonra ne yapmam gerek. siz ne yapıyorsunuz?

Sabırsızlığına inanamıyorum:))))) tatlım ameliyat sonrası sütyeni en az 15 gün şekil alma açısından kullanmak zorundayız Barış Bey in söylediği bu. Ondan sonra zaten hemen balenli sütyen kullanamıyorsun maalesef dikiş yerlerinin hassasiyetinden dolayı. Yıllar önce ameliyat olan kişilerle konuştuğumda önemli olduğunu ve takmam gerektiğini söylediler bende dinledim. Geceleri triump dan sporcu sütyeni aldım onu kullanıyorum ameliyat sonrası ortası fermuarlı olan beni çok rahatsız etti çünkü, gündüz free de olabilirsin çamaşırlıda :))))))

ya şu sporcu sütyeni dediğiniz şey nasıl? şık duruyor mu. eşimin yanında babaannem gibi dolaşmak istemem doğrusu
((

Son düzenleme:
evet aynı babanneeeeee ama o kadar tatlı bir süreç yaşıyorsun ki eşin zaten değil sütyenini görmek senin yüzünün gülmesi için 40 takla attığı için hiç bişeyini görmez, merak etmeeeeeee :))

yani ben de durum hala böyle de sööliiim dedim, alemsin heee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…