op.dr.zafer boyraz ameliyat

Çok iyi ben çok beğeniyorum burunlarını, bakalım kapanmada biraz daha araştıracağız

Buarada Erol Tunca baktım ama Instagram'da en güzel burunlar Kocaeli'de Dr. Turgut yüce ye ait bence iki ay önce mesaj atmıştım o zaman 9 bin demiş artmadiysa tabi , tek sıkıntı instagramdan Dr beğenmek çok yanlış geliyor kovit bitsede tektek devlette Dr baksam adamlar kovitle uğraşırken benimki eften puften bı istekmis gibi hissediyorum
Ben bu sabah Gazi üniversitesi hastanesine polikinliğe randevu aldım :) Zaten plastik cerrahın bölümü bu böyle düşünmeyin bence :)

Dediklerinizi bende takibe alayım hemen, aslında ben hep KBB cilere bakıyorum iç yapıyı daha iyi biliyorlar gibi geliyor yanlışta düşünüyor olabilirim

Arkadaşlar konuyu ben açtım ama maalesef uzun süre girmedim
Ameliyatimi zafer boyraz a oldum.
Gayet memnun kaldım süreçten.ilgiliydi.
Kendi burnunuzun sorununu söylüyor sonra size soruyor ne istiyorsunuz diye.ameliyat ve sonrası süreçte gayet rahat geçti.sonuctan da memnunum.

arkadaşlar hakan soygur u duydunuz mu acaba yaptıran tanıdıklar çok memnunmus bayram sonrası bı gisip görüşmeyi dusunuyorum

Gazi hastanesi de randevuda çıkmıyor :KK43: bayram sonrası randevu aldım iki doktor için zafer bey ve haka beye varsa bildiğiniz onlarida aynı güne ekleyip görüşmeye gideceğim sizide bilgilendiririm

Gazi hastanesi de randevuda çıkmıyor :KK43: bayram sonrası randevu aldım iki doktor için zafer bey ve haka beye varsa bildiğiniz onlarida aynı güne ekleyip görüşmeye gideceğim sizide bilgilendiririm
Erol Tunçu siz mi önermiştiniz hatırlayamadım 😢 onu da takip ediyorum ama pek içime sinmedi gibi merakla bekliyorum yorumunuzu. Bayram sonuna salı günü vajinoplasti randevumu aldım. Onu halledip iyiyeştikten sonra burun konusuna ağırlık vereceğim.

Yok ben duymamıştım adını ama yorumlardan birinde burnunun yamuldugunu yazmış ameliyat olan biri forumda, ben de yine yeni bir isim sorayım size prof haldun kamburoglu Duydunuzmu kizlar

Yok ben duymamıştım adını ama yorumlardan birinde burnunun yamuldugunu yazmış ameliyat olan biri forumda, ben de yine yeni bir isim sorayım size prof haldun kamburoglu Duydunuzmu kizlar
Duydum aradım görüştüm.. sırf muayene ücreti 550+KDV ,rinoplasti ücreti 23.000 den başlıyor dedi asistanı.. Direkt eledim. Yani insan bir opsiyon falan bırakır ücret konusunda.. sanırım Ankara sosyetesine hitap ediyor kendisi 😀

X