slm
ben yeni katiliyorum
hsb yeni oldugum icin biraz acemilik cekiyom kusuruma bakmayin
oraletçim benim kafam karıştı. şimdi barış bey başka hastaneye mi geçti, kendine özel muayenehane mi açtı. Ben aralık başında arayacaktım barış beyi gün almak için ne zaman arasam. Nereyi arasam. Fiyatı değişti mi acaba. Kötü mü oldu bizim için anlayamadım bir türlü.
slm
ben yeni katiliyorum
Memelerim olunca hayatımda ne değişir acaba?
Yahu dostum ne değişmezki kendini eksik gibi hissetmiyorsun bu en başta geliyor.
Ben kendimden örnek vererek söyleyeyim canım ;
Bir iç çamaşırı aldığında yada bikini mayo aldığında içi süngerli bol destekli olsun diye uğraşmıyorsun beğendiğin modelin bedenine bakıp alıyorsun.
Tatil resimlerine bakanlar ayy sende de hiç göğüs yokmuş diyemiyor artık ( bunu genelde büyük memeli arkadaşlarım çok kullanırdı.)
Bir arkadaşım nişanı için bir kıyafet almıştı dekolte kısmını terzide kapattırmıştı "yahu ne güzel dolu dolu göğüslerin var niye kapattırdın güzeldi eski hali" demiştim. "Sen giysen dikkat çekmez ama ilk haliyle bende çok dikkat çekiyordu o yüzden kapattırdım dekoltesini" demişti.
Yani çevremde herkes göğüslerimin küçüklüğüne bir göndermede bulundu bu yaşıma kadar.
Peki yaptırdım hayatımda neler değişti,
Ben yolda yürürken şarkılar söyleyip ağzım kulaklarımda yürüyorum yüzümdeki ifadeyi gören herkes sen aşıksın diyor. Yok yahu mutluyum ama bir eksiğim o kaldı diyorum. Şimdi bu göğüsleri kurda kuşa yedirmem diyorum anneme
İnanılmaz bir özgüvenle, hayatla donanıyorsun bir kere. Ben ciddi ciddi bu sene yeniden doğdum bu sene yaşamaya başladım. Bana ne kadar hayat dolusun diyor yeni tanıştığım insanlar, eski arkadaşlarım ise bu değişime hayretle bakıyorlar.
Aslında ben bu ameliyatı hayattan, insanlardan, her şeyden bağımı kestiğim anda yaptım.
Kendim için daha zararlı bir uğraşa da yönelebilirdim -ki yönelmiştim de- bunu seçtim ve ne ailem ne eşim ne dostum ne de başka bir şey benim şu anki mutluluğumu sağlayamazdı. Beni ne kadar mutlu bir insana dönüştürdüğünü, kısacası hikayemi Barış Bey bile bilmiyor.
Annem bu yüzden burun ameliyatı olmak istediğimi söylediğimde istiyorsan yaptır dedi. Başka şeylere kafanı yoracağına kendinle uğraş dedi.
İşte böyle dostum üstü kapalı da olsa değişimimi kısaca anlatmaya çalıştım. İki ameliyat geçirmişte olsam beni yerden kaldırıp metrelerce yükseğe fırlatan ilk ameliyatım oldu.
Ben çok değiştim can-ı gönülden isterim ki herkes en az benim kadar mutlu olsun.
Ben de uzun zamandır konuyu kafamdan tamamen atmıştım, Hatta bi rahatlık hissetmiştim uzun bi süre çünkü bütün bi yaz boyunca aklımdaydı, şimdi de yaptıramıyorum yoruyordu normal hayattan koparıyordu beni biraz. En iyi at kızım kafandan uygun bir tatil zamanında düşününürsün boşver şimdi önüne bak dedim, unuttum gerçekten de. Foruma da uğramıyordum ne zamandır.
Bugün uyandım canım hiç bişey yapmak istemiyor... Hayatımda bana heyecan veren hiçbişey kalmamış... Hergün birbirinin bi tekrarı... Aklımda bana heyecan verecek hiçbir hayal de yok... Kendimi bu ruh halinden kurtaramadım ve ben eskiden ne yapıyordum? dedim. Yazın hop oturup hop kalkıyordum bu mesele yüzünden. Bi kere bu ameliyat benim ilk hastane deneyimim olcak, kendimce kendimdeki en büyük eksiğimi kapatıcam ondan başka bi sorunum da yok zaten. Vay be cesaret ettim yaptırdım diye kendimi mutlu edicem bide. Acaba diyorum ameliyattan sonra bu mutluluk da geçer mi o yüzden sordum sana hayatımda neler değişecek? diye...
İşte bugün aklıma yakın zaman önce meme büyütme ameliyatı olmayı istediğim gelince geldim foruma girdim hemen. Yine heyecanlandım.
Memesiz de genelde mutluyum ama, eminim memelerimle daha mutlu olacağım...
Şimdilik düşüncesi bile yetti
bide hayırlısıyla olsaydım
Sen de psikolog gibi kızsın, maşallah
Ben de uzun zamandır konuyu kafamdan tamamen atmıştım, Hatta bi rahatlık hissetmiştim uzun bi süre çünkü bütün bi yaz boyunca aklımdaydı, şimdi de yaptıramıyorum yoruyordu normal hayattan koparıyordu beni biraz. En iyi at kızım kafandan uygun bir tatil zamanında düşününürsün boşver şimdi önüne bak dedim, unuttum gerçekten de. Foruma da uğramıyordum ne zamandır.
Bugün uyandım canım hiç bişey yapmak istemiyor... Hayatımda bana heyecan veren hiçbişey kalmamış... Hergün birbirinin bi tekrarı... Aklımda bana heyecan verecek hiçbir hayal de yok... Kendimi bu ruh halinden kurtaramadım ve ben eskiden ne yapıyordum? dedim. Yazın hop oturup hop kalkıyordum bu mesele yüzünden. Bi kere bu ameliyat benim ilk hastane deneyimim olcak, kendimce kendimdeki en büyük eksiğimi kapatıcam ondan başka bi sorunum da yok zaten. Vay be cesaret ettim yaptırdım diye kendimi mutlu edicem bide. Acaba diyorum ameliyattan sonra bu mutluluk da geçer mi o yüzden sordum sana hayatımda neler değişecek? diye...
İşte bugün aklıma yakın zaman önce meme büyütme ameliyatı olmayı istediğim gelince geldim foruma girdim hemen. Yine heyecanlandım.
Memesiz de genelde mutluyum ama, eminim memelerimle daha mutlu olacağım...
Şimdilik düşüncesi bile yetti
bide hayırlısıyla olsaydım
Sen de psikolog gibi kızsın, maşallah
Ben aslında önceki cümlemde dediğim gibi kendime bir uğraş arıyordum geceleri uyumuyordum, uyuyamıyordum, usanmıştım artık her şeyden..
Nette gezinirken dedim burun ameliyatı olayım burnuma senelerdir kafam takıktır. Sonra araştırırken Barış Çakır'ı buldum. Onun sayfasını gezerken burundan vazgeçtim göğüse yöneldim. Dedim bu sanatçılar, mankenler şunlar bunlar yaptırıyor ee bu onlara özgü bir durum mu? Kendi halinde bir Oralet yaptıramaz mı? Gecenin üçü dedim ben bu konuyu araştırayım hatta gidip ameliyat olayım kendimle oyalanır uğraş bulmuş olurum.
Geçen yaz tatilim (2009) hem hayatımın en güzel tatili hemde hayatımın en kötü tatiliydi. Yani o kadar karışıktı ki tatil sonrası resimlerime baktım o kadar mutlu geçirmişim bir tane düzgün resmim yok hepsinde bikininin destekli olduğu kabbak gibi ortadaydı.
Aslında şöyle söyleyeyim bizim için ulaşılmaz yada yapamayacağımız bir konu değilmiş bu.
Benim yeni yılda sloganım "kendimi istediğim gibi görmek için elimden geleni ardıma koymayacağım" olmuştu. :))
bu amelıyattan sonra nerdeyse hayatımda değişen hiçbirşey olmadı beklentimde yoktu zaten böyle olacagının gayet farkındaydım...
değişen göğüs ölçüm bikini merakım deniz ve güneşten artık korkmayışım,,iç dünyamda daha bi özgüvenim geldiği doğrudur,,değişen kısaca kendimi artık tam bi dişi hissedişim ve bunun yüzüme yansıyışı,,benim için çokta büyük bi değişim olmadı ama bu kadarcık değişim bile azımsanmıycak kadar önemli,,,
ha ha ha iyiymiş bu slogan işi. ben de buldum kendime bi slogan:
"kendime yeni bir ben lazım" benim ki pek orjinal olmadı galiba :))
cnm özelden msj atamıyorum mail attım
Evet bende barış beye ameliyat olup mutluluktan uçanlardanım randevu için memorial hastanesini arayın
ah ahhhhhhhhhhhh elveda 1 ay sonra alacağım iç çamaşırları elveda Zeki'nin sarı mayokini kılıklı mayosu elveda güzel geceliklerim elveda size 4KOCA AY DAHA !
yeni tarihim 1şubat !klava: klava:
klava:
küplerdeyim tahmin buyurduğunuz gibi ://////////////////////////
öncelıkle herkese merhaba,ben taze amelıyat olmuş birisi olarak sizlerle deneyımımı paylaşmak ıstedım.bugun tam bır ay oldu amelıyat olalı.ankarada ferruh bingül e amelıyat oldum cok arastırdım bır cok doktor gezdım forumları okudum.ve gercekten cok aklıma yatarak doktoruma sonsuz guvenerek gırdım amelıyata.1.68 boyum ve 50 kiloyum.yok denecek kadar kucuk goğüslerım vardı.dumduzdu dıyebılırım.ve bır goğsum dığerıne nazaran daha kucuktu.ferruh bey zaten tum amelıyatlarını hemen hemen kas altı uyguluyor.benım kendı tercıhım de kas altıydı cunku göğüs dokum cok azdı.ayrıca tenım cok hassas ve ınce.o nedenle gozum kapalı kas altına evet dedim.yalnız bana bır cok ınsanın aksıne kas altı damla sılıkon konuldu.bır goğsum dığerınden farklı olduğu ıcın.birine 300 cc diğerine 340 cc kondu.high rch.serisinde yanı damla sılıkonlarda bedenler 40 ar 40 ar artıyo cunku.tam olarak eşitlenmedı evet kucuk bır fark var ama doktorum once amelıyat sırasında 2 sıne de 300 cc takmış ve su ankı farktan daha cok fark olduğunu gormuş.o sebeple değiştirmiş.bugun 1.ayım ve göğüslerim ınanılmaz doğal duruyor.damla sılıkon cok eleştrlır sarkma yapar flan denıyor ama arkadaslar zaten damlayla yuvarlak aman aman farklı değiller kı yer cekımıyse 2 sı ıcın de gcerelı damla da sadece ust lob daha az dolgun doğal goğüslerde de oyle zaten.benım su anda dekolte kısmım da cok normal bır dolgunluk var.yanı ne yuvarlaklar gibi top gıbı ne de normal goğüsler gıbı dumduz.cok dik ve aşırı doğal duruyor.yanı kas altı damla protezı benım olculerımdekı ve mınyon bayanlara gozum kapalı onerırırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?