- 5 Nisan 2010
- 109
- 0
- 96
Merhaba Oralet
Ben de araştırıyorum şu anda ve Ben Tuğrul turana muayene oldum sen Barış Beyden başka doktorlara da gitttin sanırım öyle anladım yazdıklarından ve eğer sakıncası yoksa bana özelden e-mailini yazar mısın?Çüğnkü eğer Tuğrul beyle görüştüysen fikrini merak ediyorum
Görüşmek üzere
Merhaba Oralet
Ben de araştırıyorum şu anda ve Ben Tuğrul turana muayene oldum sen Barış Beyden başka doktorlara da gitttin sanırım öyle anladım yazdıklarından ve eğer sakıncası yoksa bana özelden e-mailini yazar mısın?Çüğnkü eğer Tuğrul beyle görüştüysen fikrini merak ediyorum
Görüşmek üzere
oralet , senin protezin markası nagor mu cnm ?
oraletcim . barıs bey eskiden PIP kullanıyormuş. en cok ondan memnundum dedi. ama fabrika kapatılınca şimdi ona en yakın olan başka bir şey kullanıyorum dedi.sanırım o da nagor. sen tam tarih olarak ne zman ameliyat oldun cnm ?
oraletcim . barıs bey eskiden PIP kullanıyormuş. en cok ondan memnundum dedi. ama fabrika kapatılınca şimdi ona en yakın olan başka bir şey kullanıyorum dedi.sanırım o da nagor. sen tam tarih olarak ne zman ameliyat oldun cnm ?
C.tesi gittiğimde bi sorayım sırf size doğru bilgi verebilmek adına :)
:))))sor bakalım canım...oraletcim sen heralde burnun için gidiceksin bol şans diliyorum şimdiden sana...bende hazırlıklıarımı yapıyorum daha doğrusu kendimi alıştırıyorum piskolojik açıdan, ekimde bende olucam inşallah burnumdan:)senin ameliyatın benimkinden önce olur heralde,yine tecrübelerinden yararlanırız artık:))
merhaba kızlar
oralet cim sana bi sorum olacak,
ben bir hafta önce karın germeyle beraber meme dikleştirme ve büyütme yaptırdım. sende sanırım meme başından yaptırmışsın. benim dikişler haliyle çok belirgin şu an, daha 1 hafta oldu, ya çok belli olursa izler diye çok korkuyorum. senin kaç ay oldu izler ne durumda,
meme başından olan diğer arkadaşlarda yardıımcı olursa çok sevinirim, şimdide buna taktım kafayı...
teşekkür ederim cnm, umarım dediğin gibi değer tüm sıkıntılara
oraletcim sen ne zaman yaptırmıştın burda bir arkadaş 7 yıl önce yaptırmış ve sarkma olmuş??? silikon sarkar mı ya? uzun dönemde böyle bir başarısızlığı var mı kiDeğecek canım biraz sabır :) bayanssulusmile
oraletcim sen ne zaman yaptırmıştın burda bir arkadaş 7 yıl önce yaptırmış ve sarkma olmuş??? silikon sarkar mı ya? uzun dönemde böyle bir başarısızlığı var mı ki
oraletcim sen ne zaman yaptırmıştın burda bir arkadaş 7 yıl önce yaptırmış ve sarkma olmuş??? silikon sarkar mı ya? uzun dönemde böyle bir başarısızlığı var mı ki
canım bilmiyorum bir sorayım bu sitede başka bir sayfada yazmış ama onun asimetri varmiş. biri küçültülmüş, diğerine silikon takılmış.. silikonlu olan sarkmış. kilo doğum faktörü falan olsa diğeri de sarkardı herhalde. markasından mı acaba bilmiyorum. hayır aynı doktora gidicem de kafam karıştıcanım acaba çok büyük mü konulmuş protezler ondan sarkmış olabilirmi acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?