Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oralet Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi oralet
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?oralet güldürdün beni ya:) öyle olacak bu gidişle. ankarada bi doktorla görüştüm kas altı ve kas üstü yapıyormuş . sana kas altı olur dedi. alt kısımda doku var ama üst kısımda yok dedi . damla mı yuvarlak mı kısmınaysa bu hastanın tercihi olu dedi . kimi üstü dolgun sever kimi düz sever falan dedi. resim de göstermedi . anlayacağın pek tatmin olmadım yani. ah istanbulda olsaydım o zaman daha kolay olurdu . başka da ankarada kiminle görüşebilirim bilmiyorum . gaziden bi isim vardı kafamda, ama ünv hastanelerinden randevu almak vs cok sıkıntı oluyor.
forumda da ankarada ameliyat olan doğru düzgün kimse yok ki anacım :)
oralet güldürdün beni ya:) öyle olacak bu gidişle. ankarada bi doktorla görüştüm kas altı ve kas üstü yapıyormuş . sana kas altı olur dedi. alt kısımda doku var ama üst kısımda yok dedi . damla mı yuvarlak mı kısmınaysa bu hastanın tercihi olu dedi . kimi üstü dolgun sever kimi düz sever falan dedi. resim de göstermedi . anlayacağın pek tatmin olmadım yani. ah istanbulda olsaydım o zaman daha kolay olurdu . başka da ankarada kiminle görüşebilirim bilmiyorum . gaziden bi isim vardı kafamda, ama ünv hastanelerinden randevu almak vs cok sıkıntı oluyor.
canım bende fikrimi söylemek isterim sana,çünkü bende ist dışında yaşıyorum ve ameliyat için şehir dışından gittim ve kalıcak yerimiz bile yoktu otelde kadık o yüzden içine sinen neresiyse orda ameliyat olmanı öneririm,belki insan ameliyat sonrası dönemde evimde daha iyi toparlanarım diyo ama inanki o dönem geçip gidiyo ameliyat sonraki görüntü sana kalıyo,benim de o kadar içime sindiki hiç acaba ,keşke demiyorum şimdi.ben barış beyden önce hiçbi doktora muayenede olmamıştım sadece netten araştırdım ve son kararımı böyle verdim.(benim için en önemlisi barış beyin kas zarı altı teknik uygulamasıydı)tabi bu kadar rahat karar vermemde oralette çok etkili ona tekrar burdan binlerce teşekkür:)))asistanını aradığımda barış beye ameliyat randevusunu bigün öncesine de muayene randevusunu aldım,düşün yani:)gerçi sen benim kadar acele etme yani:)ama iyikide öyle yapmışım oldu bitti yoksa düşündükçe düşünecektim.ist gittiğimde o gün muayene oldum ertesi günde ameliyatım vardı.giderkende sargılar alındı,ameliyattan sonra 2.günden itibaren istda dolaşmadığım yer kalmadı düşün artık:)seni yönlendirmek istemem tabiki ama sadece içine neresi,hangi doktor siniyosa orda ol derim ist seni korkutmasın kalacağın 1 hafta,bu arada karar verirsen memorial a çok yakın bi öğretmenevi var taksiyle 5-10 dak sana oranın nosunu veririm üye olman da gerekmiyo dışarıdan da gidip kalınıyo,sadece önceden rezarvasyon gerekiyo,kendine çok ii bak
Bende sana katılıyorum nisan:) Bende Bursa dan gidip Barış Bey'e ameliyat oldum ve ilk gittiğim doktordu. Direnler alınana kadar sıkıntı sonrası gayet kolay. Ben geçtiğimiz perşembe ameliyat oldum. Dün işteydim. Bugün kollarım tammen havaya kalkıyo herşeyimi kendim yapıyorum. ılk iki günü atlattıktan sonra gerisi kolay. Yarın aksam sporcu sutyenı uzerındekı bandajımı cıkartıcam sonra doya doya aynada bakıcam kendıme. Böyle guzel olacagını önceden soyleseler asla inanmazdım. Birde ben ameliyat izinden korkuyordum. Barış bey'ın de dediği gibi 4 cm civarı ince iz var meme altında sadece. O kadar küçük kesikle nasıl böyle değişim oldu valla şaşıyorum :)
Bende sana katılıyorum nisan:) Bende Bursa dan gidip Barış Bey'e ameliyat oldum ve ilk gittiğim doktordu. Direnler alınana kadar sıkıntı sonrası gayet kolay. Ben geçtiğimiz perşembe ameliyat oldum. Dün işteydim. Bugün kollarım tammen havaya kalkıyo herşeyimi kendim yapıyorum. İlk iki günü atlattıktan sonra gerisi kolay. Yarın aksam sporcu sutyenı uzerındekı bandajımı cıkartıcam sonra doya doya aynada bakıcam kendıme. Böyle guzel olacagını önceden soyleseler asla inanmazdım. Birde ben ameliyat izinden korkuyordum. Barış bey'ın de dediği gibi 4 cm civarı ince iz var meme altında sadece. O kadar küçük kesikle nasıl böyle değişim oldu valla şaşıyorum :)
benim sporcu sütyenim giydirildiğinde bende barış beye ısrarla soruyodum ne zaman çalışabilirim diye istersen bugün git çalış dedi ve benim mesleğim aktif olarak çalışma gerektiriyo masa başında diilim,ama ben yinede bikaç gün daha bekledim döndükten sonra,ama hiçbişekilde kollarımda ağrım olmadı sadece dikişlerde gerginlik hissediyodum oda sıkıntı sayılmaz.bende bi kaçgün önce dikişlerin üstündeki bandı çıkardım daha büyük bi iz bekliyodum bumuymuş dedim,anneme gösterdim oda inanamadı bu kadar küçük yerden onları nasıl koymuşlar diyo:))
oralet operasyon tam olarak nekadara mal oldu ogrenebılırmıyım ? bende dusunuyorum ve yazdıkların benı olumlu etkıledı yanı barıs bey konusunda.
canm yeme içme konaklama ameliyat ilgi alaka dahil 5000 tl tuttu :)
5 yıldızlı otel konforu vardı görüşmeye gitmende fada görüyorum.
Titiz bir doktor bulacaksın karşında
oralet güldürdün beni ya:) öyle olacak bu gidişle. ankarada bi doktorla görüştüm kas altı ve kas üstü yapıyormuş . sana kas altı olur dedi. alt kısımda doku var ama üst kısımda yok dedi . damla mı yuvarlak mı kısmınaysa bu hastanın tercihi olu dedi . kimi üstü dolgun sever kimi düz sever falan dedi. resim de göstermedi . anlayacağın pek tatmin olmadım yani. ah istanbulda olsaydım o zaman daha kolay olurdu . başka da ankarada kiminle görüşebilirim bilmiyorum . gaziden bi isim vardı kafamda, ama ünv hastanelerinden randevu almak vs cok sıkıntı oluyor.
:) haklısın kardeş ne diyeyim :))
Ben araştırmadım ama araştıranlar da belki onaylayacaktır. Üniv. hastaneleri genelde pek tercih edilmez. Orada malum yetişecek cerrah arkadaşlara deneme tahtası olma ihtimali mevcut. Fakat Özelde -zaten ssk kapsamında değil- adamın /kadının işi bu öğretmek değil birebir yapmak bunun kaşılığında ücretini alıyor, üniversite hastanesinde ilk amaç yetişenlere öğretmek olacaktır diye düşünüyorum. Yine sen bilirsin tabi senin kadar teze konu olacak araştırmam yok canım :))
İstanbul'da olsan hakkaten kararını vermiştin bile.Hayırlısı diyorum :)
canım bende fikrimi söylemek isterim sana,çünkü bende ist dışında yaşıyorum ve ameliyat için şehir dışından gittim ve kalıcak yerimiz bile yoktu otelde kadık o yüzden içine sinen neresiyse orda ameliyat olmanı öneririm,belki insan ameliyat sonrası dönemde evimde daha iyi toparlanarım diyo ama inanki o dönem geçip gidiyo ameliyat sonraki görüntü sana kalıyo,benim de o kadar içime sindiki hiç acaba ,keşke demiyorum şimdi.ben barış beyden önce hiçbi doktora muayenede olmamıştım sadece netten araştırdım ve son kararımı böyle verdim.(benim için en önemlisi barış beyin kas zarı altı teknik uygulamasıydı)tabi bu kadar rahat karar vermemde oralette çok etkili ona tekrar burdan binlerce teşekkür:)))asistanını aradığımda barış beye ameliyat randevusunu bigün öncesine de muayene randevusunu aldım,düşün yani:)gerçi sen benim kadar acele etme yani:)ama iyikide öyle yapmışım oldu bitti yoksa düşündükçe düşünecektim.ist gittiğimde o gün muayene oldum ertesi günde ameliyatım vardı.giderkende sargılar alındı,ameliyattan sonra 2.günden itibaren istda dolaşmadığım yer kalmadı düşün artık:)seni yönlendirmek istemem tabiki ama sadece içine neresi,hangi doktor siniyosa orda ol derim ist seni korkutmasın kalacağın 1 hafta,bu arada karar verirsen memorial a çok yakın bi öğretmenevi var taksiyle 5-10 dak sana oranın nosunu veririm üye olman da gerekmiyo dışarıdan da gidip kalınıyo,sadece önceden rezarvasyon gerekiyo,kendine çok ii bak
Rica ederim şekerim karşılıklı sadece mutluluk paylaşıyoruz şuracıkta :)
Hem sen çok güzel özetlemissin şehir dışından gelen biri olarak. Ben teşekkür ederim forum sayfama renk kattın şekerim :)) Hem demissin ya abcj ye benim kadar acele etme yine araştır diyerek abcj yıllarını verdi bu araştırmaya inşallah dilerim gönlüne göre en güzelini yaptırır keyifle hayatına devam eder. :))
Bende sana katılıyorum nisan:) Bende Bursa dan gidip Barış Bey'e ameliyat oldum ve ilk gittiğim doktordu. Direnler alınana kadar sıkıntı sonrası gayet kolay. Ben geçtiğimiz perşembe ameliyat oldum. Dün işteydim. Bugün kollarım tammen havaya kalkıyo herşeyimi kendim yapıyorum. ılk iki günü atlattıktan sonra gerisi kolay. Yarın aksam sporcu sutyenı uzerındekı bandajımı cıkartıcam sonra doya doya aynada bakıcam kendıme. Böyle guzel olacagını önceden soyleseler asla inanmazdım. Birde ben ameliyat izinden korkuyordum. Barış bey'ın de dediği gibi 4 cm civarı ince iz var meme altında sadece. O kadar küçük kesikle nasıl böyle değişim oldu valla şaşıyorum :)
ocean908cim ve nisancım üçümüzün konuya girişi sanırım aynı olmuş. ılk karar verme evresi, ik Barış Bey ile görüşme arkasından başka doktora ihtiyaç duymadan tam güvenle ameliyat sonrasında rahat geçen süreç. Harika ben tekim sanıyordum bu rahat iyileşme konuda
Son düzenleme:
benim sporcu sütyenim giydirildiğinde bende barış beye ısrarla soruyodum ne zaman çalışabilirim diye istersen bugün git çalış dedi ve benim mesleğim aktif olarak çalışma gerektiriyo masa başında diilim,ama ben yinede bikaç gün daha bekledim döndükten sonra,ama hiçbişekilde kollarımda ağrım olmadı sadece dikişlerde gerginlik hissediyodum oda sıkıntı sayılmaz.bende bi kaçgün önce dikişlerin üstündeki bandı çıkardım daha büyük bi iz bekliyodum bumuymuş dedim,anneme gösterdim oda inanamadı bu kadar küçük yerden onları nasıl koymuşlar diyo:))
:)) rüya gibiydi. Gecenin bir yarısı uyanıp acaba rüya mıydı diye göğüslerimi yokladığımı, sonrasında orada olduklarını anladıktan sonra uyumaya devam ettiğim zamanları hiçç unutmayacağım.
Oda güzelmiş Oralet:). Barış Bey beni nerden buldun dedi. Gazete yazınızı görüp sonra araştırdım ve nette sizin için çok güzel yorumlar var onları okudum dedim. Hiç haberim yok dedi. Bunları okusa ne der acaba merak ediyorum. Birde direnler çıktıktan sonra hemen wc ye görüntü kontrolüne gittim. Bi baktım benden önce burun alçısı çıkan bi kız vardı oda burnuna bakıyo. Ne güldük anlatamam. Oda 10 gün önce ameliyat olmuştu morluk falan yoktu. Acaba göğüslerimide mi yaptırsam diyodu ben çıkarken
Oda güzelmiş Oralet:). Barış Bey beni nerden buldun dedi. Gazete yazınızı görüp sonra araştırdım ve nette sizin için çok güzel yorumlar var onları okudum dedim. Hiç haberim yok dedi. Bunları okusa ne der acaba merak ediyorum. Birde direnler çıktıktan sonra hemen wc ye görüntü kontrolüne gittim. Bi baktım benden önce burun alçısı çıkan bi kız vardı oda burnuna bakıyo. Ne güldük anlatamam. Oda 10 gün önce ameliyat olmuştu morluk falan yoktu. Acaba göğüslerimide mi yaptırsam diyodu ben çıkarken
Ben aklıma ilk cemre düştüğünde konuyla alakalı olarak ilk işim google da bu konuyla ilgili bir kaç kelime yazıp ilk çıkan linkteki doktora gidecektim. İlk karşına ne çıktı derseniz Kadınlar Kulübü yorumlarından Barış Çakır! :) Sonra bir iki üç derken yazıları okudum, dedim bu kimmis bir de sitesinden bakayım baktım, mail attım, cevaba istinaden görüşmeye gittim, ameliyat günü aldım, oldum bittim, bugünlere geldim :))
Beni sizler varettiniz desem hiçç yalan olmaz doğrusu. Barış Bey de sormuştu bana hastaneden mi ulaştınız diye, hayır size netten ulaştım en çok tıklanan isim sizsiniz demiştim şaşırmıştı. Tercihimden ötürü kendime minnettarım :))) bayanssulusmile
evet kızlar,banada aynı şeyi sormuştu,beni nerden buldunuz duydunuz diye,çünkü düşünün ben zaten kararımı verip gitmişim muayneden 1 gün sonra ameliyat olcacaktım...bende daha çok netten araştırdım dedim sizin sayfanızdan,uyguladığınız teknikten etkilendim dedim..bide bi forum var dedim nette ordaki paylaşımlarda çok etkili oldu,özellikle bi hastanızın memnuniyeti,ameliyatın öncesi sonrası her aşamayı açıklaması beni cesaretlendirdi dedim(bu sen oluosun oralet:)))hiçbi süprizle karşılaşmadım iyiki sizi seçmişim dedim barış beye....
canm yeme içme konaklama ameliyat ilgi alaka dahil 5000 tl tuttu :)
5 yıldızlı otel konforu vardı görüşmeye gitmende fada görüyorum.
Titiz bir doktor bulacaksın karşında
,
valla dedıklerın benı cok olumlu etkıledı acıkcası. :):)
kesınlıkle bı randevu alıcam . eylul ekım gıbı dusunuyorum amelıyatı bakalım.. ayrıca +1le gıdıcem barıs beye bunda senın etkın cok buyuk :):dance:
,
valla dedıklerın benı cok olumlu etkıledı acıkcası. :):)
kesınlıkle bı randevu alıcam . eylul ekım gıbı dusunuyorum amelıyatı bakalım.. ayrıca +1le gıdıcem barıs beye bunda senın etkın cok buyuk :):dance:
sağoll şekerim herkes hayalindeki memişlere kavuşsun hem ağrısı sızısı daha az olsun istiyorum yani ben rahat geçirdim bu nedenle tavsiyeyi bir borç biliyorum :)
Geçen sene tatile çıkmadan önce ayıla bayıla straplez bir elbise almıştım. S beden olmadı mecburen M aldım sonra da kızdım kendime ikinci giymemde neredeyse düşmeye başlamıştı hadi sutyen tutuyor tamam da sutyeni de aşağı çekiyordu D:
dedim her işte bir hayır varmış arkadaş bu elbise bana bi oldu bi oldu yani elbisemle işe gittim ardında eğlenceye içimde sütyen yok ama düşen açılan bir şey de yok. Şu anki erkek arkadaşım da farketmedi değişikliği hani gözü pek i sık kayıyor farkediyorum ben onu ama ne yapayım yılların hayaliydi bu benim için :kedi:
İş ciddiye binmeden bahsetmeye hiçç niyetim yok diyete gerek yok böyle iyisin dedi diyetide bıraktık hadi yine hayırlısı
Ben fularla kamufle ettim. Fuları çıkarınca kesin farkedicek benimki. Birde ameliyattan sonra hastaneye gelicem seni almaya dedi. Bende zor ikna ettim gelme geniz eti aldırdım sadece diye :) Tepkisini çook merak ediyorum bakalım ne olacak :)
benim ufak bir kalp çarpıntı sorunum vardı herkes hastane randevularımı ona yordu kimse bilmiyor zaten ameliyat olduğumu.
İş yerindeki arkadaşlar birbirlerinden duyup geçmiş olsuna gelecekti. Sert bir şekilde yahu abartmayın bir şey yok zaten önemli bir şey değil - yine kalbe yoruyorlar tabi - basit bir operasyon ki özel bi durum gelmeyin etmeyin dedim. Bari çiçek gönderelim dediler onu da kabul etmedim sonuçta plastik cerrahi bölümüne gelmesi hoş olmazdı
kimine burun eti ameliyatı kimine tırnak çektirdim - bunu da hangi akıllı aklıma soktuysa - kimine sırtım tutuldu bandajla sardılar kimine yok yahu ne ameliyatı abartmışlar doktora gittim bi gece misafir ettiler ameliyat dedi doktor ama inceleyince sırt ağrılarmı !!! gerek görmedi dedim kimisi kadın hastalığıdır diyerekten sormaya bile çekindi.
iş yerinden izin alınca böyle oluyor malum gerekçeyi de dolaylı yollardan anlatınca iyi niyetle bi geçmiş olsun dileyin kız ceğize diyip başlıyorlar arayıp sormaya
iş yerine açık etmedim ama bikiniyi giyince saklayacak bir sey kalmayacak artık resimleri mi saklarım kendimi mi saklarım bilemiyorum yani :))
bu süreçte yeni arkadaşlar edineyim beni bunlarla tanısınlar böyle de gitsin istiyorum :)))
ilk aylar bende bol bol fular takardım neyseki havaların soğuk olduğu zamanlardı
benim ufak bir kalp çarpıntı sorunum vardı herkes hastane randevularımı ona yordu kimse bilmiyor zaten ameliyat olduğumu.
İş yerindeki arkadaşlar birbirlerinden duyup geçmiş olsuna gelecekti. Sert bir şekilde yahu abartmayın bir şey yok zaten önemli bir şey değil - yine kalbe yoruyorlar tabi - basit bir operasyon ki özel bi durum gelmeyin etmeyin dedim. Bari çiçek gönderelim dediler onu da kabul etmedim sonuçta plastik cerrahi bölümüne gelmesi hoş olmazdı
kimine burun eti ameliyatı kimine tırnak çektirdim - bunu da hangi akıllı aklıma soktuysa - kimine sırtım tutuldu bandajla sardılar kimine yok yahu ne ameliyatı abartmışlar doktora gittim bi gece misafir ettiler ameliyat dedi doktor ama inceleyince sırt ağrılarmı !!! gerek görmedi dedim kimisi kadın hastalığıdır diyerekten sormaya bile çekindi.
iş yerinden izin alınca böyle oluyor malum gerekçeyi de dolaylı yollardan anlatınca iyi niyetle bi geçmiş olsun dileyin kız ceğize diyip başlıyorlar arayıp sormaya
iş yerine açık etmedim ama bikiniyi giyince saklayacak bir sey kalmayacak artık resimleri mi saklarım kendimi mi saklarım bilemiyorum yani :))
bu süreçte yeni arkadaşlar edineyim beni bunlarla tanısınlar böyle de gitsin istiyorum :)))
ilk aylar bende bol bol fular takardım neyseki havaların soğuk olduğu zamanlardı
soran olursa aldım bi krem büyüttüm dersin neyse ne aman kurcalamasınlar
soran olursa aldım bi krem büyüttüm dersin neyse ne aman kurcalamasınlar
Onu da düşündüm canım hatta bir kremi çok övmüşlerdi iki ay kullandım bana mısın demedi işe yaramamıştı hala evde duruyor
şimdi krem desem markasını isterler didiklerde didiklerler o tarafa bulaştırmadan çözeyim diyorum. amann çokta tıınn da diyorum :))
Merhaba kızlar bugün 12. gündü ve kontrole gittim. Herşey çok güzeldi. Barış Bey bile sonuca çok şaşırdı. Hemen fotolarda yerimi aldım:) Hatta cebinden bile videomu çekti. Sağdan soldan sıkıştır doğlallığı belli olsun falan diyodu. Artık sporcu sütyenine de gerek yokmuş Git cici cici sütyenler al dedi. Ama 3 ay yatarken göğüs üstünden bandaj takıcam. Oda göğüs çizgim aşağı taşındığından dolayı sanırım. Ben üzerine yatmaya korkuyodum daha doğrusu kıyamıyordum. Birşey olmazmış rahat rahat yatabilirmişim.Oh valla 12 gün geçti ve ben yarın spora geri dönüyorum hiç ameliyat olmamış gibiyim. Keşke önceden yaptırsaymışım. Burdan üşünler varsa kesinlik Barış Bey'e gidin diyorum. Dünde bi arkadaşım baktı benimkilere oda bayıldı. Dikiş izleri olmasa orjinal sanırdım dedi:)