• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

Kesinlikle dogumdan sonra yaptır derim.Emzirme bittikten sonra deri gevşiyor ve daha büyük silikon için sana yer açıyor.Ama deforme olmamaış,emzirmemiş gögüs zaten sıkı oldugu için küçük silikon ancak alıyor.Bayanlar ben 2 çocuk emzirdim,bilinçliyim bu konuda.Emzirmeden dolayı gögüs gerçekten deforme oluyor.Hamilelik öncesi taktırırsanız,hamilelikte bile büyüyor gögüsler yani,İçinde silikon olsa bile o gögüs büyüyecek,bide hamileligin oluşturdugu büyüklük.Eeee emzirme bittikten sonra,süt bitince gögüs mutlaka kendi oluşturdugu büyüklügü geri alacak,silikonda içinde olunca daha kötü nir sarkma durur,düşünün bir arkadaşlar...Benden size bir tavsiye..Kararı siz verin...

bende istiyorum doğumdan sonrayı ama haziranda hamile kalsam 9 ay üstüne 1 yılda sonrasında... nerden baksan 2 yılı buluyor toplamda.. :43:

doktor ile bir görüşüp fikir alıcam bu konuda... :(

ne güzel anneler var yahuu ben kendi annemin aklına koyarkende pek zorlanmadım gerçi ama teşvik eden bir annem olmasını isterdim. Annem burun konusunda tasarımımda en abartılı olanı seçmişti :d
yaptırıyorsan şöyle havalı bir şey olsun diye :d
hadi bakalım ne diyecek annen merak ediyorum, ver coşkuyu annene öyle gel :)) seni yanaklarından anneni de ellerinden öpüyorum canım :)

cnm annemle konuştum. Sanki ameliyat olacağım dememişim de kuaföre gidip saçımı kestireceğim demişim gibi normal karşıladı. Istanbulda bi doktor aklıma yattı dedim. Sen bilirsin dedi. Ben gelirim şubatta istanbula dedi. Annem bu akşam gidiyor. Kayınvalidem geliyor. Ona da mı söylesem :))

ayy çok sevindim altın adına bende onu merak ediyordum oraletçimm ehh aylardan beridir uğraşan araştıran sabreden altıncım artık olsun yani okadar dayanması bile bana göre mucize benim araştırmakla 1 hafta da oldu bitti karar vermemle şubat başı daha çok varmış olsun hayırlısı ile inşallah zaman çabuk geçer değilmi :13: 2 ay var :7:

cnm merhaba. Uzun süredir giremiyorum internete. Bi boşluk buldum hemen daldım aranıza. Valla zor dayanıyorum artık. Eşim şubatta yaptır demese yaza kadar bekleyecektim. Iyi ki beklemiyorum. Inşallah herşey yolunda gider de yeni yaşıma yeni memişlerle girerim. Benim doğum günümle oraletin bebişlerinin doğum tarihi aynı :)) onun ameliyat tarihi ilgimi çekmişti. Okumaya başlayınca aklıma yattı. Kadere bak. Inşallah her şey güzel olacak :))

cnm annemle konuştum. Sanki ameliyat olacağım dememişim de kuaföre gidip saçımı kestireceğim demişim gibi normal karşıladı. Istanbulda bi doktor aklıma yattı dedim. Sen bilirsin dedi. Ben gelirim şubatta istanbula dedi. Annem bu akşam gidiyor. Kayınvalidem geliyor. Ona da mı söylesem :))

bende anneme "kendime bişey yaptırmak istiyorum" dedim. Annem "dövme yaptıramazsın" diye çığlık attı. Yok yok silikon dedim. Hı tamam onu yaptır dedi. :))))))))

bende şaşırdım...

çok mutlu oldum senin adına...:40:

Son düzenleme:

Böyle anneleri seviyorum yahuu, kasmadan yormadan ne güzel anlayışla karşılıyorlar. Ben ilk söylediğimde gardımı almıştım kararlılığımı ortaya koyarak konuşmaya başlamıştım "annem nasıl olsa karşı gelecek ama ben bir şekilde isteğimi belli edeceğim ve bu ameliyatı olacağım" ön yargısıyla yola çıkmıştım. Annem madem istiyorsun yaptır dedi. Ben şok hani kendimi hazırlamışım ya tepki gelecek hayır olmaz diyecek diye :D Yaptır diyince anladım ki ön yargılı olan annem değil benmişim.
Annemi tanımadığımı anladım ama annem beni iyi tanıyormuş ki hiç yormadı beni sadece bıçak altına yatma fikri pek hoşuna gitmedi ama yine en iyi destekçim annem oldu.
Şubatta anneni de beklerim o halde :))

Senin tarihin yaklaşsın ameliyat zamanı ne gerekir ne yapılması lazım her şeyi ben sana yazarım iyice sürece hazır beklemiş oluruz.
Bu arada ben de inanılmaz heyecanlıyım. Ben biranda ameliyat olunca heyecan yaşayamamıştım heralde bastınılmış bir heyecanı yaşıyorum bu aralar :))

cnm merhaba. Uzun süredir giremiyorum internete. Bi boşluk buldum hemen daldım aranıza. Valla zor dayanıyorum artık. Eşim şubatta yaptır demese yaza kadar bekleyecektim. Iyi ki beklemiyorum. Inşallah herşey yolunda gider de yeni yaşıma yeni memişlerle girerim. Benim doğum günümle oraletin bebişlerinin doğum tarihi aynı :)) onun ameliyat tarihi ilgimi çekmişti. Okumaya başlayınca aklıma yattı. Kadere bak. Inşallah her şey güzel olacak :))

Yavrum ben o günü milat olarak sayıyorum yeni doğum günüm benim :))
Her şey güzel olur hep derim, olumlu düşün olumlu sonuç al :))

Sağol canım ben bakıldığında silikonlu olduğu anlaşılmayacak, ben söylemedikçe de kimsenin bilmeyeceği bir göğüs istemiştim Barış Bey'de bana böyle güzel göğüs yaptı :)
İzler zaten 1 sene içinde çok hafif bir iz bırakarak kayboluyormuş. Sana bir link atmıştım Barış Bey'in sayfasından orada sol bölümde resimler var meme altı kesisiyle ameliyat olan birinin resmi çok dikkatli baktığında ince bir çizgi görecksin tam göğüs altı çizgisinin hizasında. Bana bir jel tabaka önerdi Barış Bey şu an onu kullanıyorum bu hafta kontrolüm var bakacak ya tamam ya devam diyecek :D
Ben izleri çok dert etmiyorum açıkçası benim istediğim göğüstü artık var. Geçen yaz bikinide giydim denizede sporada gittim kesinlikle belli olmadı. Bu yaza muhtemelen izlerde geçmiş olur :) Bu süreçte güneşten ve solariumdan uzak durman gerekiyor çünkü güneş izleri kalıcılaştırabiliyor. Tek dikkat edilecek husus bu bir de doktorun önereceği jel kremleri düzenli kullanmak. Hepsi bu :)

Farkettim ki bana ne resim ne de link gonderilmis :41: Baris Bey'e sikayetlerimi siralamaya basladim. Iyilesme surecin uzayabilir sanki :10:

bende anneme "kendime bişey yaptırmak istiyorum" dedim. Annem "dövme yaptıramazsın" diye çığlık attı. Yok yok silikon dedim. Hı tamam onu yaptır dedi. :))))))))

bende şaşırdım...

çok mutlu oldum senin adına...:40:

Yahu bu anneler bizi hep şaşırtıyor :D
Ne güzel gerçi ben dövme yaptırmaya izin alamamıştım :D:D ama onu da yaptırdım :)))

Ben kafama koydum mu büyük bir hızla yapıyorum geceleri rahat uyuyamıyorum yoksa :D

Hayat tahmin ettiğimizden de kısa, mutlulukları ötelemeyip yaşamak lazım her konuda ameliyat için demiyorum hayata dair her şey için :)

Farkettim ki bana ne resim ne de link gonderilmis :41: Baris Bey'e sikayetlerimi siralamaya basladim. Iyilesme surecin uzayabilir sanki :10:

OooOoo kesin atmışımdır be ciwciwssim :)) birine attım ben mail ile kim bilir hangi hatuna gitti :)) Neyse dert değil bak burdan atayım da sonra iyileşme sürecim sıkıntıya girmesin :)))
XXXXXXXXXXXXXXXX

Bak bu benim doktorumun sitesinde çok güzel her yöntemi detayı anlattığı bir sayfa. Gitmeden önce bakarsın fikir sahibi olursun. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
oralet cnm ben özelden mesaj atamıyorum bana özelden maılını yazarmısın maılımı versem banada resim yollsan? bende barış beyi düşünüyorumda muallayla konuştum seninde bi resmini görsem

Canım link atmak yasak kural ihlali yapmışım :)) Belki tarif etmek yasak değildir Op.Dr. Barış Çakır yaz çıkan siteyi şöyyle bir gez doktorumu gör :) Sonra meme büyütme bölümüne gir o sayfayı bi güzel oku canım. Orada her yöntemi çok güzel açıklayıcı anlatmış literatüre geçen bu yöntemin linkini de vermiş.

oralet cnm ben özelden mesaj atamıyorum bana özelden maılını yazarmısın maılımı versem banada resim yollsan? bende barış beyi düşünüyorumda muallayla konuştum seninde bi resmini görsem

Canım muhtemelen ben bu satırları yazarken sen benim resimlerimi görmüşsündür :))
Kafanı çok karıştırmışsın yahuu süreç o kadar karmaşık değil aslında zaten birden fazla doktora gidince aralarındaki farkı daha iyi anlıyorsun birinin olur dediğine diğeri olmaz diyor. Bunu başka doktor yapıyorr ben yapamıyorum demiyor :D neyse cerrahların işine karışılmaz sen araştır bi güzel takıldığın yerde sor burada bütün kızlar toplanır cevaplarız :))

Yahu benim annem böle tepki vermedi :) İlk dediği ya göğüslerin aniden büyüdüğünde derin çatlarsa dedi. Bi tane daha çocuğun olduğunda emzirmek istesen bide o zaman sütten büyücekler nasıl olcak dedi. Anne daha onay vermeden neler geldi aklına benim bile gelmemişti dedim.Nese sonuçta bana bakacak olan o olduğu için ikna ettim. :)
Yani şu foruma girdiğimden beri kimsenin silikonlu resmini göremedim. Çoğunuz koymuşunuz ama ben göremiom:(
Bide evet ya sonradan aklıma geldi de ikinci kez süt vermek istersek o zamanda 2-3 beden büyüyo göğüsler o zaman nasıl olacak hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

bana da annem öyle söyledi ilk konustuğumuzda.hamile kaldığında göğüslerin büyücek zaten diye.cok kızmıstım.göğüslerimin büyümesi icin hamile kalmayı mı beklicem diye.yine de haklı oldukları yerler vardır ama bi sekilde caresine bakcaz artık :( bende merak ediyorum silikon taktırıp hamile kalan birini.sonrasında neler yasadığını.

Yahu benim annem böle tepki vermedi :) İlk dediği ya göğüslerin aniden büyüdüğünde derin çatlarsa dedi. Bi tane daha çocuğun olduğunda emzirmek istesen bide o zaman sütten büyücekler nasıl olcak dedi. Anne daha onay vermeden neler geldi aklına benim bile gelmemişti dedim.Nese sonuçta bana bakacak olan o olduğu için ikna ettim. :)
Yani şu foruma girdiğimden beri kimsenin silikonlu resmini göremedim. Çoğunuz koymuşunuz ama ben göremiom:(
Bide evet ya sonradan aklıma geldi de ikinci kez süt vermek istersek o zamanda 2-3 beden büyüyo göğüsler o zaman nasıl olacak hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Canım eğer silikon konulan yer meme ucu olursa süt bezleri ne kadar iyi bir cerrahi işlem yapılırsa yapılsın az yada çok zarar görür. Diğer türlü emzirmede bir sıkıntı yok (Bakınız Deniz Akkaya hamilelik döneminde ve sonrasında silikonlarını çıkartmadı o büyüklükteki silikonlarınııı :D )
MUMU02 nin göğüslerine bak mesela bir de bana özelden bir mail adresi ver benimkilere bak bakalım :)

bana da annem öyle söyledi ilk konustuğumuzda.hamile kaldığında göğüslerin büyücek zaten diye.cok kızmıstım.göğüslerimin büyümesi icin hamile kalmayı mı beklicem diye.yine de haklı oldukları yerler vardır ama bi sekilde caresine bakcaz artık :( bende merak ediyorum silikon taktırıp hamile kalan birini.sonrasında neler yasadığını.

Ben Barış Bey'e hamilelik döneminde göğüslerim zaten büyüyecek dediğimde senin yapın çok zayıf şu anki mevcut göğüslerinin iki katı kadar bile büyüme olmaz demişti. Aslında teyze ve halalara bakarsam dediği doğru onlarında çok büyümemişti. Kimininki de ne güzel yapısı var hamilelikte bile dolu dolu geziyor. Kısmet mi bu işler kader mi çözemedim.

Bu arada cumartesi randevum ne yazıkki hafta içi bir güne kaldı :(

Barış Bey'in geçen haftadan beri yurtdışında olması, Memorial'deki hastaların randevularını yen yeri olan Fulya Terrace'ye alınması ve yokluğundaki biriken hastaların çok olması sebebiyle durum budur kızlar.
Sevin Hanım hafta sonu için dolu değiliz tıklım tıklımız dedi :D Bende sakin bir günde gidip itina ile görüşeceğim, sorularınızı da cevaplayıp döneceğim ;)

Cumartesi görüşemicez demek :( Doğru tel açtığım yurtdışında konferansta demişti bayan.
Ben gün yaklaştıkça heyecan yapıyorum ya. Bu arada Sana özelden mailimi attım cnm.

Cumartesi görüşemicez demek :( Doğru tel açtığım yurtdışında konferansta demişti bayan.
Ben gün yaklaştıkça heyecan yapıyorum ya. Bu arada Sana özelden mailimi attım cnm.

Evet Cumartesi isteyipte görüşemeyeceğim çok kişi oldu :(( Aslında sırf sizi görmeye bile gelebilirim :)
Senin randevu saatin kaçta eğer denk getirirsem uğramaya çalışırım :)

13.30 canım. Mail geldi bu arada ben damla silikon hakkındaki tüm tereddütlerimi kafamdan attım. Bence harika olmuş. Ne sarkık görüntü ne bişi.Bide gün geçtikçe oturmuş. 1 aylık halin tam süper olmuş :) Yalnız ben biraz daha büyük istiyorum sana kaç cc takılmıştı.

Back