• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Niyeki tatlim normalde fiyatlar nasil istanbul disindasin sanirm

bursada soncıcek ama gercekten ıstanbul ve ankara ızmıre gore daha pahalı..
soncıcek bursada 4500 e olacak.ben ızmırde 4000 e oldum..
ıstanbulda gogus buyutme yaptırdıgın fıyata ızmırde gogus ve burun ıkısını bırden yaptırırsın mesela.

evet.bursada 3500 ve 4000'e yapan cok iyi cerrahlar da var.istanbulda 6000-8000 gibi rakamlar duyunca şaşırıyorum.sonucta silikonun parası belli,ameliyathane ücretleri belli.bu durumda sırf istanbulda diye doktorlar daha fazla ücret istiyor.oysa benim doktorum türkiyenin en iyi cerrahlarından.şuan ünlü olan bircok cerrahın hocası olduğu biliniyor (Naci çelik-cenk tokat ilişkisi gibi ) Bu durumda bile o kadar yüksek meblalar konuşulmuyor.istanbul gerçekten anlamsız derecede pahalıymış.ücreti neye göre belirliyorlar anlamış değilim.

Son düzenleme:
kızlar benim silikonlarım cok büyük durmaz dimi ya. ben az önce tekrar meme altı çevremi ölçtüm,68 cm'miş.şok oldum defalarca tekrar tekrar ölçtüm,tam 68 cm.350 cc yuvarlak high profil silikon takılcak.kücük olcak diye yakınırken , sanırım tahmin ettiğimden de büyük olcak ya :59:

Canım senin göğüs çevren hakkaten çok dar bu doktor bu protezi nasıl koyacak tıkıştıracak mı? Çok ciddiyim moralini boz yada canını sık diye yazmıyorum, sonuç olarak bu ameliyatı olduktan sonra sana neler katar neler götürür az çok tahmin edebiliyorum.
Hepimiz bize yetecek hiç değilse gözümüzü doyurabilecek göğüsler istiyoruz. Doğuştan gelen bir talihsizliğimiz var hepimizin ortak noktası da bu değil mi zaten ?
Ama ben bu ameliatla senin mutlu işte bu!! diyeceğin bir sonuç çıkacağını sanmıyorum be canım.

Git başka doktora araştır bir güzel, sonrasında niye gitmedim etmedim sıkıntısı yaşarsın. Meme Estetiği altında açılan forumun diğer sayfalarına bak mesela.
Sanıyor musun herkes mutluyum diye yazıyor ben çoğunu okuyamıyorum sonra çok kafama takıyorum üzülüyorum.
Seninde ameliyat sonrası öyle bir durumda olmanı istemem.
Ameliyat olan kişilere sor bu üstte yazdığın metni bu hakkaten olabilecek ve sonucu iyi çıkabiliecek bir durum mudur? Yoksa doktor böyle söyleyip ameliyat sırasında hangi protez uyarsa onu mu koyacaktır? Eğer protez uymuyorsa uyanı koyuyorlar çünkü. Bir de kas altı olacaksın, hem yapılacak işlem muammalı hem ağrılı bir ameliyat yöntemi.
Gerci senin şehir itibarıyla çok şansın olmuyor ama bir taraftanda şanssızlığını körüklemiş olma. Şu an gercekten şu satırları üzüle üzüle yazıyorum. AslınYda benim derdim silikonun boyutu cc si değil sonuçta hangisi uyarsa onu koyar esas kas altından ameliyatın olması beni düşündürüyor.
Bana sorarsan abla tavsiyesi araştırmaya devam et. Hani beğendin diyelim tamam sorun yok ama kas altı denen yöntem en doğal görünen yöntem değil ki. Büyük protezde daha da bu ön planda olacak. Hani beğenmedin diyelim sorun var bunlarla olmuyor istediğim gibi değil dedin yeni ameliyatla çıkarttırman gerekecek yani kasların tekrar kesilecek. Kasın niye kesilsin. İşte ben bedeni ve ruhi olarak canını en az yakacak senin mutluluğunu en üst seviyeye taşıyacak bir karara varmanı ve bu konuda çok hassas olmanı öneriyorum. İstanbul da yaşıyor olsan iki doktora gidince farkı görüyorsun zaten az çok oturup netleşiyor sorular, şehir dışı olunca gönüllü kabul etmiş oluyorsun. Bence şehir dışında olduğunu boyunu posunu kilonu yazıp bi de bu üstteki yazdığın yazıyı bir doktora mail at hatta bir kaç doktora gelecek cevaplara bir bak hani görmeden bir sey diyemeyiz derler ama sen yine de gönder belki sana ışık tutacak bir dönüş olur. Hatta ameliyat yönteminin nasıl nereden olacağını da söyle.
İşin özü sen bence biraz daha araştır. Benim aklım yatmadı güzelim benim içime sindi kendimi emanet edeceğim doktor budur dersen o da senin kararındır. Bize sana dua etmek ve güzel haberlerini beklemek kalır. :)

Ahh canım benim Yaff 68 cm Aşırı dar göğüs çevren ammada zayıfmışsın Çok büyük olur 350cc sen İri yarı etli bir hatun olsan belki tamam ama bence biras eksilt küçült daha Güzel durur Kanımca doktorun sölemedimi sana

Evet miks benden önce söylemiş bak o da ameliyat olan biri. Bence bu kadar göğüs çevresi dar olan birine bu cc nasıl önerilir şu an hayret ediyorum.
Hani hepi topu bir göğüs ameliyatı geçirdim ama bunu ilk kez duyuyorum. Benim tahminim doktor zaten o cc yi tamamaz ameliyat sırasında uymadı size şunu taktık diyebilir. Yaşayanlar çok çünkü forum sayfalrında bununla ilgili de çok yazı var.

Bugün Barış Beyle randevum vardı kızlar. Şaka mı yapıyosun sen zaten senin göğsün var dedi. Ama ben boyutundan şikayetciyim bana göre küçük dedim. Bana 290 dan fazla takmak istemediğini söyledi. Evet emzirme sorununa gelince sordum. Dediki 2. çocuğu dşünüyorsan bana kalsa ondan sonra gel derim çünkü şimdi biz bu silikonu taktık diyelim bide süt doldular çok zorlanacaksın cildin muhtemelen gerilip çatlar dedi. Bilmiyorum Ben 320 denedim inek memesi gibi oldu ağzıma girdiler :) 290 koydum sütyenin içine güzel bir boyuta geldiler. Barış bey ve asistanı Sevin Hanım çok pozitif çok tatlılar ayrıca :10:

:) Barış Bey in büyük göğüs isteyen göğüslü ilk hastası olabilirsin belki :))) Evet o kadar büyük cc talep edince hamilelikle birlikte inanılmaz bir basınç oluşabilir bebişlerinde :)) Hadi bakalım sana ne takılacak inan merak içinde bekleyenlerdenim :) Bence varolanlarla birlikte 400+ gibi bisey olacak :))
Bu arada Sevin hakkaten çok iyi ve ilgilidir, benim ameliyatım da çok emeği geçmiştir. Barış Bey zaten söylememe bile gerek yok yaydığı o enerjiyi tarif tahi edemem. Ben genelde kontrollerimi moralimin bozuk olduğu dönemlere denk getiriyorum. Resmen terapi gibi geliyor. :)

bursada soncıcek ama gercekten ıstanbul ve ankara ızmıre gore daha pahalı..
soncıcek bursada 4500 e olacak.ben ızmırde 4000 e oldum..
ıstanbulda gogus buyutme yaptırdıgın fıyata ızmırde gogus ve burun ıkısını bırden yaptırırsın mesela.

Aslında burada da uygun fiyata ameliyat yapan doktor çok. Hatta şöyle diyeyim Bursa, Ankara, İzmir'e göre doktor sayısı çok daha fazla.
Doktorundan doktoruna göre değişiyor ve hastanenin talep ettiği ameliyat ücreti de doktorun fiyatına etki ediyor.
Ben 5000 TL ye göğüs ameliyatımı oldum şu an burada 7000 -7750+ fiyat çeken doktorlar da var.
Burun ameliyatımı da 4500 tl ye oldum. Ama KBB cılar genelde ucuza hallediyor burun olayını ama çıkan sonuç genelde bariz ben yapıldım estetikliyim ama pek iyi de olmadım galiba diyen bir burun oluyor. Cerrahına göre değişiyor be canım bazen dediğin doğru iki ameliyatı İstanbul da verilen tek fiyata olabiliyorsun ama eğer ameliyat olduğuna değmeyecek bir sonuç çıkıyorsa verdiğin para da yanmış gitmiş oluyor. İki arkadaşım burun ameliyatı oldu yakın zamanda ikisi de KBB ikisi de benden daha ucuz maliyetle ve bu konuda övünerek Biri işi bıraktı iki kaşının arasını genişletmiş doktoru ve sanıyrum kıkırdak koymuş felaket bir görüntü diğerinin ise burun kemeri tüm ihtişamıyla duruyor. Sonuç ikisinde revizyon olmak için 6 ay beklemesi gerekiyor. Ve ikisi de mutsuz bu mutsuzlukları zaten bana da yansıdı vsvs.
Bu işe başkoyuldu mu ödenecek paranın her kuruşuna kadar değecek bir doktor bulmak şart. Bu zaten hastanın bence birincil görevi.
Yanlış anlaşılmasın pahalı yapan doktor mantığını da düşünmüyorum burada 10000 küsür tl değil dolar ve euro ya da ameliyat yapan doktorlar var. Sabit olmayan hastasına göre rakam belirleyenlerde. Yani meme ucuna pırlanta takılsa yanlayacağım sonuçlar amanda aman da değil. :)
Doktorda çok hasta da. Doktor kesinlikle iyi araştırılmalı tabi canım lafım sana değil sen olmuş kurtulmussun. Ameliyat olacak adaylara itaen olsun şu satırlar :)

evet.bursada 3500 ve 4000'e yapan cok iyi cerrahlar da var.istanbulda 6000-8000 gibi rakamlar duyunca şaşırıyorum.sonucta silikonun parası belli,ameliyathane ücretleri belli.bu durumda sırf istanbulda diye doktorlar daha fazla ücret istiyor.oysa benim doktorum türkiyenin en iyi cerrahlarından.şuan ünlü olan bircok cerrahın hocası olduğu biliniyor (Naci çelik-cenk tokat ilişkisi gibi ) Bu durumda bile o kadar yüksek meblalar konuşulmuyor.istanbul gerçekten anlamsız derecede pahalıymış.ücreti neye göre belirliyorlar anlamış değilim.

Aslında Barış Bey in şu anki fiyatları 5500 :) şu an ameliyat olacaklar için yazıyorum 6000 yeni yıl rakamlarıdır. Çünkü ben geçen sene görüşmeye gittiğimde 1 hafta erken davranmam sayesinde zamsız ameliyat olmuştum.
Canım sen mutlu ol bırak nerenin iyi doktoru olursa olsun. Ne prof.lar tanıdım ben isimleinin başına kasap kelimesi gelmesi gereken..
Ücretler kullanılan silikonun markasına, hastahanenin skalasına göre değişiyordur. Benim ameliyat faturalarımda hastane ücreti doktor ücretini solluyordu zaten. 3/2 direkt hastahaneydi. Mesela bazı doktorlar birden fazla çeşit silikon markası kullanıyor, bir doktor mentor kullanıyor ama hastalarına daha yumuşak kıvamlı başka bir silikonu +1500 farkla yapacağını söylüyor. Çünkü bu da maliyetlerin içinde ve yurtdışından getirtiyorlar mentor yanılmıyorsam amerikan malı olması lazım.

Merhabalar,
Doktorum şubat tatilini beklemeye gerek olmadığını, hemen yapabilceğimizi söyledi. Çünkü yaz tatilinde de bebek yapmak istiyoruz.

Arasını kısaltmayalım hemen yapalım dedi.

Bana önelilen, yuvarlak (mentor marka), kas zarı altı, meme ucundan giriş. Yuvarlak olmasının nedeni, damlazarı olması için göğsün üst kısmındaki doku azlığı. bu yüzden yuvarlak olmalıymış.

Mentor markanında 3 seviye sertliği varmış... çok sert demiştiniz daha önce. ve 200 cc uygun deiler. sizlerden duyduğuma göre 200 cc çok küçük ancak benim bedenim çok ince. ve ben doğal bir görünüm istiyorum dedim. ameliyat sırasında 220 lik de denenecekmiş. hangisi daha doğlasa...

böyle işte heran yaptırabilirm... çok heyecanlandım. ancak göğüs ucu beni korkutan. süt kanallarına zarar vermiyoruz dediler. ancak ben yinede korkuyorum.. fikri olan var mı???

Canım senin için doktorumla görüştüm laf arasında mentor nasıl bir silikondur dedim. İki kelimeyle : sert ve kötü dedi.

Bence başka doktorlara da sor bakalım onlar ne diyecek ben çarçabuk bu kadarını öğrenebildim. Ve süt kanalları konusunda da zarar görür illaki. Asla zarar vermiyoruz diyemezler tüm doktorlar şunu söyler süt bezleri zarar görmesin diye alternatif olarak koltuk altı yada meme altı yöntemini önerirler. İz konsunda avantajlı olduğu söylerir ama göğüs ucunda his kaybı sorunu da oluşabilir böyle bir riske ben girmek istemezdim. Bence bu his konusu da süt bezleri konusu da önemli kesinlikle.
Sen araştırmaya devam et canım. cc durumunu da hala düşünüyorum.

oralet,canım ablam benim :71: şimdi şöyle bi durum da var.ben şuanki doktoruma daha önce de gitmiştim.bana 250-275 cc bi silikon önermişti ve daha büyüğünü kullanma taraftarı değildi.sırf öyle söyledi diye doktor doktor gezdim.südyen içine denemelerimiz sonucunda,benim istediğim cc, tam 340 cc'ydi ( Gittiğim her doktorda böyle oldu ) 350 veya 330 değil.cünkü her ne kadar aralarında fark olmadığı söylense de , ben o farkı farkettim. ciddi anlamda fark var olmaz mı.burdan da 10 gr'ın neyi farketcek diyenler de malesef iyi incelememişler diyorum.Neyse.Ama benim hep aklımda mesut hocam vardı.Kafama taktım.diğerleri o cclere çıkabiliyorsa,hocam hayli hayli çıkar dedim ve gittim tekrardan.zaten o gün de ameliyat günümü almış oldum.sağ 350 cc,sol 325 cc . daha büyüğünü koyamam diye beni ikna etmeye calısırken,ben hala elimden geldiği kadar zorlamaya calısıyordum daha büyüğü olmaz mı diye :61: hatta bikac gün sonra kan tahlili icin gittiğimizde bile annemle ikna etmeye calısmıstık daha büyüğünü koyması icin :86:

Büyüklük tercihi kesinlikle benim tercihim.eğer gercekten bize o südyenleri giydirip icine deneme silikonları koyduklarındaki gibi olcaksa göğüslerim,yani eğer oraya 325 cc diyip 400 cc koymadılarsa ben o büyüklük olmasından yanayım.şimdi şöyle bi durum da var ; kas altına konulan protez gercek boyutundan % 10 daha kücük görünüyormuş.Kasların bastırma ve sıkıştırma özelliğinden dolayı.yani aslında benim 325 cclerim,290 cc gibi olacak kanımca.

Ama yine de birden içimi bir korku sardı.yani ya südyen içine denediğim protezlerden daha büyük durursa diye.südyenle duruşları,büyüklükleri harikuladeydi.Eğer öyle olcaksa allahım hemen olayım bu ameliyatı :52: bekledikçe insanın korkuları artıyor kahretsin :59: öyle mi olsa böyle mi olsa diye insan düşünüp duruyor.bilmediğim şeyler var mı acaba diye geceli gündüzlü araştırma yapıyor

Senin büyüklük olarak ölçün çok mükemmel.290 cc damla protezin bukadar büyük ve dolgun duracağını aklım hayalim almazdı.zaten ondan sonra bana 325-350 cc büyük olck sanırım diye kafa karısıklığı yasadım :27: ben zaten kararsızlık abidesiyim.

Ama gercekten barış beyin ellerine sağlık mı denir bilmiyorum bukadar da güzel olmaz ki canım bi göğüs :54: olan var olmayan var insan özeniyo :17: nazar boncuğumu da ekleyim noolur nolmaz :nazar: msne gelince bana yaz oralet abla :54: kocaman öptüm

kızlar benim silikonlarım cok büyük durmaz dimi ya. ben az önce tekrar meme altı çevremi ölçtüm,68 cm'miş.şok oldum defalarca tekrar tekrar ölçtüm,tam 68 cm.350 cc yuvarlak high profil silikon takılcak.kücük olcak diye yakınırken , sanırım tahmin ettiğimden de büyük olcak ya :59:

merhaba,
Mesajınız üzerin sırf merakımdan göğüs altı çevremi ölçtüm bende. 72 cm çıktı. ve ben çok ince yapılıyım... doktorum 200 cc olabileceğini ama operasyon sırasında 220 cc yide mutlaka deniyecğini söyledi.bahsettiğini yani 350 cc 38 bedenlere takılabilir gibi düşünüyorum. benim botum 160 kilom 43.

Ben doğal bir görünüm istedim. ama bana da bu söylenenler çoookkk küçük geldi...

Düşünceli Oraletciğim,

Bende göğüs ucu konusunda çok korktum açıkcası. Barış bey'in sitesinde yazanlarıda inceledim. his kaybından bahsediyor ve süt kanallarının zarar görmesinden ki en çok korktuğumda bu..

Mentor konusunda kesinlikle ve kesinlikte sert bebişlerim olsun istemiyorum. doğalım nasılsa öyle olmasını istiyorum ki doğalda yumuş yumuş..
:21:
200 cc konusunda o kadar forum gezdim okudum, 200 cc hiç dumadım. Sanırım memleketteki en zayıf hatun benim.... hihihihih....:27:
Bu konudada şüphelerim var.

Tatlım dediğin gibi başka doktorlara gideceğim mutlaka.
Barış Bey'ede bugün mail atacağım. Görüşme talebinde bulunacğaım. Eşimde madem bu kadar istiyorsun tamam yanındayım dedi...:52:
Eşimde bende erkek doktorların operasyonda daha iyi olduklarını düşünüyoruz... Bakalım... umarım kısa süre içersinde barış beydan randevu alabilirim. Biran önce olmak istiyorum...

Öpüldüünüz... :54:

MUKUMUKUMUK :3: senin boy ve kilon nasıl ? ben bence bu forumdaki en zayıf üyeyim :D boy 167 , kilom şuan itibariyle 46

bu arada, büyüklük konusunda, ben istedim büyük olmasını.ama babannemin memeleri gibi de büyük durmasın tabi.onu tekrar konuscam doktorumla.ama asla doğala yakın bi büyüklük istemem cünkü doktorumun bana gösterdiği , doğal duracağını söylediği büyüklük 275 ve 300 cc. ama memişlerimin üzerinde minnacık durdular

Aslında burada da uygun fiyata ameliyat yapan doktor çok. Hatta şöyle diyeyim Bursa, Ankara, İzmir'e göre doktor sayısı çok daha fazla.
Doktorundan doktoruna göre değişiyor ve hastanenin talep ettiği ameliyat ücreti de doktorun fiyatına etki ediyor.
Ben 5000 TL ye göğüs ameliyatımı oldum şu an burada 7000 -7750+ fiyat çeken doktorlar da var.
Burun ameliyatımı da 4500 tl ye oldum. Ama KBB cılar genelde ucuza hallediyor burun olayını ama çıkan sonuç genelde bariz ben yapıldım estetikliyim ama pek iyi de olmadım galiba diyen bir burun oluyor. Cerrahına göre değişiyor be canım bazen dediğin doğru iki ameliyatı İstanbul da verilen tek fiyata olabiliyorsun ama eğer ameliyat olduğuna değmeyecek bir sonuç çıkıyorsa verdiğin para da yanmış gitmiş oluyor. İki arkadaşım burun ameliyatı oldu yakın zamanda ikisi de KBB ikisi de benden daha ucuz maliyetle ve bu konuda övünerek Biri işi bıraktı iki kaşının arasını genişletmiş doktoru ve sanıyrum kıkırdak koymuş felaket bir görüntü diğerinin ise burun kemeri tüm ihtişamıyla duruyor. Sonuç ikisinde revizyon olmak için 6 ay beklemesi gerekiyor. Ve ikisi de mutsuz bu mutsuzlukları zaten bana da yansıdı vsvs.
Bu işe başkoyuldu mu ödenecek paranın her kuruşuna kadar değecek bir doktor bulmak şart. Bu zaten hastanın bence birincil görevi.
Yanlış anlaşılmasın pahalı yapan doktor mantığını da düşünmüyorum burada 10000 küsür tl değil dolar ve euro ya da ameliyat yapan doktorlar var. Sabit olmayan hastasına göre rakam belirleyenlerde. Yani meme ucuna pırlanta takılsa yanlayacağım sonuçlar amanda aman da değil. :)
Doktorda çok hasta da. Doktor kesinlikle iyi araştırılmalı tabi canım lafım sana değil sen olmuş kurtulmussun. Ameliyat olacak adaylara itaen olsun şu satırlar :)

ee zaten doktoru arastırmadan en ucuz yapıyo dıye gıdıp ona olmamak gerekıyo..ben doktorumdann memnunum cok basarılı ve kendını gelıstırmıs bırısı..fıyat olarak ızmırın piyasası dusuk 4000 - 4500 arası
bende bı prof yusunden olumden dondum oldugum bır operasyondan sonra..uyanamadım 20 dakıkalık oprerasyondan sonra 7.satte uyandım..annemın aglamaktan gozlerı sısmıstı neden almıyolar ıcerıye kotu bıseymı oldu neden bu kız uyanmıyo dıye..
sonrasında kontrole bıle gelmedı..dedıgın gıbı ben doktor prof washıngton unıversıtesınden gelme dıye gıttım mesela unvanına takıldım resmen..
senın doktorunda benımkı de nacı beyde op.dr lar ama cok basarılılar alanlarında..onemlı olan kendını gelıstırmesı proflugu degıl
her zaman prof. mukemmel olmuyo benımde ızmırde bıldıgım cok ısım var prof olupta cok basarısız operasyonlar yapan..

Son düzenleme:
evet bence de fiyat aslında en son düsünülmesi gereken sey.burda da 3000 lira diyen doktor da oldu bana,4000 diyen de , 5500 diyende.aslında önemli olan insanın içine sinmesi.ben doktorumdan memnunum . kendisine sonsuz güvenim var . ilk kez bukadar kararsız olan ben,doktor konusunda eminim.sadece boyut meselesini bir kez daha konuscam hocamla bende.onun da fikirlerini almak en doğru karar olmus olur.eğer resim ekleyebilirsem istediğim göğüs büyüklüğünün resimini eklemeye calıscam.ama biraz yardım almam geerekcek sanırım bunun icin :51:

kızlar şu linkte, 24.cü resim . şuanki halim o resimdekiyle aynı.okadar ince ve okadar meme dokusuz.birebir benim vücudum gibi.

link sizin için de bilgilendirici olur.ameliyat öcesi ve sonrası resimler var

XXXXXXXXX

aynı zamanda 36.cı resim de aynı kişiye ait.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar şu linkte, 24.cü resim . şuanki halim o resimdekiyle aynı.okadar ince ve okadar meme dokusuz.birebir benim vücudum gibi.

link sizin için de bilgilendirici olur.ameliyat öcesi ve sonrası resimler var
XXXXXXXXXXXXXXX

aynı zamanda 36.cı resim de aynı kişiye ait.

valla benım oncesını merak edıyodun ya soncıcek benımkı de o gonderdıgın lınkte ımage 7 ve ımage 84 un aynısı vucut yapısı olarak degıl ama meme dokusu olarak..benımde oncesınde aynen oleydı..sımdıkı halınıe gordun..

Son düzenleyen: Moderatör:
asağı yukarı aynı meme dokusuna sahipmişiz :61: demekki aslında çoğumuz meme dokusu olarak aynı.bu durumda silikon büyüklüğünü etkileyen en önemli şey , dendiği gibi meme altı çevresi demekki.

Back