2016 yılında benim de aynı problemim oldu. Tam da küçük dilin yanında çıkmıştı. Özelde KBB doktoru lazerle yakarak alıp patolojiye gönderdi. Hpv açısından değerlendirildi ve negatif çıktı. Aynı zamanda iyi huyluydu. Sebebi bilinmiyor ama kontrolsüz hücre çoğalması dendi. Bir daha çıkabilir belki korkma dedi doktor ama 9 yıl geçti bir daha çıkmadı. Benimki gibi bir şey olabilir sizin de. Farklı bir KBB uzmanına gidip parçanın patolojide incelenmesini istediğinizi söyleyin. Geçmiş Gerçekten mi ya umarım öyledir.Kotu birşey çıkacak diye aklım çıkıyor
Tam bilemiyorum ama zannetmiyorum hpv olsa rahimde de olur mantıken. Yine de doktorunuza sorun ama bana biraz olmaz gibi g
Burda yeni oldgum için yanlış yere mi yazdim az önce acaba.Sizede çok geçmiş olsun umarım bnmde öyle biseydir.Peki sizin görüntüsü nasıldı acaba2016 yılında benim de aynı problemim oldu. Tam da küçük dilin yanında çıkmıştı. Özelde KBB doktoru lazerle yakarak alıp patolojiye gönderdi. Hpv açısından değerlendirildi ve negatif çıktı. Aynı zamanda iyi huyluydu. Sebebi bilinmiyor ama kontrolsüz hücre çoğalması dendi. Bir daha çıkabilir belki korkma dedi doktor ama 9 yıl geçti bir daha çıkmadı. Benimki gibi bir şey olabilir sizin de. Farklı bir KBB uzmanına gidip parçanın patolojide incelenmesini istediğinizi söyleyin. Geçmiş olsun.
Görüntüsü uzayan bir et şeklindeydi. Herhangi bir büyüme olmadı hızlı bir şekilde alındığı için olabilir. O dönem faranjit olmuştum tesadüfen o faranjit sayesinde farkedildi,boğazım kontrol edilirken hatta evde ilk ben farketmistim.Önce faranjit için antibiyotik verilip enfeksiyon geçtikten sonra işlem yapıldı. Doktor ilk olarak hpvden şüphelendi ben de karalar bağladım ama öyle değilmiş. İyi huylu tümör çıktı anlayacağınız. Panik ve stres yapmadan KBB uzmanıyla görüşün henüz ne olduğu belli değil. Kötü dusunmeyin ama ihmal de etmeyin.Burda yeni oldgum için yanlış yere mi yazdim az önce acaba.Sizede çok geçmiş olsun umarım bnmde öyle biseydir.Peki sizin görüntüsü nasıldı acaba
Görüntüsü uzayan bir
Evet benimde öyle yuvarlak ve hafif uzayan yapıda.Bende kaç kere bunun için farklı farklı farklı doktorlara gittim hepside önemsiz deyip yolladılar.En son gittiğim doktora ben dedim hpv olabilir mi gerçi rahimden test yapıldı negatif geldi ama dedim.O zman kesin sonuç için orayı alalım dedi bı sefer öyle demeseydm belki yine umursamayacaklardi.Benmde fark etmem zaten rahim hpv testinden sonra herşeyi didik didik araştırıp karalar bagladigim bı süreçte oldu.O donemde heryerimde birsey ariyordum.Kimseylede rahat konuşulmuyor böyle şeyler.Burada azda olsa içimi rahatlatabiliyorm.Cok teşekkür ederim hepinize.Allah hepimize sağlık versin öncelikleGörüntüsü uzayan bir et şeklindeydi. Herhangi bir büyüme olmadı hızlı bir şekilde alındığı için olabilir. O dönem faranjit olmuştum tesadüfen o faranjit sayesinde farkedildi,boğazım kontrol edilirken hatta evde ilk ben farketmistim.Önce faranjit için antibiyotik verilip enfeksiyon geçtikten sonra işlem yapıldı. Doktor ilk olarak hpvden şüphelendi ben de karalar bağladım ama öyle değilmiş. İyi huylu tümör çıktı anlayacağınız. Panik ve stres yapmadan KBB uzmanıyla görüşün henüz ne olduğu belli değil. Kötü dusunmeyin ama ihmal de etmeyin.
et şeklindeydi. Herhangi bir büyüme olmadı hızlı bir şekilde alındığı için olabilir. O dönem faranjit olmuştum tesadüfen o faranjit sayesinde farkedildi,boğazım kontrol edilirken hatta evde ilk ben farketmistim.Önce faranjit için antibiyotik verilip enfeksiyon geçtikten sonra işlem yapıldı. Doktor ilk olarak hpvden şüphelendi ben de karalar bağladım ama öyle değilmiş. İyi huylu tümör çıktı anlayacağınız. Panik ve stres yapmadan KBB uzmanıyla görüşün henüz ne olduğu belli değil. Kötü dusunmeyin ama ihmal de etmeyin.
Rahim ağzında negatif olması ağzınızda olmayacağı anlamına gelmez fakat ağızda tutulumu hpv nin daha zordur ayrıca hpv olmanız kanser olacağınız anlamına hiç gelmez 10 kadından 9 tanesi hpv olur ama farketmeden bağışıklık sistemi ile negatif olur yada farkedilir sonra negatif olur pozitif kalan çok çok azdır.hpv çıkmayacağını düşünüyorum boşuna kendinizi üzüyorsunuz geçmiş olsun.Ama görüntüsü aynı siğil gibi inşallah dediginz gibidir.Zaten rahimde yoksa hpv agizdada olmaz heralde dimi?Yada olabilir mi veya öyleyse bile kanser mi olucam kafayı yemek üzereyim.Cevabniz içimi bir nebze rahatlatsada arada bir geliyorlar böyle aklıma kötü kötü hayatı kendime zindan ediyorm.Cok teşekkür ederim
İnşallah değildir yinede o psikolojiyi kaldıramam sanırımRahim ağzında negatif olması ağzınızda olmayacağı anlamına gelmez fakat ağızda tutulumu hpv nin daha zordur ayrıca hpv olmanız kanser olacağınız anlamına hiç gelmez 10 kadından 9 tanesi hpv olur ama farketmeden bağışıklık sistemi ile negatif olur yada farkedilir sonra negatif olur pozitif kalan çok çok azdır.hpv çıkmayacağını düşünüyorum boşuna kendinizi üzüyorsunuz geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?