Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Merhaba mukumukumuk,

Geç kaldım mı bilmiyorum daha sonraki sayfaları okumadım ama eğer yaza çocuk yaptırmayı düşünüyorsanız silikon kesinlikle yaptırma! Bir sürü site okudum, çoğunlukla uluslararası olanlara baktım ve hamilekalma riski olanlara silikon yapmıyorlar. En az 1 yıl beklemeleri gerekiyor. Zaten bir silikonun bedene alışması sürecini 1 yılda tamamlıyor. Bence doktorun kimse bir daha düşün, hatta git başka doktorla konuş.. Bu arada cidden hangi doktor sana hemen yapalım o zaman dedi??? bana çok paragöz geldi ve çok kızdım!!!!

Bu arada araştırmalarımdan biraz daha örnekler vereyim hazır başlamışken :)

Damla silikon markasına gelince : Barış bey Nagor marka kullanıyormuş. Tabi markaların içinde modeller de bulunuyor. Damla silikon için Nagor ve Allergan kullanılıyor. Mentorun yok sanırsam ya da ben göremedim :/ Allergan Nagora göre daha pahalı hatta nerdeyse 2 katı :S Modellerine gelirsek Nagorda Impleo silikonlar, Allerganda ise CUI.. gerçekten kafa karıştırıcı :S
Bu arada fiyat sıralaması da şu şekilde Nagor < Yuvarlak silikon < Allerganda !
Şaşırtıcı başka bir şey var ki Nagorda olan ekstra kapsüler kontraktür garantisi Allerganda yok.
Barış bey Allergan kullanır mı bilmiyorum. Ama sonuçta Nagor da gözüme kötü gözükmedi :)

Bir de Saline şeklinde silikonlar var. Amerikada nedense en çok bu kullanılıyor. Aslında şekil olarak fena değil ama dokunuşu falan sertmiş. Saline dediğimiz şey içi tuzlu su var ve insanlar su topu gibi oldugu için değiştiriyorlarmış :) Bunlar da hani kol altından şişirilerek yapılan silikonlardan.
Bu arada Hydrogel Breast Implantları var ki yasaklanmış! SAkın yaptırmayın!! Eğer daha önceden yaptırdıysanız bi doktora gösterin. İçi soyalı olanlar var o da aynı şekilde..
Bu arada silikonlu olan herkesin ameliyattan 3 yıl sonra düzenli olarak MRa gitmesi gerekiyormuş! Her ne kadar uzun süredir yapılan araştırmalar kanser riskine işaret etmese de düzenli sağlık kontrolü şartmış. Çünkü daha tamamen kanıtlanmış değiller, evet onaylılar ama biz gene de önlemimizi almamız gerekiyor.

Kızlar hatırladıklarım şimdilik bu kadar :)

Ben de barış beyden randevumu almış bulunmaktayım :) Aralık sonu istanbuldayyım, bakalım nolacak, feci heyecan var :)))

canım sen muayene için mi geliyorsun, ameliyat için mi. nereden geleceksin merak ettim de:26:

ay oraleeeeet. onun yakalandığı gün ben de facabooktan barış beyi araştırıyordum var ya. ama bulamadım. yakalanmış meğer tüh

canım sen muayene için mi geliyorsun, ameliyat için mi. nereden geleceksin merak ettim de:26:

canım ben muayene olucam :) ameliyat için önce örnekler görmem gerek.. oralet bana gönderecekti ama unuttu sanırım beni (
hmm bi de ankaradayım şu an ama burda da geçiciyim ankarada da doktor bulamadım :/

Fiyat sıralamasını düzelttim :)

bi de mentor marka hakkında bişeyler duyabilsek :82:
canım mentor için okuduklarımı pek hatırlamıyorum ama aklımda kalanları sıralim :)
Round tipi silikonlarda en çok mentor kullanılıyor sanırım. Bu da iyi bir şey demekki :) sadece damlaya göre dokunuşu biraz daha sert anladığım. Ben hep kıyaslamalı baktıgım için çok da fazla bir şey diyemiyorum. Genelde araştırmalarımı damla yönünde seyrettim.. Ama şöyle bir artısı var damlaya göre, hem de çoğu doktorun round seçme sebebi bu sanırsam. Şimdi silikonu oraya yerleştirdikten sonra artık nasıl oluyorsa dönme ihtimali varmış. Eh yuvarlak oldugu için istedigi kadar dönsün şekil aynı kalıyo :)) bizim damlalar dönünce tekrar operasyona ihtiyaç olabiliyormuş ama burda da doktorun ustalığı çok önemliymiş. Eğer yeteri kadar tecrübeli ise nereye nasıl yerleştirecegini biliyorsa dönme olmaz diyorlar...GEne de riskli :S
Üzgünüm canım ama bazı fotolarda gördüğüm (tabi bu kendi kanaatim) kas altı operasyonlarda round silikon çok daha doğal duruyor. Oralet çok kas altını önermiyor ama...
Bİr de şöyle bir site var. Buradan şuanki beden ölçünüzü, olmak istediğiniz beden ölçüsünü, kilonuzu boyunuzu girerek bu kısıtlamalarla operasyondan önce ve sonra hastaların fotolarını görebiliyorsunuz. Link veremedigim için sitenin orta asresini werim başını sonunu siz yazın :) breastimplants411 , burada see before and after photos kısmından bakabilirsiniz

Son düzenleme:
teşekkürler birdym.umarım en sağlam ve en yumuşak olanını kullanır bana da doktorum bide kafamı buna karıştırırsam yandım ben demektir

tatlım sırf meraktan verdiğin adresteki before afterlara baktım. iyiki estetik var... çok üzüldüm ama fotoğraflara bakınca. hakikaten iyi ki estetik var... :)

ya kızlar barış'a ameliyat olup bana foto gönderecek yok mu yaaaa ));
bir de fotolarda şunu farkettim. Ne olursa olsun sanki protez gene kendi meme şeklinde oluyormuş gibi ve en güzel de sanki önceden memeleri sarkık olanlarda durmuş.. ufff yaaa benimkiler dik ama (( buna hiç üzülecegim aklıma gelmezdi (

:))))))))))))))) alemsin birdym....

Ne bilimsel ifadeler böyle sağol canım gerçekten iyi oldu yazdığın.
Genelde meme kanseri olup göğsünü yada göğüslerini kaybeden kadınlar daha çoğunlukla yaptırıyor bu silikonu. Kanseri atlatıp bir de üzerine gidip silikon taktırıyorlarsa ben kanser yapacağına pek kanaat getirmiyorum. 3 Yılda bir düzenli MRa da çektiririm teşekkür ederim :)
İstanbul'a bekleriz.

canım ben muayene olucam :) ameliyat için önce örnekler görmem gerek.. oralet bana gönderecekti ama unuttu sanırım beni (
hmm bi de ankaradayım şu an ama burda da geçiciyim ankarada da doktor bulamadım :/

Canım sana detaylı bir mail hazırlıyorum unutmadım sadece itina biraz zaman istiyor ilgileniyorum özelden

oraletin sayfası endoskopi sayfasına dönmesin de :)) şimdi aradım hastaneyi de bayıltıp yapacaklarmış. özelden yazarım sana sonucu :18:

Aynen ha,endoskopi muhabbetine dönüp,karıştırıyormuşuz güzelim sayfayı Valla güzelim mesajını dört gözle bekliyorum.Hımmm nerede kalmıştık,memişler..Evet ben artık ameliyat olmak istiyorum yaa

Bende cuma günü için Barış Bey'den görüşme için randevu aldım..

Hayırlı uğurlu olsun karşılaştırma yapmak her zaman iyidir :)

Aklına takılan tüm soruları yönelt Hatta ilk doktorun sana önerdiği yöntemleri de söyle hepsine ne gibi bir açıklama yapacak birinci ağızdan duymuş olursun.

Ve karar verme sürecin hızlanmış olur, aklındaki sorular daha da netlik kazanmış olur canım.

Mentorun sevmediğim yanı sertliği, yani bu konuda sıkıntı yaşayanları duyuyorum ve üzülüyorum. Damla silkonda dönme riskinin olmaması için ya da tüm silikonlarda diyeyim doktorlar artık küçük pütürlü yüzeyli silikonlar kullanıyorlar bu dokuya tutunuyor ve kayma gibi bir durum söz konusu olmuyor.
Şimdi kas altı daha doğal durmuyor be canım sen baktığın resimlerden bu konuya varıyorsun ama ben izlediğim video görüntüsünden sonra kas altı kesinlikle doğal bir görüntü sağlamaz diyebiliyorum.
Kolunu inan hareket ettirince silikon yani göğüste sağa sola kaçışır mı?? Kaçışmamalı çıplak bir kas altı operasyonu geçirmiş birinin yatarken ve ayaktaki hallerini izle doğallık buysa ben silikonsuz halimle daha mutluyum dersin kesinlikle. Ve bensana kendi videomu da atacağım kas zarı altını önermemdeki durumu daha net görebileceksin.
Resimlere baktığında doğal duruyor kas altı ama bir de canlısını izleyeceksin kesinlikle doğal değil kesinlikle. Ve artık doktorlar kas zarı altı yapmayı tercih etmeye başladı. Kas altını bırakamamaları bence geleneksel alışkanlıktan ileri geliyor :))
Dediğin siteyede ancak evde bakabileceğim, şimdi bu hatun ne yapıyor dedirtmeyeyim kendime :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…