Oral HPV

O gün tutmasanız daha iyi olur. İnşallah temiz çıkar korkmayın zaten rahimagzi temiz çıkmış bu da negatif çıkar diye düşünüyorum. İnşallah hayırlı haberler alırsınız.
İnşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için biraz olsun içim rahatlıyor konuşunca iyiki varsinz

Merhaba sonucunuz çıktı mı

Merhaba tekrar. Ne yaptınız, son durumunuz nedir? Merak ettim sonucunuzu

Tamamdır, inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz
Merhaba nasılsınız sonucum çıktı sizede haber vereyim dedim.Cok şükür korktuğum şey değilmiş normal bir doku sisligiymis ama şimdide sanki bademcigimin alt kısmında değişik bı şişlik farkettim.Hic bişey içimi rahatlatmiyor sanki ama bu sefer takmicam kafama Sonuçta rahimde yok ordada olması çok zor diye kendime sürekli soylicem

Merhaba haber verdiğiniz için teşekkür ederim Artık içiniz rahat olabilir alınan şişlik hpv değilse diğeri de değildir çünkü hpv olsaydı ağza yayılım gösterirdi. Ara ara lenfoid doku şişliği olabiliyormuş ben araştırmıştım. Hafif bir enfeksiyon bile tetikleyebiliyor. Önemli bir durum değilmiş bu şişlikler. Geçmiş olsun tekrardan

Merhaba size özelden birşey sorabilir miyim acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…