Oralet Meme Estetiği Ameliyatı

canım aynı durumdayız birlik olalım lütfen ben de yarın gidicektim tuğrul beyle görüşmeye ama sağlık sorunlarımdan dolayı gidemedim

Sevgili Acca benim göğüsler sarkıktı öyle silikon takıldı. Ama göğüs çizgim aşağı çekilerek takıldı. Yani göğsümün çevre çizgisi baştan oluşturuldu. Şimdi gayet güzel.Barış Bey benzer ameliyatlar yapmıştı. Bana örneklerle göstermişti. Bende böyle olsun dedim ve çok memnunum.Eğer normal dikleştirme yapılsaydı hem çok iz olacaktı hem de göğüs küçülecekti çünkü doku alınması gerekiyor. Bana yapılan herkese uygulanamayabiliyormuş. Belki de sarkıklık derecesine bağlıdır bilmiyorum.

Selamlar,

Benim tek gittiğim doktor Barış Çakır idi. Başka doktora gitmedim ihtiyaçta duymadım. :)

Yine de istersen mail adresimi verebilirim ? Ama Tuğrul Bey hakkında hiç bir fikrim yok..

oralet , senin protezin markası nagor mu cnm ?

İnan hatırlamıyorum ama nagor olabilir. Yani sitede çok duyduğum için mi aşinayım yoksa Barış Bey ile görüşürken notlar almıştım oraya kendisi yazmıştı bir kaç şey araştırmam için orada mı okumuştum hiççç fikrim yok.

Barış Bey "en iyisini kullandım" size dedi. Onun sözüne itimadım sonsuz. Kayma riski olmayan protezdi işte küçük pütürlü yüzeyi olan mı ne. :)

oraletcim . barıs bey eskiden PIP kullanıyormuş. en cok ondan memnundum dedi. ama fabrika kapatılınca şimdi ona en yakın olan başka bir şey kullanıyorum dedi.sanırım o da nagor. sen tam tarih olarak ne zman ameliyat oldun cnm ?

Canım net tarih 25.02.2010 Perşembe sabah saat 9:00 :)

abcj barış bey banada öyle bişeyden bahsetmişti fabrikası kapatıldı başka marka kullanıyorum şimdi dedi demek banada nagor kullanıldı...

C.tesi gittiğimde bi sorayım sırf size doğru bilgi verebilmek adına :)

:))))sor bakalım canım...oraletcim sen heralde burnun için gidiceksin bol şans diliyorum şimdiden sana...bende hazırlıklıarımı yapıyorum daha doğrusu kendimi alıştırıyorum piskolojik açıdan, ekimde bende olucam inşallah burnumdan:)senin ameliyatın benimkinden önce olur heralde,yine tecrübelerinden yararlanırız artık:))

Diliyorum en geç Eylül ayında bu iş bitmiş olur.. Bi bitsinde tecrübe anlatmak kolay. Yahu aslında doktor Barış Çakır ise anlatacak pek bir şey kalmıyor. Güvenmek yetiyor. :) Ben burun konusunda öyle yapacağım. Ne istediğimi söyleyip, Barış Bey'in önerilerini de dinleyip sonucuna bakacağım :)

merhaba kızlar
oralet cim sana bi sorum olacak,
ben bir hafta önce karın germeyle beraber meme dikleştirme ve büyütme yaptırdım. sende sanırım meme başından yaptırmışsın. benim dikişler haliyle çok belirgin şu an, daha 1 hafta oldu, ya çok belli olursa izler diye çok korkuyorum. senin kaç ay oldu izler ne durumda,

meme başından olan diğer arkadaşlarda yardıımcı olursa çok sevinirim, şimdide buna taktım kafayı...

Merhaba duygu79'cuğum öncelikle geçmiş olsun dilerim en kısa zamanda iyileşirsin.

Benim meme başından olmadı 135 gün önce meme altından oldu iz konusunda sen benden daha avantajlı olmalısın 15 güne doğru senin izler biraz daha düzelir diye umuyorum. Ama pek bir fikrim yok açıkçası ama kafana takma bence çünkü sonuçta bir işlemden geçti o bölge haliyle bu dönem biraz hassas geçecek ama illaki düzelecek hiçç canını sıkma boş yere bu dönemlerden geçtiğine inandeğecek :)

oraletcim sen ne zaman yaptırmıştın burda bir arkadaş 7 yıl önce yaptırmış ve sarkma olmuş??? silikon sarkar mı ya? uzun dönemde böyle bir başarısızlığı var mı ki

Kopyciğim ben 135 gün önce yaptırdım 25.02.2010 tarihinde. Henüz 4.ayımdayım silikon sarkar mı derken. Bence sarkabilir. Zaman içerisinde vucut deformasyona giriyor, kilo alımı da olursa ve de korunmazsa sarkma olabilir mantıklı gibi geliyor. Acaba o arkadaş doğum gibi bir durum mu geçirdi. Zaten silikonun ömür boyu olması gibi bir durum ne yazıkki yok en iyi silikonlar 15-20 yıl kadar tabi bakımına göre de değişiyor dayanırmış diye okumuştum yaptığım araştırmalarda.

Ama bu sorunun en iyi cevabını doktor yada başından seneler önce silikon ameliyatı geçirmiş sitedeki deneyimli arkadaşlar verebilir. Ben bu konuda en fazla bu kadar yorum yapabilirm. Arkadaş içinde üzüldüm o kadar emek çek daha 7.senende yine canını sıkacak bir durum ortaya çıksın ( kadın olmak ne zor

Son düzenleme:
oraletcim sen ne zaman yaptırmıştın burda bir arkadaş 7 yıl önce yaptırmış ve sarkma olmuş??? silikon sarkar mı ya? uzun dönemde böyle bir başarısızlığı var mı ki

canım acaba çok büyük mü konulmuş protezler ondan sarkmış olabilirmi acaba:uhm:

canım acaba çok büyük mü konulmuş protezler ondan sarkmış olabilirmi acaba:uhm:
canım bilmiyorum bir sorayım bu sitede başka bir sayfada yazmış ama onun asimetri varmiş. biri küçültülmüş, diğerine silikon takılmış.. silikonlu olan sarkmış. kilo doğum faktörü falan olsa diğeri de sarkardı herhalde. markasından mı acaba bilmiyorum. hayır aynı doktora gidicem de kafam karıştı

sarkmayla doktorun bir alakası olacagını sanmıyorum. bu kadının deri kalitesine baglı. eger sarkmaya musaıt bı gogsu varsa sarkabilir evet. cunkusilikon dedğimiz sey cok da hafıf bır sey degil. silikonun buyuklugu arttıkca sarkma miktarı da artarmış.
bir de şunu biliyorum. kas zarı altı daha sıkı bir plan oldugu için, şekli daha iyi muhafaza ediyormuş. yanı daha gec sarkıyor gibi bi mantık cıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…