Ayy çok sevindim Altın adına bende onu merak ediyordum Oraletçimm Ehh Aylardan beridir Uğraşan araştıran sabreden Altıncım artık olsun yani okadar dayanması bile bana göre Mucize Benim araştırmakla 1 hafta da Oldu Bitti Karar vermemle Şubat Başı Daha Çok Varmış Olsun Hayırlısı İle İnşallah Zaman Çabuk geçer Değilmi :13: 2 ay varALTIN86 aramızdaki en hızlı ameliyat olan hatun ünvanına sahip olacak:)
Görüşmeden 1 gün sonra ameliyat olabilir :) ki bence olur :))
Şubat başında bir aksilik olmazsa görüşmesi var sonrasında her şey olumlu geçerse hemen ardından ameliyatı var. :)
Ayy çok sevindim Altın adına bende onu merak ediyordum Oraletçimm Ehh Aylardan beridir Uğraşan araştıran sabreden Altıncım artık olsun yani okadar dayanması bile bana göre Mucize Benim araştırmakla 1 hafta da Oldu Bitti Karar vermemle Şubat Başı Daha Çok Varmış Olsun Hayırlısı İle İnşallah Zaman Çabuk geçer Değilmi :13: 2 ay var
benim ameliyatim daha da hizli olcak sanirim :)) sol kanattan atiliyorum haberiniz yok
Merhabalar,
Bende bu sayfayı uzun zamandır takip edip, bir türlü cesaret edemeyenlerdenim...
Çok zayıfım,göğüslerim çok küçük ama şekilleri güzel. Göğüslerimin küçüklüğünden oldum olası üzüntü duyuyordum fakat aklımda hiç silikon yoktu. Taki sık görüştüğüm bir arkadaşımın göğüslerinin silikon olduğunu duyana kadar. O kadar güzel ve doğal duruyorlardı ki... Hiiiç anlamamışız... Ve bu arkadaşım on yıldır silikonlıymuş. Üstüne şuan 5 aylık bebeği var...
Arkadaşımın silikonlu olduğunu duyduğumdan beri aklımdan çıkmıyor. Yok diyorum yaptırmayayım. İki gün sonra kendimi before-after fotoğraflar arasında gezinirken buluyorum...
Eşime bahsettim bu isteğimden. Ancak eşim bu halimi çok beğendiğini yaptırmamı istemediğini söyledi.Tabii hemen pes etmedim arada bahsediyorum enazından bu fikire alışması için. Ama gerçekten çok isteksiz. Sağlıksız olduğunu ve gereksiz olduğunu söylüyor.
Şuan 27 yaşındayım, çok zayıf ve minyon olduğumdan kadın gibi değil çocuk gibi gözüküyorum. Bu yüzden de istiyorum sanırım. Eşim ne için yaptırmak istediğimi soruyor. Ben istemiyorum, küçük göğüs seviyorum zaten diyor. Bende bunun onun için değil kendim için olduğunu psikolojik olduğunu anlatıyorum..Eşim çok vicdanlıdır, çok değer verir. Yaptır der sonunda ama onu da kırmak istemiyorum... Sana bir daha dokunamamaktan korkuyorum da diyor...
Benim hikayemde böyle işte...
Öğretmenim. Şubat tatilinde bu operasyonu geçirmek istiyorum. Yaz tatilindede bebek planımız vardı eşimle. Acaba bir engel olur mu???
Çook uzattım farkındayım ama çook doluyum bu konuyla ilgili...
Birde acaba before-after fotoğraflarınızdan banada gönderebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler...
Sizlerle tanışmak güzel..
Hoşgeldin mukumukumuk, ben de yeni üyelerdenim :) ben kısmetse 2-3 haftaya en kötü ihtimalle 1 aya kadar resmimi gönderebilirim :) before kısmı değil de after resmimi afiş yaptırıp asıcam sanırım
Merhabalar,
Bende bu sayfayı uzun zamandır takip edip, bir türlü cesaret edemeyenlerdenim...
Çok zayıfım,göğüslerim çok küçük ama şekilleri güzel. Göğüslerimin küçüklüğünden oldum olası üzüntü duyuyordum fakat aklımda hiç silikon yoktu. Taki sık görüştüğüm bir arkadaşımın göğüslerinin silikon olduğunu duyana kadar. O kadar güzel ve doğal duruyorlardı ki... Hiiiç anlamamışız... Ve bu arkadaşım on yıldır silikonlıymuş. Üstüne şuan 5 aylık bebeği var...
Arkadaşımın silikonlu olduğunu duyduğumdan beri aklımdan çıkmıyor. Yok diyorum yaptırmayayım. İki gün sonra kendimi before-after fotoğraflar arasında gezinirken buluyorum...
Eşime bahsettim bu isteğimden. Ancak eşim bu halimi çok beğendiğini yaptırmamı istemediğini söyledi.Tabii hemen pes etmedim arada bahsediyorum enazından bu fikire alışması için. Ama gerçekten çok isteksiz. Sağlıksız olduğunu ve gereksiz olduğunu söylüyor.
Şuan 27 yaşındayım, çok zayıf ve minyon olduğumdan kadın gibi değil çocuk gibi gözüküyorum. Bu yüzden de istiyorum sanırım. Eşim ne için yaptırmak istediğimi soruyor. Ben istemiyorum, küçük göğüs seviyorum zaten diyor. Bende bunun onun için değil kendim için olduğunu psikolojik olduğunu anlatıyorum..Eşim çok vicdanlıdır, çok değer verir. Yaptır der sonunda ama onu da kırmak istemiyorum... Sana bir daha dokunamamaktan korkuyorum da diyor...
Benim hikayemde böyle işte...
Öğretmenim. Şubat tatilinde bu operasyonu geçirmek istiyorum. Yaz tatilindede bebek planımız vardı eşimle. Acaba bir engel olur mu???
Çook uzattım farkındayım ama çook doluyum bu konuyla ilgili...
Birde acaba before-after fotoğraflarınızdan banada gönderebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler...
Sizlerle tanışmak güzel..
Öncelikle eşinizin bu halinizi beğendiğiniz kısmını geçin.. Yeni halinizi daha çok beğenecekÇoğu aynı şeyi söylüyor sanırım. Yalnız eğer bu yaz için bebek planınız varsa ben doğum ve emzirmeden sonra yaptırmanızı tavsiye ederim. Silikonluyken de emzirebilirsiniz tabi ama doğumdan sonra az da olsa memeleriniz deforme olacak. Hiç olmazsa deriniz gevşeyecek. Böylece silikonu daha rahat taşırsınız. Naçizane tavsiyem budur.. Ha bir de zaten normal şartlarda süt veremeyecek bir yapınız varsa eşiniz başınızın etini yer yok yere silikon yüzünden diye.. Benden söylemesi
merhaba bende dr.Eser Aydoğdu'ya gögüs büyütme operasyonu yaptırdım ve doktorumun sayesinde olduugna inandıgım müthiş rahat bir operasyon oldugunu düşünüyorum.merak ettigim tam olarak ne zaman özgür olabilirim arkadaşlar?
merhaba bende dr.Eser Aydoğdu'ya gögüs büyütme operasyonu yaptırdım ve doktorumun sayesinde olduugna inandıgım müthiş rahat bir operasyon oldugunu düşünüyorum.merak ettigim tam olarak ne zaman özgür olabilirim arkadaşlar?
Kızlar merhaba. Bir süredir giremiyorum internete. Sizlerle yazışmayı çok özledim. Ailem geldi çok yoğunum. Bugün inşallah anneme ameliyat olacağımı söyleyeceğim. Zaten o sokmuştu benim aklıma. Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum. Yakında tam gaz dönüyorum aranıza. öpüyorum sizi :)))
Tekrardan Merhabalar,
Bu kadar çabuk cevaplarınızı beklemiyordum. Çokk teşekkür ederim ilginize öncelikle...
Doğumdan sonrayı bende beklemek istiyorum bir yandan. Ama dğer yandan şimdi vazgeçip ertelersem hiiç yaptıramayacakmışım gibi geliyor. Ve bir yaz daha bu şekilde geçirmek istemiyorum sanırım... Tabi bunun kararını yalnızca ben veremem. Dediklerinize uyacağım, eşimle gidip bir doktorun fikrini alacağım. eşim doktorların dediklerini çok önemser. Belki doktorun konuşması yumuşatır onu... :61
Oraletciğim sırf senin bebişleri görebilmek için yeni mail adresi aldım. İnanamıyorum kendime..
Mail adresim : mukumukumuk@gmail.com
Kızlar bebişlerinizi bekliyorum...
Desteğiniz için teşekkür ederim...
Oraletciğim,
fotoğrafların için çok teşekkür ederim. Tek kelimeyle harika gözüküyorsun!!!!
3 ayda izlerinde azıcık kızarıklık kalmış. Şimdi ne durumdasın...
Birde bilgisayarda kaydettiğim bir örnek vardı. Çok beğendiğim aynı öyle olmuşlar bayıldım...
Bak sanada yollayayım...
Before & After Photos - Breast Augmentation - Mentor Corporation - The Power To Transform.
bu linkte ilkini çok beğenmiştim...
Teşekkürler tekrardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?