• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

ay oraleeeeet. onun yakalandığı gün ben de facabooktan barış beyi araştırıyordum var ya. ama bulamadım. yakalanmış meğer tüh ;)

Arkadaşlar link vermeden sadece konu başlığını aktarmak istiyorum. Lütfen internet ortamında dikkatli olun.

HABERTÜRK - Sahte estetikçinin inanılmaz oyunu!‏ olarak baktığınızda haberin içeriğine ulaşabiliyorsunuz.

İnternet ortamında bu kişinin listesinde 100'e yakın (+ / -) kişi olduğu söyleniyor. Yani bu kişilere de sormak lazım arkadaş bu kişi doktor, gece /gündüz internet başında ne yapıyor ? Hiç mi farketmediniz?

Ve ben inanıyorum ki başka başarılı estetik cerrahların da bu şekilde sahteleri mevcuttur. Ya bir karalama oyunu ya da başka bir şey bilemiyorum.
Bugün Barış Bey'e randevum var benim de bu olaylardan dolayı c.tesi gideceğim randevu bu tarihe aksadı bir geçmiş olsun dilerim aynı zamanda.

oraletçimmmmmm :16: canımbenim :48: . haklısın.damladaki dönme riski,doktorun neyi ne kadar yapabileceği ile doğru orantılı.gittiğim bi doktor bunu cok güzel acıklamıstı bana.yani " eğer sen oraya silikondan daha büyük ve geniş bi cep acarsan tabiki silikon dönebilir.ama tam o silikonun seklinde ve büyüklüğünde cep acarsan nasıl dönecek o silikon.Bu tamamen doktorların elinde olan bişey.ve damla silikon dönüyorsa orada muhakkak doktor hatası vardır" demişti.bana da damla silikon önermişti önermişti bu doktor.ama ben kendisinden sonra vazgeçmiştim.Damla istemediğim için. :27:

Son düzenleme:
Canım 3 yıl sonra başlıcaksın MR çektirmeye, yani 4. yıl ilk MRını çektireceksin. Sanırım bu da şundan : Firmaların raporları 3 yıla kadar dayanıyor. 4. yıldan sonra her yıl yılda 1 kez MR ;)

bu arada fotolarını gördüm. Videoyu da izledim... cidden süper olmuş :) Meme şeklimiz birbirine benziyo gibi geldi. Sana kaç cc takılmıştı? Bi de önceki ve şu anki sütyen numaraların nedir oraletciimm?? aslında bunları daha önceden yazmıştın (kaç cc takıldıgını) ama unuttum ben, bi daha soruyorum :))

ay walla çok güzel oluşlar ;)

Ne bilimsel ifadeler böyle sağol canım gerçekten iyi oldu yazdığın.
Genelde meme kanseri olup göğsünü yada göğüslerini kaybeden kadınlar daha çoğunlukla yaptırıyor bu silikonu. Kanseri atlatıp bir de üzerine gidip silikon taktırıyorlarsa ben kanser yapacağına pek kanaat getirmiyorum. 3 Yılda bir düzenli MRa da çektiririm teşekkür ederim :)
İstanbul'a bekleriz.

Canım 3 yıl sonra başlıcaksın MR çektirmeye, yani 4. yıl ilk MRını çektireceksin. Sanırım bu da şundan : Firmaların raporları 3 yıla kadar dayanıyor. 4. yıldan sonra her yıl yılda 1 kez MR ;)

bu arada fotolarını gördüm. Videoyu da izledim... cidden süper olmuş :) Meme şeklimiz birbirine benziyo gibi geldi. Sana kaç cc takılmıştı? Bi de önceki ve şu anki sütyen numaraların nedir oraletciimm?? aslında bunları daha önceden yazmıştın (kaç cc takıldıgını) ama unuttum ben, bi daha soruyorum :))

ay walla çok güzel oluşlar ;)

:)) canım bana 290 cc yüksek profil takılmıştı :) yani Barış Bey öyle diyor ama bana sorarsan bu benim anadan doğma halim :p
Kendime bile bazen ameliyat oldum diyemiyorum :)
Valla canım ben şu cup ölçüsünden anlamıyorum açıkçası 75 beden olmuyor bana belimden sıkıyor ki zaten içi de artık taşıyor, dolabımda aynı anda aldığım 80 de var 85 te var. Tabi içi dolgusuz ve desteksiz bunların. Düz hesap 80 diyeyim ama a sını c sini bilemem o hesapla bir gün gittim deneme kabininde hiçbiri tutmadı, bildiğim usulden aldım sırtı oldu mu oldu, göğüs tam oturdu mu boşluk kalmadı mı hıh tamam o zaman diyip alıyorum :)
Bazen kızlar kızıyor bana yani bunu niye bilmiyorsun diye arkadaş bileyim tamam ama tutmuyor işte o hesap bana. Ben böyle hesabımla mutluyum :)
Mesela en son şunun aynısından aldım bayıldığım bir model. Göğüs değil yanlız çamaşır o yüzden umarım linkini koymamda sorun olmaz.
XXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada atlamadan yazayım poisacığım 21 Aralıkta Barış Bey'e ameliyat gününü almış :))
Yani Şubatı bekleyememiş :) Süper yeni yıla yepyeni hazırlık :))

:nazar::nazar::nazar: çok sevindim kendisinde geri sayımda mutluluklar diler yeni göğüsleriyle yaza damgasını vurmasını canı gönülden dilerim.

:31:

bende sonunda az önce maaaalum günüme girmiş bulunmaktayım.bilinçsizce asprin falan da içtim bilerek,umarım ameliyatımda prüz çıkmaz. 7 gün falan sürüyor ortalama,ozamana kadar vücudumdan atmıs olurum zaten dimi :6:

Ciwciwssiminde hakkını vereyim o da iki hafta kadar sonra ameliyattan çıkmış olacak. Hakkaten İstanbul'da yaşamanın avantajı diyorum görüştü, günü de aldı hadi hayırlısı :nazar::nazar: takalım şimdiden bu arada ciwciwss çok güzel ve tatlı bir kız yeni göğüsleriyle tam lolita olacak :))

öhöm öhöm :64: :86: süpermiş :27:

Yavrucum sen hastaneye yatmamış mıydın :) Yarın mıydı günleri mi karıştırdım ?? Bu arada aspirin niye aldın yahuu alma aspirin kanı sulandırır ve regl dönemini uzatır.
Ameliyat sırasında kanı sulandırdığı için kanamayı arttırıcı özelliği oluyor o yüzden başta aspirin olmak üzere ilaç alınmasını önermiyor doktorlar. Sen kullanma bir şey bol sıvı tüket vucuttan at :))

yokkkkkkkkk.regl günümden dolayı ertelemiştik doktorumla :( o yüzden bir an evvel olayım diye uğraştım.adacaylarıyla.reglim başladı,şişkinliğim yavaş yavaş iniyor.yarın telefon açıcam 7 gün sonrasına ameliyat günü alcam.7 gün sürüyor cünkü . bittikten sonra ameliyatımı olcam.insallah . simdi geçmez bu 1 hafta

Son düzenleme:
yokkkkkkkkk.regl günümden dolayı ertelemiştik doktorumla :( o yüzden bir an evvel olayım diye uğraştım.adacaylarıyla.reglim başladı,şişkinliğim yavaş yavaş iniyor.yarın telefon açıcam 7 gün sonrasına ameliyat günü alcam.7 gün sürüyor cünkü . bittikten sonra ameliyatımı olcam.insallah . simdi geçmez bu 1 hafta

Anladım canım olsun sayılı gün çabuk geçer sen bu dönemde grip olmamaya, kesinlikle ilaç kullanmamaya bak, gerisi kolay :) Özetle kendine iyi bak.

Yavrucuk nerelerdesin napıyosun bakim sen sesin soluğun çıkmıyor senin durumunu merak ediyorum.

cnm ben ameliyatımı oldum.kendi actığım baslıkta baya bi anlattım durumumu.biraz moralim bozuk şahsen

cnm ben ameliyatımı oldum.kendi actığım baslıkta baya bi anlattım durumumu.biraz moralim bozuk şahsen

Canım okudum yazdıklarını hiç canını sıkma şu an ödemli 1. ayda biraz daha şekil şemal olarak düzelecek moralini bozma bu arada 350+ cc sığması biraz imkansız olurdu d cup oldum demistin bence bu iyi bir oran ödemler inene kadar yüksek durması muhtemel yuvarlak takıldı sonuçta ama bu esas şekil ve görüntün olmayacak bunu da bil ve moralini bozma tam tersi yüksek iyileşme sürecini olumsuz etkileme.

oraletim canımbenim.kup olarak ne olduğumu bilmiyorum.sadece korseli haliyle mezuro ile ölçtüm 89 cm cıkıyo.sıkı sıkı ölçersem 88 cm oluyo.meme altı çevrem de 68 cmdi zaten.20 cm kadar bi fark var, sanırım D kup oluyor.valla B kup olmasına bile razıyım suan oakdar kücük görünüyorlar ki :( yanlara doğru geniş ve tepedeler.350 cc almamıs derim.325 sağ göğüse,300 cc de sol göğüse koymuş doktorum.bunu bile zor almış.ama gercekten eli hafifmiş doktorumun.hakkını yiyemicem.morarma falan da olmamış.yabancı bi cisim varmıs gibi de hissetmiyorum.daha ilk günden beri sanki hep ordaydı onlar.yabancı bi cisim gibi hissetmiyorum.doğru doktor bulmak cok önemli...

eğer görüntü ve sekil yönünden böyle kalırsa simdiden revizyon düsünmeye basladım :( ikinci ameliyatımı kime olabilirim acaba d,ye düsünüyyorum.annem de kızıyor sacmalama biraz bekle diye.cok bozuk moralim ya.neden göğüslerim böyle oldu ki benim :(

Oraletçim ben az önce sevin hanımla görüştüm. 30 ocakta istanbula geliyorum. 31 ocakta muayene saat 17.30 da. 1 şubatta da ameliyat öğlen gibi olacakmış. Sen gidersen görüşmeye tekrar sorarsın bi aksilik çıkmasın. Ben de ararım zaten vakit yaklaşınca.

oraletim canımbenim.kup olarak ne olduğumu bilmiyorum.sadece korseli haliyle mezuro ile ölçtüm 89 cm cıkıyo.sıkı sıkı ölçersem 88 cm oluyo.meme altı çevrem de 68 cmdi zaten.20 cm kadar bi fark var, sanırım D kup oluyor.valla B kup olmasına bile razıyım suan oakdar kücük görünüyorlar ki :( yanlara doğru geniş ve tepedeler.350 cc almamıs derim.325 sağ göğüse,300 cc de sol göğüse koymuş doktorum.bunu bile zor almış.ama gercekten eli hafifmiş doktorumun.hakkını yiyemicem.morarma falan da olmamış.yabancı bi cisim varmıs gibi de hissetmiyorum.daha ilk günden beri sanki hep ordaydı onlar.yabancı bi cisim gibi hissetmiyorum.doğru doktor bulmak cok önemli...

eğer görüntü ve sekil yönünden böyle kalırsa simdiden revizyon düsünmeye basladım :( ikinci ameliyatımı kime olabilirim acaba d,ye düsünüyyorum.annem de kızıyor sacmalama biraz bekle diye.cok bozuk moralim ya.neden göğüslerim böyle oldu ki benim :(

Canım 89-88 az değil 20 cm fark gayet iyi. Her ameliyatın belli başlı iyileşme süreçleri vardır. Bu ameliyatta yapılan yönteme göre değişkenlik gösterir. Hemen sonuç alamazsın, beklemek gerekir. Benim resimlerimi hatırla ilk 15 ve 3 aylık halleri ne kadar da değişikti. O yüzden bekleyeceğiz ödemlerin insin öncelikle. Bu arada göğüs ameliyatlarında zaten morarma olmaz. Sende de olmaması gayet normal :) Umarım yabancı şimdiki gibi devam eder de protezi hissetmezsin. Çünkü bu markayla ilgili hatta yöntemle ilgili tereddütlerimi hep dile getirmiştim. Revizyon düşüncesini şimdi aklından çıkar ve anneni dinle bekle, zaten başka bir doktora gitsende seni geri gönderir. Moralini bozma bekleyelim. Böyle düşünmene de protezin şekli sebep oluyor ödemler inince bence düşüncelerin daha da oturur. Sonuçta yuvarlak protez nasıl duruyor biliyorsun gördüğün resimlerden. Pat diye oluşmuyor kimseninki o yüzden sabırla bekle güzelim hemen moralini bozma. Biraz zaman geçsin bakalım düşüncelerin daha da oturacak. Şu an ameliyattan çıkmış birisin moralini yüksek tutman lazım kendini yok yere pimpiriklenerek üzme iyileşme sürecini uzatmış olursun. En önemlisi yüksek moral.. İyileşme sürecin geçer o zaman görüntü netleşir ve istediğin gibi yorum yaparsın. Bence şu an acele ediyorsun düşünerek yok yere kendini üzüyorsun topla kendini yahuu.

slm arkadaşlar.. Ben de göğüslerimi büyütmek istiyorum bayadır araştırdım ama barış çakır ile eser aydoğdu arasında kaldım.. :( yardım edin lütfennnnn

slm arkadaşlar.. Ben de göğüslerimi büyütmek istiyorum bayadır araştırdım ama barış çakır ile eser aydoğdu arasında kaldım.. :( yardım edin lütfennnnn

Merhaba psykhe83 cüğüm hoşgeldin :) Göğüs derdi bizim en büyük derdimiz ve en büyük ortak noktamız burada. Eser Aydoğdu'yu bilmiyorum ona ameliyat olan tanıdığım kimse de yok ama Baırış Bey benim doktorum onunla ilgili ya da ameliyatla ilgili sormak istediğin ne varsa yardımcı olurum tabiki :)

Barış Çakır genç yaşına rağmen çok iyi bir doktordur gözüm kapalı tavsiye ederim. Göğüs küçültme-büyültme ameliyatlarında ayrıca Op.Dr.Tunç Tiryaki`nin çok başarılı operasyonları var. seçim ve karar sizin. Eser Aydoğdu ise bunlardan sonra gelir.

Back