Kesinlikle dogumdan sonra yaptır derim.Emzirme bittikten sonra deri gevşiyor ve daha büyük silikon için sana yer açıyor.Ama deforme olmamaış,emzirmemiş gögüs zaten sıkı oldugu için küçük silikon ancak alıyor.Bayanlar ben 2 çocuk emzirdim,bilinçliyim bu konuda.Emzirmeden dolayı gögüs gerçekten deforme oluyor.Hamilelik öncesi taktırırsanız,hamilelikte bile büyüyor gögüsler yani,İçinde silikon olsa bile o gögüs büyüyecek,bide hamileligin oluşturdugu büyüklük.Eeee emzirme bittikten sonra,süt bitince gögüs mutlaka kendi oluşturdugu büyüklügü geri alacak,silikonda içinde olunca daha kötü nir sarkma durur,düşünün bir arkadaşlar...Benden size bir tavsiye..Kararı siz verin...
ne güzel anneler var yahuu ben kendi annemin aklına koyarkende pek zorlanmadım gerçi ama teşvik eden bir annem olmasını isterdim. Annem burun konusunda tasarımımda en abartılı olanı seçmişti :d
yaptırıyorsan şöyle havalı bir şey olsun diye :d
hadi bakalım ne diyecek annen merak ediyorum, ver coşkuyu annene öyle gel :)) seni yanaklarından anneni de ellerinden öpüyorum canım :)
ayy çok sevindim altın adına bende onu merak ediyordum oraletçimm ehh aylardan beridir uğraşan araştıran sabreden altıncım artık olsun yani okadar dayanması bile bana göre mucize benim araştırmakla 1 hafta da oldu bitti karar vermemle şubat başı daha çok varmış olsun hayırlısı ile inşallah zaman çabuk geçer değilmi :13: 2 ay var
cnm annemle konuştum. Sanki ameliyat olacağım dememişim de kuaföre gidip saçımı kestireceğim demişim gibi normal karşıladı. Istanbulda bi doktor aklıma yattı dedim. Sen bilirsin dedi. Ben gelirim şubatta istanbula dedi. Annem bu akşam gidiyor. Kayınvalidem geliyor. Ona da mı söylesem :))
cnm annemle konuştum. Sanki ameliyat olacağım dememişim de kuaföre gidip saçımı kestireceğim demişim gibi normal karşıladı. Istanbulda bi doktor aklıma yattı dedim. Sen bilirsin dedi. Ben gelirim şubatta istanbula dedi. Annem bu akşam gidiyor. Kayınvalidem geliyor. Ona da mı söylesem :))
cnm merhaba. Uzun süredir giremiyorum internete. Bi boşluk buldum hemen daldım aranıza. Valla zor dayanıyorum artık. Eşim şubatta yaptır demese yaza kadar bekleyecektim. Iyi ki beklemiyorum. Inşallah herşey yolunda gider de yeni yaşıma yeni memişlerle girerim. Benim doğum günümle oraletin bebişlerinin doğum tarihi aynı :)) onun ameliyat tarihi ilgimi çekmişti. Okumaya başlayınca aklıma yattı. Kadere bak. Inşallah her şey güzel olacak :))
Sağol canım ben bakıldığında silikonlu olduğu anlaşılmayacak, ben söylemedikçe de kimsenin bilmeyeceği bir göğüs istemiştim Barış Bey'de bana böyle güzel göğüs yaptı :)
İzler zaten 1 sene içinde çok hafif bir iz bırakarak kayboluyormuş. Sana bir link atmıştım Barış Bey'in sayfasından orada sol bölümde resimler var meme altı kesisiyle ameliyat olan birinin resmi çok dikkatli baktığında ince bir çizgi görecksin tam göğüs altı çizgisinin hizasında. Bana bir jel tabaka önerdi Barış Bey şu an onu kullanıyorum bu hafta kontrolüm var bakacak ya tamam ya devam diyecek
Ben izleri çok dert etmiyorum açıkçası benim istediğim göğüstü artık var. Geçen yaz bikinide giydim denizede sporada gittim kesinlikle belli olmadı. Bu yaza muhtemelen izlerde geçmiş olur :) Bu süreçte güneşten ve solariumdan uzak durman gerekiyor çünkü güneş izleri kalıcılaştırabiliyor. Tek dikkat edilecek husus bu bir de doktorun önereceği jel kremleri düzenli kullanmak. Hepsi bu :)
bende anneme "kendime bişey yaptırmak istiyorum" dedim. Annem "dövme yaptıramazsın" diye çığlık attı. Yok yok silikon dedim. Hı tamam onu yaptır dedi. :))))))))
bende şaşırdım...
çok mutlu oldum senin adına...
Farkettim ki bana ne resim ne de link gonderilmisBaris Bey'e sikayetlerimi siralamaya basladim. Iyilesme surecin uzayabilir sanki
Farkettim ki bana ne resim ne de link gonderilmisBaris Bey'e sikayetlerimi siralamaya basladim. Iyilesme surecin uzayabilir sanki
oralet cnm ben özelden mesaj atamıyorum bana özelden maılını yazarmısın maılımı versem banada resim yollsan? bende barış beyi düşünüyorumda muallayla konuştum seninde bi resmini görsem
Yahu benim annem böle tepki vermedi :) İlk dediği ya göğüslerin aniden büyüdüğünde derin çatlarsa dedi. Bi tane daha çocuğun olduğunda emzirmek istesen bide o zaman sütten büyücekler nasıl olcak dedi. Anne daha onay vermeden neler geldi aklına benim bile gelmemişti dedim.Nese sonuçta bana bakacak olan o olduğu için ikna ettim. :)
Yani şu foruma girdiğimden beri kimsenin silikonlu resmini göremedim. Çoğunuz koymuşunuz ama ben göremiom
Bide evet ya sonradan aklıma geldi de ikinci kez süt vermek istersek o zamanda 2-3 beden büyüyo göğüsler o zaman nasıl olacak hiç böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
bana da annem öyle söyledi ilk konustuğumuzda.hamile kaldığında göğüslerin büyücek zaten diye.cok kızmıstım.göğüslerimin büyümesi icin hamile kalmayı mı beklicem diye.yine de haklı oldukları yerler vardır ama bi sekilde caresine bakcaz artıkbende merak ediyorum silikon taktırıp hamile kalan birini.sonrasında neler yasadığını.
Cumartesi görüşemicez demekDoğru tel açtığım yurtdışında konferansta demişti bayan.
Ben gün yaklaştıkça heyecan yapıyorum ya. Bu arada Sana özelden mailimi attım cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?