Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niyeki tatlim normalde fiyatlar nasil istanbul disindasin sanirm
kızlar benim silikonlarım cok büyük durmaz dimi ya. ben az önce tekrar meme altı çevremi ölçtüm,68 cm'miş.şok oldum defalarca tekrar tekrar ölçtüm,tam 68 cm.350 cc yuvarlak high profil silikon takılcak.kücük olcak diye yakınırken , sanırım tahmin ettiğimden de büyük olcak ya
Ahh canım benim Yaff 68 cm Aşırı dar göğüs çevren ammada zayıfmışsın Çok büyük olur 350cc sen İri yarı etli bir hatun olsan belki tamam ama bence biras eksilt küçült daha Güzel durur Kanımca doktorun sölemedimi sana
Bugün Barış Beyle randevum vardı kızlar. Şaka mı yapıyosun sen zaten senin göğsün var dedi. Ama ben boyutundan şikayetciyim bana göre küçük dedim. Bana 290 dan fazla takmak istemediğini söyledi. Evet emzirme sorununa gelince sordum. Dediki 2. çocuğu dşünüyorsan bana kalsa ondan sonra gel derim çünkü şimdi biz bu silikonu taktık diyelim bide süt doldular çok zorlanacaksın cildin muhtemelen gerilip çatlar dedi. Bilmiyorum Ben 320 denedim inek memesi gibi oldu ağzıma girdiler :) 290 koydum sütyenin içine güzel bir boyuta geldiler. Barış bey ve asistanı Sevin Hanım çok pozitif çok tatlılar ayrıca
bursada soncıcek ama gercekten ıstanbul ve ankara ızmıre gore daha pahalı..
soncıcek bursada 4500 e olacak.ben ızmırde 4000 e oldum..
ıstanbulda gogus buyutme yaptırdıgın fıyata ızmırde gogus ve burun ıkısını bırden yaptırırsın mesela.
evet.bursada 3500 ve 4000'e yapan cok iyi cerrahlar da var.istanbulda 6000-8000 gibi rakamlar duyunca şaşırıyorum.sonucta silikonun parası belli,ameliyathane ücretleri belli.bu durumda sırf istanbulda diye doktorlar daha fazla ücret istiyor.oysa benim doktorum türkiyenin en iyi cerrahlarından.şuan ünlü olan bircok cerrahın hocası olduğu biliniyor (Naci çelik-cenk tokat ilişkisi gibi ) Bu durumda bile o kadar yüksek meblalar konuşulmuyor.istanbul gerçekten anlamsız derecede pahalıymış.ücreti neye göre belirliyorlar anlamış değilim.
Merhabalar,
Doktorum şubat tatilini beklemeye gerek olmadığını, hemen yapabilceğimizi söyledi. Çünkü yaz tatilinde de bebek yapmak istiyoruz.
Arasını kısaltmayalım hemen yapalım dedi.
Bana önelilen, yuvarlak (mentor marka), kas zarı altı, meme ucundan giriş. Yuvarlak olmasının nedeni, damlazarı olması için göğsün üst kısmındaki doku azlığı. bu yüzden yuvarlak olmalıymış.
Mentor markanında 3 seviye sertliği varmış... çok sert demiştiniz daha önce. ve 200 cc uygun deiler. sizlerden duyduğuma göre 200 cc çok küçük ancak benim bedenim çok ince. ve ben doğal bir görünüm istiyorum dedim. ameliyat sırasında 220 lik de denenecekmiş. hangisi daha doğlasa...
böyle işte heran yaptırabilirm... çok heyecanlandım. ancak göğüs ucu beni korkutan. süt kanallarına zarar vermiyoruz dediler. ancak ben yinede korkuyorum.. fikri olan var mı???
kızlar benim silikonlarım cok büyük durmaz dimi ya. ben az önce tekrar meme altı çevremi ölçtüm,68 cm'miş.şok oldum defalarca tekrar tekrar ölçtüm,tam 68 cm.350 cc yuvarlak high profil silikon takılcak.kücük olcak diye yakınırken , sanırım tahmin ettiğimden de büyük olcak ya
Aslında burada da uygun fiyata ameliyat yapan doktor çok. Hatta şöyle diyeyim Bursa, Ankara, İzmir'e göre doktor sayısı çok daha fazla.
Doktorundan doktoruna göre değişiyor ve hastanenin talep ettiği ameliyat ücreti de doktorun fiyatına etki ediyor.
Ben 5000 TL ye göğüs ameliyatımı oldum şu an burada 7000 -7750+ fiyat çeken doktorlar da var.
Burun ameliyatımı da 4500 tl ye oldum. Ama KBB cılar genelde ucuza hallediyor burun olayını ama çıkan sonuç genelde bariz ben yapıldım estetikliyim ama pek iyi de olmadım galiba diyen bir burun oluyor. Cerrahına göre değişiyor be canım bazen dediğin doğru iki ameliyatı İstanbul da verilen tek fiyata olabiliyorsun ama eğer ameliyat olduğuna değmeyecek bir sonuç çıkıyorsa verdiğin para da yanmış gitmiş oluyor. İki arkadaşım burun ameliyatı oldu yakın zamanda ikisi de KBB ikisi de benden daha ucuz maliyetle ve bu konuda övünerek Biri işi bıraktı iki kaşının arasını genişletmiş doktoru ve sanıyrum kıkırdak koymuş felaket bir görüntü diğerinin ise burun kemeri tüm ihtişamıyla duruyor. Sonuç ikisinde revizyon olmak için 6 ay beklemesi gerekiyor. Ve ikisi de mutsuz bu mutsuzlukları zaten bana da yansıdı vsvs.
Bu işe başkoyuldu mu ödenecek paranın her kuruşuna kadar değecek bir doktor bulmak şart. Bu zaten hastanın bence birincil görevi.
Yanlış anlaşılmasın pahalı yapan doktor mantığını da düşünmüyorum burada 10000 küsür tl değil dolar ve euro ya da ameliyat yapan doktorlar var. Sabit olmayan hastasına göre rakam belirleyenlerde. Yani meme ucuna pırlanta takılsa yanlayacağım sonuçlar amanda aman da değil. :)
Doktorda çok hasta da. Doktor kesinlikle iyi araştırılmalı tabi canım lafım sana değil sen olmuş kurtulmussun. Ameliyat olacak adaylara itaen olsun şu satırlar :)
kızlar şu linkte, 24.cü resim . şuanki halim o resimdekiyle aynı.okadar ince ve okadar meme dokusuz.birebir benim vücudum gibi.
link sizin için de bilgilendirici olur.ameliyat öcesi ve sonrası resimler var
XXXXXXXXXXXXXXX
aynı zamanda 36.cı resim de aynı kişiye ait.