op.dr.zafer boyraz ameliyat

Zafer beyden koşarak uzaklaştık

Makul fiyata yapıyor diye sanki babasının hayrına burun yapıyor şahsi fikrim 2 3 bin lira fazla verin dürüst doktor bulun bunların drlar sitesindeki yorumları falan hep sahte asistan kendi yazmış öyle düşünüyorum bariz belli keriz kandırıyorlar sanki
yamukluk için gittiniz mi ne dedi

Allah Allah aynı doktordan mi bahsediyoruz.konuyu ben açtım ama...? Ben ameliyattan önce kendisinin yaptığı hastalar ile konuştum gayet memnunlardi.ben de kendisi ile görüştüğümde ameliyat öncesi ve sonrası bir ilgisizlik görmedim.gayet memnunum ameliyattan da ,surecim de sıkıntısız geçti.bir sorunum Yok şükür..😊

Aslında ben instagram üzerinden yazıştım gayet ilgiliydi ama ben de anlayamadım. Ama bir gidin yüz yüze görüşün de derim kesin karar vermeyin

Kızlar merhaba konuyu hortlatmis olayım, ben görüşmeye geldim Ankaraya Hakan hoca ve Mesut hocayla görüştüm çok ilgililer açıkçası farklı zamanlara verdiler henüz karar vermedim , bana zafer beye olan bazı arkadaşlar resim göndermişler ve memnunlarmis, belki aklında soru işareti olanlar yuzyuze gorussunler fakat ben gitmedim açıkcasi . Maduriyette çok kişisel bazıları en ufak sorunu buyutuyorlar bazıları olana razı ,mümkünse gidip görüşmek çok etkiliyor

Yok o değil.. yazarım buraya bir gidip görüşeyim de..
Son günümde son bir Dr daha muayene oldum serdar Başer piezzo tekniği ile yapıyormuş saolsun oda ilgilendi. Yaptıran arkadaşımda morluk şişlik olmamış onun önerisiyle gittim. Bu teknik hakkında bilgisi olan varmı

Ses dalgasıyla yapılıyormuş bu yöntemle ve şişlik ve morluk orani daha azmis ünlü drlarda duymuştum , avantaj ve dezantaj karşılaştırması yapmak önemli şişliğin az olması iyi tabi ama olumsuz bı yönü varmı bilmiyorum. Tüm Dr egriligin ciddi boyutta olduğunu ve kıkırdağı ortaya çekeceklerini söylediler hepsi belirli risklerden bahsettiler, revizyon konusunda yardımcı olacaklarını söylediler kusursuz olamayacağını beklentimi ona göre şekillendirmemi önerdiler nefes konusunda daha iyi olacağını söylediler.

Ses dalgasıyla yapılıyormuş bu yöntemle ve şişlik ve morluk orani daha azmis ünlü drlarda duymuştum , avantaj ve dezantaj karşılaştırması yapmak önemli şişliğin az olması iyi tabi ama olumsuz bı yönü varmı bilmiyorum. Tüm Dr egriligin ciddi boyutta olduğunu ve kıkırdağı ortaya çekeceklerini söylediler hepsi belirli risklerden bahsettiler, revizyon konusunda yardımcı olacaklarını söylediler kusursuz olamayacağını beklentimi ona göre şekillendirmemi önerdiler nefes konusunda daha iyi olacağını söylediler.
Çoookk geçmiş olsun... karar verebildiniz mi peki?

Merhaba çok merak ettim hakan beye muayeneye bende gideceğim kime karar verip ameliyat oldunuz memnun kaldınız mı?

Merhabalar
Ankarada revizyon ameliyatı için dr araştırıyorum hala bulamadım birkaç bulduğum kişi 30-35 bin tl dedi çok büyük rakamlar. deneyimi olan varsa lütfen paylaşsın

Oldunuz mu Serdar beye ?
Ben oldum hakan beye
Hakan Songür mü

X