• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

teşekkür edrem peki barış beyin ameliyatlarından genel olarak memnunlar mı yaptıranlar herhangi bi sorun oluyo mu sonradan aceba

teşekkür edrem peki barış beyin ameliyatlarından genel olarak memnunlar mı yaptıranlar herhangi bi sorun oluyo mu sonradan aceba

Ben Barış Bey'e ameliyat oldum son derece memnunum bu yazdığınız forum sayfası da bana ait başımdan geçenleri yazdım okuyabilirsiniz.

Barış Bey zaten genel olarak başarılı bir doktor. Eğer mutlu birini arıyorsan bu benim beni bulabilirsin. Ama illaki sorun yaşayan birilerini arıyorsan başka sayfalarda araman gerekecek.

8 ay oldu ameliyat olalı sorunsuz diyebileceğim bir süreç geçirdim ama bu herkesin benimle aynı geçirdiği yada geçireceği anlamına gelmiyor tabiki dilerim her kim bu ameliyatı düşünürse hangi doktora yaptırırsa yaptırsın en az benim kadar rahat bir dönem geçirsin ve mutlu olsun.

ya doğal duruyolar mı ve memeyi sıktığınızda elinize silikon geliyo mu bunu merak ediyorum yani önceki göğsünüzle şimdiki göğsünüz arasındaki tek fark büyüklük mü

bazıları görünüşünü önemsiyo yalnızca baktığında belli olmasın yeter diyo ama ben dokunduğumda bastırdığımda da belli olmasın istiyorum ki silikonu arayıp bulamadığını söyleyenler olmuştu diye hatırlıyorum o tarz bi ameliyat benim hayalimdeki o yüzden kurcalıyorum
yazılarınızı okuyacağım vakit bulduğumda

ya doğal duruyolar mı ve memeyi sıktığınızda elinize silikon geliyo mu bunu merak ediyorum yani önceki göğsünüzle şimdiki göğsünüz arasındaki tek fark büyüklük mü

bazıları görünüşünü önemsiyo yalnızca baktığında belli olmasın yeter diyo ama ben dokunduğumda bastırdığımda da belli olmasın istiyorum ki silikonu arayıp bulamadığını söyleyenler olmuştu diye hatırlıyorum o tarz bi ameliyat benim hayalimdeki o yüzden kurcalıyorum

Doğal bir büyüklükte istemiştim ben haliyle doğal duruyorlar (290 cc)

sıktığımda, dokunduğumda veya başka bir nedenle silikon elime gelmiyor, protezi hissetmiyorum bu testi bu forumda buluşup görüştüğüm kişiler de yaptı doktorumun yanında onlar da bulamadı. Eski haliyle tek fark boyut diyebilirim. İzler iyileşme aşamasında onlarda 1 sene içinde kaybolduğunda kimse ameliyat geçirdiğimi anlayamayacak.

Sorduğun soruların neredeyse tamamının cevabı bu forumda önceki sayfalarda mevcut.

Protezin markası da bu aşamada çok önemli eğer sert bir protez kullarsa doktorun, ne kadar titiz bir işlem yapılırsa yapılsın o protezi hissetmen mümkün.

Bence sen sorularının cevaplarını benim yada bir başkasının yazdıklarında değil bir estetik cerrah ile görüşüp o vakit buna karar ver ve cevaplarını al.

Evet bende barış beye ameliyat olup mutluluktan uçanlardanım randevu için memorial hastanesini arayın

oralet slm ben yasmin
ben öğrenciyim ve göğüslerim normalden küçük. Ve bunun için bi hayli mutsuzum pskolojim de bununla paralel. Kendime olan güvenim azaldı bu yüzden. Bir an önce meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Fakat bende bir çok insan gibi çok tereddüt ediyorum kime, ne yöntemle, nasıl bir zamanda yaptırmayı bilemiyorum araştırdım bir çok doktoru fakat hepsi kendi yöntemini savunuyor açıkçası meme ucu hissizliği ve uzun ağrılı dönemler beni korkutuyor. ve en önemlisi doğal olmasını istiyorum çok büyük te kesinlikle gözüm yok sadece normal bi kadın gibi olsun istiyorum :(( ve kapsül gibi risklerde en az olmalı bunların yanında şimdilik senin dedğin yöntemi yeni duydum kas zarı altı olanı sen nerdeyse 1 sene önce yatırdın burda yazdığın yorumlara göre şimdi nasılsın memnunmusun ve barış beyle irtibata geçmeyi düşünüyorum yazdıkların sayesinde. Teşekkr ederim şimdiden.

oralet slm ben yasmin
ben öğrenciyim ve göğüslerim normalden küçük. Ve bunun için bi hayli mutsuzum pskolojim de bununla paralel. Kendime olan güvenim azaldı bu yüzden. Bir an önce meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum. Fakat bende bir çok insan gibi çok tereddüt ediyorum kime, ne yöntemle, nasıl bir zamanda yaptırmayı bilemiyorum araştırdım bir çok doktoru fakat hepsi kendi yöntemini savunuyor açıkçası meme ucu hissizliği ve uzun ağrılı dönemler beni korkutuyor. ve en önemlisi doğal olmasını istiyorum çok büyük te kesinlikle gözüm yok sadece normal bi kadın gibi olsun istiyorum :(( ve kapsül gibi risklerde en az olmalı bunların yanında şimdilik senin dedğin yöntemi yeni duydum kas zarı altı olanı sen nerdeyse 1 sene önce yatırdın burda yazdığın yorumlara göre şimdi nasılsın memnunmusun ve barış beyle irtibata geçmeyi düşünüyorum yazdıkların sayesinde. Teşekkr ederim şimdiden.

Merhaba Yasmin öncelikle hoşgeldin :)
Ne yazıkki kadınları erkeklerden ayıran en önemli farklardan biri olan göğüslerden yoksun geldik bu dünyaya :( Az biraz göğsüm olsaydı bugün buralarda yazıyor olmazdım muhtemelen, hayatım boyunca bunun sıkıntısını yaşadım senin gibi hatta bir çoklarımız gibi. Kabul etmek istemedim hayatımın kalan kısmında aynı bedenle yaşamayı, sanatçı yada mankenlere has bir operasyon olmadığını bende ciddi ciddi ameliyat günü aldığımda anladım. tereddütlerin yersiz sayılmaz çünkü doktorum bile biz hala doktorlar arasında bu yöntemleri tartışırız diyor. Değilki biz hastalar tartışmasın :)
Kas zarı altı bildiğimden bu yöntemle ameliyat olmadım şekil şemal yöntem her şey dahil hepsi doktorumun seçimiydi. Ben o dönem hızlı bir şekilde göğüs istiyordum neyin nasıl olduğundan çok göğüslere odaklanmıştım. Forum sayfamın başlığı 3 ay araştırdım diye başlıyorya değil aslında araştırmadan ameliyat mı olur diyordu herkes bende öyle yazdım gitti :D
Esasında 25 Aralıkta burun ameliyatı için doktor araştırıyordum sonra Barış :Çakır'a denk geldim ve 27 Aralık 2009 da kendisine mail atmamla başladı bu süreç, Ocak ayında görüşmeye gittim, Şubat sonunda ameliyat oldum :)
Benim en büyük şansım Barış Beyle karşılaşmak ve onun titizlikle uyguladığı kas zarı altı yöntemiyle ameliyat olmak oldu.
Kas zarı altı yönteminde genellikle meme altından proteze yer açılıyor.
Meme ucuna dokunulmadığı gibi süt bezleri de zarar görmüyor. İlk zamanlar -bu kişiye göre değişebilen bir süreç- sinirler kesildiği için meme altında his kaybı oluyor sonra vucut kendini toparladıkça bu hissi yeniden kazanıyorsun benim 15-30. günlerimin aralığında geri gelmişti mesela.
Çok ağrılı bir iyileşme süreci yok neye göre yok dersen kas altı yöntemine göre.
Kaslar kesilmediği için kan kaybı da çook daha az.
Ve ilk 3 gün özellikle kollarını çok yormazsan 4-5.gün işine gücüne bakabilecek kıvama geliyorsun.
Benim doktorumun ameliyatlarında kapsül oluşumu henüz duymadım.
Barış Bey bana sormuştu nasıl bir göğüs istiyorsun seni nasıl bir göğüs mutlu eder? diye.
Benim göğsüm yok, ben sadece göğüs istiyorum, bakıldığında anlaşılmasın bana aitmiş gibi dursun yani doğal olsun ben söylemedikçede anşlaşılmasın dedim.
290 cc yüksek profil damla silikon meme altından kesi yapılarak kas zarı altına konuldu.
Eylül ayında da burun ameliyatı oldum ama beni yinede hayata çekip savuran, 'mutlu' birine dönüştüren ameliyat kesinlikle bu göğüs ameliyatı oldu. Ben çok mutluyum, dilerim ve isterim ki herkes bu mutluluğu tatsın en az benim kadar mutlu olsun.
Kas altı - kas zarı altı ameliyat olan bir hastanın videosunu izle gittiğin doktorlardan resim yerine bunu talep et çünkü resim yanıltabiliyor. Ama videodan bir şey kaçmaz ;)
Ve kas altı daha doğal durmuyor kesinlikle.

Meme Büyütme - Op. Dr. Barış Çakır

bu linkte hem yöntemler var hemde literatüre geçen kas zarı yöntemi var. Fikir edinirsin :)

Kızlar merhaba uzun zamandır sizi çok ihmal ettim kiminizi soramadım kiminize cevap veremedim öncelikle kusuruma bakmayın moralimi tazeledim yine buralardayım ve destekçinizim:)

Kızlar merhaba uzun zamandır sizi çok ihmal ettim kiminizi soramadım kiminize cevap veremedim öncelikle kusuruma bakmayın moralimi tazeledim yine buralardayım ve destekçinizim:)

kız sen nerelerdesin cimcime :9: merak ettim vallahi. moralin mi bozuktu :((( aç göğsünü güzel memişlerine bak kız, rahatlarsın :92:

kız sen nerelerdesin cimcime :9: merak ettim vallahi. moralin mi bozuktu :((( aç göğsünü güzel memişlerine bak kız, rahatlarsın :92:

İlahi Altıncım çok güldürdün beni, dediğini yaptım baktım da rahatladım :))))))) :90:

Ah dostum ya ne güzel ameliyatımı olmuşum gezip tozmuyorum burada birilerine faydam dokunsun diye kendimi paralıyorum sonra baktım buranın stresinden ne hale getirmişim kendimi yazmama kararı aldım bir süre ama bir çok gelen mail oldu bir anda çekip gitmek sanki yüzüstü bırakıyormuşum hissi barındırdı içimde bende geri dönüş yaptım :))

Bugün V dekolte yaka bir badi giydim manzaranın verdiği keyifle sanıyorum biraz daha iyi hissettim kendimi ve döndüm

Ben hep diyorum kendime de diyorum yakın çevreme de söylüyorum iki ameliyat geçirdim biri göğüs biri burun ama beni gerçek anlamda hayata kenetleyen ilk ameliyatım oldu yani bu göğüs ameliyatım artık kafama takmayacağım her şeyi.

Ve yarım kaldığımız yerden cevaplayamadığım sorularınızı yazabilirsiniz yine bana. :82:

İlahi Altıncım çok güldürdün beni, dediğini yaptım baktım da rahatladım :))))))) :90:

Ah dostum ya ne güzel ameliyatımı olmuşum gezip tozmuyorum burada birilerine faydam dokunsun diye kendimi paralıyorum sonra baktım buranın stresinden ne hale getirmişim kendimi yazmama kararı aldım bir süre ama bir çok gelen mail oldu bir anda çekip gitmek sanki yüzüstü bırakıyormuşum hissi barındırdı içimde bende geri dönüş yaptım :))

Bugün V dekolte yaka bir badi giydim manzaranın verdiği keyifle sanıyorum biraz daha iyi hissettim kendimi ve döndüm

Ben hep diyorum kendime de diyorum yakın çevreme de söylüyorum iki ameliyat geçirdim biri göğüs biri burun ama beni gerçek anlamda hayata kenetleyen ilk ameliyatım oldu yani bu göğüs ameliyatım artık kafama takmayacağım her şeyi.

Ve yarım kaldığımız yerden cevaplayamadığım sorularınızı yazabilirsiniz yine bana. :82:

amaaaaan yemişim işi mişi. boşver takıl bak keyfine :))) hayat kısa, gülmek güzellllll :66:

hehe ilahi ben de çok güldüm bakabileceğim bi memişim bile yok:((( bence de salla ya oralet kimseye de kafanı takma sen bize lazımsın:))

ya bi de bu aralar zaman olarak acayip müsaitim ama param eksik yaa off allam

Aslında dostum ameliyat için en ideal dönemlerin içindeyiz yaza kadar iyileşmesi de cabası.
Bu arada genelde yeni yılda yeni zamlar olur bunu da hesaba kat canım. Umarım kısa sürede tamamlar istediğin sonuca biran önce ulaşırsın :)

Bu sayfada bilmeyenler içinde yazayım. Doktorum yani Barış Çakır Memorial Hastahanesinden ayrıldı. Kısa bir süre daha orada devam edecek. Şu an Nişantaşı- Fulya Terrace de yeri tamamen yerleştikten sonra hastalarını burada kabul edecek.

Fulya Terrace nerededir? Diye sorarsanız ben daha gitmedim görmedim ama gidenlerin tarifine göre; Beşiktaş Evlendirme Dairesi - Acıbadem Fulya Hastanesi - Fulya Real Alışveriş Merkezi ne çok yakınmış.

Ameliyatlarını da Aralık ayındakileri Memorial de sonrakileri ise Acıbadem Fulya Hastanesinde yapacakmış.
Acıbadem de gayet güzel, teknik donanımlı, lüks bir hastahane. yeni yeri de hastahanenin tam karşısında kalıyormuş yakınlık olarakta bir sorun olmayacak.

aslında dostum ameliyat için en ideal dönemlerin içindeyiz yaza kadar iyileşmesi de cabası.
Bu arada genelde yeni yılda yeni zamlar olur bunu da hesaba kat canım. Umarım kısa sürede tamamlar istediğin sonuca biran önce ulaşırsın :)

bu sayfada bilmeyenler içinde yazayım. Doktorum yani barış çakır memorial hastahanesinden ayrıldı. Kısa bir süre daha orada devam edecek. şu an nişantaşı- fulya terrace de yeri tamamen yerleştikten sonra hastalarını burada kabul edecek.

Fulya terrace nerededir? Diye sorarsanız ben daha gitmedim görmedim ama gidenlerin tarifine göre; beşiktaş evlendirme dairesi - acıbadem fulya hastanesi - fulya real alışveriş merkezi ne çok yakınmış.

Ameliyatlarını da aralık ayındakileri memorial de sonrakileri ise acıbadem fulya hastanesinde yapacakmış.
Acıbadem de gayet güzel, teknik donanımlı, lüks bir hastahane. Yeni yeri de hastahanenin tam karşısında kalıyormuş yakınlık olarakta bir sorun olmayacak.

oraletçim benim kafam karıştı. şimdi barış bey başka hastaneye mi geçti, kendine özel muayenehane mi açtı. Ben aralık başında arayacaktım barış beyi gün almak için ne zaman arasam. Nereyi arasam. Fiyatı değişti mi acaba. Kötü mü oldu bizim için anlayamadım bir türlü.

Back