Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Ameliyat için regl dönemi sorun teşkil etmiyor muş tabi ben rahat edemem dersen geciktirici al onun yerine.

Canım bu doktora ve hastahane prosedürüne göre değişiyor, kimi doktor yapıyor kimi doktor yapmaktan kaçınıyor. Tamamen hasta düşünülerek bu karara varıyorlar. Bence geciktirici almasın içeriği itibarı ile ameliyatına engel olabilir.
İlaç kullanımını en az 1 hafta önce bırakmak gerektiğini vurguluyorlar çünkü.

Canım doktoruna danışmadan geciktirici alma ben ilaç kullanılmaması gerektiğini biliyorum. Stres yapma yahuu ne yaptın kendine hayallerine kavuşacaksın niye gerginsin bu kadar ? Relax ol :)
Bu yaz yapacağın tatili düşün, alacağın cesur bikinileri ve süslü püslü çamaşırları düşün. Bak bakim stres kalıyor mu :))

İlaç yerine bitkisel çözüm bulayım derken hakkaten kanı sulandırıcı etkisini hiç hesaba katmadım. İyi oldu yazdığın be canım. Bende senin dediğin gibi stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum :) Ah ah ben ameliyat olurken ne stres vardı nede bir şey. Sanki Tubitak bilim ödülü alacakmışım gibi heyecanla ameliyata girmiştim :
Ne korku, ne telaş olumsuzluğa dair tek düşünce yoktu zihnimde. :)

yahu oraletim. Yarın endoskopi yaptıracağım. Belki ameliyat ve hastane korkusuna iyi gelir. Iğne fobimi yenmek için de 5 tüp kan aldırdım bugün iyi mi :)) yavaş yavaş ısınma turları başlıyor bende :92:

bende memişlerimin olacağı günü dört gözle bekliyorum.iple çekiyorum.bir an evvel olmak istiyorum ameliyatımı artık.okadar cok heyecanlıyım ki

oraletim canımbenim. ben şimdiden çamaşır bakmaya başladım cok güzel bi duygu çamaşırı eline alıp,buna sığacak kadar göğüslerim olcak diye hayal etmek.hatta ameliyatımdan sonraki ilk hafta sürekli alısveriş yapcam.olabildiğince iç çamaşırı alcam kendime cok özeniyorum ve hevesleniyorum.acaba ameliyattan sonra göğüslerim neye benzicek yıllarca heyecanla bebek bekleyen çiftlerden daha heyecanlıyım Valla onlara bi kavuşayım,ne ağrı düşünürüm ne sızı

Rabbim en hayırlısını nasib etsin yine de ama şu zamanlar bi geçse bir an evvel de kavuşsam artık hayallerime

hımm,endoskopi ne için,onu anlamadım ben.mide rahatsızlıgı var herhalde?

evet canım malesef. Yıllardır erteliyordum. Bunu da yaptıramazsam nasıl ameliyat olacağım dedim. çok korkuyorum doktorlardan hastanelerden. Yavaş yavaş alışmam lazım. Ama kötü olursam yarın, daha da bir korkarım diye endişeleniyorum (

Yavrucum alemsin yahuu :)) Ol bakalım ameliyat korkunu umarım yenersin gerçi benimde iğneye karşı fobim var biraz ama neştere yok
5 tüp kanla rekora koşuyorsun galiba :)) Hadi bakalım ısın ısınabildiğin kadar :))

Canım tanımlamana bayıldım "yıllarca heyecanla bebek bekleyen çiftlerden daha heyecanlıyım"
ameliyat olduğumu bilenler şifreli olarak sorduklarında bebişlerin nasıl ya da ortama göre çocuklar nasıl diye sorduklarında. Bende canları sıkılmasın diye dolaşmaya çıkardım birazda üst baş alacağım onlara diyordum. Hakkaten bebeğim olsa bu kadar ilgi alaka gösterirdim :)

Valla benimde var mide agrılarım,doktora gidiyorum endoskopi diyor,erteliyorum.Benimde çekilmem lazım ama korkuyorum işte.Neyse sen çekil ben ona göre çekiliyim.

valla benimde var mide agrılarım,doktora gidiyorum endoskopi diyor,erteliyorum.benimde çekilmem lazım ama korkuyorum işte.neyse sen çekil ben ona göre çekiliyim.

oraletin sayfası endoskopi sayfasına dönmesin de :)) şimdi aradım hastaneyi de bayıltıp yapacaklarmış. özelden yazarım sana sonucu :18:

Altıncım Şimdiden Geçmiş Olsun Ben Bundan 3 Ay önce Endoskopi Oldum 2 Kere ve 1 Hafta da Hastanede Yattım Göğüs Oprasyonu Daha Kolay İnan Bana Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…