• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

13.30 canım. Mail geldi bu arada ben damla silikon hakkındaki tüm tereddütlerimi kafamdan attım. Bence harika olmuş. Ne sarkık görüntü ne bişi.Bide gün geçtikçe oturmuş. 1 aylık halin tam süper olmuş :) Yalnız ben biraz daha büyük istiyorum sana kaç cc takılmıştı.

:) Bana 290 cc yüksek profil takılmıştı. Bana kalsa 270 cc düşünüyordum Barış Bey kabul etmemişti :D

Valla canım ben silikon olduğu bakıldığında anlaşılmayacak bir göğüs olsun diyordum istediğim göğüslere de sahibim. Benim göğsüm yok sadece göğüs istiyorum demiştim. Namanallahım ne kadar da acıklıymış halim :)))
MUMU02 nin göğüslerine bak mesela onun da damla ve tabir-i caiz ise taş gibi :) Eğer kaldırmadıysa albüm yapmıştı oradan görebilirsin. Belki arkadaş olmanız gerekebilir.

ayy videoda manyak çıkmışş valla tatlım güle güle kullan :46:

Resimlerde büyüklük pek belli olmuyor bunun bir de kıyafetsiz videosu var ben bile izlerken sanki başkasını izliyormuş gibi heyecanlanıyorum. O video çok yüklü Barış Bey'e söylersen sana gösterecektir. :)) Bu göğüslerin bana yettiğini o zaman anlayacaksın ;) Resimlerde benimde gözüme küçükmüş gibi geliyor. Bak sana bir resim daha atayım bu da benden olsun :))

Merhabalar,
Doktorum şubat tatilini beklemeye gerek olmadığını, hemen yapabilceğimizi söyledi. Çünkü yaz tatilinde de bebek yapmak istiyoruz.

Arasını kısaltmayalım hemen yapalım dedi.

Bana önelilen, yuvarlak (mentor marka), kas zarı altı, meme ucundan giriş. Yuvarlak olmasının nedeni, damlazarı olması için göğsün üst kısmındaki doku azlığı. bu yüzden yuvarlak olmalıymış.

Mentor markanında 3 seviye sertliği varmış... çok sert demiştiniz daha önce. ve 200 cc uygun deiler. sizlerden duyduğuma göre 200 cc çok küçük ancak benim bedenim çok ince. ve ben doğal bir görünüm istiyorum dedim. ameliyat sırasında 220 lik de denenecekmiş. hangisi daha doğlasa...

böyle işte heran yaptırabilirm... çok heyecanlandım. ancak göğüs ucu beni korkutan. süt kanallarına zarar vermiyoruz dediler. ancak ben yinede korkuyorum.. fikri olan var mı???

Merhabalar,
Doktorum şubat tatilini beklemeye gerek olmadığını, hemen yapabilceğimizi söyledi. Çünkü yaz tatilinde de bebek yapmak istiyoruz.

Arasını kısaltmayalım hemen yapalım dedi.

Bana önelilen, yuvarlak (mentor marka), kas zarı altı, meme ucundan giriş. Yuvarlak olmasının nedeni, damlazarı olması için göğsün üst kısmındaki doku azlığı. bu yüzden yuvarlak olmalıymış.

Mentor markanında 3 seviye sertliği varmış... çok sert demiştiniz daha önce. ve 200 cc uygun deiler. sizlerden duyduğuma göre 200 cc çok küçük ancak benim bedenim çok ince. ve ben doğal bir görünüm istiyorum dedim. ameliyat sırasında 220 lik de denenecekmiş. hangisi daha doğlasa...

böyle işte heran yaptırabilirm... çok heyecanlandım. ancak göğüs ucu beni korkutan. süt kanallarına zarar vermiyoruz dediler. ancak ben yinede korkuyorum.. fikri olan var mı???

Merhabalar mukumukumukcuğum :) Senin adını yazmayı seviyorum :))

Evet bir iki ay oynamıyorsa yaptırılabilir diyor doktorlar genelde. Yuvarlak damla tercih meselesi o bölümü pas geçiyorum. Mentor gerçekten sert bir protez markası ileride bu markayla ilgili sıkıntı yaşayabilirsin. Mentor dokunduğunda hissettirip senin canını da sıkabilir doktorun başka kullandığı marka yok mu? Genelde mentora alternatif markalar da sunarlar ama tabi maliyeti biraz daha fazla olur. Senin şu anki mevcut kilon boyun göğüs altı ölçün nasıldı be canım 220 cc çok az geldi bana bu cc takıldıktan sonra aşağı yukarı kaç beden olurmuşsun bunu da söyledi mi doktorun ?
Doğal derken seni tatmin edecek bir büyüklükte olsun olmuşken.
Bir de en önemlisi göğüs ucu her ne kadar süt kanallarına zarar vermiyoruz deselerde ne kadar iyi bir operasyon geçirmiş olsan da süt bezleri az da olsa zarar görüyor. En iyi ameliyatta bile.. Ve göğüs ucunda hissizlik durumu da yaşayabiliyorsun bu durum kalıcı bile olabiliyor. Göğüs ucunun riskleri de bu. İz kalmasın derken dönüşü olmayan sıkıntılar çıkabiliyor. İşte benim fikirlerim canım.

Canım Oraletçim MaşallaaaHhhhh diorum Harkulade olmuşlarrrr Bayıldım Damla benimkiler de aynen bu şekilde Süpersin Teşekkürederim tatlı Sıcak Oraletimmmmmm

Canım Oraletçim MaşallaaaHhhhh diorum Harkulade olmuşlarrrr Bayıldım Damla benimkiler de aynen bu şekilde Süpersin Teşekkürederim tatlı Sıcak Oraletimmmmmm

:) sağol canım seninkilere de :nazar: takalım :))) seninde hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan ;)))

kızlar benim silikonlarım cok büyük durmaz dimi ya. ben az önce tekrar meme altı çevremi ölçtüm,68 cm'miş.şok oldum defalarca tekrar tekrar ölçtüm,tam 68 cm.350 cc yuvarlak high profil silikon takılcak.kücük olcak diye yakınırken , sanırım tahmin ettiğimden de büyük olcak ya :59:

Son düzenleme:
kızlar benim silikonlarım cok büyük durmaz dimi ya. ben az önce tekrar meme altı çevremi ölçtüm,68 cm'miş.şok oldum defalarca tekrar tekrar ölçtüm,tam 68 cm.350 cc yuvarlak high profil silikon takılcak.kücük olcak diye yakınırken , sanırım tahmin ettiğimden de büyük olcak ya :59:

Ahh canım benim Yaff 68 cm Aşırı dar göğüs çevren ammada zayıfmışsın Çok büyük olur 350cc sen İri yarı etli bir hatun olsan belki tamam ama bence biras eksilt küçült daha Güzel durur Kanımca doktorun sölemedimi sana

Bugün Barış Beyle randevum vardı kızlar. Şaka mı yapıyosun sen zaten senin göğsün var dedi. Ama ben boyutundan şikayetciyim bana göre küçük dedim. Bana 290 dan fazla takmak istemediğini söyledi. Evet emzirme sorununa gelince sordum. Dediki 2. çocuğu dşünüyorsan bana kalsa ondan sonra gel derim çünkü şimdi biz bu silikonu taktık diyelim bide süt doldular çok zorlanacaksın cildin muhtemelen gerilip çatlar dedi. Bilmiyorum Ben 320 denedim inek memesi gibi oldu ağzıma girdiler :) 290 koydum sütyenin içine güzel bir boyuta geldiler. Barış bey ve asistanı Sevin Hanım çok pozitif çok tatlılar ayrıca :10:

6000 tl canim. Yalniz benim marta kaldi emzirmeyi birakali en az 6 ay olmasi gerekiyor dedi. Haftaya naci beyle randevum var melike erdime de randevu alicam madem mart a kadar vaktim var. Bi kac doktorla daha gorusucem.

Back