How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Opr. Dr. Serhat Tuncer hakkında bilgi paylaşım

serhat bey benim disimda yine harikalar yaratmis anlasilan. burnuma inanmayanlar icin foto ekledim. bunlara da guzel derseniz cok gulerim ohaoldumsmile

serhat bey benim disimda yine harikalar yaratmis anlasilan. burnuma inanmayanlar icin foto ekledim. bunlara da guzel derseniz cok gulerim ohaoldumsmile

ayy tatlisim kizma be yaw olumunekankayizsmile baktim yeni fotolarina da cnm benm. var mi bir gelisme doktor arastirma konusunda? gorusemedik bayadir :gitme:

birdbreak ekledim seni kabul eder misin merak ettim?ve unfeeling seninle zaten ameliyat olmadan önce knşmuştuk:)bnm de 3 hafta fln geçti sanırım netim yoktu bi kaç güne bn de fotolarımı koycm herkes çok beğendi burnumu amleiyat oldunu anlamıolar bile:)bi değişklik var sen de ama çözemedim diolar:Dbu arada bn sürekli bu nickden giriodum bu arkadaşımın aslında kendime de açtım şimdi ona da koycm:)

tatlisim haklisin karar vermek zor simdi senin icin daha da zor biliorm. TR ye ne zmn gidiorsun ya da gittin mi bile?

bambamcim gittim tr yr 2 haftaligina ama planladigimhicbiseyi yapamadim ve hicbiriyle gorusemedim:(( baska sorunlarla ilgilendim. yuzumdeki uyusma gibi !! psikolojikmis.. prozac iciyorum bu yuzden. basarisiz 1 burun ameliyati yuzunden tum dengem alt ust oldu. ewt cok cok zor karar vermek. bi daha yilbasi oncesi gidecegim ve ameliyat olacagim. hala karar veremedim:. cok az vaktim kaldi((

arkadaşlar koydum bn foto bikaç tane gerçi saçma fotolar ama 5 dk da çekiliverdik hem siz hem de arkadaşlarım görsün die:Dbakn bakalım beğenck misiniz?

birdbreak ekledim seni kabul eder misin merak ettim?ve unfeeling seninle zaten ameliyat olmadan önce knşmuştuk:)bnm de 3 hafta fln geçti sanırım netim yoktu bi kaç güne bn de fotolarımı koycm herkes çok beğendi burnumu amleiyat oldunu anlamıolar bile:)bi değişklik var sen de ama çözemedim diolar:Dbu arada bn sürekli bu nickden giriodum bu arkadaşımın aslında kendime de açtım şimdi ona da koycm:)

evet tatlm cok doğal ve güzel olmus güle güle kullan cnm:)))

arkadaşlar koydum bn foto bikaç tane gerçi saçma fotolar ama 5 dk da çekiliverdik hem siz hem de arkadaşlarım görsün die:Dbakn bakalım beğenck misiniz?

guzel bı burun daha gule gule kullann:) serhat beyın yaptıgı burunlar bırbırınıze benzıyor olumsuz anlamda demıyorum yanlıs anlamayın arkadslar mesele kımın yaptıgını bılmesem aklıma ılkonce serhat bey gelır bılhassa burun sırtlarından hemen anlıyorum.mutlulugunu yaşayın guzel burunlarınızın:)

unfeeling çok saol cnm:)venüs eet bn de bunu fark ettim sanki::1rolleyes:aman yaaa aynı olsun fark da etmez zaten bnm için:Dben memnunum yaa bşka da bişe istemiyorum umarım herkes memnun kalırr

sahra ekledim seni. bak bakalim super burnuma.

bana hak veren arkadaslara cok tesekkur ederim. sirf serhat tuncer yapti diye bu burnu begenip komiklesen bencil insanlar var!

birdbeakk canım ben de arkadaşlık isteği gönderdim sana beni de eklersen çok sevinirim....)

sahra ekledim seni. bak bakalim super burnuma.

hımmm eet cnm önce yandan fotolara baktım onlar normal geldi gerçi normal dediğim dediğin gibi ucu kötü olmuş fazla kalkık mı ne öle bişe iste.ama önden gerçkten kötü üzüldüm valla:(bn de hep böle bi şansızlıktan kormuştum aslında ameliyat olmadan önce:(:(gerçkten bazen şans olduğuna inanıyorum.revizyonda emre ilhanın çok iyi olduğunu ben de duymuştum ve onu da çok okumuştum zamanında sen yine araştırmaya devam et umarım çok güzel bi burna kavuşursun cnm

Bende Serhat Beye Ameliyat oldum Bir bucuk yil once profilden super ama yanlar hala kalin burdaki dr. Yanlarin alinmadigini soylediler bilmiyorum kafam karisti simdi senin begenmedigin taraf ne ben tekrar gidip kendisine duzelttirmeyi dusunuyorum..

birdbeak okadr guzel gozlerın var kı bu surecı sadece onlara odaklanarak atlatabılırsın ınan gozlerınden burundakı deformasyonfarkedılmıyor bıle cok dıkkatlı ıncelemk laazım halıyle sen rahatsız oldgun ıcın dırek onu farkedıyorsun revızyonda emre ılhan basarılı senın burnuna benzer bı deformıteyı barıs cakırın revızyon resımlerındede gormustum sanırım cok basarılı bır sonuc vardı umarım cabucak saglıgına kavusursun ıstedgın gıbı bır burunada

hımmm eet cnm önce yandan fotolara baktım onlar normal geldi gerçi normal dediğim dediğin gibi ucu kötü olmuş fazla kalkık mı ne öle bişe iste.ama önden gerçkten kötü üzüldüm valla:(bn de hep böle bi şansızlıktan kormuştum aslında ameliyat olmadan önce:(:(gerçkten bazen şans olduğuna inanıyorum.revizyonda emre ilhanın çok iyi olduğunu ben de duymuştum ve onu da çok okumuştum zamanında sen yine araştırmaya devam et umarım çok güzel bi burna kavuşursun cnm

tesekkur ederim sahra oncelikle objektif yorumlarin icin ve de guzel dileklerin icin. ne deolsa aklin yol bir. futbol takimi tutar gibi fanatikce dr tutmaya hic gerek yok ! cok komik ! insallah emre ilhan ya da baris cakir duzeltecek burnumu..

birdbeak okadr guzel gozlerın var kı bu surecı sadece onlara odaklanarak atlatabılırsın ınan gozlerınden burundakı deformasyonfarkedılmıyor bıle cok dıkkatlı ıncelemk laazım halıyle sen rahatsız oldgun ıcın dırek onu farkedıyorsun revızyonda emre ılhan basarılı senın burnuna benzer bı deformıteyı barıs cakırın revızyon resımlerındede gormustum sanırım cok basarılı bır sonuc vardı umarım cabucak saglıgına kavusursun ıstedgın gıbı bır burunada

misserablecim cok iyisin cok tesekkurler cnm . ewt her ikisi de basarili drlar. umarim burnum duzeltecekler. cok sagol. bana artik ilk ameliyati iyi yapan deil de cok revizyon yapan ve revizyonda basarili bir dr lazim.

Back