oralet , senin protezin markası nagor mu cnm ?
:))))sor bakalım canım...oraletcim sen heralde burnun için gidiceksin bol şans diliyorum şimdiden sana...bende hazırlıklıarımı yapıyorum daha doğrusu kendimi alıştırıyorum piskolojik açıdan, ekimde bende olucam inşallah burnumdan:)senin ameliyatın benimkinden önce olur heralde,yine tecrübelerinden yararlanırız artık:))
oraleet bana nagoru azcık anlat cnm ya:)
Tatlım çook teşekkür ederim. ınan moral deposu olarak geri döndüm. Hani kuaföre gidersin bir fön çektirirsin çıktığında kendine inanılmaz bir özgüven gelir ya. ışte bende Barış Bey'in yanından çıktığımda kendimi böyle hissediyorum bütün pürüzlü düşüncelerimi, fönleyip düzleştirip göndermiş oluyor beni. Bütün sorunlara bir önerisi muhakkak oluyor.
Unutmadan 1 Eylül olarak tarih belirledik birlikte. ış yerim o tarihte izne ayrılmam konusunda sorun yaratmaz ise güle oynaya hatta hoplaya zıplaya gideceğim ameliyeta :))
Seneye bu zamanlar başka bir oralet olacak. Daha ne olsun :) bayanssulusmile
Bir silikonda olmazsa olmazlar (benim araştırdığım ve anladığım: diyeyim bilimsel bir açıklama değil)
PIP fabrikası kapandığı için yine beğendiği markalardan biri olan Nagor'u tercih ediyor Barış Bey, bunu sana da anlatmıştı.
Silikon kayar mı ? Gibi çok sorular vardı. Ben de araştırdım en iyi silikonun küçük pütürlü yüzeyi olan silikonların olduğunu öğrendim. Bu pütürlü yüzey sağlam bir şekilde konulduğu bölgede tutunduğu için kayma gibi bir durum söz konusu olmuyor. PIP te bu pütürlü yüzeyi pek farketmiyorsun dokunduğunda, bence Nagor bu konuda daha iyi bir protez. Benim düşüncem tabi. Ebat boy, büyüklük vs. gibi teknik açıdan bilemiyorum tabi.
Nagor da üç çeşit profil mevcut.
Yüksek (göğüs yapısı hiç olmayanlara uyguluyorlar alt tabandan daha yüksek ve daha dolgun durmasını sağlıyor olmayan göğüs dokusunu tamamlamış oluyor)
Orta (göğüs dokusu az da olsa olanlara uygulanıyor, yüksek profil konulduğunda patlayacakmış gibi duran acayip bir duruş sergilememesi açısından )
Sonuç olarak doğal bir duruş yakalayabillmek için bu seçeneklerden uygun olanı kullanıyor Barış Bey. Bir de düşük profil var onu nerde kullanıyor inan pek sormadım muhtemelen göğsü olanlarda kullanıyordur ki bu bizim ilgi alanımıza girmiyorpass geçiyorum.
Nagorları sıraladık meme altındaki bölümün yüksek, orta ve düşük olarak duruşlarını gördüm. Netten de araştırabilirsin bunu eminim benim söylediklerimden daha net bilgiler edinebilirsin.
Şöyle söyleyeyim Barış Bey PIP diyor ama ben Nagor'u daha çok beğendim :) Hatta ilk elime aldığım Nagormuş dedim umarım benimki budur çok iyi bir proteze benziyor. Tarihlerimi ve cc değerimi öğrendi ve PIP taktığını söyledi. Nagor dese üzülmezdim yani :))
çoğu kişiye söyledim ameliyat olacağımı.herksin neden bu kadar garibine gidiyor anlamıyorum.sütyenle tabiki idare eder görünüyor.hiç kimse istemiyor ameliyat olmamı.ameliyata giricem çıkıcam iyileştiğim zaman haber vericem arkadaşlarıma..ve benim yavaştan yavaştan gidip tarih almam gerekiyor galiba..aslında ağustosun 15inden sonra boş vaktim çok bi buçuk ayım var yaptırmak için..
ay aklıma ne geldi çıkınca üşüdüm üşüyünce birz ağrım oldu diyen kimdi?narkozun etkisiyle üşümek ne menem bişey?gördüm ben de çok şiddetli bi üşümek bu
yeni ameliyat olanlar ne durumdaa??memnun musunuz kızlar :)
canım çok sevindim görüşmenin güzel geçmesine zaten kötü geçmesine bence imkan yok:1rolleyes:bende kontrolüme gittiğim zaman resmen pozitif bi enerji ile çıkmıştım:)belirlediğiniz tarih çok güzel ameliyat açısından rahat geçicek bi ay eminim şimdiden kıpır kıpır olmuşsundur:)))bizim gibi ameliyat olucağına bu kadar sevinen yoktur heraldehihoyyythatta bende eylül düşünüyodum burun için ama tatil de olcaz o yüzden bi aksilik olmazsa inşallah ekime olucam bende...barış bey bi tasarım yapmıştı bana ama heralde üstünde biraz oynama yaparız ameliyattan önce bakalım artık...ben göğüs ameliyatıma gittiğim zaman herşey o kadar çabuk olmuştuki bende hiç sormamıştım markasını profilini felan..ama bana kullandığı bi protezin fabrikasının kapandığını söylemişti muhtemeln pıp dir yani banada nagor kullanıldı sanırım:)ama profilini bilmiyorum gittiğimde sorucam bende ve resimlerimi felanda alıcam bu seferbenim 2 ay oldu ameliyat olalı ama tam yumuşama olmadı henüz gerçi masaj konusunda biraz tembellik ediyorum bi banyodayken yapıyorum ben:kedi:bakalım 3.ayda seninkiler gibi yumuşuycakmı merak ediyorum.ama şekil olarak sanki zamanla yerine oturuyo sanki daha aşağı indi gibi o eski yukarda bomba görüntüsü kalmadı:1rolleyes:
canım benim randevu iptalbarış bey izne çıkıyomuş.bakalım temmuzdan sonra alıcam bende randevuyu senin minişlerin şuanki durumu nasıl izler ne durumda çook merak ediyorum ya nası görünüyolar:)))delikafadulden
çoğu kişiye söyledim ameliyat olacağımı.herksin neden bu kadar garibine gidiyor anlamıyorum.sütyenle tabiki idare eder görünüyor.hiç kimse istemiyor ameliyat olmamı.ameliyata giricem çıkıcam iyileştiğim zaman haber vericem arkadaşlarıma..ve benim yavaştan yavaştan gidip tarih almam gerekiyor galiba..aslında ağustosun 15inden sonra boş vaktim çok bi buçuk ayım var yaptırmak için..
ay aklıma ne geldi çıkınca üşüdüm üşüyünce birz ağrım oldu diyen kimdi?narkozun etkisiyle üşümek ne menem bişey?gördüm ben de çok şiddetli bi üşümek bu
yeni ameliyat olanlar ne durumdaa??memnun musunuz kızlar :)
Canım herkesin kendine göre bir düşüncesi var muhakkak sen çevrene bunu söyleyince haliyle iyi kötü bir tepki veriyorlar. Önemli olan bunu senin isteyip istememen ?
Sen kararını verdiysen bitmiştir. Sen doktorunla konuş, boyunu ebadını, ameliyat yöntemine karar ver ve gününü al, çünkü ağustosa bir şey kalmadı senin talep ettiğin tarihte doktorun izinde olabilir yada full çekebilir sen açıkta kalablirsin.
Ameliyattan çıkınca üşüdüm diyen bendim. Yani yeni uyandırılmıştım ama hala hatırlıyorum tepeden tırnağa titriyordum bir de ameliyathanede titremem olmamıştı üzerimi örttüler kapıdan çıkarken. Odama çıkma evresinde başladı. Belki de soğuk beden sıcak ortama girince ısı değiş tokuşundan oldu.
Ameliyata giriyorsun sonuçta ve orayı soğuk tutuyorlar. Ben Şubatta oldum, çıkınca çok üşüdüm üzerime çift battaniye örttüler odama çıktım, odamın derecesini arttırdılar ısındım, zaten ameliyattan çıkınca tam ağrılarını hissetmiyor oluyorsun, ben titredikçe ağrı hissettim ama bu direnlerin ağrısıydı o an anlayamamıştım titredikce canımın yandığını. 10 dk sürmedi, telefon açtırdım odama refakatçime odayı ısıtması için talimat verdirdimve o dama çıktım sıcacık.
Yahu sen detaylara çok takılma az biraz ağrı olacak elbet kolay değil başından bir ameliyat geçirmiş oluyorsun. Ben bu kadar detayına inseydim ameliyat falan olamazdım kendimi biliyorum.
Ben hatta ilk görüşmeye gittiğimde dedim ki gerek yok ben ameliyattan sonra hastanede kalmam çıkarım. Hani sanki popoma iğne yaptırmaya gitmişim de kendim kendim giderim diyorum. Hiçç fikrim yoktu nasıl yapılır ağrısı sızısı nasıldır? Yaşadım gördüm işin iyi tarafı güvenilir ellere kendimi teslim etmiştim de sonuçları iyi oldu :)
hangi goruntu daha ıyı pekı nisan :)
oraletcim ayağımın tozuyla doktordan geldim hemen paylaşmak istiyorum. muayene etti benim göğüs altı 82cm.ben fotolarda hep 250-270cc beğeniyordum. o civarda bir şey bekledim bana 320cc high profil kas üstü nagor marka takacağını söyledi kesinlikle karşı çıktım iri yarı bir insan değilim ki. 320 den aşağı takamam dedi. bari 300 olsun dedim. bence doktorda ön yargı oluştu. taktığın sütyene bakıyorum istediğin bu aslında dedi. en son ameliyat salı günü hem onu hem onu getirin de bari dedim bir bakın. olur dedi ama ikna olduğunu sanmıyorum. göğüslerim yarım limon boyutunda bunun da etkisi var sanırım. bu arada silikona dokundum bayağ ağır bir şey ben ilerde sarkma olur diye de büyük istemiyorum. seninkinin boyutu neydi canım?
oraletcim ayağımın tozuyla doktordan geldim hemen paylaşmak istiyorum. muayene etti benim göğüs altı 82cm.ben fotolarda hep 250-270cc beğeniyordum. o civarda bir şey bekledim bana 320cc high profil kas üstü nagor marka takacağını söyledi kesinlikle karşı çıktım iri yarı bir insan değilim ki. 320 den aşağı takamam dedi. bari 300 olsun dedim. bence doktorda ön yargı oluştu. taktığın sütyene bakıyorum istediğin bu aslında dedi. en son ameliyat salı günü hem onu hem onu getirin de bari dedim bir bakın. olur dedi ama ikna olduğunu sanmıyorum. göğüslerim yarım limon boyutunda bunun da etkisi var sanırım. bu arada silikona dokundum bayağ ağır bir şey ben ilerde sarkma olur diye de büyük istemiyorum. seninkinin boyutu neydi canım?
oralet o kadar çok araştrdım ki..hakkaten o kadar derine inmemek gerekiyor..şimdi de üzerine biraz daha fazla para koysam da isim yapmış doktorlara mı gitsem diye düşünmeye başladım..ilk başta nerde olursa farketmez diyordum şimdi gördükçe sizleri ağrı olayı da doktorla ilgili sanırım :s bide kas altı istiyorum kas zarı altında o kadar problem olmuyormuş rahat geçiriyormuşsun dediğiniz kadarıyla,gerçi bide doktorun yöntemi kendi hangi yöntemi kullanıyorsa..burnunu yaptıran arkadaşımın doktoruna gidicem burun meme ameliyatı çok farklı şeyler ama doktor çok ilgiliydi özel bi yer bide fiyat da alıcam konuşucam bi aklımda o da..
aaaa moralim cok bozuldu . agustosun ilk haftsı ameliyat olmayı dusunuyordum . olamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?