Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
13.30 canım. Mail geldi bu arada ben damla silikon hakkındaki tüm tereddütlerimi kafamdan attım. Bence harika olmuş. Ne sarkık görüntü ne bişi.Bide gün geçtikçe oturmuş. 1 aylık halin tam süper olmuş :) Yalnız ben biraz daha büyük istiyorum sana kaç cc takılmıştı.
ayy videoda manyak çıkmışş valla tatlım güle güle kullan
ORALETİN RESİMLERİNİ GÖRENLER LÜTFEN MAŞALLAH DESİN. :)) NAZAR DEĞECEK DİYE KORKUYORUM
ya bana özelden mailini yazmamışsın canım ben senin resimlerini göremedimm??
Merhabalar,
Doktorum şubat tatilini beklemeye gerek olmadığını, hemen yapabilceğimizi söyledi. Çünkü yaz tatilinde de bebek yapmak istiyoruz.
Arasını kısaltmayalım hemen yapalım dedi.
Bana önelilen, yuvarlak (mentor marka), kas zarı altı, meme ucundan giriş. Yuvarlak olmasının nedeni, damlazarı olması için göğsün üst kısmındaki doku azlığı. bu yüzden yuvarlak olmalıymış.
Mentor markanında 3 seviye sertliği varmış... çok sert demiştiniz daha önce. ve 200 cc uygun deiler. sizlerden duyduğuma göre 200 cc çok küçük ancak benim bedenim çok ince. ve ben doğal bir görünüm istiyorum dedim. ameliyat sırasında 220 lik de denenecekmiş. hangisi daha doğlasa...
böyle işte heran yaptırabilirm... çok heyecanlandım. ancak göğüs ucu beni korkutan. süt kanallarına zarar vermiyoruz dediler. ancak ben yinede korkuyorum.. fikri olan var mı???
Canım Oraletçim MaşallaaaHhhhh diorum Harkulade olmuşlarrrr Bayıldım Damla benimkiler de aynen bu şekilde Süpersin Teşekkürederim tatlı Sıcak Oraletimmmmmm
kızlar benim silikonlarım cok büyük durmaz dimi ya. ben az önce tekrar meme altı çevremi ölçtüm,68 cm'miş.şok oldum defalarca tekrar tekrar ölçtüm,tam 68 cm.350 cc yuvarlak high profil silikon takılcak.kücük olcak diye yakınırken , sanırım tahmin ettiğimden de büyük olcak ya