canım bnm ben pazar günü kasaltı oldum ameliyatımı yataktan ilk kalktığımda narkozun etkisiyle doğal olarak kustum bende ama zaten ağrıların pek başlamamış oluyor onun için kusarken korktuğun gibi göğüse baskı falan olmuyor pek bir kere kustum dahada olmadı şimdi sırt ve kol,omuz ağrılarım var ve gerilme var ama yıllardır beklediğim birşey olduğu için herşeyine katlanırım valla:) hiç korkma ilk günler yatıp kalkarken destek alman yeterli yemeğimi kendim yemeye başladım ben yarında duşumu alabileceğimi söyledi doktor tabi bünyeden bünyeye fark var ama bnm ağrı eşiğim çok yüksek zaten hastanede bile kalmadım belki kalsam ilk günü daha kolay atlatırdım ama kalmadım işte sen ağrı eşiğim düşük diyorsun mutlaka kal o zaman çünkü ağrım var dediğinde hemşireler hemen veriyolar ağrı kesiciyi ve hemen etkili oluyor o verdikleri şey rahat ol korkmana hiç gerek yoka.s.
Zeyno_06 geçmiş olsundarısı diğer arkadaşların başına diyorum :)
Kas altı cesaretin içinde ayrıca tebrik ederim seni. Ağrılarının kısa sürede geçmesini dilerim. Dediğin gibi kollara çok yüklenmedikçe yormadıkça fazla problem yaşayan olmuyor. Biraz hassas davranmak lazım bu dönemde bir de insanın bir rüyası gerçek oluyor bunun icin her şeye katlanmaya zaten dünden razı olarak atılıyoruz bu mecraya. Gül ve diken :))[/ aynen öyle cnm ya çok istediğim için herşeyi göze almıştım zaten kasaltınıda mecburen oldum çünkü vücut tipime en uygun oydu hiç göğüs olmadığı için:) şu ağrılardanda kurtulsam tam süper olacak
oraletm. selam ben 5 gn önce ameliyat oldum.kas zarı altına 275 cc high profil yuvarlak kondu.benm gözme biraz küçük geldi.senn 290 cc idi dmi.peki high proflmiydi.ve önceden göğüslern varmıydı düzmüydü.öğrenmek istediğim şu;sen şuan çok bveğenyrsun ve seni görenlerde övüyr.acaba büyüklüğü nasl benle kıyaslasam die düşünyrm.cevap yazrsan makbule geçer.öpyrm
Selamm şekerim, satırlarıma başlamadan önce geçmiş olsun derboncuğumu takarım :))
Dostum şimdi 170 takılıp benden büyük duran göğüslerde olabiliyor, 325 takılıp benimle aynı ölçüde olan da olabiliyor. Senin boyun, kilon, göğüs altı üstü ölçün meme dokun seksapalitenher şey büyüklüğünü etkileyebilir :)
Ben 300 cc de olabilirmiş diyorum ama üçün beşin hesabında da değilim hem anlaşılmıyor hem de dolu dolu duruyor. Zaten bazı kıyafetlerime zor giriyorum M bedene atlıyorum kimisinde o yüzden koccamann olmasını da istememiştim. Yani yapay duracağına şu an da olduğu gibi anlaşılmasın dopdoğal dursun çamaşırlarımın içini doldursun bana yeter zaten benim derdim buydu.
Bir de yaptırayım süslü püslü çamaşırlar alacağım bikiniler alacağım diye hayaller kurarken çamaşırsız gezmenin sefasını sürüyorum. Çamaşırsız hayat ne güzelmiş :))) Çoğu zaman uçları belli olmasın diye giymek zorunda kalıyorum.
Sen kendi göğüslerinden memnunsan gerisini boşver..
Bir de gören beğeniyor ediyor sağolsunlar tabi dürüst oldukları sürece buna kanaat getirebiliyor insan. Ben mesela resim yolladğımda iki önemli şarttan biri bu oluyor. Dobra, dürüst bir yorum yapın başka bir şey istemem..
selam kızlar benim ameliyatım öne alındı kovuldum çünkü:))) herşeyde bi hayır varmış 2 günlük tatilde denize mi gidecem silikon mu taktırcam diye düşünüyodum barış beyle ve tuğrul beyle görüşcem inşallah...barış bey muayene ücreti alıyor mu??
selam makigosan öncelikle hayırlı olsun mu diyeyim ne diyeyim bilemedim :)) bir kapı kapanır bir kapı açılır derler :)) umarım daha daha iyi bir işe girersin.
2 günlük tatilde inan estetik yaptırmak daha cazip geliyor bana da. Annemi ikinci ameliyatım olmasını istediğim burun ameliyatına ikta edebilirsem bende ameliyatıma tarih biçebileceğim.
Barış Bey muayene ücreti almıyor. Hani ilkinde mi almıyor yoksa silikonlarda hiç mi almıyor onu tam bilmiyorum en güzeli arayıp sorman olur. Gün alırsan haber et emi :)) Görüşürüzzz
bana niye 23 temmuz dediler yaaaa
Arkadaşlar ben burun ameliyatı GÖRÜŞMESİ için 10 Temmuz Cumartesi günü sabah saat 9:00'a randevumu aldım
Daha ileri tarih istedim buradaki arkadaşlarla denk getirebilme babında fakat Kıbrıs'a gidecekmiş kendisi bu sebeple bana en uygun tarih hafta sonu olması sebebiyle 10 Temmuz oldu :))
Aslında benim soracak bir sorum yok şekil çalışması yapmıştık kendisiyle sadece annemi götürmek istiyorum biraz içi rahat etsin kadının :)
kızlar ablam şu aralar kafayı takmış durumda çocuğu oldu emzirme döneminden sonra gögüsleri büyüdü ve sarktı hatta çatlak oluştuğunu falanda söyledi ona çok takmamasını söylüyorum ama ameliyat olmak istiyo yalnız silikon taktırıcakmış ben sarkık gögüse silikon takmadıklarını biliyordum yani önce dikleştirilir ondan sonra küçükse silikon yerleştirilir diye düşünüyorum yoksa 85 beeden ve sarkık bi gögüse sanmıyorum silikon taksınlar:/ haksız mıyım arkadaşlar? o gögüs daha çok büyümezmi
keşke 8 i olsaydı ya,tanışmıştıkta olurduk.....son 5 kaldı benimde randevuma...
Arkadaşlar Antalya da Mehmet Ali Bozkur a yaptıran var mı acele cevap lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?