- Konu Sahibi goldenriver
Çok iyi ben çok beğeniyorum burunlarını, bakalım kapanmada biraz daha araştıracağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çağdaş Öztürk ve Hakan Kara işe görüşmeye gideceğim yasaklardan sonra ikisinin de yaptığı burunlar hoşuma gittiÇok iyi ben çok beğeniyorum burunlarını, bakalım kapanmada biraz daha araştıracağız
Ben bu sabah Gazi üniversitesi hastanesine polikinliğe randevu aldım :) Zaten plastik cerrahın bölümü bu böyle düşünmeyin bence :)Buarada Erol Tunca baktım ama Instagram'da en güzel burunlar Kocaeli'de Dr. Turgut yüce ye ait bence iki ay önce mesaj atmıştım o zaman 9 bin demiş artmadiysa tabi , tek sıkıntı instagramdan Dr beğenmek çok yanlış geliyor kovit bitsede tektek devlette Dr baksam adamlar kovitle uğraşırken benimki eften puften bı istekmis gibi hissediyorum
Hangi doktora aldınız? Randevu oluştururken doktor seçmiyor muyuz?Ben bu sabah Gazi üniversitesi hastanesine polikinliğe randevu aldım :) Zaten plastik cerrahın bölümü bu böyle düşünmeyin bence :)
Hayır polikinliğe aldım o gün hangi doktor varsa, şansıma bakalım.Hangi doktora aldınız? Randevu oluştururken doktor seçmiyor muyuz?
Evet ,gayette güzel oldu ,sıkıntısız bir süreç oldu ,cok memnun kaldimAmeliyatinizi oldunuzmu acaba?
Evet ameliyat oldum.uzun süre foruma girmedim.o yüzden herkese yeni cevap veriyorumZafer Boyraz hakkında bilgi edilebildiniz mi acaba?
Teşekkür ederim ilginize çok sağolun..Evet ameliyat oldum.uzun süre foruma girmedim.o yüzden herkese yeni cevap veriyorum
Gayet güzel.oldu istediğim gibi
Süreçlerde iyiydi
Morarma agrim olmadı
İlgili bir doktor
Geçmis olsun.Evet ameliyat oldum.uzun süre foruma girmedim.o yüzden herkese yeni cevap veriyorum
Gayet güzel.oldu istediğim gibi
Süreçlerde iyiydi
Morarma agrim olmadı
İlgili bir doktor
Nasil geçti ameliyatMantıklı bayramdan önce vajinoplasti operasyonum var fırsat bulurmuyum bilmiyorum.
Regl oldum erkenden. Bayram sonuna kaldı.. olunca yazarım..Nasil geçti ameliyat
Duymadım. Ben devlet hastanelerine pek bakmadım açıkçası..Gazi universitesinde prog Yusuf kızıl varmış onu duydunuzmu
Erol Tunçu siz mi önermiştiniz hatırlayamadım onu da takip ediyorum ama pek içime sinmedi gibi merakla bekliyorum yorumunuzu. Bayram sonuna salı günü vajinoplasti randevumu aldım. Onu halledip iyiyeştikten sonra burun konusuna ağırlık vereceğim.Gazi hastanesi de randevuda çıkmıyor bayram sonrası randevu aldım iki doktor için zafer bey ve haka beye varsa bildiğiniz onlarida aynı güne ekleyip görüşmeye gideceğim sizide bilgilendiririm
Duydum aradım görüştüm.. sırf muayene ücreti 550+KDV ,rinoplasti ücreti 23.000 den başlıyor dedi asistanı.. Direkt eledim. Yani insan bir opsiyon falan bırakır ücret konusunda.. sanırım Ankara sosyetesine hitap ediyor kendisiYok ben duymamıştım adını ama yorumlardan birinde burnunun yamuldugunu yazmış ameliyat olan biri forumda, ben de yine yeni bir isim sorayım size prof haldun kamburoglu Duydunuzmu kizlar