Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

cnm ben fotolarimi silmistim akannehir pc de cok yavas su an. 1 ara yuklerim 1 tane. ozelden ismimi yaziim belki hatirlarsin.
ben de bir ara yine serhat beye gitmeyi dusundum ama riske atmayacagim cunku benim 3. olacak

cnm evet mesajını aldım; ve hatırlıyorum msnimde varsın ama uzun süredir görüşemedik ...

Bambam moralim bozuldu çok...Dün Serhat Bey'e kontrole gittim.şuan burnumu yaptıralı 7ay oldu.burnumun üzerindeki ufak tepeciğe hep ödem olarak bakıldı geçer geçer dedi bende üzülmedim.Görüntüde pek bozukluk yok ancak yakından bakıldığında belli oluo we ilerde burnum oturdukça daha da göze batacak bir ayrıntı imiş...Tekrar törpüleme işleminin yapılması gerektiğini söyledi Serhat Bey.Kendimi çok kötü hissediorum bu beklenmedik durum karşısında ne yapacağımı bilemiorum.Kendinden kaynaklanan bi durum olduğunu we telafi edilmesi gerektiğini söyledi.Mağlum kendisi pek konuşmadığı için bende yeteri derecede aydınlanamadım...Bakalım düşüncem biraz daha we tekrar görüşmeye gidip adam akıllı konuşucam...

( cnm benm keyfinin kacmasina uzuldum ama cozumu olmayan bir durum deilmis o yuzden bozma morelini. acele etme dedigin gibi dusun biraz daha. haberlerini bekliorz cnm benm umarim en guzel sekilde sonuclanir. bir de revizyon ile cok guzel burun sonuclari var o yuzden cok da uzulucek birsey yok aslinda bazen gerekbilior saniirm revizyon. fotona baktim cok tatlisin bence burnunda da cok buyuk bir sorun durmuor aslinda bence sekli hos ama tabi doktor gerekli demis o muhim.

cnm bence gereksiz yere kendini üzme o törpuleme işlemi gayet minik bişi öle ameliyat falan diil emin olabilirsin=)) üstelik serhat beyde kendinden kaynaklı bir durum oldugunu sölemiş ve düzeltmeliyim demiş hastasına sahip cıkan bir doktor oldugunu ben zaten biliyordum :))) fotona baktım cok hoş görünüyosun kesinlikle fotodan belli olmuyo ama cok takıldıysan törpület bence cnm 5 dakikalık bişi o lokalle momarma ve şişme olacagını zannetmiyorum, daha sonra gelişmelerden haberdar edersen sewinirim.

Son düzenleme:
Evet sonunda oldum ve bitti.Bugün 12 gün oldu ilkinden pek bir farkı olmadı açıkçası morartılarım ve şişliklerim açısından.Ama artık daha iyiyim.Tek problemim ameliyat gününden beri nezle olmuş olmam.Ameliyathanenin soğukluğundan olmuş sanırım.İlaç da kullandım ama hala hapşuruyorum ve burnum akıyor.Şimdi neyse de ilk günler çok zordu o burunla hapşurmak :) Bakalım ilerleyen günlerde memnuniyetim ne denli artacak görücez :)

cok gecmiş olsun sevgili elfdnz, morarmana ve şişmene cok şaşırdım cunku ben kendisine komplike bir revizyon ameliyatı olmuştum ve ne şişdim nede morardım üstelik benim dokularım cok hasastır, sanıyorum senin ameliyatın sadece törpüleme idi ve bu durumda morarman ve şişmen cok cok hassas bir bircildin oldugu anlamına mı geliyor=)) neyse umarım sıkıntıarına deger ve tatmin edici bir sonuca ulaşırsın.

Son düzenleme:
Egerki birisi varsa bu doktora ameliyat olan cok merak ediyorum, resimler paylasablirmisiniz? veya album varsa beni arkadas olarak eklemek, rica etsem?

arkadaslar suan 3. amelıyatımı dusunuyorum serhat bey aklımda olan doktorlardan biri. sekıl olarak guzel burunlar ama sankı okdugum kadaryla aradan 1 yıl fln gecınce burunda aksilikler yaşanmış gibi geldi ilk zaman şişliklerinden sonuç tam anlaşılmadığı için. önceden olup hala memnun olan varmı bambam dısında(onun cok guzel nazar değmesin :) )

bide sizlere ekleme yolladım burunlarınıza bakmak istiyorum arkadaşlar

Selam yelizz sen neden memnun kalmamıştın burnundan 2. ameliyatın olacak diye biliyorum. Sen barış çakıra olmuşun tasarımla mı aynı olmadı burnun yada sağlık problemin mi oldu acaba ?

Merhaba son zamanlardaki fiyatları nasıl acaba bir fikri olan var mı?

Baktığım burunlar oldukça iyi ama arkadaşlar eskisini görmeyince ne kadar iyi olduğunu doktorun bilmiyoruz ki belki sizin burnunuz zaten güzeldir sadece kemiğinizde çıkıntı vardır onu kesince çok güzel olmuşsunuzdur zaten..

Benim burnumun kemiğine hiç dokunulmasını istemem ama önü geniş.. Yani aslında burun ucu estetiği diye geçen bir estetik olmak istiyorum..Acaba iyi midir doktor bu konuda?

ayyy inşş tatlmmmm Serhat Bey'e devamlı arayıp arayıp teşekkür edesim geliyor ama raratsız etmek istemiyorum başını kaşıyacak vakti yok:))))

merhaba canım bende hayırlısıyla serhat beye burun ameliyatı olmak istiyorum. senin resimlerini görebilir miyim. ekledim seni kabul edersen sevinirim

Bambam2, Acaba beni de ekler misin arkadaşlığa? Serhat Tuncer ilgimi çekti ama hakkında pek paylaşım yok ve hiç albüm de yok.

Arkadaşlar kimsenin fotoğrafı yok mu ameliyat olmuş acaaba?? Merak ettim doğrussu, hem estetik cerrah, hem kbb üzerine de 2 yıl çalışmış. Güzel bir bileşim gibi. Bir kıza yaptığı burnu gördüm az önce albümlerden, çok hoşuma gitti...

seda önder'in de burnunu yapmış, vallahi tam benim istediğim tarz burunlar yapıyor galiba, nolur kendisine ameliyat olanlar memnunlar mı burunlarından, çökme mökme oldu mu? Vesaire yardımcı olabilirler mi? Ve lütfen fotoğrafı olan arkadaşlar beni ekleyebilir mi? Ben daha özel mesaj bile yollayamıyorum. 2-3 aydır araştırıyorum. ilk defa bir doktora kanım kaynadı. :)

fuzzygirl ben ameliyat olali 4yili gecti ve bastan beri hep cok memnunum saolun Serhat Bey. Nefes sorunlarim da vardi sukur hepsi duzeldi. HErhangi bir cokme durumu yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…