Oraletcigim,senin protezlerin ne marka?Ben mentor markasını iyi biliyordum,pazartesi günü doktor randevum var,ona göre konuşayım doktorla.
oralet,canım ablam benimşimdi şöyle bi durum da var.ben şuanki doktoruma daha önce de gitmiştim.bana 250-275 cc bi silikon önermişti ve daha büyüğünü kullanma taraftarı değildi.sırf öyle söyledi diye doktor doktor gezdim.südyen içine denemelerimiz sonucunda,benim istediğim cc, tam 340 cc'ydi ( Gittiğim her doktorda böyle oldu ) 350 veya 330 değil.cünkü her ne kadar aralarında fark olmadığı söylense de , ben o farkı farkettim. ciddi anlamda fark var olmaz mı.burdan da 10 gr'ın neyi farketcek diyenler de malesef iyi incelememişler diyorum.Neyse.Ama benim hep aklımda mesut hocam vardı.Kafama taktım.diğerleri o cclere çıkabiliyorsa,hocam hayli hayli çıkar dedim ve gittim tekrardan.zaten o gün de ameliyat günümü almış oldum.sağ 350 cc,sol 325 cc . daha büyüğünü koyamam diye beni ikna etmeye calısırken,ben hala elimden geldiği kadar zorlamaya calısıyordum daha büyüğü olmaz mı diye hatta bikac gün sonra kan tahlili icin gittiğimizde bile annemle ikna etmeye calısmıstık daha büyüğünü koyması icin :86:
Büyüklük tercihi kesinlikle benim tercihim.eğer gercekten bize o südyenleri giydirip icine deneme silikonları koyduklarındaki gibi olcaksa göğüslerim,yani eğer oraya 325 cc diyip 400 cc koymadılarsa ben o büyüklük olmasından yanayım.şimdi şöyle bi durum da var ; kas altına konulan protez gercek boyutundan % 10 daha kücük görünüyormuş.Kasların bastırma ve sıkıştırma özelliğinden dolayı.yani aslında benim 325 cclerim,290 cc gibi olacak kanımca.
Ama yine de birden içimi bir korku sardı.yani ya südyen içine denediğim protezlerden daha büyük durursa diye.südyenle duruşları,büyüklükleri harikuladeydi.Eğer öyle olcaksa allahım hemen olayım bu ameliyatıbekledikçe insanın korkuları artıyor kahretsin öyle mi olsa böyle mi olsa diye insan düşünüp duruyor.bilmediğim şeyler var mı acaba diye geceli gündüzlü araştırma yapıyor
Senin büyüklük olarak ölçün çok mükemmel.290 cc damla protezin bukadar büyük ve dolgun duracağını aklım hayalim almazdı.zaten ondan sonra bana 325-350 cc büyük olck sanırım diye kafa karısıklığı yasadımben zaten kararsızlık abidesiyim.
Ama gercekten barış beyin ellerine sağlık mı denir bilmiyorum bukadar da güzel olmaz ki canım bi göğüsolan var olmayan var insan özeniyo nazar boncuğumu da ekleyim noolur nolmaz msne gelince bana yaz oralet abla kocaman öptüm
merhaba,
Mesajınız üzerin sırf merakımdan göğüs altı çevremi ölçtüm bende. 72 cm çıktı. ve ben çok ince yapılıyım... doktorum 200 cc olabileceğini ama operasyon sırasında 220 cc yide mutlaka deniyecğini söyledi.bahsettiğini yani 350 cc 38 bedenlere takılabilir gibi düşünüyorum. benim botum 160 kilom 43.
Ben doğal bir görünüm istedim. ama bana da bu söylenenler çoookkk küçük geldi...
Düşünceli Oraletciğim,
Bende göğüs ucu konusunda çok korktum açıkcası. Barış bey'in sitesinde yazanlarıda inceledim. his kaybından bahsediyor ve süt kanallarının zarar görmesinden ki en çok korktuğumda bu..
Mentor konusunda kesinlikle ve kesinlikte sert bebişlerim olsun istemiyorum. doğalım nasılsa öyle olmasını istiyorum ki doğalda yumuş yumuş..
200 cc konusunda o kadar forum gezdim okudum, 200 cc hiç dumadım. Sanırım memleketteki en zayıf hatun benim.... hihihihih....
Bu konudada şüphelerim var.
Tatlım dediğin gibi başka doktorlara gideceğim mutlaka.
Barış Bey'ede bugün mail atacağım. Görüşme talebinde bulunacğaım. Eşimde madem bu kadar istiyorsun tamam yanındayım dedi...
Eşimde bende erkek doktorların operasyonda daha iyi olduklarını düşünüyoruz... Bakalım... umarım kısa süre içersinde barış beydan randevu alabilirim. Biran önce olmak istiyorum...
Öpüldüünüz...
ee zaten doktoru arastırmadan en ucuz yapıyo dıye gıdıp ona olmamak gerekıyo..ben doktorumdann memnunum cok basarılı ve kendını gelıstırmıs bırısı..fıyat olarak ızmırın piyasası dusuk 4000 - 4500 arası
bende bı prof yusunden olumden dondum oldugum bır operasyondan sonra..uyanamadım 20 dakıkalık oprerasyondan sonra 7.satte uyandım..annemın aglamaktan gozlerı sısmıstı neden almıyolar ıcerıye kotu bıseymı oldu neden bu kız uyanmıyo dıye..
sonrasında kontrole bıle gelmedı..dedıgın gıbı ben doktor prof washıngton unıversıtesınden gelme dıye gıttım mesela unvanına takıldım resmen..
senın doktorunda benımkı de nacı beyde op.dr lar ama cok basarılılar alanlarında..onemlı olan kendını gelıstırmesı proflugu degıl
her zaman prof. mukemmel olmuyo benımde ızmırde bıldıgım cok ısım var prof olupta cok basarısız operasyonlar yapan..
evet bence de fiyat aslında en son düsünülmesi gereken sey.burda da 3000 lira diyen doktor da oldu bana,4000 diyen de , 5500 diyende.aslında önemli olan insanın içine sinmesi.ben doktorumdan memnunum . kendisine sonsuz güvenim var . ilk kez bukadar kararsız olan ben,doktor konusunda eminim.sadece boyut meselesini bir kez daha konuscam hocamla bende.onun da fikirlerini almak en doğru karar olmus olur.eğer resim ekleyebilirsem istediğim göğüs büyüklüğünün resimini eklemeye calıscam.ama biraz yardım almam geerekcek sanırım bunun icin
Canım senin göğüs dokun var mı peki? Hani olan dokunun üzerine koyuyorsa yeter diyece... diyemeyeceğim yine de bana çok az geldi be canım hani göğüs dokusu olanlarda daha doğala yaklaştırmak için bu kadar az cc kullanıldığını duydum ama bence tercih edilen yöntem iyi, fakat ameliyat kesisinin yapılacağı yer pek iyi değil sonuçta yaza çocuk planı yapıyorum diyorsun. Ve ben sanmıyorum ki 220-200 cc seni mutlu edebilecek bir oran olsun.
Bunu anlamanın en kolay yolu başka bir cerraha gitmek. O da aynısını söylerse cc ler için sana uyan o oranlar demektir ama daha yüksek söylerse anlaki ilk doktorundan daha tatmin edecek bir sonuç çıkaracak. Kas zarı altı yapan olsun tercihin ama çocuk düşünüyorsun süt bezlerin zarar görecek tercih senin ama göğüs ucundan olmanı ben önermem.
OraletcigimValla Güzin Ablamız oldun sen bizim kızz.Gece 1 lere kadar bizim için yorum yazıyorsun.Helal olsun sana valla
göğüs dokusu ne oraletciğim... :))))))))))) o derece yani benim bebişler... yokyok bişi... araştırıcam bende birkaç doktor. Barış beye dün gece mail attım randevu için. Hala ses yok...
kızlar reglimi hızlandırmak icin ne yapmalıyım ben ya.adaçayı aldım sabah akşam 3 fincan ondan iciyorum ama hala baslamadı.bildiğiniz baska yöntemler var mı.reglimin bir an evvel baslayıp bitmesi lazım ameliyatımı bekliyorum
tesekkür ederim oraletim benimdoğru yapmışım demek adaçayı alarak.diğer bitkileri de alayım.2 gündür koca bi paket adaçayı bitirdim.hala tık yok. zerdeçal'ı da bulmaya calısayım.marketlerde vardır inşallah.Kırk yıl düsünsem aklıma gelmezdi böyle bi durumla karşılacağım ya.yıllarca hayal et plan yap , tam ameliyat olacağın zamanda bu girsin araya.şişkinlikten patlıcam neredeyse :95:
sıcaksu torbası uyguluyorum kasıklarıma.bi de adacayı iciyorum.ameliyat icin sorun teskil etmiyormus ama,benim şuan , normalde hiç olmayan göğüslerim lohusa dönemindeki bayanlar kadar şişti.hem çok şiş,hem cok hassas.cok fazla ağrıyor ve uçları sızlıyor.o yüzden ameliyat olamıyorum.yani bi de bu halde içine silikon konsa hepten beter olurum gibime geliyor.zaten bu sekilde silikon takılsa,büyüklük doktorumu cok yanıltır.cünkü okadar şişler ki,yürürken bile elimle tutuyorum sallandıkça daha da ağrım oluyor.okadar hassaslar.göğüslerimin ağrısının ve şişkinliğinin geçeceğini bilsem geciktirici alırım ama,şişkinliği iner mi ki bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?