• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar daha 1 hafta olmadı sevin hanımla konuşalı ameliyatlara memorial da devam edeceğiz demişti demekki heran yeni gelişmeler olabiliyor :))
ayrıca ben burun ameliyatı için şubata tarih almak istediğimde 2011 randevularını henüz açmadım,ocak gibi ararsanız kesin tarihi belirleyebiliriz dedi.ben yarın tekrar arayıp son gelişmeleri öğreniyorum yoksa kaptırıcam vala tarihi :))

Evet arkadaşlar çok heyecanlı bir süreç her an her şey olabilir :)) Barış Bey'i pek çabuk bırakmak istemiyor mevcut hastahane bakalım neresiyle anlaşma sağlanabilecek :D

Yok yahu sen yine de Kasım sonu, Aralık başı olmadı yine Aralık sonu gibi ara. Şubatta malum yarı dönem tatili olacak herkes o tarihi bekliyor yer bulamazsın söyleyeyim bu bayram full çekiyorlar o tatili düşünemiyorum bile :D

Kaptırma tarihini ciddi ciddi yer bulman imkansız olur :))

Sıcak sempatik tatlı ORALET im iyiyim canım herşey yolunda bir sıkıntı yok 18 Aralık ta 3.ay kontrolüm var. Yeni sütyenler aldım kendime bir sürrrrüüüü ay birda ukalalık oluyor insanda hep dolgulu mu bunlar oluyosun memnunum herşey yolunda öptüm sevgiler

Sıcak sempatik tatlı ORALET im iyiyim canım herşey yolunda bir sıkıntı yok 18 Aralık ta 3.ay kontrolüm var. Yeni sütyenler aldım kendime bir sürrrrüüüü ay birda ukalalık oluyor insanda hep dolgulu mu bunlar oluyosun memnunum herşey yolunda öptüm sevgiler

Fıstığım sarı şekerim Mumuşkocum :)))

Ne güzel ne sıcak bir girişti bu yahuu (İşte bunu seviyorum!)

Bende yeni yeni renkli cicili bicili sütyenler aldım sutyenin üstünden fırlayacak gibi duruyorlar bazen :D

Ukalalığın en güzeli satıcı kız bu baktığınızın bir de dolgulu modeli var diyor bende aa yok dolgusuz kullanıyorum ben diyorum hemde büyük bir keyifle D:
Hani eskiden bikini ve sütyen alırken dolgulu bulamazdım şimdi de en beğendiğim modeller dolgulular arasından çıkıyor :)))) İçim renkli renkli dolaşıyorum ortalıkta :)

Her şeyin yolunda olmasına, böyle keyif dolu olmana, bunu da bana yansıttığına çok sevindim canım çok çok öperim :)

hasan fındık a ameliyat olanınız varmı ... ben çok merak ediyorum yorumlarınızı .. olan arkadaşlarda güle güle kullansınlar darası benim gibilerin başına :)):9:

hasan fındık a ameliyat olanınız varmı ... ben çok merak ediyorum yorumlarınızı .. olan arkadaşlarda güle güle kullansınlar darası benim gibilerin başına :)):9:

canım inşallah yaptırır rahatlarsın :))
Hasan Fındık kim bilmiyorum bu benim açtığım sayfa genelde Barış Cakır ile ilgili yorumlar bulabilirsin. Benim doktorum oluyor kendisi.

Senin için araştırdım bu linkte umarım işine yarayan yorumlar bulabilirsin Sevgiler :)

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/347995-hasan-findik.html

sevgili oralet,öncelıkle hoşbulduk =)
ankarada kas zarı altı yontemı uygulayan doktor yok denecek kadar az hatta yok dıyebılırım.o nedenle kas altını tercıh ettım.bır de kas zarı altı yontem cok yenı bır yontem dıye kokrtum acıkcası.ama o yontemle ıstanbulda olan bır kaç arkadasım oldu cok memnunlar ağrıları cok azdı ve benden cok daha cabuk toparlandılar.benım bunyem cok cok zayıf o nedenle hem cok ağrım oldu ozellıkle ilk 5 gun hem de ınsanlar 1 haftada ayağa kalkarken ben 3.haftada ancak kendıme gelebıldım.ama dediğim gibi bu benım bunyemle de alakalı.
benım silikonlarımın markası mentor .high profile 300 cc ye 340 cc takıldı.oncelerı kas altı nasıl olsa keske yuvarlak olsaydı dıye dusundum.ama yuvarlak kas altında olsa da yıne de ust polu yanı dekolte kısmı dolgu duruyor.sutyen le değil belkı ama bıkını gıydiğinzde o dolgunluğun kendıliğinden olmadığı cok bellı oluyor.güzel duruyor evet ama normal goğüslerde dekolte kısmı kıvrımlı sekılde alçalarak ıner.o tur bır dolgunluk hıc bır goğüste yoktur.ben bu sebeple damla sılıkonu tercıh ettım.
sarkıklığına gelınce hayır zaten normal ınsan goğsü de alta doğru sarkarak gelır.sarkıklık deyınce ınsanlar babannelerımızn kı gibi sarkmış goğüs diye algılıyorlar=) ama oyle değil.cok hafıf bır kıvrım olucak sanıyorum benmkıler su an gayet dik.zamanla o kıvrım senın de dediğin gibi olusucak.ayrıca 300 cc lik şeyin neresı sarksın.zaten kucuk bır olcu =) aynı durum yuvarlakta da oluşabılır zamanla.kas dokusu dediğiniz sey zaten yaprak kalınlığında bişiy.çelik zırh değil ki =)
bır de benım kaslarımı kesmedı doktorum.kaslar zaten goğüz alt cızgısı hızasında bıtıyor.oradan gırıp kas altında cep acıyor.yanı kesmeden kası ,altından gırıp kaldırıyor .öne doğru ıtıyor dıyelım.
kesme olayını ben de cok arastırdım cok sık ve duzenlı spor yapan bır ınsanım o sebeple cok tereddutte kaldım.ancak doktorum uzun uzun ızah etti bana.en sonunda ıcıme sındı.
daha 1 ay 5 gun oldu.ck memnunum

bırde sana bır sey sormak isterım oralet,su anda uyusukluklarım tamemen gectı.ve yumusamaya basladı goğüslerım.amelıyat sonrası da haylı kuculduler.ben su an cok memnunum.sana sormak ıstediğim 3. yada 4 ayda da kuculmeye devam edıcekler mı? e oyleyse bende mınnacık bişiy kalıcak gerıye =(
bu konuyu cok takıyorum su sıralar kafama..

sevgili oralet,öncelıkle hoşbulduk =)
ankarada kas zarı altı yontemı uygulayan doktor yok denecek kadar az hatta yok dıyebılırım.o nedenle kas altını tercıh ettım.bır de kas zarı altı yontem cok yenı bır yontem dıye kokrtum acıkcası.ama o yontemle ıstanbulda olan bır kaç arkadasım oldu cok memnunlar ağrıları cok azdı ve benden cok daha cabuk toparlandılar.benım bunyem cok cok zayıf o nedenle hem cok ağrım oldu ozellıkle ilk 5 gun hem de ınsanlar 1 haftada ayağa kalkarken ben 3.haftada ancak kendıme gelebıldım.ama dediğim gibi bu benım bunyemle de alakalı.
benım silikonlarımın markası mentor .high profile 300 cc ye 340 cc takıldı.oncelerı kas altı nasıl olsa keske yuvarlak olsaydı dıye dusundum.ama yuvarlak kas altında olsa da yıne de ust polu yanı dekolte kısmı dolgu duruyor.sutyen le değil belkı ama bıkını gıydiğinzde o dolgunluğun kendıliğinden olmadığı cok bellı oluyor.güzel duruyor evet ama normal goğüslerde dekolte kısmı kıvrımlı sekılde alçalarak ıner.o tur bır dolgunluk hıc bır goğüste yoktur.ben bu sebeple damla sılıkonu tercıh ettım.
sarkıklığına gelınce hayır zaten normal ınsan goğsü de alta doğru sarkarak gelır.sarkıklık deyınce ınsanlar babannelerımızn kı gibi sarkmış goğüs diye algılıyorlar=) ama oyle değil.cok hafıf bır kıvrım olucak sanıyorum benmkıler su an gayet dik.zamanla o kıvrım senın de dediğin gibi olusucak.ayrıca 300 cc lik şeyin neresı sarksın.zaten kucuk bır olcu =) aynı durum yuvarlakta da oluşabılır zamanla.kas dokusu dediğiniz sey zaten yaprak kalınlığında bişiy.çelik zırh değil ki =)
bır de benım kaslarımı kesmedı doktorum.kaslar zaten goğüz alt cızgısı hızasında bıtıyor.oradan gırıp kas altında cep acıyor.yanı kesmeden kası ,altından gırıp kaldırıyor .öne doğru ıtıyor dıyelım.
kesme olayını ben de cok arastırdım cok sık ve duzenlı spor yapan bır ınsanım o sebeple cok tereddutte kaldım.ancak doktorum uzun uzun ızah etti bana.en sonunda ıcıme sındı.
daha 1 ay 5 gun oldu.ck memnunum

bırde sana bır sey sormak isterım oralet,su anda uyusukluklarım tamemen gectı.ve yumusamaya basladı goğüslerım.amelıyat sonrası da haylı kuculduler.ben su an cok memnunum.sana sormak ıstediğim 3. yada 4 ayda da kuculmeye devam edıcekler mı? e oyleyse bende mınnacık bişiy kalıcak gerıye =(
bu konuyu cok takıyorum su sıralar kafama..

:) Tepeden tırnağa yanıtlamaya başlayayım paragrafcığım:)

Evet dediğinde haklısın şimdi doktora gidiyorsun görüşmeye sana kas altının ne kadar iyi hoş bir yöntem olduğundan bahsediyor oysa kas zarı altı yöntemini ya hiç kullanmamış olduğundan yada iyi bir sonuç çıkaramadığından. Ben bu yöntemi iyi yapamıyorum kas altı yapalım derse ne kadar kendini emanet edebilirsin değil mi. Kas zarı altı daha ciddi titiz bir cerrahi müdehale gerektiriyor. Ve bu yöntem 2002 yılında ortaya çıkmış literatürde de yerini almış, yani göğüs ameliyatlarında uygulanabilirliği kanıtlanmış.

Çok geçmiş olsun olanları okuyorum gerçekten 3 haftada iyi toparlanmışsın yine 1 aydan önce kendine gelenler pek bi nadir kas altı yönteminde. Damla tercihinde iyi yapmışsın kıyafetlerde evet güzel hoş bir görüntü ama çıplak yada bikiniyle gerçekten yapay bir görüntü oluşuyor. Ve şu sarkıklık konusuna sonuna kadar katılıyorum. Zaten şöyle bir durum da var yaş ilerledikçe vucut artık eski güzelliğini kaybetmeye başlıyor ve çamaşırsız çok gezersen illaki sarkma olur, hem 300 lük göğsün sarkık olanı bile güzel durur :)))
Sana uygulanan yöntem dual plan mı yani yarısı kas altında yarısı kas üstünde kas zarı altında yada.
Hadi hayırlı olsun kurtulmuşsun artık geçmiş gitmiş ağrılar sızılar.
Canım ameliyat sonrası senin ödemin yani şişkinliğin çok olmuştur onlar inmeye başlamıştır göğüste küçülme olmaz rahat ol sen. Hatta sen bana bir mail adresi ver sana mail atayım görürsün bendeki durumu. Uyuşukluklar bende de 15-30 gün arasında geçmişti. Bazı kişilerde biraz daha uzayabiliyor bu süreç iyi seninki de geçmiş. Yumuşamaya başlar özellikle sıcak duşta dikkat et kıvamına daha da yumuşuyorlar :)
3. ayda göğüs altı çizgin hayli hayli oluşmuş olacak kıvrımları daha da güzelleşecek. Tam bir göğüs olmuş olacak yani. Küçülme olmaz sadece çok fazla ödem vardır anca geçiyordur. Hiç kafana takıp yok yere zihnini meşgul etme rahat ol keyfine bak sen. :))
Yaz tatilinde alacağın süslü püslü bikinileri düşün, cicili bicili iç çamaşırlarını düşün moralin yerine gelir canım :))

öncelıkle her soruma ıctenlıkle sıkılmadan bıkmadan yanıt verdiğin için cok teşekkür ediyorum=) rahatladım hakıkaten. kas zarı altı yontem cok cok guzel bır yontem hatta kas altı yontem sonrasında anı hareketler sırasında oluşabılıcek ağrılar kasılmalar gibi yan etkılerı gideren,özellıkle sporcu bayanlara ( profosyonel anlamdakılere ) onerılen cok guzel ağrısız basarılı bır yontem bılıyorum..ama dediğin cok doğru doktor hangı yontemı ıyı bılıyorsa elı hanhısıne yatkınsa onu yapıcakıtr =) zaten basta da dediğim gibi ankarada kas zarı altı yapan hıc duymadım. ama cok şanslısın hem ağrısız hem de cok daha basarılı bır yontemle olmuşsun..sennkı de gecmıs gıtmıs =)) hayırlı olsuunn gule gule ,hava ata ata kullan =)
banyo sonrası goğüsler hakıkaten yumusacık oluyor .bır de benm bugunku banyomda dikişlerimin bır kısmı atmaya basladı,kabuklarıyla bırlıkte..gayet ıyıyye gıdıyorlar..sadece 340 cc konulan sol goğsüm daha uyusuk,ve barız daha buyuk duruyor..aslında yumusak sert değil ama anlayamadığım bır sekılde diğerine gore daha fazla odemlı..umarım yakın zamanda dengelerler bırbırlerını.tam bır eşitlik olmyacak bılıyorum bunu doktorumda soyledı ama,en azından su ankı gıbı biri odemlı diğeri normal durmycak =)

damla mı yuvarlak mı dıye soran arkadaslara o zaman bırlıkte kocaman buyuk puntolarla bı yanıt verelım..göğüsleriniz normalde sarkık değilse yanı dıkleştirmek gibi bir amacınz yoksa, TABİİİKİİİİ DAMLAAAAA =)))

Miksciğim neden beğenmedin kız yorumu. Yanlışlık oldu herhalde. Sen de damlayı savunanlardansın ya :)

Selam. Bende yeni uyelerdenim ama daha öncesinden konuları takip edenlerdenim. Bende göğüs estetiği olmayı düşünüyorum yılbaşına kadar ama hala doktorumu bulamadığımdan yılbaşına yetişemem diye düşünüyorum :50: Forumda yazılıp önerilen Barış Çakır Naci Çelik gibi doktorlardan randevu talep ettim henüz yanıt dönmediler ama bayram sonrasında muayene olurum sanırım. O kadar çok sorum var ki hepsinin cevabını yazdıklarınızı okuyarak bulmaya çalıştım ama doktor muayenesinde eksiklerimi gideririm heralde. Öncelikle miniminnacık biciklerim var (en en ufagından) damla mı yuvarlak mı kas altı mı kas zarı altı mı koltuk altı mı hangi marka silikon olsun acabaa diye diye 1 ayımı geçirdim. Benim için önemli olan silikonların patlayıp çatlayıp sızmamaları ve bu konuda doktora güvenmekten başka çare yok. Umarım bir an önce doktorumu bulup ameliyatı da olurum da sizin gibi mutlu mesut 'heyoo ben de yaptırdımm' başlığımı açarım :13:

umarım bir an evvel karar verebilirsin.bu konudae en büyük muzdarip benim heralde.okadar doktor gezmeme rağmen hala damla mı olsa yuvarlak mı , bir türlü karar veremedim.bu durum da benim ameliyat tarihimi etkiliyor ne yazıkki.

Selam. Bende yeni uyelerdenim ama daha öncesinden konuları takip edenlerdenim. Bende göğüs estetiği olmayı düşünüyorum yılbaşına kadar ama hala doktorumu bulamadığımdan yılbaşına yetişemem diye düşünüyorum :50: Forumda yazılıp önerilen Barış Çakır Naci Çelik gibi doktorlardan randevu talep ettim henüz yanıt dönmediler ama bayram sonrasında muayene olurum sanırım. O kadar çok sorum var ki hepsinin cevabını yazdıklarınızı okuyarak bulmaya çalıştım ama doktor muayenesinde eksiklerimi gideririm heralde. Öncelikle miniminnacık biciklerim var (en en ufagından) damla mı yuvarlak mı kas altı mı kas zarı altı mı koltuk altı mı hangi marka silikon olsun acabaa diye diye 1 ayımı geçirdim. Benim için önemli olan silikonların patlayıp çatlayıp sızmamaları ve bu konuda doktora güvenmekten başka çare yok. Umarım bir an önce doktorumu bulup ameliyatı da olurum da sizin gibi mutlu mesut 'heyoo ben de yaptırdımm' başlığımı açarım :13:
Amiin Canikom Darısı Başına Benimde bu ay 28 nde iki ay Olacak Burada Sitede Yazılanları Okudum Öğrendim Etki Altında Kalmadan Doktorumu Araştırdım HızLa Buldum Görüşmeye Gittim Ve 2 Gün Sonrada Büyüttüm Bukadar Hızlı Oldu Çok Mutluyum Çookkkk Memnunum İnşallah Seninde Benim Gibi Hızlı Ve Sorunsuz Olur Canımıniçi :29:

Ben Naci Celik 'le Baris Cakir'a ameliyat olanlardan veya olmayip da olanlarin resimlerini edinenlerden fotograf gorebilir miyim arkadaslar. Son bu fotograflar kararimi netlestirecek. Hatta soz bende gonderiririm operasyondan sonra :)

Canım öncelikle merhaba hoşgeldin,
Bu forum sayfasını ben açmıştım ameliyat sürecini sonrasını hatta abartıp öncesini her şeyi yazdım uzun uzun. Sen sor yine yazarım.
Şimdi ben kendi yöntemimi anlatayım diğer ameliyat olan arkadaşlar da gayet tabi anlatabilirler durumlarını :))

Ben Barış Çakır'a ameliyatımı oldum. Kas ZARI altına meme altından kesi yapılarak DAMLA silikon konuldu. Barış Bey silikon markası olarak Nagor kullanıyor.
Öncelikle bu belirlediğin iki doktorla görüşmeni yap mutlaka. Birine gidip diğerine gitmemezlik etme çünkü en az iki doktora gidersen ikisinin arasındaki 7 farkı daha rahat anlayabileceksin emin ol buna :))
Sonuçta kendini emanet edeceğin güvenebileceğin bir doktor bulup için sinerek ameliyat olman önemli. Sen şu an bu yöntemleri doktorlardan önce bir dinle anlatsınlar acısını ağrısını, ondan sonra içine sinene karar ver. En doğrusu bu. Hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden ve kolay gelsin. Gerçi Barış Bey ve Naci Bey i bulmuşsun gidip görüşmek için görüşmeden sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecektir emin olabilirsin :))

umarım bir an evvel karar verebilirsin.bu konudae en büyük muzdarip benim heralde.okadar doktor gezmeme rağmen hala damla mı olsa yuvarlak mı , bir türlü karar veremedim.bu durum da benim ameliyat tarihimi etkiliyor ne yazıkki.

Önemli olan insanın kendisini görmek istediği gibi görebilmesi, hayalini gerçeğe dönüştürebilmesi.

Ben kıyafetli bir yuvarlak silikon taktırmış hatun gördüğümde özellikle straplez inanılmaz yakıştırıyorum beğeniyorum ama bikini ve çamaşırda bir o kadar da yapay duruyor ve ben sonradan olmayım havası katıyor.
Çıplak haline gelirsek hakkaten uzun uzun yuvarlak silikon taktırmış birinin bedenine bakamıyorum. Bir noktadan sonra tahammül edemiyorum görüntü cezbetmiyor beni.

Sonuç olarak biliyoruz ki, göğüs dediğimiz portakal gibi yuvarlak değil biraz daha damlamsı bir duruşa sahip.

Bir başkası baktığında estetik olduğunu anlamasın dersen kesinlikle damla yaptır derim sana. Ama bu zamana kadar hiç yoktu bugünden sonra olsun ama yuvarlak olsun dersen o da hakkındır yuvarlak yaptırırsın.
Ama yuvarlağın çıplak vucuttaki cazibesi nedir ben hala çözmüş değilim kıyafetteki o dekolteyi damla da yapıyor. Bilmiyorum ama ben damlacı taraftayım.

Bir de forum sayfalarında dikkatimi çekiyor bu sene yuvarlak silikon moda diye :)))

Arkadaş bu seneye damla olursa ne yapacağız hoppa yine bıçak altına mı yatacağız :))
Silikon bu modası değil tercihi olur.

Ameliyattan sonra zaten gözüm bütün hatunların dekolte bölgesinde, sürekli analiz halindeyim. Ben yine de bu yaz kumsallarda yuvarlak değil damla silikon görmek isterim hiç değilse baktığımda gözümü yormuş oluyorum yahu bu silikon olabilir mi olamaz mı ? Yuvarlak görünce zaten teşhis koymakta zorlanmıyor insan :)) Direkt estetikli bu diyorum :))

Amiin Canikom Darısı Başına Benimde bu ay 28 nde iki ay Olacak Burada Sitede Yazılanları Okudum Öğrendim Etki Altında Kalmadan Doktorumu Araştırdım HızLa Buldum Görüşmeye Gittim Ve 2 Gün Sonrada Büyüttüm Bukadar Hızlı Oldu Çok Mutluyum Çookkkk Memnunum İnşallah Seninde Benim Gibi Hızlı Ve Sorunsuz Olur Canımıniçi :29:

Ooo hayırlı olsun senin şu an yumuşama dönemine girmiştir bebeklerin :))

Ben aslında Barış Bey i 3 günde buldum :D İki ay bitmeden de görüşme ameliyat hızlı bir şekilde bitirmiş oldum :)) Benim kadar hızlı mısın sende merak ettim :))
Zaten yine de hızlısın benim ameliyat için boşluğum yoktu görüşmeden sonra 2.haftamda ameliyat olmuştum :)

Etki altında kalmaman doğru olmuş ben ameliyat tarihimi almıştım ve 2 gün kala bu siteyi keşfetmiştim buradan tek yorum bile alamadan ameliyata girip çıkmıştım.

Aslında önemli olan insanın ne istediğini bilmesi zamana yayınca bir şekilde aksi gidiyor işler. Ben bir şeyi çok istiyorsam ve aklıma koyuyorsam süreci hızlandırmak icin elimden geleni yapıyorum eğer biraz daha uzatsaydım eminim bu ameliyatları olamazdım. Sorunsuz geçirmene de ayrıca sevindim geçmiş olsun iyi günlerde kullan :))
Darısı tüm isteyipte yaptırmak isteyenlerin, gün sayanların başına :))

ciwciwss
Ben Naci Celik 'le Baris Cakir'a ameliyat olanlardan veya olmayip da olanlarin resimlerini edinenlerden fotograf gorebilir miyim arkadaslar. Son bu fotograflar kararimi netlestirecek. Hatta soz bende gonderiririm operasyondan sonra :)

Ne şekersin sen öyle, ben sana resimlerimi atarım yani Barış Çakır'ın elinden çıkma resimlerimi.

Resim göndermene gerek yok yahuu. Ben kimseden böyle bir şey istemiyorum zaten olmuşum bitmiş benim ameliyatım sen rahat rahat ameliyatını ol, fıstık gibi sürecini geçir, hayallerine kavuş, mutluyum diyebil operasyondan sonra başka bir şey istemem ben :)

Son düzenleme:
yuvarlak damla değil aslında.ameliyattan sonra tekrar destekli südyen kullanmak istemedimden bukadar arastııyorum ben sahsen

Back