- 18 Mayıs 2021
- 8
- 7
- 25
-
- Konu Sahibi goldenriver
Zafer beyden koşarak uzaklaştık
yamukluk için gittiniz mi ne dediMakul fiyata yapıyor diye sanki babasının hayrına burun yapıyor şahsi fikrim 2 3 bin lira fazla verin dürüst doktor bulun bunların drlar sitesindeki yorumları falan hep sahte asistan kendi yazmış öyle düşünüyorum bariz belli keriz kandırıyorlar sanki
Evet öyle.. bu konuyu ben açmıştım ,ben araştırıyordum.Sureci yaşadım ,memnunum simdilik,memnun olamazmim ki anlamadım.Kesin öyledir
yamukluk için gittiniz mi ne dedi
Yok o değil.. yazarım buraya bir gidip görüşeyim de..Eda hanım demistiniz sanki ona mi
Son günümde son bir Dr daha muayene oldum serdar Başer piezzo tekniği ile yapıyormuş saolsun oda ilgilendi. Yaptıran arkadaşımda morluk şişlik olmamış onun önerisiyle gittim. Bu teknik hakkında bilgisi olan varmıYok o değil.. yazarım buraya bir gidip görüşeyim de..
Hiç duymadım...Son günümde son bir Dr daha muayene oldum serdar Başer piezzo tekniği ile yapıyormuş saolsun oda ilgilendi. Yaptıran arkadaşımda morluk şişlik olmamış onun önerisiyle gittim. Bu teknik hakkında bilgisi olan varmı
Çoookk geçmiş olsun... karar verebildiniz mi peki?Ses dalgasıyla yapılıyormuş bu yöntemle ve şişlik ve morluk orani daha azmis ünlü drlarda duymuştum , avantaj ve dezantaj karşılaştırması yapmak önemli şişliğin az olması iyi tabi ama olumsuz bı yönü varmı bilmiyorum. Tüm Dr egriligin ciddi boyutta olduğunu ve kıkırdağı ortaya çekeceklerini söylediler hepsi belirli risklerden bahsettiler, revizyon konusunda yardımcı olacaklarını söylediler kusursuz olamayacağını beklentimi ona göre şekillendirmemi önerdiler nefes konusunda daha iyi olacağını söylediler.
Oldunuz mu ??? Ben de Serdar beyi araştırıyorum ?Çoookk geçmiş olsun... karar verebildiniz mi peki?
Oldunuz mu Serdar beye ?Ses dalgasıyla yapılıyormuş bu yöntemle ve şişlik ve morluk orani daha azmis ünlü drlarda duymuştum , avantaj ve dezantaj karşılaştırması yapmak önemli şişliğin az olması iyi tabi ama olumsuz bı yönü varmı bilmiyorum. Tüm Dr egriligin ciddi boyutta olduğunu ve kıkırdağı ortaya çekeceklerini söylediler hepsi belirli risklerden bahsettiler, revizyon konusunda yardımcı olacaklarını söylediler kusursuz olamayacağını beklentimi ona göre şekillendirmemi önerdiler nefes konusunda daha iyi olacağını söylediler.
Hakan Songür müBen oldum hakan beye