op.dr.zafer boyraz ameliyat

Dediğim gibi bence çok genç ve başarılı bir doktor. Ben de önceliğim estetik olarak gittim. Tabii ki estetik yapıyorlar, şeklini düzeltiyorlar. Aslında ona ameliyat olmak istiyordum ama dediğim gibi hem zaman hem maddi olarak biraz daha pahalı olduğu için daha uygun fiyatlı doktorlara bakıyorum şimdilik. Hayat ne gösterecek bilmiyorum :)

Ne kadar dedi fiyat olarak. Bir üy sonrasına mı tarih veriyor? Hacettepeden randevu nasıl aldınız peki.. kusura bakmayın çok şey sordum ama hacettepe hastanesine hiiiççç gitmedim şimdiye kadar
Ayrıca tam kapanma var benim zafer beyle randevu bayramdan sonraya kalacak mecbur..

Çok teşekkür ederim randevu almaya çalıştım ama hastane randevuda Hacettepe gözükmüyor ismimi değişti acaba, yazan arkadaşlar çok haklı forumu dün gece baya okudum hatta doktolar bu sitede bile sahte hesaplarla yaptirmışlar reklamlarini bu yüzden acele etmeyeceğim bu bir rant kapısı olmuş

Hacettepe'De doktor öğretim üyesi olduğu için o bölüm sekreterliğini arayıp aldım randevuyu, numara resmi sitelerinde mevcut. Fiyat 8 dedi ama artmıştır muhtemelen ben şubat ayında gittim. Ve evet şansımıza tam kapanma geldi, ben de hemen pazartesiye randevu alacaktım Galiba hiç ameliyat olamayacağız

Hacettepe hastanesi mhrs den alamıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Hacettepenin hangi birimine gidecekseniz hastaneyi arayıp randevu almak gerekiyor diye biliyorum.

İki ayda artmışmıdır acaba fiyatı... ya ne kadar pahalı herşey yine benim fikrim zafer hocadan yana.

İki ayda artmışmıdır acaba fiyatı... ya ne kadar pahalı herşey yine benim fikrim zafer hocadan yana.

Zafer hoca guzel burun yapiyor dogal burun istiyorsaniz ,bende ilk zafer hocayi begenmistim ama karar degistirdim biraz havali burunlar daha hos gozukuyor dr erol tunc hoca cok hoşuma gitti sizde bi bakin isterseniz

Zafer hoca guzel burun yapiyor dogal burun istiyorsaniz ,bende ilk zafer hocayi begenmistim ama karar degistirdim biraz havali burunlar daha hos gozukuyor dr erol tunc hoca cok hoşuma gitti sizde bi bakin isterseniz
Siz ameliyat olmuşmuydunuz? Siz kime karar verdiniz? Bir de dediğiniz Erol Tunça bakayım. Çok baktıkça insanın aklı daha çok karışıyor sanırım. Aslında ben İstanbul'da bir doktor daha bulmuştum muazzam güzellikte burunlar yapan. Ama kızımı götüremem, buradada bensiz durmaz.

Kızlar ben de boş durmadim bulunduğum şehirde özel hastanede bir Dr gittim bugün, evet sizin burnunuz estetikten önce sağlık için gerekiyor şöyle böyle dedi onbin fiyat çekti üstelik çok canım sıkıldı nefes almak hayatı bı durum sonradan instagramina baktım burun deliklerini hep farklı büyüklükte bırakmış , bide burasi küçücük şehir yani

Buarada Erol Tunca baktım ama Instagram'da en güzel burunlar Kocaeli'de Dr. Turgut yüce ye ait bence iki ay önce mesaj atmıştım o zaman 9 bin demiş artmadiysa tabi , tek sıkıntı instagramdan Dr beğenmek çok yanlış geliyor kovit bitsede tektek devlette Dr baksam adamlar kovitle uğraşırken benimki eften puften bı istekmis gibi hissediyorum

Koşarak uzaklaşsaydın hemen:)

Ben başka şehirde yaptıramam Ankara da olması lazım doktorun
Bu dönemde mecburen instagramdan takip edip beğeniyoruz başka seçeneğimiz yok çok iyi doktorlar var ama çok pahalılar..

Ahaha ayneen koşarak uzaklaştım hepimizin hayırlısı olsun ,bu sefer gözümü proflara diktim bu parayı verceksem bu işe emek etmiş makale yayın yazmış hocalarim yesin

Ahaha ayneen koşarak uzaklaştım hepimizin hayırlısı olsun ,bu sefer gözümü proflara diktim bu parayı verceksem bu işe emek etmiş makale yayın yazmış hocalarim yesin
Devlette belki daha rahat bulursunuz. Ama özelde prof lar çok daha pahalı. Mesela ben Haldun Kamburoglunu aramıştım. Gitmedim bile 23.000₺ dediler burun için. Muayeneye ücreti de 550+KDV... düşünün artık

Turgut Yüce'yi herkes çok övmüştü gidip görüşmek lazım bakalım ne diyecek

Siz hangi şehirdesiniz, İstanbul yakınlarında olanlar için gerçekten avanyltajli İstanbul sanırım çok daha yüksek direkt yabancılar Euro üzerinden arttiriyolar piyasayı, ozeldekilere hiç bakmayim ölmekuzere olursam başvurum

Ben Kocaeli’deyim ortalama 8-10 bin arası oynuyor burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…