oralet,canım ablam benim
şimdi şöyle bi durum da var.ben şuanki doktoruma daha önce de gitmiştim.bana 250-275 cc bi silikon önermişti ve daha büyüğünü kullanma taraftarı değildi.sırf öyle söyledi diye doktor doktor gezdim.südyen içine denemelerimiz sonucunda,benim istediğim cc, tam 340 cc'ydi ( Gittiğim her doktorda böyle oldu ) 350 veya 330 değil.cünkü her ne kadar aralarında fark olmadığı söylense de , ben o farkı farkettim. ciddi anlamda fark var olmaz mı.burdan da 10 gr'ın neyi farketcek diyenler de malesef iyi incelememişler diyorum.Neyse.Ama benim hep aklımda mesut hocam vardı.Kafama taktım.diğerleri o cclere çıkabiliyorsa,hocam hayli hayli çıkar dedim ve gittim tekrardan.zaten o gün de ameliyat günümü almış oldum.sağ 350 cc,sol 325 cc . daha büyüğünü koyamam diye beni ikna etmeye calısırken,ben hala elimden geldiği kadar zorlamaya calısıyordum daha büyüğü olmaz mı diye
hatta bikac gün sonra kan tahlili icin gittiğimizde bile annemle ikna etmeye calısmıstık daha büyüğünü koyması icin :86:
Büyüklük tercihi kesinlikle benim tercihim.eğer gercekten bize o südyenleri giydirip icine deneme silikonları koyduklarındaki gibi olcaksa göğüslerim,yani eğer oraya 325 cc diyip 400 cc koymadılarsa ben o büyüklük olmasından yanayım.şimdi şöyle bi durum da var ; kas altına konulan
protez gercek boyutundan % 10 daha kücük görünüyormuş.Kasların bastırma ve sıkıştırma özelliğinden dolayı.yani aslında benim 325 cclerim,290 cc gibi olacak kanımca.
Ama yine de birden içimi bir korku sardı.yani ya südyen içine denediğim protezlerden daha büyük durursa diye.südyenle duruşları,büyüklükleri harikuladeydi.Eğer öyle olcaksa allahım hemen olayım bu ameliyatı
bekledikçe insanın korkuları artıyor kahretsin
öyle mi olsa böyle mi olsa diye insan düşünüp duruyor.bilmediğim şeyler var mı acaba diye geceli gündüzlü araştırma yapıyor
Senin büyüklük olarak ölçün çok mükemmel.290 cc damla protezin bukadar büyük ve dolgun duracağını aklım hayalim almazdı.zaten ondan sonra bana 325-350 cc büyük olck sanırım diye kafa karısıklığı yasadım
ben zaten kararsızlık abidesiyim.
Ama gercekten barış beyin ellerine sağlık mı denir bilmiyorum bukadar da güzel olmaz ki canım bi göğüs olan var olmayan var insan özeniyo nazar boncuğumu da ekleyim noolur nolmaz msne gelince bana yaz oralet abla kocaman öptüm