Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
serhat bey benim disimda yine harikalar yaratmis anlasilan. burnuma inanmayanlar icin foto ekledim. bunlara da guzel derseniz cok gulerim ohaoldumsmile
ayy tatlisim kizma be yaw olumunekankayizsmile baktim yeni fotolarina da cnm benm. var mi bir gelisme doktor arastirma konusunda? gorusemedik bayadir :gitme:
bambamcim slmm. hic bi gelisme yok henuz. dha karar veremedim. baris cakir ya da emre ilhani dusunuyorum.
tatlisim haklisin karar vermek zor simdi senin icin daha da zor biliorm. TR ye ne zmn gidiorsun ya da gittin mi bile?
birdbreak ekledim seni kabul eder misin merak ettim?ve unfeeling seninle zaten ameliyat olmadan önce knşmuştuk:)bnm de 3 hafta fln geçti sanırım netim yoktu bi kaç güne bn de fotolarımı koycm herkes çok beğendi burnumu amleiyat oldunu anlamıolar bile:)bi değişklik var sen de ama çözemedim diolarbu arada bn sürekli bu nickden giriodum bu arkadaşımın aslında kendime de açtım şimdi ona da koycm:)
arkadaşlar koydum bn foto bikaç tane gerçi saçma fotolar ama 5 dk da çekiliverdik hem siz hem de arkadaşlarım görsün diebakn bakalım beğenck misiniz?
birdbreak ekledim seni kabul eder misin merak ettim?ve unfeeling seninle zaten ameliyat olmadan önce knşmuştuk:)bnm de 3 hafta fln geçti sanırım netim yoktu bi kaç güne bn de fotolarımı koycm herkes çok beğendi burnumu amleiyat oldunu anlamıolar bile:)bi değişklik var sen de ama çözemedim diolarbu arada bn sürekli bu nickden giriodum bu arkadaşımın aslında kendime de açtım şimdi ona da koycm:)
sahra ekledim seni. bak bakalim super burnuma.
z£yn€p;15432775 .!.:birdbeakk aynen canım benide kabul edersen sevinirim
hımmm eet cnm önce yandan fotolara baktım onlar normal geldi gerçi normal dediğim dediğin gibi ucu kötü olmuş fazla kalkık mı ne öle bişe iste.ama önden gerçkten kötü üzüldüm vallabn de hep böle bi şansızlıktan kormuştum aslında ameliyat olmadan öncegerçkten bazen şans olduğuna inanıyorum.revizyonda emre ilhanın çok iyi olduğunu ben de duymuştum ve onu da çok okumuştum zamanında sen yine araştırmaya devam et umarım çok güzel bi burna kavuşursun cnm
birdbeak okadr guzel gozlerın var kı bu surecı sadece onlara odaklanarak atlatabılırsın ınan gozlerınden burundakı deformasyonfarkedılmıyor bıle cok dıkkatlı ıncelemk laazım halıyle sen rahatsız oldgun ıcın dırek onu farkedıyorsun revızyonda emre ılhan basarılı senın burnuna benzer bı deformıteyı barıs cakırın revızyon resımlerındede gormustum sanırım cok basarılı bır sonuc vardı umarım cabucak saglıgına kavusursun ıstedgın gıbı bır burunada