Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Ayy çok sevindim Altın adına bende onu merak ediyordum Oraletçimm Ehh Aylardan beridir Uğraşan araştıran sabreden Altıncım artık olsun yani okadar dayanması bile bana göre Mucize Benim araştırmakla 1 hafta da Oldu Bitti Karar vermemle Şubat Başı Daha Çok Varmış Olsun Hayırlısı İle İnşallah Zaman Çabuk geçer Değilmi :13: 2 ay var

Miksciğim 2 ay dediğin nedir ki geçer geçer çarçabuk geçer :)) Ben burun ameliyatımda 2 ay gün saymıştım son 10 a düşene kadar ne heyecanlıydım anlatamam. Şimdi 3.ayıma girdim bile. Geç olsun güç olmasın ama zamana çok yaysaydım ilk ameliyatımı kendimi iyi tanıyorum vazgeçmek için bir bahane arardım bu yaz da bunun için kendime kızar yine araştırmaya başlardım belki de hiç olamazdım.. Onu bunu geçtim darmaduman olmuş psikolojim düzelmezdi.
Hayırlısı diyelim :)))

Merhabalar,

Bende bu sayfayı uzun zamandır takip edip, bir türlü cesaret edemeyenlerdenim...

Çok zayıfım,göğüslerim çok küçük ama şekilleri güzel. Göğüslerimin küçüklüğünden oldum olası üzüntü duyuyordum fakat aklımda hiç silikon yoktu. Taki sık görüştüğüm bir arkadaşımın göğüslerinin silikon olduğunu duyana kadar. O kadar güzel ve doğal duruyorlardı ki... Hiiiç anlamamışız... Ve bu arkadaşım on yıldır silikonlıymuş. Üstüne şuan 5 aylık bebeği var...

Arkadaşımın silikonlu olduğunu duyduğumdan beri aklımdan çıkmıyor. Yok diyorum yaptırmayayım. İki gün sonra kendimi before-after fotoğraflar arasında gezinirken buluyorum...

Eşime bahsettim bu isteğimden. Ancak eşim bu halimi çok beğendiğini yaptırmamı istemediğini söyledi. Tabii hemen pes etmedim arada bahsediyorum enazından bu fikire alışması için. Ama gerçekten çok isteksiz. Sağlıksız olduğunu ve gereksiz olduğunu söylüyor.

Şuan 27 yaşındayım, çok zayıf ve minyon olduğumdan kadın gibi değil çocuk gibi gözüküyorum. Bu yüzden de istiyorum sanırım. Eşim ne için yaptırmak istediğimi soruyor. Ben istemiyorum, küçük göğüs seviyorum zaten diyor. Bende bunun onun için değil kendim için olduğunu psikolojik olduğunu anlatıyorum..Eşim çok vicdanlıdır, çok değer verir. Yaptır der sonunda ama onu da kırmak istemiyorum... Sana bir daha dokunamamaktan korkuyorum da diyor...

Benim hikayemde böyle işte...

Öğretmenim. Şubat tatilinde bu operasyonu geçirmek istiyorum. Yaz tatilindede bebek planımız vardı eşimle. Acaba bir engel olur mu???

Çook uzattım farkındayım ama çook doluyum bu konuyla ilgili...

Birde acaba before-after fotoğraflarınızdan banada gönderebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler...

Sizlerle tanışmak güzel..

Hoşgeldin mukumukumuk, ben de yeni üyelerdenim :) ben kısmetse 2-3 haftaya en kötü ihtimalle 1 aya kadar resmimi gönderebilirim :) before kısmı değil de after resmimi afiş yaptırıp asıcam sanırım

Sevgili mukumukumuk öncelikle nick name'ne bayıldım :)) Hoşgeldin burada herkese yer var. Hikayeni okudum eşler anneler genelde bıçak altına yatma fikrine ilk etapta pek mantıklı bakmıyorlar ama gerçekten psikolojik olarak bizi gerçekten tatmin ediyor bu ameliyat. Ben hem göğüs daha sonra da burun ameliyat oldum. İlk gözağrım beni hayata bağladı. Senin de dediğin gibi insanın kendisini kadın gibi hissetmesi için gerekiyor, bikini bakımından berbat bir yaz geçirdim harika bir tatil ama tek resmim yok ne varsa yokettim.

Dostum benim sana tavsiyem şu olur mutlaka git bir doktorla konuş tabi onun öncesinde eşinle konuş. Eğer olumlu bir fırsat tanırsa hemen git konuş bir doktorla sana önerim illaki kas zarı altı yöntemi olur. Öğretmensin zaten çarçabuk iyileşme sürecin olur. Doktor sana ne olur ne olmaz zaten anlatır ve Şubata bence gününü alırsın.
Bana bir mail adresi atabilirsen sana resimlerimi atabilirim. Seninle tanıştığıma ben de sevindim eğer olurda ameliyat olma kararı alırsan eminimki 15.günde burada mutlu mutlu yazarısın bize. İlk hafta ne olduğunu anlamakla geçiyor çünkü :)) Bu sayfanın en başına dönersen bütün süreç yada ilk hafta nasıl geçmiş ne olmuş ne bitmiş okuyabilirsin. Yok zor gelir dersen sorular sorabilirsin sana tekrar yine yeni yeniden anlatırım :)

Hoşgeldin mukumukumuk, ben de yeni üyelerdenim :) ben kısmetse 2-3 haftaya en kötü ihtimalle 1 aya kadar resmimi gönderebilirim :) before kısmı değil de after resmimi afiş yaptırıp asıcam sanırım

as as bunca yıl görmemişiz zaten bende kıyafet alırken kapanmayan cinsten alıyorum satıcı bugün straplez bir sey giyersiniz içinize dedi. Dedim yahuu ne gerek var bana kalsa ben çamaşır bile giymeyeceğim. Ne arsız demiştir kesin Oysa benim arsızlığım kendime :)))

Öncelikle eşinizin bu halinizi beğendiğiniz kısmını geçin.. Yeni halinizi daha çok beğenecek Çoğu aynı şeyi söylüyor sanırım. Yalnız eğer bu yaz için bebek planınız varsa ben doğum ve emzirmeden sonra yaptırmanızı tavsiye ederim. Silikonluyken de emzirebilirsiniz tabi ama doğumdan sonra az da olsa memeleriniz deforme olacak. Hiç olmazsa deriniz gevşeyecek. Böylece silikonu daha rahat taşırsınız. Naçizane tavsiyem budur.. Ha bir de zaten normal şartlarda süt veremeyecek bir yapınız varsa eşiniz başınızın etini yer yok yere silikon yüzünden diye.. Benden söylemesi

Evet yahuu yağmurluk senin ana sorununa parmak bastı ben atlamışım Yeni halini inan daha çok beğenecek yahu sen bile ayılıp bayılacaksın değilki eşin yok cıks desin
Doğum yapmadım çocuğum yok o yüzden bu konuyla ilgili sadece şunu söyleyebilirim, benim doktorum bir iki ay sonra ameliyattan sonra cocuk düşünüyorsanız o dönem silikon taktırmayın diyor, eğer beş altı aydan sonra düşünüyorsanız sorun olmaz demişti. Doğumdan sonra şartlar ve koşullar ne katdar uygun olur bilemem ama öncelikel kendin için bu sevdanan vazgeçme derim. Benim bir yakınımın kapı komşusu ki taş gibi hatun tanımına uyar. Silikon yaptırmış seneler önce iki çocuğu var fıstık gibi dolanıyor ortalıkta. Tabi bilmiyorum çocuklardan önce mi sonra mı yaptırmış ama hayatından memnun. Sen zaten doğum yaptıktan sonra biraz büyüme olur belki o dönem seni tatmin edebilir :))
Benim dokum mesela doğumdan sonra bile iki katı kadar bile büyüyecek bir durumda değildi. Bir doktorla görüşmeni isterim hiç değilse fikir olur sana mantıklı geldiği şekliyle rotanı belirlersin canım.

Yağmurlukcuğum kusura bakma senin yazının üzerinden mukumukumuka yazmış bulundum. :))

Ben doğumdan sonra yaptırmıştım mesela. Emzirdikten sonra meme dokum gevşemişti.. Ama evlilikten ya da doğumdan çok önce imkanım olsaydı o zaman hemen yaptırırdım..

Kesinlikle dogumdan sonra yaptır derim.Emzirme bittikten sonra deri gevşiyor ve daha büyük silikon için sana yer açıyor.Ama deforme olmamaış,emzirmemiş gögüs zaten sıkı oldugu için küçük silikon ancak alıyor.Bayanlar ben 2 çocuk emzirdim,bilinçliyim bu konuda.Emzirmeden dolayı gögüs gerçekten deforme oluyor.Hamilelik öncesi taktırırsanız,hamilelikte bile büyüyor gögüsler yani,İçinde silikon olsa bile o gögüs büyüyecek,bide hamileligin oluşturdugu büyüklük.Eeee emzirme bittikten sonra,süt bitince gögüs mutlaka kendi oluşturdugu büyüklügü geri alacak,silikonda içinde olunca daha kötü nir sarkma durur,düşünün bir arkadaşlar...Benden size bir tavsiye..Kararı siz verin...

Kızlar merhaba. Bir süredir giremiyorum internete. Sizlerle yazışmayı çok özledim. Ailem geldi çok yoğunum. Bugün inşallah anneme ameliyat olacağımı söyleyeceğim. Zaten o sokmuştu benim aklıma. Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum. Yakında tam gaz dönüyorum aranıza. öpüyorum sizi :)))

Tekrardan Merhabalar,

Bu kadar çabuk cevaplarınızı beklemiyordum. Çokk teşekkür ederim ilginize öncelikle...

Doğumdan sonrayı bende beklemek istiyorum bir yandan. Ama dğer yandan şimdi vazgeçip ertelersem hiiç yaptıramayacakmışım gibi geliyor. Ve bir yaz daha bu şekilde geçirmek istemiyorum sanırım... Tabi bunun kararını yalnızca ben veremem. Dediklerinize uyacağım, eşimle gidip bir doktorun fikrini alacağım. eşim doktorların dediklerini çok önemser. Belki doktorun konuşması yumuşatır onu... :61

Oraletciğim sırf senin bebişleri görebilmek için yeni mail adresi aldım. İnanamıyorum kendime..

Mail adresim : mukumukumuk@gmail.com

Kızlar bebişlerinizi bekliyorum...

Desteğiniz için teşekkür ederim...

tatlım, operasyon ücreti ne kadar tuttu?
teşekkürler...

lolacığım, geçmiş olsun...

çok mutlu oldum senin adına. sana mesaj yazdım ancak cevabının gelmesini bekleyemedeeeennn,

evet kızlar Eser hanımdan görüşme için randevu aldım. Perşembe gidiyorum... Heyecanlandım...

Ne güzel anneler var yahuu ben kendi annemin aklına koyarkende pek zorlanmadım gerçi ama teşvik eden bir annem olmasını isterdim. Annem burun konusunda tasarımımda en abartılı olanı seçmişti
Yaptırıyorsan şöyle havalı bir şey olsun diye
Hadi bakalım ne diyecek annen merak ediyorum, ver coşkuyu annene öyle gel :)) Seni yanaklarından anneni de ellerinden öpüyorum canım :)

:)) bende bebişleri gönderebilmek için bu adresi almıştım vakti zamanında
Hep destek tam destek mukumukum hadi bakalım rastgele

Oraletciğim,

fotoğrafların için çok teşekkür ederim. Tek kelimeyle harika gözüküyorsun!!!!

3 ayda izlerinde azıcık kızarıklık kalmış. Şimdi ne durumdasın...

Birde bilgisayarda kaydettiğim bir örnek vardı. Çok beğendiğim aynı öyle olmuşlar bayıldım...

Bak sanada yollayayım...
XXXXXXXX

bu linkte ilkini çok beğenmiştim...

Teşekkürler tekrardan..

Son düzenleyen: Moderatör:

Sağol canım ben bakıldığında silikonlu olduğu anlaşılmayacak, ben söylemedikçe de kimsenin bilmeyeceği bir göğüs istemiştim Barış Bey'de bana böyle güzel göğüs yaptı :)
İzler zaten 1 sene içinde çok hafif bir iz bırakarak kayboluyormuş. Sana bir link atmıştım Barış Bey'in sayfasından orada sol bölümde resimler var meme altı kesisiyle ameliyat olan birinin resmi çok dikkatli baktığında ince bir çizgi görecksin tam göğüs altı çizgisinin hizasında. Bana bir jel tabaka önerdi Barış Bey şu an onu kullanıyorum bu hafta kontrolüm var bakacak ya tamam ya devam diyecek
Ben izleri çok dert etmiyorum açıkçası benim istediğim göğüstü artık var. Geçen yaz bikinide giydim denizede sporada gittim kesinlikle belli olmadı. Bu yaza muhtemelen izlerde geçmiş olur :) Bu süreçte güneşten ve solariumdan uzak durman gerekiyor çünkü güneş izleri kalıcılaştırabiliyor. Tek dikkat edilecek husus bu bir de doktorun önereceği jel kremleri düzenli kullanmak. Hepsi bu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…