op.dr.zafer boyraz ameliyat

Hemen ameliyat olacakmısınız. Gerçi bende muayeneden sonra beklemeyi düşünmüyorum.. bayram sonuna gideceğim. Özelde yapıyor ameliyatını. Makul bir ücret söylemişlerdi tlfnda. Sizde bilgilendirir misiniz lütfen süreç hakkında.. Ben ameliyattan değil ameliyat sonrasından korkuyorum. Bana yardımcı olacak kimse yok eşim var o da işe gidiyor. Kalkıp kızıma da bakmam gerek. Zorlanacak mısınız lütfen bilgilendirin ne olur... şimdiden çok geçmiş olsun.
İns ağrısız geçer zaten Ankara'da yaptiramazsam aynen bende tek kalacağım oğlumla gözümü çok korkutuyor aslında kendi evimde kendi duzenimde istiyorum ama şehrinde pek Dr yok uzmanlaşmış üstelik bu fiyatlarda soyluyorlar

Benim de durumum size benziyor ailem Ankara'da ben başka şehirden geleceğim bikac Dr sordum çok yüksek fiyat verdiler bana 7 bin dedi zafer bey o yüzden düşünüyorum ya bayram oncesi gideceğim ya bayram sonrası müsait olduğunu yaza yoğun olduğu söyledi, benimde küçük oğlum var ona bakamam diye ailem yanına gelmeyi düşündüm, burnumda eğrilik var baya bu yüzden Dr bakıp duruyorum imkanım olsa birsuru Dr bakıp seçsem ama gelip ise geri döneceğim için hemen de karar vermem gerekiyor. Size kaç demişti acaba
Merhaba. Ben muayeneye gitmemiştim ön bilgi için tlfnla aramıştım sekreter bayan 7000₺ den başlıyor demişti, bu fiyat gayet iyi benim için. Zafer beyin yaptığı burunları başarılı buluyorum. Bir kaç günde aileniz ile kalırsanız hızlı toparlarsınız.

İnşallah sizinde benimde hafif geçer ameliyatımiz, Ankara cerrahi merkezinde yapıyormuş 4 günde tampon aliniyomus 10. Gunde sanırım Atel aliniyomus onu gittiğiniz yerdede alırsınız dedi, tek sıkıntım tanıdık birine yada yaptıran birine ulaşamadım birde yorumlar arkaarkaya girmişler pek inandırıcı gelmedi siz kimden duymustunuz

İnşallah sizinde benimde hafif geçer ameliyatımiz, Ankara cerrahi merkezinde yapıyormuş 4 günde tampon aliniyomus 10. Gunde sanırım Atel aliniyomus onu gittiğiniz yerdede alırsınız dedi, tek sıkıntım tanıdık birine yada yaptıran birine ulaşamadım birde yorumlar arkaarkaya girmişler pek inandırıcı gelmedi siz kimden duymustunuz
Benim arkadaşım revizyon yaptırdı. Çok güzel oldu burnu. Sonra bende instagramdan takip ettikçe çok başarılı buldum kendimce:KK66:

Öyle olmasını ben de umuyorum bunun dışında birçok Dr çok yüksek fiyatlar verdiler maalesef tanindikca arttiriyolar

Ben bayramdan önce muayeneye gidip gün almayı düşünüyorum siz yakınsınız bence böyle yapın fiyatta belli olur

Ben bayramdan önce muayeneye gidip gün almayı düşünüyorum siz yakınsınız bence böyle yapın fiyatta belli olur
Ben de bayramdan önce gidip görüşeceğim, aklımda bir doktor daha var. Mustafa Bezirgan hiç duydunuz mu? 2 yakınım ona ameliyat oldu ama yine de emin olamıyorum.

Ben de bayramdan önce gidip görüşeceğim, aklımda bir doktor daha var. Mustafa Bezirgan hiç duydunuz mu? 2 yakınım ona ameliyat oldu ama yine de emin olamıyorum.
Hiç duymadım açıkçası. Memnun mu bari yakınlarınız? Biraz inceledim instagramdan ilk izlenimim herkesin burnu aynı olmuş gibi geldi. Hep aynı burnu mu yapmış bana mı öyle geldi bilemedim. Tabi başarılı burunlar sonuç olarak. Birde bu doktorla görüşün isterseniz bize de fikrinizi söyleyin 😀

Ben de duymadım, Dr Mesut kaya varmış baktım gayet güzel ancak fiyat 15 binlerde bu kadar genetik kusurlu ülkede ameliyat bitmez ama uçuk degilmi kızlar bilemedim, devlette eminimki iyi hocalarda vardır bı yandan devlete de bakmak istiyorum bı yanım zafer beyde takılı kaldi

Valla ben bir an önce bayram olsun da muayeneye gideyim diye bekliyorum. İnstagram üzerinden kendisi cevap veriyor mesajlara şu dönemde reklam yapan doktorlardan korkuyorum. Sosyal medya hesapları şişirilmiş sahte hesaplarla dolu çoğu doktorun. Buna bile sahte takipçi çeken doktora ne derece güven olur bilemiyorum

Ben de duymadım, Dr Mesut kaya varmış baktım gayet güzel ancak fiyat 15 binlerde bu kadar genetik kusurlu ülkede ameliyat bitmez ama uçuk degilmi kızlar bilemedim, devlette eminimki iyi hocalarda vardır bı yandan devlete de bakmak istiyorum bı yanım zafer beyde takılı kaldi
15 bin sadece estetik amaçlı bir operasyon için fazla bir fiyat bence. Yani içsel düzeltmeler, nefes alma, kıkırdak problemi gibi bir çok şey olsa belki normal ama sadece görüntü için fazla fiyat. Aslında burnundan memnun olmayan kişi sayısı fazla fiyatlar makul olsa hasta sayısı çoğalacak. Bir yakınım var İran'lı diyor ki İran'da her 10 kadından 9unun burnu yapılı. Hem fiyatlar uygun hem doktorlar çok başarılı.

Hiç duymadım açıkçası. Memnun mu bari yakınlarınız? Biraz inceledim instagramdan ilk izlenimim herkesin burnu aynı olmuş gibi geldi. Hep aynı burnu mu yapmış bana mı öyle geldi bilemedim. Tabi başarılı burunlar sonuç olarak. Birde bu doktorla görüşün isterseniz bize de fikrinizi söyleyin 😀
Aynen ya bana da biraz düz geldi o yüzden çekiniyorum. Yakınlarım çok memnun..

Kesinlikle çok pahalı. Hacettepe'de Mert Çalış var onunla bir görüşün isterseniz. Ben gidip görüştüm çok iyi bir doktor, çok da güzel burunlar yapmış ama hemen gün vermiyor en erken 1 ay öncesi.

Kesinlikle çok pahalı. Hacettepe'de Mert Çalış var onunla bir görüşün isterseniz. Ben gidip görüştüm çok iyi bir doktor, çok da güzel burunlar yapmış ama hemen gün vermiyor en erken 1 ay öncesi.
Merhaba başka bir başlıkta daha okumuştum siz Mert Bey hakkında ne düşünüyorsunuz? Hacettepe de estetik için nasılsın bir yol izlediniz. Mesela ben sadece burnumun şeklinden rahatsızım bunu kabul edip ameliyat ediyormu? Mert beye karar verebildiniz mi:)

X