- 15 Mayıs 2012
- 118
- 6
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol bambamcığım eklediğin için, gerçekten çok güzelsin ve burnun da harika olmuş. :) Serhat Tuncer içime sindi ama para konusundan dolayı 3-4 ay beklemem gerekecek. Neyse, zaten bahar ayları da ameliyat için iyi bir mevsim bence. Sağol tekrar :)
cnm ekledim seni gorebilirsin resimleri simdi :)
arkadaşım benide eklermisin resimlerine bakmak istiyorum
doktor secemıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm offf
cnm bnide ekleyebilirmisincnm rica ederim ne demek begendigine sevindim tatli yorumun icin de ayrica tesekkur ederim umarim diledigin gibi olsun senin de. ben de mayis ayinda ameliyat olmustum rahat gecmisti
burnumdan hic ama hic memnun degilim. Buraya resim koyamamam dr karaladigim anlamina gelmiyor. kaldi ki resim koymak zorunda da degilim. Bu forumda olan arkadaslarim burnumun durumunu biliyor . bana da hak veriyorlar. simdi gittigim drlar da burnumun kotu oldugu konusunda hemfikir. Ayrica bu nasil bi ithamdir ben burda yasadigim kotu bi deneyimi paylasiyorum. senin burnun guzel olmasi benim burnumu kotu yaptigi gercegini degistirmiyor. dr karalayacak olsaydim yaptigi burunlara guzel demezdim. hepsi de gayet guzeldi. zaten o yuzden ameliyata karar verdim. Ayrica serhat bey de biliyor burnumdan memnun olmadigimi. Duzeltirim dedi ama ayni hatayi asla tekrarlamayacagim. Daha burnum bandajliyken bile bi sorun oldugunu anlamistim.o zaman bile resimlerimi cekip yollamistim. aradan nerdeyse 1,5 yil gecti. bu saatten sonra da bi mucize beklemiyorum.
Ucret konusuna gelince, 2008 kasim ayinda tam 5000 odedim. Hic bisekilde karsiligini alamayarak. ıstanbullu fln da degilim. cok fazla rica etmeme ragmen bir kurus bile inmedi. Simdi yaptigi ameliat fiyatlarini duydukca sinirden deliriyorum. Ustelik benim burnum gercekten basitti.revizyondu. Sadece burun ucu duzeltme islemiydi.bana yaptigi tasarimla burnumun alakasi yok. kendime ona kizdigimdan daha fazla kiziyorum. kendim ettim kendim buldum.
canım gercekten uzuldum senin adına ins hersey istediğin gibi olur bende cok begenmedim burnumu yapıcak bişey yok
bende serhat tuncer in hastasıyım...
burun ameliyatımı yaptı..
çokta memnunum...
canım gercekten uzuldum senin adına ins hersey istediğin gibi olur bende cok begenmedim burnumu yapıcak bişey yok
girlsayse sizde mi serhat beye ameliyat oldunuz? sizin de resminizi gorebilir miyim? bana yollar misiniz..