• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

oraletçim benim kafam karıştı. şimdi barış bey başka hastaneye mi geçti, kendine özel muayenehane mi açtı. Ben aralık başında arayacaktım barış beyi gün almak için ne zaman arasam. Nereyi arasam. Fiyatı değişti mi acaba. Kötü mü oldu bizim için anlayamadım bir türlü.

Hemen karışan kafaları toparlayayım :)))

Canım Barış Bey Fulya Terrace'de kendine yer açtı. Artık muayene, görüşme vs. işlemleri yeni yerinde yapacak. Ameliyatlarını ise bulunduğu yerin hemen karşısındaki - ben yeri görmedim karşısında diyor gidenler ben yakınındaki diyeyim ne kadar mesafesi var bilmiyorum - Acıbadem Fulya Hastanesinde yapacak. Telefon numaraları sitede gördüğüm kadarıyla henüz değişmemiş randevu.bariscakir@gmail.com adresinde Sevin Hanım gelen maillere göre yardımcı oluyormuş istersen öncelikle mail de atabilirsin. Oradan sana telefon numarası verebilir yada dirket randevunu oluşturabilir :))
Fiyatlar konusunda inan hiç bilgim yok. Neyi ne kadara yaparlar onu bilmiyorum.

Bizim için aslında kötü olan bir şey yok sadece görüşmeye gideceğimiz mekan değişti, Acıbadem Hastanesi ile anlaşması bence bizim için avantajlı bir durum oldu. Gayet güzel, itibarlı ve deneyimli doktorların bulunduğu hastahanelerden biri.
Memorial ve Acıbadem deki anestezi uzmanlarının çok iyi olduğunu duymuştum zamanında buralarda çalışan bir hemşire tanıdığımdan. Benim bir iki hafta sonra kadar kontrolum var. Bakalım nereden randevu alacağım :)
Bilgi veririm buradan sizde görüşürseniz bana bilgi verirsiniz :D

Memelerim olunca hayatımda ne değişir acaba?

Yahu dostum ne değişmezki kendini eksik gibi hissetmiyorsun bu en başta geliyor.
Ben kendimden örnek vererek söyleyeyim canım ;
Bir iç çamaşırı aldığında yada bikini mayo aldığında içi süngerli bol destekli olsun diye uğraşmıyorsun beğendiğin modelin bedenine bakıp alıyorsun.
Tatil resimlerine bakanlar ayy sende de hiç göğüs yokmuş diyemiyor artık ( bunu genelde büyük memeli arkadaşlarım çok kullanırdı.)

Bir arkadaşım nişanı için bir kıyafet almıştı dekolte kısmını terzide kapattırmıştı "yahu ne güzel dolu dolu göğüslerin var niye kapattırdın güzeldi eski hali" demiştim. "Sen giysen dikkat çekmez ama ilk haliyle bende çok dikkat çekiyordu o yüzden kapattırdım dekoltesini" demişti.

Yani çevremde herkes göğüslerimin küçüklüğüne bir göndermede bulundu bu yaşıma kadar.

Peki yaptırdım hayatımda neler değişti,

Ben yolda yürürken şarkılar söyleyip ağzım kulaklarımda yürüyorum yüzümdeki ifadeyi gören herkes sen aşıksın diyor. Yok yahu mutluyum ama bir eksiğim o kaldı diyorum. Şimdi bu göğüsleri kurda kuşa yedirmem diyorum anneme :D

İnanılmaz bir özgüvenle, hayatla donanıyorsun bir kere. Ben ciddi ciddi bu sene yeniden doğdum bu sene yaşamaya başladım. Bana ne kadar hayat dolusun diyor yeni tanıştığım insanlar, eski arkadaşlarım ise bu değişime hayretle bakıyorlar.

Aslında ben bu ameliyatı hayattan, insanlardan, her şeyden bağımı kestiğim anda yaptım.
Kendim için daha zararlı bir uğraşa da yönelebilirdim -ki yönelmiştim de- bunu seçtim ve ne ailem ne eşim ne dostum ne de başka bir şey benim şu anki mutluluğumu sağlayamazdı. Beni ne kadar mutlu bir insana dönüştürdüğünü, kısacası hikayemi Barış Bey bile bilmiyor.

Annem bu yüzden burun ameliyatı olmak istediğimi söylediğimde istiyorsan yaptır dedi. Başka şeylere kafanı yoracağına kendinle uğraş dedi.

İşte böyle dostum üstü kapalı da olsa değişimimi kısaca anlatmaya çalıştım. İki ameliyat geçirmişte olsam beni yerden kaldırıp metrelerce yükseğe fırlatan ilk ameliyatım oldu.
Ben çok değiştim can-ı gönülden isterim ki herkes en az benim kadar mutlu olsun.

Yahu dostum ne değişmezki kendini eksik gibi hissetmiyorsun bu en başta geliyor.
Ben kendimden örnek vererek söyleyeyim canım ;
Bir iç çamaşırı aldığında yada bikini mayo aldığında içi süngerli bol destekli olsun diye uğraşmıyorsun beğendiğin modelin bedenine bakıp alıyorsun.
Tatil resimlerine bakanlar ayy sende de hiç göğüs yokmuş diyemiyor artık ( bunu genelde büyük memeli arkadaşlarım çok kullanırdı.)

Bir arkadaşım nişanı için bir kıyafet almıştı dekolte kısmını terzide kapattırmıştı "yahu ne güzel dolu dolu göğüslerin var niye kapattırdın güzeldi eski hali" demiştim. "Sen giysen dikkat çekmez ama ilk haliyle bende çok dikkat çekiyordu o yüzden kapattırdım dekoltesini" demişti.

Yani çevremde herkes göğüslerimin küçüklüğüne bir göndermede bulundu bu yaşıma kadar.

Peki yaptırdım hayatımda neler değişti,

Ben yolda yürürken şarkılar söyleyip ağzım kulaklarımda yürüyorum yüzümdeki ifadeyi gören herkes sen aşıksın diyor. Yok yahu mutluyum ama bir eksiğim o kaldı diyorum. Şimdi bu göğüsleri kurda kuşa yedirmem diyorum anneme :D

İnanılmaz bir özgüvenle, hayatla donanıyorsun bir kere. Ben ciddi ciddi bu sene yeniden doğdum bu sene yaşamaya başladım. Bana ne kadar hayat dolusun diyor yeni tanıştığım insanlar, eski arkadaşlarım ise bu değişime hayretle bakıyorlar.

Aslında ben bu ameliyatı hayattan, insanlardan, her şeyden bağımı kestiğim anda yaptım.
Kendim için daha zararlı bir uğraşa da yönelebilirdim -ki yönelmiştim de- bunu seçtim ve ne ailem ne eşim ne dostum ne de başka bir şey benim şu anki mutluluğumu sağlayamazdı. Beni ne kadar mutlu bir insana dönüştürdüğünü, kısacası hikayemi Barış Bey bile bilmiyor.

Annem bu yüzden burun ameliyatı olmak istediğimi söylediğimde istiyorsan yaptır dedi. Başka şeylere kafanı yoracağına kendinle uğraş dedi.

İşte böyle dostum üstü kapalı da olsa değişimimi kısaca anlatmaya çalıştım. İki ameliyat geçirmişte olsam beni yerden kaldırıp metrelerce yükseğe fırlatan ilk ameliyatım oldu.
Ben çok değiştim can-ı gönülden isterim ki herkes en az benim kadar mutlu olsun.

Ben de uzun zamandır konuyu kafamdan tamamen atmıştım, Hatta bi rahatlık hissetmiştim uzun bi süre çünkü bütün bi yaz boyunca aklımdaydı, şimdi de yaptıramıyorum yoruyordu normal hayattan koparıyordu beni biraz. En iyi at kızım kafandan uygun bir tatil zamanında düşününürsün boşver şimdi önüne bak dedim, unuttum gerçekten de. Foruma da uğramıyordum ne zamandır.
Bugün uyandım canım hiç bişey yapmak istemiyor... Hayatımda bana heyecan veren hiçbişey kalmamış... Hergün birbirinin bi tekrarı... Aklımda bana heyecan verecek hiçbir hayal de yok... Kendimi bu ruh halinden kurtaramadım ve ben eskiden ne yapıyordum? dedim. Yazın hop oturup hop kalkıyordum bu mesele yüzünden. Bi kere bu ameliyat benim ilk hastane deneyimim olcak, kendimce kendimdeki en büyük eksiğimi kapatıcam ondan başka bi sorunum da yok zaten. Vay be cesaret ettim yaptırdım diye kendimi mutlu edicem bide. Acaba diyorum ameliyattan sonra bu mutluluk da geçer mi o yüzden sordum sana hayatımda neler değişecek? diye...
İşte bugün aklıma yakın zaman önce meme büyütme ameliyatı olmayı istediğim gelince geldim foruma girdim hemen. Yine heyecanlandım.
Memesiz de genelde mutluyum ama, eminim memelerimle daha mutlu olacağım...
Şimdilik düşüncesi bile yetti
bide hayırlısıyla olsaydım:16:
Sen de psikolog gibi kızsın, maşallah:16:

Ben de uzun zamandır konuyu kafamdan tamamen atmıştım, Hatta bi rahatlık hissetmiştim uzun bi süre çünkü bütün bi yaz boyunca aklımdaydı, şimdi de yaptıramıyorum yoruyordu normal hayattan koparıyordu beni biraz. En iyi at kızım kafandan uygun bir tatil zamanında düşününürsün boşver şimdi önüne bak dedim, unuttum gerçekten de. Foruma da uğramıyordum ne zamandır.
Bugün uyandım canım hiç bişey yapmak istemiyor... Hayatımda bana heyecan veren hiçbişey kalmamış... Hergün birbirinin bi tekrarı... Aklımda bana heyecan verecek hiçbir hayal de yok... Kendimi bu ruh halinden kurtaramadım ve ben eskiden ne yapıyordum? dedim. Yazın hop oturup hop kalkıyordum bu mesele yüzünden. Bi kere bu ameliyat benim ilk hastane deneyimim olcak, kendimce kendimdeki en büyük eksiğimi kapatıcam ondan başka bi sorunum da yok zaten. Vay be cesaret ettim yaptırdım diye kendimi mutlu edicem bide. Acaba diyorum ameliyattan sonra bu mutluluk da geçer mi o yüzden sordum sana hayatımda neler değişecek? diye...
İşte bugün aklıma yakın zaman önce meme büyütme ameliyatı olmayı istediğim gelince geldim foruma girdim hemen. Yine heyecanlandım.

tatlım sana bir şey söyleyim mi? biz bu ameliyatı kafamıza koyduk. ister şimdi, ister 5 ay sonra, ister 5yıl sonra... olacak bu ameliyat. ben de hayal kurup kurup vazgeçiyordum. ama anladım ki ben vazgeçmiyor, sadece erteliyormuşum. artık diyorum ki ilk fırsatta olacağım ve böylece hayatımda ne değişecek diye düşünmektense, ne değişeceğini yaşayıp göreceğim. ben de oralet gibi bu sebepten başıma gelen olumsuzlukları düşünüyorum hep. en çok evleneceğim zaman sorun olmuştu. gelinlik provasına giderken kocaman destekli sütyen giydiğim halde, gelinlikçi kadın, içime bir kat daha sütyen dolgusu almam gerektiğini söylemişti. ve düğün gecesi o şeyleri içimden eşimin yanında çıkarmak zorunda kalmak beni çok mahçup etmişti :(( düğün öncesi dantelli falan gecelikler çamaşırlar almak istedim. zar zor çamaşır buldum ama gecelikler olmayınca o kabinde ağlamamak için kendimi zor tutumuştum :(( balayına bile gitmek istememiştim. ya üstsüz güneşlenen "göğüslü" kadınlar görürse eşim diye. ama bu kararı vermek bile beni komplekslerimden arındırdı. bunda oraletin payı çok büyük. teşekkürler oraleeeeeeeeeet :9:

Ben aslında önceki cümlemde dediğim gibi kendime bir uğraş arıyordum geceleri uyumuyordum, uyuyamıyordum, usanmıştım artık her şeyden..
Nette gezinirken dedim burun ameliyatı olayım burnuma senelerdir kafam takıktır. Sonra araştırırken Barış Çakır'ı buldum. Onun sayfasını gezerken burundan vazgeçtim göğüse yöneldim. Dedim bu sanatçılar, mankenler şunlar bunlar yaptırıyor ee bu onlara özgü bir durum mu? Kendi halinde bir Oralet yaptıramaz mı? Gecenin üçü dedim ben bu konuyu araştırayım hatta gidip ameliyat olayım kendimle oyalanır uğraş bulmuş olurum.
Geçen yaz tatilim (2009) hem hayatımın en güzel tatili hemde hayatımın en kötü tatiliydi. Yani o kadar karışıktı ki tatil sonrası resimlerime baktım o kadar mutlu geçirmişim bir tane düzgün resmim yok hepsinde bikininin destekli olduğu kabbak gibi ortadaydı.
Aslında şöyle söyleyeyim bizim için ulaşılmaz yada yapamayacağımız bir konu değilmiş bu.
Benim yeni yılda sloganım "kendimi istediğim gibi görmek için elimden geleni ardıma koymayacağım" olmuştu. :))

Ben aslında önceki cümlemde dediğim gibi kendime bir uğraş arıyordum geceleri uyumuyordum, uyuyamıyordum, usanmıştım artık her şeyden..
Nette gezinirken dedim burun ameliyatı olayım burnuma senelerdir kafam takıktır. Sonra araştırırken Barış Çakır'ı buldum. Onun sayfasını gezerken burundan vazgeçtim göğüse yöneldim. Dedim bu sanatçılar, mankenler şunlar bunlar yaptırıyor ee bu onlara özgü bir durum mu? Kendi halinde bir Oralet yaptıramaz mı? Gecenin üçü dedim ben bu konuyu araştırayım hatta gidip ameliyat olayım kendimle oyalanır uğraş bulmuş olurum.
Geçen yaz tatilim (2009) hem hayatımın en güzel tatili hemde hayatımın en kötü tatiliydi. Yani o kadar karışıktı ki tatil sonrası resimlerime baktım o kadar mutlu geçirmişim bir tane düzgün resmim yok hepsinde bikininin destekli olduğu kabbak gibi ortadaydı.
Aslında şöyle söyleyeyim bizim için ulaşılmaz yada yapamayacağımız bir konu değilmiş bu.
Benim yeni yılda sloganım "kendimi istediğim gibi görmek için elimden geleni ardıma koymayacağım" olmuştu. :))

:46: ha ha ha iyiymiş bu slogan işi. ben de buldum kendime bi slogan:
"kendime yeni bir ben lazım" benim ki pek orjinal olmadı galiba :))

bu amelıyattan sonra nerdeyse hayatımda değişen hiçbirşey olmadı beklentimde yoktu zaten böyle olacagının gayet farkındaydım...
değişen göğüs ölçüm bikini merakım deniz ve güneşten artık korkmayışım,,iç dünyamda daha bi özgüvenim geldiği doğrudur,,değişen kısaca kendimi artık tam bi dişi hissedişim ve bunun yüzüme yansıyışı,,benim için çokta büyük bi değişim olmadı ama bu kadarcık değişim bile azımsanmıycak kadar önemli,,,

bu amelıyattan sonra nerdeyse hayatımda değişen hiçbirşey olmadı beklentimde yoktu zaten böyle olacagının gayet farkındaydım...
değişen göğüs ölçüm bikini merakım deniz ve güneşten artık korkmayışım,,iç dünyamda daha bi özgüvenim geldiği doğrudur,,değişen kısaca kendimi artık tam bi dişi hissedişim ve bunun yüzüme yansıyışı,,benim için çokta büyük bi değişim olmadı ama bu kadarcık değişim bile azımsanmıycak kadar önemli,,,

:) heyecanımı söndürdün yahu naptın sen :))

İnsanın kendisini tam bir dişi gibi hissetmesi, kadın - erkek rollerinde kendi yerini tam anlamıyla bulması değişimin hayatımızdaki en büyük +.

Bütün ameliyatlarım için iyi ki yaptırmışım diyorsam bu ameliyatlara olan merakımdan değil aldığım güzel sonuçlardan ve hayatıma boylu boyunca yansımasından.

Geçmiş olsun sana da hayırlı uğurlu olsun hatta. :nazar:

:46: ha ha ha iyiymiş bu slogan işi. ben de buldum kendime bi slogan:
"kendime yeni bir ben lazım" benim ki pek orjinal olmadı galiba :))

Evett arkadaşımın ameliyatı sebebiyle bir kaç gün Memorial'deydim. Barış Bey'i de yoğun olmasına rağmen görme fırsatım oldu :)) Bana kattığı enerjinin haddi de yok hesabı da :))

Senin bayram öncesi boşluk var mıdır sorunu sordum asistanına ne yazikki en çok istenilen tarih olduğu için boş yok dostum. Ama ara tatil (Şubat) dönemi için şu an boşluk varmış. Bununla ilgili artık Sevin Hanım yardımcı olacak şu an telefon hatları çıktı çıkacak bana da bildirecekler bende buradan yayınlamış olacağım. Artık kendi sitesinde de yeni yeriyle ilgili adresi yayınlamış. Belli olmadığı için telefonlar henüz orada da yok.

Op. Dr. Barış Çakır ile İletişime Geçin

Şimdilik yeni yerini buradan bildirmiş hepimiz için hayırlı uğurlu olsun diyorum. :))

cnm özelden msj atamıyorum mail attım

Canım nasılsın bakalım, ben kızıp siteye yazmayı bırakmıştım şimdi gelen maillerle başa çıkamayacağımı anlayıp geri döndüm :) Döndüğüme de mutlu oldum.

Sende bana hem buradan hem özelden mailler atmışsın o kadar çok gelen mail oldu ki senin işlemle ilgili yazdıklarını yeni yeni okudum hemen cevap vereyim dedim :)

Barış Bey senden ayrıldıktan sonra bana jel bir tabaka almamı söyledi alabileceğim yerin bilgilerini verdi. Tekrar muayene etti bu yoğun silikon kaplı bir tabaka onu izlerin üzerine koyuyorum. Hatırı sayılır bir iyileşme var jel tabakayı aldığım yerdeki bayanın söylemesine göre 1-2 ay düzenli kullanırsam sağ taraf tamamen ince beyaz bir çizgi halinde kalacağını söyledi :)) Benim sol taraf sağa göre biraz daha geç iyileşirmiş benim için pek sorun değil bu. Sonuç olarak 1.seneme gelmeden izlerden kurtuluyorum :))

Öyle amanda aman bir şey değil izlerin üzerini fazla fazla örtecen bir tabaka iki taraf için toplam 15 TL tuttu.

Her şey yolunda burunum biraz daha toparlandı 3-5. ayda daha da oturur dedi.

İyi yani her şey yolunda devam ediyorum. Artık başka vucudumdaki başka bölgelere el atacağım :D
Yaza kadar istenilen istenmeyen ne varsa kurtulayım rahat bir tatili hakettim keyfimi süreyim diyorum :))

Öpüyorum canım.

Evet bende barış beye ameliyat olup mutluluktan uçanlardanım randevu için memorial hastanesini arayın

Tatlım nasılsın görüşmeyeli ? Nasıl geçiyor günlerin. Salı-Çarşamba br arkadaşım ameliyat oldu Memorial'deydim Barış Bey'i de görme konuşma şansım oldu. Arkadaşın Cumartesi günü geldi dedi. Zaten o bana ne zaman arkadaşın dese ben senden bahsettiğini anlıyorum. :)) Sana da yazayım dedim. Öpüyorum seni :)

ah ahhhhhhhhhhhh elveda 1 ay sonra alacağım iç çamaşırları elveda Zeki'nin sarı mayokini kılıklı mayosu elveda güzel geceliklerim elveda size 4KOCA AY DAHA !

yeni tarihim 1şubat ! :oklava::oklava:
:oklava:

küplerdeyim tahmin buyurduğunuz gibi ://////////////////////////

Sevgili poisa ve Altın86;

Arkadaşlar Kasım bitti sayılır, Aralık-Ocak 2 ay hemde koskoca değil küçücük :)))

Barış Bey'e dedim ki benim iki arkadaşım var. İkisi İstanbul dışında farklı şehirlerde fakat aynı mesleği icra etmekteler Şubat tatilinde ameliyat olmayı düşünmekteler fakat aynı gün olsa hatta hazır kimse randevu almamışken onlar alsa nasıl olur dedim. Arasınlar ayarlarız istiyorlarsa aynı güne yaparız dedi.

Hani aynı gün olması olmaması pek mühim değil esasen ama önemli olan fazla gün kaybınız olmadan iyileşmeniz biranönce işe başlamadan toparlanmanız.

Şu an Memorial'den ayrılma safhasında Barış Bey ameliyatlarını güzel, iyi ve donanımlı bir hastane olan Acıbadem'de yapacak. Bir ön bilgi alında bakalım ne olacak ne olmayacak ben daha çok heyecanlandım sanki :)))
randevu.bariscakir@gmail.com Sevin Hanım titizlikle ilgileniyor.

Telefon numaraları belli olunca onu da yazarım. Netlik kazansın. Öpüyorum sizi bir sorunuz, öneriniz, isteğiniz olursa ben artık buralardayım ;)

öncelıkle herkese merhaba,ben taze amelıyat olmuş birisi olarak sizlerle deneyımımı paylaşmak ıstedım.bugun tam bır ay oldu amelıyat olalı.ankarada ferruh bingül e amelıyat oldum cok arastırdım bır cok doktor gezdım forumları okudum.ve gercekten cok aklıma yatarak doktoruma sonsuz guvenerek gırdım amelıyata.1.68 boyum ve 50 kiloyum.yok denecek kadar kucuk goğüslerım vardı.dumduzdu dıyebılırım.ve bır goğsum dığerıne nazaran daha kucuktu.ferruh bey zaten tum amelıyatlarını hemen hemen kas altı uyguluyor.benım kendı tercıhım de kas altıydı cunku göğüs dokum cok azdı.ayrıca tenım cok hassas ve ınce.o nedenle gozum kapalı kas altına evet dedim.yalnız bana bır cok ınsanın aksıne kas altı damla sılıkon konuldu.bır goğsum dığerınden farklı olduğu ıcın.birine 300 cc diğerine 340 cc kondu.high rch.serisinde yanı damla sılıkonlarda bedenler 40 ar 40 ar artıyo cunku.tam olarak eşitlenmedı evet kucuk bır fark var ama doktorum once amelıyat sırasında 2 sıne de 300 cc takmış ve su ankı farktan daha cok fark olduğunu gormuş.o sebeple değiştirmiş.bugun 1.ayım ve göğüslerim ınanılmaz doğal duruyor.damla sılıkon cok eleştrlır sarkma yapar flan denıyor ama arkadaslar zaten damlayla yuvarlak aman aman farklı değiller kı yer cekımıyse 2 sı ıcın de gcerelı damla da sadece ust lob daha az dolgun doğal goğüslerde de oyle zaten.benım su anda dekolte kısmım da cok normal bır dolgunluk var.yanı ne yuvarlaklar gibi top gıbı ne de normal goğüsler gıbı dumduz.cok dik ve aşırı doğal duruyor.yanı kas altı damla protezı benım olculerımdekı ve mınyon bayanlara gozum kapalı onerırırm

kızlar daha 1 hafta olmadı sevin hanımla konuşalı ameliyatlara memorial da devam edeceğiz demişti demekki heran yeni gelişmeler olabiliyor :))
ayrıca ben burun ameliyatı için şubata tarih almak istediğimde 2011 randevularını henüz açmadım,ocak gibi ararsanız kesin tarihi belirleyebiliriz dedi.ben yarın tekrar arayıp son gelişmeleri öğreniyorum yoksa kaptırıcam vala tarihi :))

öncelıkle herkese merhaba,ben taze amelıyat olmuş birisi olarak sizlerle deneyımımı paylaşmak ıstedım.bugun tam bır ay oldu amelıyat olalı.ankarada ferruh bingül e amelıyat oldum cok arastırdım bır cok doktor gezdım forumları okudum.ve gercekten cok aklıma yatarak doktoruma sonsuz guvenerek gırdım amelıyata.1.68 boyum ve 50 kiloyum.yok denecek kadar kucuk goğüslerım vardı.dumduzdu dıyebılırım.ve bır goğsum dığerıne nazaran daha kucuktu.ferruh bey zaten tum amelıyatlarını hemen hemen kas altı uyguluyor.benım kendı tercıhım de kas altıydı cunku göğüs dokum cok azdı.ayrıca tenım cok hassas ve ınce.o nedenle gozum kapalı kas altına evet dedim.yalnız bana bır cok ınsanın aksıne kas altı damla sılıkon konuldu.bır goğsum dığerınden farklı olduğu ıcın.birine 300 cc diğerine 340 cc kondu.high rch.serisinde yanı damla sılıkonlarda bedenler 40 ar 40 ar artıyo cunku.tam olarak eşitlenmedı evet kucuk bır fark var ama doktorum once amelıyat sırasında 2 sıne de 300 cc takmış ve su ankı farktan daha cok fark olduğunu gormuş.o sebeple değiştirmiş.bugun 1.ayım ve göğüslerim ınanılmaz doğal duruyor.damla sılıkon cok eleştrlır sarkma yapar flan denıyor ama arkadaslar zaten damlayla yuvarlak aman aman farklı değiller kı yer cekımıyse 2 sı ıcın de gcerelı damla da sadece ust lob daha az dolgun doğal goğüslerde de oyle zaten.benım su anda dekolte kısmım da cok normal bır dolgunluk var.yanı ne yuvarlaklar gibi top gıbı ne de normal goğüsler gıbı dumduz.cok dik ve aşırı doğal duruyor.yanı kas altı damla protezı benım olculerımdekı ve mınyon bayanlara gozum kapalı onerırırm

paragrafcım öncelikle sayfama hoş geldin :)
geçmiş olsun ve hayırlı uğurlu olsun ameliyatın iyi günlerde kullan emi :))
canım eğer göğsünde asimetri sorunun varsa doktorun bunu uygun bir sekilde ayarlamıştır 340-300 normal genelde asimetri farklarında 40 cc farklı kullanmak yeterli oluyor. Gördüğüm işlemlere dayanarak söylüyorum bunu.
Kas altı yöntemini duyup araştırıp mantıklı geldiği için tercih etmişsindir muhtemelen ama meme dokusu olsada olmasa da kas altı dışında bir yöntem uygulanabiliyor. Mesala benim olduğum yöntem kas zarı altı yönteminde olduğu gibi. Sayfamda okumuşsundur gerçi doktorum İstanbul da Barış Çakır. Bütün hastalarına göğüs dokusu olana da olmayanada kas ZARI altı yöntemini uyguluyor. (kas üstü değil kas zarı altı yöntemi)
şu an eşitlenmemiş olması normaldir ama ilerleyen aylarda göğüslerin eşit duracaktır diye düşünüyorum.
Damla silikon iyi bir tercih olmuş tabi silikonun markası da çok önemli işlem ne kadar iyi olursa olsun yöntem ne kadar güzel uygulanırsa uygulansın eğer silikonun markası iyi değilse sorun yaşama durumu söz konusu oluyor.
Ben tercihimi damla silikondan yana kullandım portakal gibi portatif duracağına sarkmasını tercih ederim hem ben o kadar uğraşmışım onların sarkmasına göz yumar mıyım :)) Kimse yummaz herkes gözünden de iyi bakar :)))
3.ayda o dik hali biraz daha inmiş olacak, göğüs altı çizgin oluşacak ve görüntü çok daha doğal çok daha yumuşak ve şahane olacak.

Senin yazdığın her şeye tamamım fakt kas altı yöntemini ben hiçbir bayana önermiyorum.
Hem ağrısı çok hem iyileşme süreci uzun hem kasların kesiliyor .... uzar da gider.

Yani demek istediğim doğuştan sahip olmadığımız göğüslere bir şekilde kavuşmayı hayal ederken, uğraşırken başka yerlerimize zarar verip bu işlemi yaptırmamız olması gereken bir yol değil. Sen yaptırmışsın ohh ne güzel kurtulmuşsun. Ben yaptıracak arkadaşlara yöntemde kas zarı altından şaşmamalarını öneriyorum. Protez seçimi tercihe göre değişir ama emanet gibi durmasından yana değilim kesinlikle damla derim. Sen kas zarı altı yöntemi uygulayan bir doktor bulsaydın eminim iki doktor arasındaki farkı çok daha iyi analiz edebilirdin. Ankara da yaşamıyorum oradaki doktorlar hakkında pek fikrim yok, dilerim tüm süreçleri güzelce atlatırsın bu yaza damgasını vuranlardan olursun. :))

Back