kızlar daha 1 hafta olmadı sevin hanımla konuşalı ameliyatlara memorial da devam edeceğiz demişti demekki heran yeni gelişmeler olabiliyor :))
ayrıca ben burun ameliyatı için şubata tarih almak istediğimde 2011 randevularını henüz açmadım,ocak gibi ararsanız kesin tarihi belirleyebiliriz dedi.ben yarın tekrar arayıp son gelişmeleri öğreniyorum yoksa kaptırıcam vala tarihi :))
Sıcak sempatik tatlı ORALET im iyiyim canım herşey yolunda bir sıkıntı yok 18 Aralık ta 3.ay kontrolüm var. Yeni sütyenler aldım kendime bir sürrrrüüüü ay birda ukalalık oluyor insanda hep dolgulu mu bunlar oluyosun memnunum herşey yolunda öptüm sevgiler
hasan fındık a ameliyat olanınız varmı ... ben çok merak ediyorum yorumlarınızı .. olan arkadaşlarda güle güle kullansınlar darası benim gibilerin başına :))
sevgili oralet,öncelıkle hoşbulduk =)
ankarada kas zarı altı yontemı uygulayan doktor yok denecek kadar az hatta yok dıyebılırım.o nedenle kas altını tercıh ettım.bır de kas zarı altı yontem cok yenı bır yontem dıye kokrtum acıkcası.ama o yontemle ıstanbulda olan bır kaç arkadasım oldu cok memnunlar ağrıları cok azdı ve benden cok daha cabuk toparlandılar.benım bunyem cok cok zayıf o nedenle hem cok ağrım oldu ozellıkle ilk 5 gun hem de ınsanlar 1 haftada ayağa kalkarken ben 3.haftada ancak kendıme gelebıldım.ama dediğim gibi bu benım bunyemle de alakalı.
benım silikonlarımın markası mentor .high profile 300 cc ye 340 cc takıldı.oncelerı kas altı nasıl olsa keske yuvarlak olsaydı dıye dusundum.ama yuvarlak kas altında olsa da yıne de ust polu yanı dekolte kısmı dolgu duruyor.sutyen le değil belkı ama bıkını gıydiğinzde o dolgunluğun kendıliğinden olmadığı cok bellı oluyor.güzel duruyor evet ama normal goğüslerde dekolte kısmı kıvrımlı sekılde alçalarak ıner.o tur bır dolgunluk hıc bır goğüste yoktur.ben bu sebeple damla sılıkonu tercıh ettım.
sarkıklığına gelınce hayır zaten normal ınsan goğsü de alta doğru sarkarak gelır.sarkıklık deyınce ınsanlar babannelerımızn kı gibi sarkmış goğüs diye algılıyorlar=) ama oyle değil.cok hafıf bır kıvrım olucak sanıyorum benmkıler su an gayet dik.zamanla o kıvrım senın de dediğin gibi olusucak.ayrıca 300 cc lik şeyin neresı sarksın.zaten kucuk bır olcu =) aynı durum yuvarlakta da oluşabılır zamanla.kas dokusu dediğiniz sey zaten yaprak kalınlığında bişiy.çelik zırh değil ki =)
bır de benım kaslarımı kesmedı doktorum.kaslar zaten goğüz alt cızgısı hızasında bıtıyor.oradan gırıp kas altında cep acıyor.yanı kesmeden kası ,altından gırıp kaldırıyor .öne doğru ıtıyor dıyelım.
kesme olayını ben de cok arastırdım cok sık ve duzenlı spor yapan bır ınsanım o sebeple cok tereddutte kaldım.ancak doktorum uzun uzun ızah etti bana.en sonunda ıcıme sındı.
daha 1 ay 5 gun oldu.ck memnunum
bırde sana bır sey sormak isterım oralet,su anda uyusukluklarım tamemen gectı.ve yumusamaya basladı goğüslerım.amelıyat sonrası da haylı kuculduler.ben su an cok memnunum.sana sormak ıstediğim 3. yada 4 ayda da kuculmeye devam edıcekler mı? e oyleyse bende mınnacık bişiy kalıcak gerıye =(
bu konuyu cok takıyorum su sıralar kafama..
Miksciğim neden beğenmedin kız yorumu. Yanlışlık oldu herhalde. Sen de damlayı savunanlardansın ya :)
Amiin Canikom Darısı Başına Benimde bu ay 28 nde iki ay Olacak Burada Sitede Yazılanları Okudum Öğrendim Etki Altında Kalmadan Doktorumu Araştırdım HızLa Buldum Görüşmeye Gittim Ve 2 Gün Sonrada Büyüttüm Bukadar Hızlı Oldu Çok Mutluyum Çookkkk Memnunum İnşallah Seninde Benim Gibi Hızlı Ve Sorunsuz Olur CanımıniçiSelam. Bende yeni uyelerdenim ama daha öncesinden konuları takip edenlerdenim. Bende göğüs estetiği olmayı düşünüyorum yılbaşına kadar ama hala doktorumu bulamadığımdan yılbaşına yetişemem diye düşünüyorumForumda yazılıp önerilen Barış Çakır Naci Çelik gibi doktorlardan randevu talep ettim henüz yanıt dönmediler ama bayram sonrasında muayene olurum sanırım. O kadar çok sorum var ki hepsinin cevabını yazdıklarınızı okuyarak bulmaya çalıştım ama doktor muayenesinde eksiklerimi gideririm heralde. Öncelikle miniminnacık biciklerim var (en en ufagından) damla mı yuvarlak mı kas altı mı kas zarı altı mı koltuk altı mı hangi marka silikon olsun acabaa diye diye 1 ayımı geçirdim. Benim için önemli olan silikonların patlayıp çatlayıp sızmamaları ve bu konuda doktora güvenmekten başka çare yok. Umarım bir an önce doktorumu bulup ameliyatı da olurum da sizin gibi mutlu mesut 'heyoo ben de yaptırdımm' başlığımı açarım :13:
Selam. Bende yeni uyelerdenim ama daha öncesinden konuları takip edenlerdenim. Bende göğüs estetiği olmayı düşünüyorum yılbaşına kadar ama hala doktorumu bulamadığımdan yılbaşına yetişemem diye düşünüyorumForumda yazılıp önerilen Barış Çakır Naci Çelik gibi doktorlardan randevu talep ettim henüz yanıt dönmediler ama bayram sonrasında muayene olurum sanırım. O kadar çok sorum var ki hepsinin cevabını yazdıklarınızı okuyarak bulmaya çalıştım ama doktor muayenesinde eksiklerimi gideririm heralde. Öncelikle miniminnacık biciklerim var (en en ufagından) damla mı yuvarlak mı kas altı mı kas zarı altı mı koltuk altı mı hangi marka silikon olsun acabaa diye diye 1 ayımı geçirdim. Benim için önemli olan silikonların patlayıp çatlayıp sızmamaları ve bu konuda doktora güvenmekten başka çare yok. Umarım bir an önce doktorumu bulup ameliyatı da olurum da sizin gibi mutlu mesut 'heyoo ben de yaptırdımm' başlığımı açarım :13:
umarım bir an evvel karar verebilirsin.bu konudae en büyük muzdarip benim heralde.okadar doktor gezmeme rağmen hala damla mı olsa yuvarlak mı , bir türlü karar veremedim.bu durum da benim ameliyat tarihimi etkiliyor ne yazıkki.
Amiin Canikom Darısı Başına Benimde bu ay 28 nde iki ay Olacak Burada Sitede Yazılanları Okudum Öğrendim Etki Altında Kalmadan Doktorumu Araştırdım HızLa Buldum Görüşmeye Gittim Ve 2 Gün Sonrada Büyüttüm Bukadar Hızlı Oldu Çok Mutluyum Çookkkk Memnunum İnşallah Seninde Benim Gibi Hızlı Ve Sorunsuz Olur Canımıniçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?