Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah ahhhhhhhhhhhh elveda 1 ay sonra alacağım iç çamaşırları elveda Zeki'nin sarı mayokini kılıklı mayosu elveda güzel geceliklerim elveda size 4KOCA AY DAHA !
yeni tarihim 1şubat ! klava:klava:
klava:
küplerdeyim tahmin buyurduğunuz gibi ://////////////////////////
:))) Kas zarı altı yöntemini çok uygulayan yok, uygulayanlar da biraz kendince olur olmaz diyorlar. Benim doktorum meme dokusu olana da olmayana da kas zarı yapıyor demekki bu yapılabilir bir şey. Kimi doktor senin dokun var/yok kas zarı altı olmaz diyor. O kendi el becerilerinden diyorum ben
bu kas zarı altı yöntemi doktor için daha zahmetli ama hasta için daha avantajlı. Ve benim teyzem bile yanında soyunmuştum anlamadı :) hatta kendi göğüsleriyle karşılaştırdık morali bozuldu Bir arkadaşımla bir gece dertleşiyoruz o özel bir ameliyat geçirmiş bana anlattı bende onun bu samimiyetine karşılık göğüslerime silikon taktırdım dedim inanmadı öyle olsa anlarmış nasıl anlıyorsa artık dokundu yine inanmadı soyundum dokundu hem de darıldı sen başka bir şey diyecektin konuyu buna çevirdin dedi bende üstelemedim deli mi ne :)) istesem izleri gösteririm de karşıdan bakan direkt anlayamıyor izeri neyse görüntü doğal ben gayet memnunum.
Doktorlarla görüşme yapman senin için iyi olur. Barış Bey'e gelince dediğin gibi görüşme yapabilirsin fakat ameliyat için hemen gün alamazsın fazlasıyla yoğun yurt dışından gelen hastaları da oluyor hatta erkek hastaları da çok :)
Şehir dışından ameliyat için gelmek hakkaten zor iş Allah yardımcın olsun, bak bakalım kim bilir bakarsın Dyiarbakır'da aklına yatacak bir doktor çıkar ?
Bu arada moralimi bozan şey kendi forum sayfamdaki kişilerle ilgili değil bu siteden fakat başka bir konu başlığında geçen canımı sıkan konulardan..
Burada sana da yansıttığım için önce senden sonra diğer arkadaşlardan kusuruma bakmamalarını istiyorum çünkü bir anda yazmayıp sessiz kalmamın sebebi bilinsin istedim..
tatlımm ne dedilen sana canını sıktılar onları varya hııııkötükedihüso takma bebeğim özgüveninede hayranım ben seninnzemuszemus
Oldu canım fırsatını bulayım yazacağım çizeceğim sana
ah ahhhhhhhhhhhh elveda 1 ay sonra alacağım iç çamaşırları elveda Zeki'nin sarı mayokini kılıklı mayosu elveda güzel geceliklerim elveda size 4KOCA AY DAHA !
yeni tarihim 1şubat ! klava:klava:
klava:
küplerdeyim tahmin buyurduğunuz gibi ://////////////////////////
eveeet kızlar ben uzun bi süre açılmamak üzere ameliyat işini askıya aldım.yani bahara kadar söz konusu bile değil.herşeyde bi hayır vardır bunda da vardır bi hayır.kendimi bu kadar zorlayacağıma daha rahat bi zamanda olmaya karar verdim.canım sıkılmadı değil..geç olsun güç olmasın :)
Olsun canım GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN. Canını da sıkma yahuu kafaya koyduysan öyle veya böyle yaparsın zaten ben kendimden biliyorum kararlı hatunum vesselam :)
Canını da hiçç sıkma :hulya:
veee bugün oraletle buluştuk ve barış beyle görüştük:))))))) bu gülücükler boşuna diil çok güzel geçti.en azından ben artık hiç olmadığım kadar eminim kararımdan.en kısa zamanda ameliyata.merak edenler için sölim oraletin dediği herşey doğru ve güvenilir emin olabilirsiniz.vee çok güzel göğüsleride burnuda bayıldım yanii artık ne diycemi bilemiyorum.yaşamak lazım:)))oraletcimde çok tatlı herşey için çok teşekkürler canım.barış bey ok.ameliyat ok DDDD ağzım kulaklarımda anlıycanız daha ne diyim
veee bugün oraletle buluştuk ve barış beyle görüştük:))))))) bu gülücükler boşuna diil çok güzel geçti.en azından ben artık hiç olmadığım kadar eminim kararımdan.en kısa zamanda ameliyata.merak edenler için sölim oraletin dediği herşey doğru ve güvenilir emin olabilirsiniz.vee çok güzel göğüsleride burnuda bayıldım yanii artık ne diycemi bilemiyorum.yaşamak lazım:)))oraletcimde çok tatlı herşey için çok teşekkürler canım.barış bey ok.ameliyat ok DDDD ağzım kulaklarımda anlıycanız daha ne diyim
evet yaa neden acaba ama şimdi gidip görmek başka bişey ben kardeşim ve oralet valla barış beyden daha çok konuştuk fırsat bırakmadık adama yahu kaydirigubbakcemile3 oraletinde göğüsleri inceleme fırsatı buldum tabi çok güzel olmuş gerçekten.öyle sıkıyo ki onları ben korktum valla :)))ben vazgeçerim diye gittim oraletin göğüslere bakcam çok belli olan böle tv dfeki hatunlar gibi bişi olmuş tur diye gittim ama sonuç gerçekten mükemmeldi yani gayet rahat hiç öle düşündümüz gibi bişi diil oraletcimde çook tatlı ya
bu arada burnuna gelince 1 aylık burun ama hiçç belli diil söylemese asla kimse anlayamaz benim kardeşim arkadaşım falan olduğu için ii biliyorum zor olduğunu ama oraletinki gerçekten çok doğal .
veee bugün oraletle buluştuk ve barış beyle görüştük:))))))) bu gülücükler boşuna diil çok güzel geçti.en azından ben artık hiç olmadığım kadar eminim kararımdan.en kısa zamanda ameliyata.merak edenler için sölim oraletin dediği herşey doğru ve güvenilir emin olabilirsiniz.vee çok güzel göğüsleride burnuda bayıldım yanii artık ne diycemi bilemiyorum.yaşamak lazım:)))oraletcimde çok tatlı herşey için çok teşekkürler canım.barış bey ok.ameliyat ok :ddddd ağzım kulaklarımda anlıycanız daha ne diyim
ben de gitmek istiyorum ama gidemiyoruuuuum (( daha çok vakit var.
ALTIN86 & makigosan geç olsun güç olmasın :)
Ne istediğini bilen hatunlarsanız gerisi gelir yahu (zaman+para+cesaret) iniz varsa başka bir şeye gerek yok. Hatta cesarete de pek gerek yok. Uyuyorsun, uyanıyorsun rüyaların gerçek oluyor yada hayat denen şey duruyor sen bir rüyanın içinde yeniden varoluyorsun ama istediğin şekilde .. Ben mucizelere inanmazdım rüyada gibiyim şimdi yeni bir uğraş bulmak istiyorum hadi bakalım hepimize rastgelsin :))
Barış bey dediğiniz barış çakır mı bi de eser aydoğdu hakkında bilgisi olan var mı