29 ekim opu oldum 10 kasım regl oldumMerhaba kızlar cevaplarınızı paylaşırsanız çok sevinirim
Peki hemen regli sonrası mı transferiniz gerçekleşti 2. Regliyi bekletti miben 2 gün sonra oldum. duphostan kullanmayı bıraktığım için normal dedi doktorum
Yumurtladıktan 12-16 gün aralığında regli olunuyor doğal süreçte olduğu gibi olmuş sizinkisi. Cevap için teşekkürler29 ekim opu oldum 10 kasım regl oldum
hayır bu regl sayılmıyor sonrakinde inşallahPeki hemen regli sonrası mı transferiniz gerçekleşti 2. Regliyi bekletti mi
Bulabildinjz mikızlar konudan bağımsız birşey soracağım hepiniz pozitif sonuçlar alısınız hayırlısıyla inşAllahben Bursada yaşıyorum yumurta takibi yaptırıyorum bu ay aramadığım yer kalmadı ovitrelle iğne bulamadım sizler nerelerden buldunuz bana yardımcı olurmusunuz en azından bi dahaki ay için bulmam lazım
hayırBulabildinjz mi
Ben opu olalı 10 gün oldu henüz regli olmadım o yüzden merak ediyorum. İkinci genelde gecikiyormuş öyle söylüyorlarIkinci adetim gecikti bu arada, tam 35.gunde oldum. Ikinciler cogu kiside gecikiyormus
Ne güzel benim 10. Gün bugün henüz olamadımBen 5 gün sona olmuştum
Ben de tam 10.gunde olmustum ilkini. Siz yanlis hatirlamiyorsam ohss olmustunuz yatis verilmisti. Belki o surecten oturu gecikmistir endiseenmeyinBen opu olalı 10 gün oldu henüz regli olmadım o yüzden merak ediyorum. İkinci genelde gecikiyormuş öyle söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?