• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Oraletcigim,senin protezlerin ne marka?Ben mentor markasını iyi biliyordum,pazartesi günü doktor randevum var,ona göre konuşayım doktorla.

Canım ben ilk görüşmeye gittiğimde inan hiç sormamıştım etmemiştim sonra sitede bana sordular bende dedim hani silikon silikondur yok arkadaş öyle değil işte dediler. Ben Barış Beye sordum meğer benim Nagor markaymış arşive baktırttı öğrenebilmek için çünkü o dönem başka bir markayı bırakıp buna geçmiş bende uzun bir dönem diğer marka sanıyordum. Sen mentoru sor. Özellikle sertliği ve ameliyat sonrası hissedip hissetmeyeceğini bu konuda hastaların şikayetlerini sor. Eğer bu marka dışında bir silikon kullanıyorsa doktorun zaten sana hemen diğerini önerecektir. Genelde şu an izlendiğini duyduğum yol bu :)

oralet,canım ablam benim :71: şimdi şöyle bi durum da var.ben şuanki doktoruma daha önce de gitmiştim.bana 250-275 cc bi silikon önermişti ve daha büyüğünü kullanma taraftarı değildi.sırf öyle söyledi diye doktor doktor gezdim.südyen içine denemelerimiz sonucunda,benim istediğim cc, tam 340 cc'ydi ( Gittiğim her doktorda böyle oldu ) 350 veya 330 değil.cünkü her ne kadar aralarında fark olmadığı söylense de , ben o farkı farkettim. ciddi anlamda fark var olmaz mı.burdan da 10 gr'ın neyi farketcek diyenler de malesef iyi incelememişler diyorum.Neyse.Ama benim hep aklımda mesut hocam vardı.Kafama taktım.diğerleri o cclere çıkabiliyorsa,hocam hayli hayli çıkar dedim ve gittim tekrardan.zaten o gün de ameliyat günümü almış oldum.sağ 350 cc,sol 325 cc . daha büyüğünü koyamam diye beni ikna etmeye calısırken,ben hala elimden geldiği kadar zorlamaya calısıyordum daha büyüğü olmaz mı diye :61: hatta bikac gün sonra kan tahlili icin gittiğimizde bile annemle ikna etmeye calısmıstık daha büyüğünü koyması icin :86:

Büyüklük tercihi kesinlikle benim tercihim.eğer gercekten bize o südyenleri giydirip icine deneme silikonları koyduklarındaki gibi olcaksa göğüslerim,yani eğer oraya 325 cc diyip 400 cc koymadılarsa ben o büyüklük olmasından yanayım.şimdi şöyle bi durum da var ; kas altına konulan protez gercek boyutundan % 10 daha kücük görünüyormuş.Kasların bastırma ve sıkıştırma özelliğinden dolayı.yani aslında benim 325 cclerim,290 cc gibi olacak kanımca.

Ama yine de birden içimi bir korku sardı.yani ya südyen içine denediğim protezlerden daha büyük durursa diye.südyenle duruşları,büyüklükleri harikuladeydi.Eğer öyle olcaksa allahım hemen olayım bu ameliyatı :52: bekledikçe insanın korkuları artıyor kahretsin :59: öyle mi olsa böyle mi olsa diye insan düşünüp duruyor.bilmediğim şeyler var mı acaba diye geceli gündüzlü araştırma yapıyor

Senin büyüklük olarak ölçün çok mükemmel.290 cc damla protezin bukadar büyük ve dolgun duracağını aklım hayalim almazdı.zaten ondan sonra bana 325-350 cc büyük olck sanırım diye kafa karısıklığı yasadım :27: ben zaten kararsızlık abidesiyim.

Ama gercekten barış beyin ellerine sağlık mı denir bilmiyorum bukadar da güzel olmaz ki canım bi göğüs :54: olan var olmayan var insan özeniyo :17: nazar boncuğumu da ekleyim noolur nolmaz :nazar: msne gelince bana yaz oralet abla :54: kocaman öptüm

Canım kardeşim derdini anladım (kendimi güzin abla gibi hissettim :) )
Şimdi kas altı ameliyatlarında %10 daha küçük durma payını inan bilmiyordum ama kasların sıkıştırması vs. olarak anlattığın durumda mantıklı geliyor olabilir.
Eğer bahsi geçen cc ler konulursa benimkilerden daha büyük durur, belki de 290 cc derken kas zarı altı olmasından dolayı ideal duruyordur bende. Aynı oranla kas altı olsaydım muhtemelen daha küçük duracaktı. Demekki o zaman ameliyat yöntemine göre de cc oranları değişkenlik gösterecek hımm bunu da hesaba katması gerekecek olanların. Ben esas olarak kas altına konmasına takıldım gerci senin keşke başka alternatiflerinde olsaydı kas zarı altı yapan gibi.
Umarım beklentilerinin dışında aksi gidecek bir durum yaşamazsın inan ben çok üzülürüm.

Bu arada rica ederim. Resimlerde gerçek boyut konusunda kişilerin sıkıntı yaşadığını farkettim bu yüzden kıyafetsiz videom sanırım daha net daha açıklayıcı oluyor.
Hani bu göğüs bana yetiyor dediğimde hakkaten yetebileceğini videoyu izleyince anlıyorlar bunu anladım :)
Tatlım seninkiler daha güzel daha harika olsun insallah, doktorunla yine konuş yada ona bir resimle git şu boyutta şu duruşta olmasını istiyorum de. Hiç değilse doktor büyük dediğinde ne kadar büyük olduğunu anlasın seni nasıl bir büyüklüğün tatmin edeceğini anlayabilsin.
Gerçi en güzel yöntem sütyen içine koyup protezi deneme yöntemi koyduğunda beğendiğin cc yi yaptır ama senin göğüs çevrenin darlığı cc si büyük silikonun konmasına engel teşkil eder mi onu da sor. Sonra ameliyatta denedik olmadı daha farklı düşük cc koyduk demesin doktorun.

merhaba,
Mesajınız üzerin sırf merakımdan göğüs altı çevremi ölçtüm bende. 72 cm çıktı. ve ben çok ince yapılıyım... doktorum 200 cc olabileceğini ama operasyon sırasında 220 cc yide mutlaka deniyecğini söyledi.bahsettiğini yani 350 cc 38 bedenlere takılabilir gibi düşünüyorum. benim botum 160 kilom 43.

Ben doğal bir görünüm istedim. ama bana da bu söylenenler çoookkk küçük geldi...

Canım senin göğüs dokun var mı peki? Hani olan dokunun üzerine koyuyorsa yeter diyece... diyemeyeceğim yine de bana çok az geldi be canım hani göğüs dokusu olanlarda daha doğala yaklaştırmak için bu kadar az cc kullanıldığını duydum ama bence tercih edilen yöntem iyi, fakat ameliyat kesisinin yapılacağı yer pek iyi değil sonuçta yaza çocuk planı yapıyorum diyorsun. Ve ben sanmıyorum ki 220-200 cc seni mutlu edebilecek bir oran olsun.
Bunu anlamanın en kolay yolu başka bir cerraha gitmek. O da aynısını söylerse cc ler için sana uyan o oranlar demektir ama daha yüksek söylerse anlaki ilk doktorundan daha tatmin edecek bir sonuç çıkaracak. Kas zarı altı yapan olsun tercihin ama çocuk düşünüyorsun süt bezlerin zarar görecek tercih senin ama göğüs ucundan olmanı ben önermem.

Düşünceli Oraletciğim,

Bende göğüs ucu konusunda çok korktum açıkcası. Barış bey'in sitesinde yazanlarıda inceledim. his kaybından bahsediyor ve süt kanallarının zarar görmesinden ki en çok korktuğumda bu..

Mentor konusunda kesinlikle ve kesinlikte sert bebişlerim olsun istemiyorum. doğalım nasılsa öyle olmasını istiyorum ki doğalda yumuş yumuş..
:21:
200 cc konusunda o kadar forum gezdim okudum, 200 cc hiç dumadım. Sanırım memleketteki en zayıf hatun benim.... hihihihih....:27:
Bu konudada şüphelerim var.

Tatlım dediğin gibi başka doktorlara gideceğim mutlaka.
Barış Bey'ede bugün mail atacağım. Görüşme talebinde bulunacğaım. Eşimde madem bu kadar istiyorsun tamam yanındayım dedi...:52:
Eşimde bende erkek doktorların operasyonda daha iyi olduklarını düşünüyoruz... Bakalım... umarım kısa süre içersinde barış beydan randevu alabilirim. Biran önce olmak istiyorum...

Öpüldüünüz... :54:

Mesajlara sırayla cevap verdiğim için bunu yeni okuyorum canım :)
Evet hiç değilse bir cerrahın yazdıklarını okudun gittiğinde ilk doktorunun önerdiklerinden de bahset bakalım onlar için sana ne diyecek. Ben 200 hatta daha düşük 180 cc bile duydum ama o dokusu olup dikleştirme düşünenlerle ilgiliydi yani eğer sen hakkaten ülkemizin en zayıf kızıysan o zaman hiç bir şey diyemem :))
O göğüslere sen, eşin ileride bebişin dokunacak, yapay sertlikte bir şey hissedeceğine daha yumuşak tam göğüs kıvamında bir şey hissetmen/hissetmeniz bu ameliyatı olman için en büyük sebep bence.
Erkek doktorlar konusunda eşine ve sana katılıyorum. Bayan doktor sayısı zaten az ama yapılan yorumlara baktığımda o kadar büyük büyük başarılar okumuyorum.
Hadi bakalım görüşme sonuçlarını bildir banada bi karşılaştırma ve yorum yapalım:))
Öpüldün şekerim :))

ee zaten doktoru arastırmadan en ucuz yapıyo dıye gıdıp ona olmamak gerekıyo..ben doktorumdann memnunum cok basarılı ve kendını gelıstırmıs bırısı..fıyat olarak ızmırın piyasası dusuk 4000 - 4500 arası
bende bı prof yusunden olumden dondum oldugum bır operasyondan sonra..uyanamadım 20 dakıkalık oprerasyondan sonra 7.satte uyandım..annemın aglamaktan gozlerı sısmıstı neden almıyolar ıcerıye kotu bıseymı oldu neden bu kız uyanmıyo dıye..
sonrasında kontrole bıle gelmedı..dedıgın gıbı ben doktor prof washıngton unıversıtesınden gelme dıye gıttım mesela unvanına takıldım resmen..
senın doktorunda benımkı de nacı beyde op.dr lar ama cok basarılılar alanlarında..onemlı olan kendını gelıstırmesı proflugu degıl
her zaman prof. mukemmel olmuyo benımde ızmırde bıldıgım cok ısım var prof olupta cok basarısız operasyonlar yapan..

Canım benim resmen dondum kaldım ekran başında büyük büyük geçmiş olsun. Bunun bir benzerini yine bir prof. yüzünden yine bu siteden çok sevdiğim bir arkadaşım yıllar önce başka bir ameliyat sırasında yaşamış ve anlatmıştı bana, onun çok çok çok daha uzun sürmüş.
Dediğin gibi doktorun kendisini geliştirebilmesi en önemlisi. Barış Bey mesela bu sektörün en genç ismi ama yaptığı işler başarıları kesinlikle mükemmel.
Mesela gerekirse isimde veririm ünlü bir prof.var türk lokumu tabiriyle burun yapan bir cerrah. Hatta bunu yurt dışında duyurmuş mu ne. Çok meşhur ben tanımıyordum ta ki bir yakınım kendisine ameliyat olana kadar. Doktor 70 küsür yaşıda fazlası var eksiği yok :)) Dedim hadi senin ayakların titremedi peki bu doktorun hiç mi eli titrer diye korkmadın? İlk günler doktorunu çok övüyordu. Birinci ay dolmadan benden Barış Beyin bilgilerini istedi o sırada Barış Bey Amerikada'ydı görüşemedi ama yeni bir ameliyat düşünüyor doktoruda kabul etmiş hatayı yeni bir ameliyat önermiş tabi altı ay sonra ama bir kez daha bu doktora ameliyat olmak istemiyor yüzü mosmordu bir de yani hem fiziki hem ruhsal anlamda resmen çöktü kadın.
Prof.demek hakkaten mükemmel iş çıkaran demek değildir. Eğer kendini yenilemiyorsa eski yöntemleri kullanan yeni doktorların gerisinde kalmış kişiler olabiliyorlar.
Bu da en çok hastaya zarar veriyor daha çabuk iyileşip daha iyi bir sonuç alacakken tam bir hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar.

evet bence de fiyat aslında en son düsünülmesi gereken sey.burda da 3000 lira diyen doktor da oldu bana,4000 diyen de , 5500 diyende.aslında önemli olan insanın içine sinmesi.ben doktorumdan memnunum . kendisine sonsuz güvenim var . ilk kez bukadar kararsız olan ben,doktor konusunda eminim.sadece boyut meselesini bir kez daha konuscam hocamla bende.onun da fikirlerini almak en doğru karar olmus olur.eğer resim ekleyebilirsem istediğim göğüs büyüklüğünün resimini eklemeye calıscam.ama biraz yardım almam geerekcek sanırım bunun icin :51:

Şu da bir gerçekki bazı doktorlar başarılarıyla adını duyuramayıp düşük fiyatlarıyla nam yapabiliyorlar. Senin doktorun öyledir demiyorum yanlış anlama fiyat konuşuyoruz üzerine söylemek istedim :)
Senin doktorunu bilmiyorum yoksa, çevremdeki insanlar kime ameliyat olduysa genelde onların durumlarına göre yorum yapıyorum. Sen boyutu konuş bir de kas altı değilde kas ZARI altı yöntemini söyle.
Şunu da diyeyim bazı doktorlar bu yöntemi kabul etmiyorlar en doğalı kas altı diyorlar böyle bir şey yok. Literatüre geçmiş bir yöntem kas zarı altı. Yani bu işin üstadları tarafından test edilmiş ve onaylanmış. Kimi doktor ya hiç uygulamamış ya uygulamış başarılı sonuçlar alamamış bu yöntemi yapamıyorum demek yerine yönteme kabahat bulmayı seviyor. Buradada hasta değil ticari durum düşünülmüş oluyor.
Bu arada link atmak yasak olduğu için senin linkini silmişler ben görüp yorum yapamadım.

Lütfen Dikkat:

Bu arada kızlar çok önemli bir bilgi vermek istiyorum.

İnternette kendini doktor Barış Çakır olarak tanıtan bir kişi yakalanmıştır. Bu kişi facebook ve hotmail (MSN) üzerinden Barış Bey'in resmi ve ismini kullanarak özellikle bayanlarla sohbet etmiştir. Bu kişi dün akşam yapılan başarılı bir operasyonla yakalanmıştır. Şu an hali hazırda bir mahkeme süreci mevcuttur.

Basın haberleri gibi bilgi verdim gerçi basına da yansıyacak bu konu ilk buradan duyun istedim. Durum hakkaten sinir bozucu çünkü facebook ta bana da bu sahte profilli bu kişiden mailler gelmişti. Hotmail görüşmelerini saymıyorum bile. Detayları tüm bu mahkeme vs. işlemleri bittiğinde gazete sayfasında yada haberlerde duyabilirsiniz.

Eğer aranızda Barış Bey ile internet ortamında sohbet ettiğini düşünenler varsa hemen uyansın, ilgili adresler polis gözetimine alınmış olup görüşme yaptığınız kişi de şu an muhtemelen nezarette ağırlanıyordur.

Yani kısaca Barış Çakır internet ortamında kimseyle yazışmamaktadır. Yazıştıysanız o kişi Barış Çakır değildir. Bilginize..

Canım senin göğüs dokun var mı peki? Hani olan dokunun üzerine koyuyorsa yeter diyece... diyemeyeceğim yine de bana çok az geldi be canım hani göğüs dokusu olanlarda daha doğala yaklaştırmak için bu kadar az cc kullanıldığını duydum ama bence tercih edilen yöntem iyi, fakat ameliyat kesisinin yapılacağı yer pek iyi değil sonuçta yaza çocuk planı yapıyorum diyorsun. Ve ben sanmıyorum ki 220-200 cc seni mutlu edebilecek bir oran olsun.
Bunu anlamanın en kolay yolu başka bir cerraha gitmek. O da aynısını söylerse cc ler için sana uyan o oranlar demektir ama daha yüksek söylerse anlaki ilk doktorundan daha tatmin edecek bir sonuç çıkaracak. Kas zarı altı yapan olsun tercihin ama çocuk düşünüyorsun süt bezlerin zarar görecek tercih senin ama göğüs ucundan olmanı ben önermem.

göğüs dokusu ne oraletciğim... :))))))))))) o derece yani benim bebişler... yokyok bişi... araştırıcam bende birkaç doktor. Barış beye dün gece mail attım randevu için. Hala ses yok... :43:

Oraletcigim :-) Valla Güzin Ablamız oldun sen bizim kızz.Gece 1 lere kadar bizim için yorum yazıyorsun.Helal olsun sana valla :46::46::46:

Canım bu durumu şöyle özetleyeyim :) Öncelikle rica ederim esas size halal olsun:))

Ben bu siteye ilk giriş yaptığımda 22-23 Şubat gibi bir şeydi. Muhtemelen 23'tür her neyse. Yazdım forumlardan birine yahu ben 2 gün sonra ameliyat oluyorum (bu arada ameliyat hakkında zerre bilgim yok barış bey ne anlatmışsa o )
bu ameliyat nasıldır ağrısı sızısı biri bana bi tarif etsin neye benzer falan filan. Maillerime bakıyorum bir şey gelir diye yok arkadaş gelmiyor, siteyi kullanmayı bilmediğim için abonelik yaptırmamışım. Çok kızmıştım kimse ciddiye alıp yazmadı diye. Meğer cevap verenler olmuş ameliyat sonrası evde farkettim. Bende o gün yazmaya bir başladım sonra bırakamdım, hatta burun ameliyatıma buradaki kızların tavsiyeleriyle daha bilinçli girmiş oldum.
Daha önce hiç karşılaşmadığım, yüzünü dahi görmediğim insanlara yardımcı olmak olabilmek hoşuma gidiyor.
Herkese göğüs ameliyatımdan bahsedemiyorum normal haytattaki çevreme, burada hem bende bilmediğim konularda bilgi sahibi olmuş oluyorum. :)

göğüs dokusu ne oraletciğim... :))))))))))) o derece yani benim bebişler... yokyok bişi... araştırıcam bende birkaç doktor. Barış beye dün gece mail attım randevu için. Hala ses yok... :43:

Barış Bey yorgun savaşçı gibi kendisinin ismini ve resmini kullanan birisiyle uğraştığından dolayı. İyi yapmışsın bilgi almakta fayda var. Barış Çakır'ın kendi sitesinde iletişim bölümündeki randevu bölümünü kullan canım benim. Başka bir yere attıysan diyerekten :)

kızlar reglimi hızlandırmak icin ne yapmalıyım ben ya.adaçayı aldım sabah akşam 3 fincan ondan iciyorum ama hala baslamadı.bildiğiniz baska yöntemler var mı.reglimin bir an evvel baslayıp bitmesi lazım ameliyatımı bekliyorum :5:

kızlar reglimi hızlandırmak icin ne yapmalıyım ben ya.adaçayı aldım sabah akşam 3 fincan ondan iciyorum ama hala baslamadı.bildiğiniz baska yöntemler var mı.reglimin bir an evvel baslayıp bitmesi lazım ameliyatımı bekliyorum :5:

Canım internette şunu bulabildim umarım aradığımız budur.:

Prof. Dr. Ahmet Maranki adet kanaması söktürücü şifalı bitkilerden yapılacak çayı öneriyor : Maydanoz, civanperçemi, papatya, nane, nergis, kimyon, safran, rezene, anason, havuç tohumu, karabaş otu, misk ve adaçayı gibi bitkilerden hangisi istenirse o bitki, çay şeklinde demlenip içilir. Bu şifalı bitkilerden yapılan adet söktürücü çaylardan günde 3-4 bardak içilmelidir. Bunu ek olarak taze üvez meyveleri tüketmek de adet kanaması sökücü etkiler doğurarak faydalı olacaktır.

Diğer adet sökücü şifalı bitkiler

Adet söktürücü ilaç olarak dereotu kullanılmasını da tavsiye eden Ahmet Maranki, adet kanamasını söktürmek için 2 çay kaşığı dövülmüş dereotu tohumu ile adet söktürücü bitki çayı hazırlanmasının ve içilmesinin de adet sökmeye yardımcı olacağını söylüyor.

Prof. Dr. Ahmet Maranki adet düzensizliği için zerdaçal bitkisinin çay biçiminde demlenip içilmesinin veya zerdaçalın toz haline getirilerek kullanılmasının etkili olacağını belirtiyor.

Adet sökücü olarak kereviz tüketilmesi; civan perçemi ile hatmi çiçeğinin karışımıyla bitki çayı yapılıp içilmesi de Prof. Dr. Ahmet Maranki’nin adet sökücü, adet kolaylaştırıcı formüllerinden olduğu ve adet sökücü şifalı bitkiler isteyenlere tavsiye ettiği tedavi yöntemlerindendir.

tesekkür ederim oraletim benim :49: doğru yapmışım demek adaçayı alarak.diğer bitkileri de alayım.2 gündür koca bi paket adaçayı bitirdim.hala tık yok. zerdeçal'ı da bulmaya calısayım.marketlerde vardır inşallah.Kırk yıl düsünsem aklıma gelmezdi böyle bi durumla karşılacağım ya.yıllarca hayal et plan yap , tam ameliyat olacağın zamanda bu girsin araya.şişkinlikten patlıcam neredeyse :95:

tesekkür ederim oraletim benim :49: doğru yapmışım demek adaçayı alarak.diğer bitkileri de alayım.2 gündür koca bi paket adaçayı bitirdim.hala tık yok. zerdeçal'ı da bulmaya calısayım.marketlerde vardır inşallah.Kırk yıl düsünsem aklıma gelmezdi böyle bi durumla karşılacağım ya.yıllarca hayal et plan yap , tam ameliyat olacağın zamanda bu girsin araya.şişkinlikten patlıcam neredeyse :95:

Yavrucum sen bi aktar bul :) Belki işe yarar başka şeylerde önerirler :) Kendi kendine stres yapma sana gram faydası olmaz. Bir de en önemlisi grip falan olmamaya bak. Ve en başta aspirin olmak üzere kesinlikle ilaç kullanma. Bunlar ameliyata engel teşkil edecek durumlar.

Bence stresten olamıyorsun.Bende öyle olmuştum çünkü,diger ameliyatımda.Bazı bitkiler asprin gibi kanamayı arttırıcı özellikleri var.Bu bitkileri kullanırken aktarcıya özellikle ameliyat a girecegini,kan sulandırıcı etkisinin olmaması gerektigini belirt.Kaş yapayım derken göz çıkarma.Kesinlikle stresten kaynaklanıyor.Mesele bu sene tatile giderken tarih konusunda adetimin bittigi tarihe gün almıştık,ama bir türlü adet olamamıştım.Doktora gittim kesinlikle hormonlarınla oynama,stres yapmışsın,demişti.Hiçbir ilaç vermedi.Hamama,saunaya gidiyordum,o sıcakta, söktürsün diye,Nihayetimde olmuştum ama 4. günü tatile gittim.2 gün havuza giremedim :-((( Kendini rahatlat,sıcak iyi gelir.Banyo yaparken,dayanabildigin kadar sıcak suya otur.İyi gelecektir.

sıcaksu torbası uyguluyorum kasıklarıma.bi de adacayı iciyorum.ameliyat icin sorun teskil etmiyormus ama,benim şuan , normalde hiç olmayan göğüslerim lohusa dönemindeki bayanlar kadar şişti.hem çok şiş,hem cok hassas.cok fazla ağrıyor ve uçları sızlıyor.o yüzden ameliyat olamıyorum.yani bi de bu halde içine silikon konsa hepten beter olurum gibime geliyor.zaten bu sekilde silikon takılsa,büyüklük doktorumu cok yanıltır.cünkü okadar şişler ki,yürürken bile elimle tutuyorum sallandıkça daha da ağrım oluyor.okadar hassaslar.göğüslerimin ağrısının ve şişkinliğinin geçeceğini bilsem geciktirici alırım ama,şişkinliği iner mi ki bilemiyorum

:9: gögüslerin ameliyat sonrası nasıl olacagını gösteriyor sana bir nevi.Sen bu şişkinlikten rahatsız oluyorsan silikon takıldıktan sonra oluşacak gerginlik ve şişlikten ne yapacaksın peki?

sıcaksu torbası uyguluyorum kasıklarıma.bi de adacayı iciyorum.ameliyat icin sorun teskil etmiyormus ama,benim şuan , normalde hiç olmayan göğüslerim lohusa dönemindeki bayanlar kadar şişti.hem çok şiş,hem cok hassas.cok fazla ağrıyor ve uçları sızlıyor.o yüzden ameliyat olamıyorum.yani bi de bu halde içine silikon konsa hepten beter olurum gibime geliyor.zaten bu sekilde silikon takılsa,büyüklük doktorumu cok yanıltır.cünkü okadar şişler ki,yürürken bile elimle tutuyorum sallandıkça daha da ağrım oluyor.okadar hassaslar.göğüslerimin ağrısının ve şişkinliğinin geçeceğini bilsem geciktirici alırım ama,şişkinliği iner mi ki bilemiyorum

Bence doktorunuzla görüşün. Ameliyat sırasında bu durum yanıltıcı olabilir.

Back