- 11 Eylül 2020
- 290
- 329
-
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Gözlerini kapaması rahatsız etti biraz, herkes boyle mi merak ettimBunu niye merak ettin bende şuan onu merak ettim hadi bakalım
Demek uyumadın ve cinsellik topiklerinde geziyorsun seni gidi hınzır halay başıı seniYer yer ikisi de. Kimi zaman zevkine odaklanmak ister gözünü kapatir, kimi zaman kadini izlemek keyif verir. Erkegine ve anina bagli.
Gonul isterdi ki bu saatte baska aktivitelerle mesgul olayımDemek uyumadın ve cinsellik topiklerinde geziyorsun seni gidi hınzır halay başıı seni
Erkeklerdeki tavana bakma olayının mantığı nenki benimki de öylesaçlarımı kenara çekip suratıma bakıyor genelde. tamamını şey yapınca da tavana bakıyor
Saclarnı neden cekiyorki canın acmıyormu tuhaf geldi banasaçlarımı kenara çekip suratıma bakıyor genelde. tamamını şey yapınca da tavana bakıyor
Sac cekilmesi guzeldir yaSaclarnı neden cekiyorki canın acmıyormu tuhaf geldi bana
Utaniyor belki desaçlarımı kenara çekip suratıma bakıyor genelde. tamamını şey yapınca da tavana bakıyor
Beyin yandiErkeklerdeki tavana bakma olayının mantığı nenki benimki de öyle
Nasıl güzeldir canın acır birde sac can acıdır dikkat etsin söyledeSac cekilmesi guzeldir ya
E canimin acimasi güzel belki? Allah Allah bir sacimin cekilmesini seviyorum diye laf yemediğim kalmistiNasıl güzeldir canın acır birde sac can acıdır dikkat etsin söylede
Laf etmiyorum nasıl hrlşa olsun tebrik ediyorum neler duyacağım daha neler güzeldir umarımE canimin acimasi güzel belki? Allah Allah bir sacimin cekilmesini seviyorum diye laf yemediğim kalmisti
istedi gelmez aksama der direkKocacimi arayimda eve gelsin