umarım bir an evvel karar verebilirsin.bu konudae en büyük muzdarip benim heralde.okadar doktor gezmeme rağmen hala damla mı olsa yuvarlak mı , bir türlü karar veremedim.bu durum da benim ameliyat tarihimi etkiliyor ne yazıkki.
Önemli olan insanın kendisini görmek istediği gibi görebilmesi, hayalini gerçeğe dönüştürebilmesi.
Ben kıyafetli bir yuvarlak silikon taktırmış hatun gördüğümde özellikle straplez inanılmaz yakıştırıyorum beğeniyorum ama bikini ve çamaşırda bir o kadar da yapay duruyor ve ben sonradan olmayım havası katıyor.
Çıplak haline gelirsek hakkaten uzun uzun yuvarlak silikon taktırmış birinin bedenine bakamıyorum. Bir noktadan sonra tahammül edemiyorum görüntü cezbetmiyor beni.
Sonuç olarak biliyoruz ki, göğüs dediğimiz portakal gibi yuvarlak değil biraz daha damlamsı bir duruşa sahip.
Bir başkası baktığında
estetik olduğunu anlamasın dersen kesinlikle damla yaptır derim sana. Ama bu zamana kadar hiç yoktu bugünden sonra olsun ama yuvarlak olsun dersen o da hakkındır yuvarlak yaptırırsın.
Ama yuvarlağın çıplak vucuttaki cazibesi nedir ben hala çözmüş değilim kıyafetteki o dekolteyi damla da yapıyor. Bilmiyorum ama ben damlacı taraftayım.
Bir de forum sayfalarında dikkatimi çekiyor bu sene yuvarlak silikon moda diye :)))
Arkadaş bu seneye damla olursa ne yapacağız hoppa yine bıçak altına mı yatacağız :))
Silikon bu modası değil tercihi olur.
Ameliyattan sonra zaten gözüm bütün hatunların dekolte bölgesinde, sürekli analiz halindeyim. Ben yine de bu yaz kumsallarda yuvarlak değil damla silikon görmek isterim hiç değilse baktığımda gözümü yormuş oluyorum yahu bu silikon olabilir mi olamaz mı ? Yuvarlak görünce zaten teşhis koymakta zorlanmıyor insan :)) Direkt estetikli bu diyorum :))