ay oraleeeeet. onun yakalandığı gün ben de facabooktan barış beyi araştırıyordum var ya. ama bulamadım. yakalanmış meğer tüh
Ne bilimsel ifadeler böyle sağol canım gerçekten iyi oldu yazdığın.
Genelde meme kanseri olup göğsünü yada göğüslerini kaybeden kadınlar daha çoğunlukla yaptırıyor bu silikonu. Kanseri atlatıp bir de üzerine gidip silikon taktırıyorlarsa ben kanser yapacağına pek kanaat getirmiyorum. 3 Yılda bir düzenli MRa da çektiririm teşekkür ederim :)
İstanbul'a bekleriz.
Canım 3 yıl sonra başlıcaksın MR çektirmeye, yani 4. yıl ilk MRını çektireceksin. Sanırım bu da şundan : Firmaların raporları 3 yıla kadar dayanıyor. 4. yıldan sonra her yıl yılda 1 kez MR
bu arada fotolarını gördüm. Videoyu da izledim... cidden süper olmuş :) Meme şeklimiz birbirine benziyo gibi geldi. Sana kaç cc takılmıştı? Bi de önceki ve şu anki sütyen numaraların nedir oraletciimm?? aslında bunları daha önceden yazmıştın (kaç cc takıldıgını) ama unuttum ben, bi daha soruyorum :))
ay walla çok güzel oluşlar
öhöm öhöm:86: süpermiş
yokkkkkkkkk.regl günümden dolayı ertelemiştik doktorumlao yüzden bir an evvel olayım diye uğraştım.adacaylarıyla.reglim başladı,şişkinliğim yavaş yavaş iniyor.yarın telefon açıcam 7 gün sonrasına ameliyat günü alcam.7 gün sürüyor cünkü . bittikten sonra ameliyatımı olcam.insallah . simdi geçmez bu 1 hafta
yokkkkkkkkk.regl günümden dolayı ertelemiştik doktorumlao yüzden bir an evvel olayım diye uğraştım.adacaylarıyla.reglim başladı,şişkinliğim yavaş yavaş iniyor.yarın telefon açıcam 7 gün sonrasına ameliyat günü alcam.7 gün sürüyor cünkü . bittikten sonra ameliyatımı olcam.insallah . simdi geçmez bu 1 hafta
cnm ben ameliyatımı oldum.kendi actığım baslıkta baya bi anlattım durumumu.biraz moralim bozuk şahsen
oraletim canımbenim.kup olarak ne olduğumu bilmiyorum.sadece korseli haliyle mezuro ile ölçtüm 89 cm cıkıyo.sıkı sıkı ölçersem 88 cm oluyo.meme altı çevrem de 68 cmdi zaten.20 cm kadar bi fark var, sanırım D kup oluyor.valla B kup olmasına bile razıyım suan oakdar kücük görünüyorlar kiyanlara doğru geniş ve tepedeler.350 cc almamıs derim.325 sağ göğüse,300 cc de sol göğüse koymuş doktorum.bunu bile zor almış.ama gercekten eli hafifmiş doktorumun.hakkını yiyemicem.morarma falan da olmamış.yabancı bi cisim varmıs gibi de hissetmiyorum.daha ilk günden beri sanki hep ordaydı onlar.yabancı bi cisim gibi hissetmiyorum.doğru doktor bulmak cok önemli...
eğer görüntü ve sekil yönünden böyle kalırsa simdiden revizyon düsünmeye basladımikinci ameliyatımı kime olabilirim acaba d,ye düsünüyyorum.annem de kızıyor sacmalama biraz bekle diye.cok bozuk moralim ya.neden göğüslerim böyle oldu ki benim
slm arkadaşlar.. Ben de göğüslerimi büyütmek istiyorum bayadır araştırdım ama barış çakır ile eser aydoğdu arasında kaldım..yardım edin lütfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?