Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

yuvarlak damla değil aslında.ameliyattan sonra tekrar destekli südyen kullanmak istemedimden bukadar arastııyorum ben sahsen

Ben ameliyattan sonra sporcu sutyeni kulanmaya başladım o kadar rahat geliyor ki sürekli giyiyorum bu da destekli değil, zaten benim çok çok büyükte değil göğüslerim gerçi 88 cm şu anki çevresi.

Ama ameliyat sonrası sürekli destekli sütyen kullanmak zorundayız diye bir şey yok. Destekliden kastın yoksa süngerli gibi mi Ona zaten hiç gerek olmuyor istesende süngerliler olmuyor alt kısım dolu durduğu için süngerli/destekliye ihtiyaç duymuyorsun.

Tabi araştır içine sinen bir ameliyat olması önemli.

Canım Oraletçim evet Bebişlerim yumuşadı :) Öyle çok mutluyum arzu ettğim gibi giyinip Çıkıyorum Desteksiz İnce Seksi Sütyenler Aldım Bir Sürü Zevkime göre kullanıyorum Benim eşim Doktorların arasında mesleği Gereği Doktorumuda araştırdı buldu Tam 1 Hafta İçinde Randevu aldım Randevudan 2 Gün sonrada Operasyona Girdim Tek Doktora İlk Doktora gittim ve 2 gün sonada Gerçekleşti Sanırım Ben Senden Daha Hızlıyım :) Oraletçim Koç burcuyum ben Eğer inanıp Güvendiysem Asla Bekleyemem Her İşim İsteğim Hemen Olmalı Beklemeye Ay Öylemi Ayy Böylemi Gibi Vesveselere Tahammülüm yok E eşimde bu işin içinde olunca Güven Dolu Bir Şekilde Derhal TesLim Oldum Ve Sonuç Mükemmel Ötesi Oldu Darısı Tüm İsteyipte OlamayanLarın Başına İnşallah ..

ayyyy darısı benim başımaaaaa :)))) canım oraletim, benim için de uğraştı çabaladı bana gün alabilmek için. Inşallah onun sayesinde şubat başı ameliyat olacağım ben de. Ben de cicili çamaşırlar istiyorum, bikiniler istiyorum artık. Oraletçimin sesini de duydum. O ne seksi ses tonu öyle. Keramet memişlerde mi anlamadım. Bakalım ameliyattan sonra benim de ses tonum seksileşecek mi :)))

Utandırıyorsun beni canım :)) Altı üstü bir telefon açtım ricada bulundum :)) Sağolsunlar olabildiği müddetçe her zaman bana yardımcı oluyorlar bende bu kredimi yakın gördüğüm kişiler içinde kullanıyorum hepsi bu :)
Sevin Hanım'a yani Barış Bey'in asistanına ulaşmaya çalışıpta ulaşamayanlar bana dönebilir ulaşılabilecek bir numara verebilirim. Cep numarası olduğu için buradan yazmak istemiyorum isteyen yazsın bende ileteyim kendilerine.

Bu arada ALTIN86'cığım o bikini ve çamaşırlar hakkındır dostum zaten bu değil miydi bizi ameliyata kadar çeken ?
Kendimi bu yaz victoria's secret podyumundan fırlamış gibi sahillere atacağım Şu an bel inceltme, spor, saç baş, makyaj bölümleriyle eksiklerimi gidermeye çalışıyorum

Sesim için söylediklerinde inan göğüslerim için söylenen tüm sözleri geride bıraktı :)) Seksiymiş beni sesim :)) Bugün duyduğum en güzel şeydi bu :))
Bu ameliyattan sonra öyle bir özgüven öyle bir kendine barışık bir hale bürünüyorsun ki attığın her adım sağlam söylediğin her söz kendinden emin duruyor. Nasıl kıpırım nasıl hareketliyim anlatamam.

Dilerim sen daha kıpır kıvır şıkır şıkır seksi mi seksi bi hatun olur çıkarsın :))

:)) hadi inşallah inşallah. şu memişleri bi halledeyim, sonra bütün çamaşırcıları talan edeceğim :))

annemden onayimi kaptim butun bos zamanimda forumu okuyoruz. `anne bak gordun muuu` diye gaza getiriyorum, benden daha hevesli hale geldi. korkutorum benden once operasyon yaptiricak diye En sonunda ilk adimlarimi attim ve randevularimi aldim. Baris Bey izne cikiyormus bu arada aralikta randevu alabildim ama cok yok 2 haftacik. Sonra artik yeni yila yeni bir ben ile yihuuuu 9-8-7...1 yapabilicem sanirim :)

:)) Benim geçen seneki halim gibisin ben 27 Aralık 2009'da Barış Bey'e mail atmıştım yeni yıla bu ameliyatı olarak girmek istiyorum diye Haliyle o kadar çabuk 4 günde olamadım zaten :))

Annenin desteğinin olması ne güzel ben Barış Bey'e görüşmeye gittim ameliyat günümü aldım, bu ameliyatı olmaya karar verdim öyle söyledim :) Kadın haliyle bir şok yaşadı :))
Ama öyle güzel geçti ki ameliyat sürecim aynı yıl burun ameliyatı olmak istiyorum dediğimde istiyorsan yaptır dedi sadece. Hadi bakalım sen güzel haberlerle gel 10'dan geriye senin için bende sayacağım :)))

ALTIN86 neden subat basi ameliyatin :s Baris Bey'in daha erkene zamani mi yok yoksa sana uygunlugu acisindan mi..

Canım Altın86 o tarihte uygun olabileceği için istemişti. İstanbul dışından gelecek çünkü. Gelişini bende dört gözle bekleyenlerdenim.

Yahu nasıl bir heyecan var içimde anlatamam sanki ameliyat tarihi aldım da gün sayıyorum :)) Barış Bey'e sırada ne eksiğim kaldı diye soruyorum gittiğimde her seferinde kızıyor bana. Artık gez-toz ameliyatların bitti senin sana daha bir şey yapmıyorum diye D:

Bu arada Barış Bey Amerika'daymış bu hafta ve önümüzdeki hafta yok. Randevuları Sevin Hanım takip ediyor.

:)) hadi inşallah inşallah. şu memişleri bi halledeyim, sonra bütün çamaşırcıları talan edeceğim :))

İnternette bir grup var "her güne 1 mesaj" diye, ben onu değiştirip "her güne bir çamaşır" diye

İşin kötü tarafı bu ameliyatı olduğumu bilmeyen arkadaşlarımla es kaza alışverişe çıkmak. Arkadaş güzelim çamaşırlara bakıp el sallayarak geçiyorum sonra bi daha gidip bakıp denemek zorunda kalıyorum.

Dolgusuz, desteksiz sütyeni ne yapacaksın diyip işkillenmesinler istiyorum.

Geçenlerde farkettim eskiden hep klasik takılırdım siyah beyaz ten rengi, şimdi içim reprenkli bir tane düz siyah yada beyazım yok
Bana yakınlarım görmemiş gibi açıyosun diyorlar, görmedim ki arkadaş bunca yıl hakkaten görmedim etmedim niye yadırgıyorlar anlamıyorum. :))

alemsin :))) gormedik cidden sonradan gorme olcaz idare etsinler artik :))

Ay kim ameliyat oluyormuş yeni kimmm ALTIN86 ?? ay hayırlısı olsun şimdiden

merhaba bende dr.Eser Aydoğdu'ya gögüs büyütme operasyonu yaptırdım ve doktorumun sayesinde olduugna inandıgım müthiş rahat bir operasyon oldugunu düşünüyorum.merak ettigim tam olarak ne zaman özgür olabilirim arkadaşlar?

Arkadaşlar damla slikon çok daha pahalı olduğundan bir çok hekim yuvarlak tercih ediyor.Yani tamamen duygusal nedenlerden dolayı yuvarlak öneriliyor.Bende meme büyütme ameliyatı oldum ve 6 aydır paramla rezil oldum deyiminin ne demek olduğunu anladım.Ben damla istedim fakat doktorum yuvarlak öneririyorum dedi arada fiyat olarak hiç fark yok aynı ama ben size yuvarlak öneriyorum dedği için kabul ettim hiç doğal durmuyor bende çünkü bende meme dokusu çok azdı ayrıca slikonu açtığı cebi yeterli açmadığından meme uçlarım aşağıda duruyor.Çok iyi araştırın ve imzaladığınız sözleşmeye dr hatasından kaynaklı olabilecek sorunlarda bunun maddi sorumluluğunun doktora ait olduğuna dair şerh düşmenizi tavsiye ederim yoksa benim gibi ikinci bir ameliyat için hem para verirsiniz tekrar hemde hatanın doktordan kaynaklı olduğunu söylediğinizde size çok kaba davranıp eee imzalamasaydın diye çıkışan bir küstahlığada engel olursunuz.

Karageceler Çok Geçmiş olsun Canım yaa demek öyleymiş Ne Kötü :26: bunu yaşaman Demek Yuvarlak Öyleymiş Çok Kötü Yaaaa Bana Damla Taktı Dokrum bu ayın 28de 2 ci ayım olucak Verdiğin Bilgiler İçin Teşekkürler geçmiş olsun tekrar...

bence o senın doktorunun tecrubesızlıgı..guzel bı sekılde yapsaydı yuvarlak cok hos duruyo..benım gıbı yapılı ve uzun boylu omsu genıs bırındede de damla cok komık dururdu..
bu tercıh meselesı bırazda..

Canım geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan :)) ameliyat tarihini, diren olup olmadığını ve bandajınında olup yazmamışsın en önemlisi kas zarı altı mı?

Gerçi doktorlarımız farklı ne desem tutmaz.

Kas zarı altı yöntemiyle ameliyat olduysan maksimum (kendini çok yormazsan) 1 hafta sonra işine gücüne bakabilecek kadar özgür olursun. 15.günde ameliyat olduğunu unutursun, 1.ayda dotoruna bunlar zaten benimdi diyebilecek cesarete erişirsin, ben her gidişimde söylemeye başladım :)))

Canım damla-yuvarlak fiyat farkını ilk kez senden duymuş oldum, şu an mutsuz bir durumla karşı karşıya kalmana da üzüldüm.
Benim doktorum Barış Çakır, kendisi tüm ameliyatlarında yapay durmayan doğal duran estetik olduğu belli olmayan bir görüntü yapmayı uygun görüyor.
Göğüs ameliyatında da genelde damla silikon tercih ediyor. Senin doktorun kötü bir iş çıkarmış cebi de yeterli kadar açmamış bir de üstüne sana çıkarmış faturayı küstahlığıda cabası. Ne yaptın peki şimdi ikinci ameliyatını oldun mu. ?? ( Aynı doktora mı düşünüyorsun ?
Merak ettim doktorun kim bu arada ?

Damla silikon doğal görüntü demek senin gibi bi hatunda da komik değil gayet şahane dururdu :))
Tercih meselesi diyelim :)

Ay kim ameliyat oluyormuş yeni kimmm ALTIN86 ?? ay hayırlısı olsun şimdiden

ALTIN86 aramızdaki en hızlı ameliyat olan hatun ünvanına sahip olacak:)
Görüşmeden 1 gün sonra ameliyat olabilir :) ki bence olur :))

Şubat başında bir aksilik olmazsa görüşmesi var sonrasında her şey olumlu geçerse hemen ardından ameliyatı var. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…