Dostum isim yapmıştan ziyade işini iyi yapmış iyi referans olarak gösterilen doktorlara da git. Hepsinin uygulaması tarzı değişik olabilir aklına yaatnı seçersin. Çoktan seçmeli :))
Ya birde nerde olursa farketmez deme, mesela üniversite hastanelerinde ee malum o kadar asistan nasıl işi öğrenecek uygulayarak, doktor yada prof. yada cerrah artık doktorun kendi prensibine kalmış ameliyatları ya kendisi yapıyor yada asistanına yaptırıyor. Ben bu konuda asla üniversite hastanesi düşünmedim, yaptırıp iyi sonuç almışta olabilir insanlar fakat ben kendimi görüştüğüm doktorun bizzat işlemi yapması taraftarı olurum. Oldum da.. Benim doktorum yani Barış Çakır son dönem yaptığı ameliyatların tamamında kas zarı altı yöntemini uygulamış. Yani göğüs dokusu olana da olmayanada ve kas altına göre kat be kat daha az ağrılı, ki okudun biliyorsun sende yazılanları. Yani ben 4.gün (Pzt. ilk iş günü) işe gittim. Ki benim servisim falan da yok 1,5 saat yol çektim İst.trafiğinde. Kas altı olsaydım buna imkan dahi yoktu. Odalar arası bile geçiş yapamazdım eminim. Bir de doktorunun uzmanlık alanına bakmalısın. Mesela adam isim yapmıştır ama burun alanında. Ama meme de o kadar iddialı değildir.
Barış Çakır mesela burun ve meme ameliyatları uzmanlık alanım diyebiliyor. Ki son gittiğimde bana Eylüle kadar yetecek + enerjiyle geri göndermiş oldu. Kendisi için fazla mütevazi ne desem yetersiz kalıyor onun için. Beni görenler insan kendini biçtirmeye bu kadar hevesli olur mu diyor burun ameliyatı kararım için :) Ben göğüslerimden sonra burnumu da teslim edeceğim doktoru bulmuşum, güveniyorum çıkaracağı işlemlere de. Neden yüzüm gülmesin ki :))
işte istanbul çok avantajlı yer bunun için.kas zarı altında da çok belli olcakmış gibi geliyor bana yapay durcamış gibi belki de ön yargı bu bilemiyorum genlde kas altı yaptırdıkları için benim görüştüğüm iki doktor da kas altı yaptıklarını bu yöntemin daha iyi olduklarını söyledi.göğüs dokum var aslında biraz.iyi bi doktor dese ki ben kas zarı altına koyarım tamam demeden önce çok düşünürüm herhalde.yaptırdıktan sonra bayan silikon olmak istemiyorum.of kafam çok karışık :s.sen görüntüsünden memnun musunn?
işte istanbul çok avantajlı yer bunun için.kas zarı altında da çok belli olcakmış gibi geliyor bana yapay durcamış gibi belki de ön yargı bu bilemiyorum genlde kas altı yaptırdıkları için benim görüştüğüm iki doktor da kas altı yaptıklarını bu yöntemin daha iyi olduklarını söyledi.göğüs dokum var aslında biraz.iyi bi doktor dese ki ben kas zarı altına koyarım tamam demeden önce çok düşünürüm herhalde.yaptırdıktan sonra bayan silikon olmak istemiyorum.of kafam çok karışık :s.sen görüntüsünden memnun musunn?
bide isim yapmışlar derken (insan işinden dolayı iyi isim yapmaz mı?) işinde iyi olanları kastediyorum
oralet , barış bey izne çıkacakmış. sonra ağustosun ilk haftasına kadar doluymuş. hemen akabinde de kongreye gidecekmiş. vardır bi hayır diye teselli ediyorumkendimi,moralim çok bozuldu yoksa.
selam.yazılarında doğal olmamasından çekindiğini görüyrm kasaltının doğal olcağını düşünüyosun.ama şunu söliyim 15 gn önce kaszarı altına kondu benm.ve şuan bile okdar doğalki.dikişlerim olmasa asla kimse anlamaz amaeliyat oldğumu.çoookkkk doğal.yani kasaltı doğallık içinşart değil bence.hakkında hayırlısı olsun...
Oralet
(İmzamı atıyorum üzerine söyleyecek söz bulamıyorum :)) Bu arada symgcl daha önce atladıysam eğer geçmiş olsun iyi günlerde kullan şekerim :)) )
saol canım.:)benm doktorum eser aydoğdu barış beyin yakın arkadaşıymış.aynı tekniği uyguluyolar.ben doğallığından gayet memnunum.biraz boyut tatmin etmedi okadr...buarada nezaman yumuşıycağı hakkında bilgisi olanlar? şuan hala sertlerde.
kremin adı contractubex mi?
nisancım doktorum barış bey değil ki. canım 163cm boyunda 52 kg ağırlığındayım. 80 beden A kullanıyorum o da 80 B olcak diyor ve 320 cc diyor. ben 300 olsun diye ısrar ettim en son ne takacak ben de bilmiyorum. ben çok zayıf değilim ama iri de değilim. fotolara bakıyorum 300 bile bana iri geliyor. ben ona netten bir foto gösterdim 250 cc takılmış. o da senin göğüs dokun bu kadar yok ama dedicanım barış bey 300 dediyse vardır bildiği güven ona bence:)kilon boyun kaç?sen barış beye doğal istediğini söyle o zaten çok büyük yapmaz emin ol,bi kere olucaksın bu ameliyatı sonra da küçük mü oldu diye üzülme sonra...bende muayeneye gittiğimde çok önyargılıydım 300 leri hiç düşünmüyodum sanki çok büyük durur gibi geliyodu ama normal bi büyüklük oluyo tabi bunda senin vucut yapında önemli herkes de her protez aynı durmuyo...
selam.yazılarında doğal olmamasından çekindiğini görüyrm kasaltının doğal olcağını düşünüyosun.ama şunu söliyim 15 gn önce kaszarı altına kondu benm.ve şuan bile okdar doğalki.dikişlerim olmasa asla kimse anlamaz amaeliyat oldğumu.çoookkkk doğal.yani kasaltı doğallık içinşart değil bence.hakkında hayırlısı olsun...
nisancım doktorum barış bey değil ki. canım 163cm boyunda 52 kg ağırlığındayım. 80 beden A kullanıyorum o da 80 B olcak diyor ve 320 cc diyor. ben 300 olsun diye ısrar ettim en son ne takacak ben de bilmiyorum. ben çok zayıf değilim ama iri de değilim. fotolara bakıyorum 300 bile bana iri geliyor. ben ona netten bir foto gösterdim 250 cc takılmış. o da senin göğüs dokun bu kadar yok ama dedi(
nisancım doktorum barış bey değil ki. canım 163cm boyunda 52 kg ağırlığındayım. 80 beden A kullanıyorum o da 80 B olcak diyor ve 320 cc diyor. ben 300 olsun diye ısrar ettim en son ne takacak ben de bilmiyorum. ben çok zayıf değilim ama iri de değilim. fotolara bakıyorum 300 bile bana iri geliyor. ben ona netten bir foto gösterdim 250 cc takılmış. o da senin göğüs dokun bu kadar yok ama dedi(
canlarım peki sarkma konusunda ne söylüyor doktorlar?sonuçta kas zarı altı+damla silikon=sarkma gibi öğretildi bize.ben eğer kas zarı altına yaptırırsam geçici olarak beni mutlu edecek (mesela ağrım çok fazla olmayacak ameeliyat sürecini çok daha rahat atlatıcam ) ama daha sonra daha farklı sorunlarla karşılaşcam gibi geliyor.evet doğallık çok önemli.ben ameliyat olayım ve unutayım istiyorum..
ben de önceden öyle biliyordum , ama sonra öğrendim ki kas zarı altı daha sıkı bi plan oldugu için sarkma daha gec olurmus. nerde okudum acaba unuttum cnm. yıne de yanlıs bı bilgi vermek istemem doktorlara sormak lazım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?