op.dr.zafer boyraz ameliyat

goldenriver

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
9
8
39
merhabalarr herkese...Arkadaşlar op.dr. zafer boyraza burun estetiğiolan oldumu ?çok doğal olduğunu söyledi bi arkadaşım...

Ben de kendisiyle görüştüm fiyatta veriyor bit sıkıntı olmazsa 29 Mart’ta ameliyatım
Surec nasil ilerliyo arkadasim kisaca anlatirmisin yerine gittiniz film tomografi falan istemedimi hemen bir hafta sonraya randevu vermis fiyatta benim icin onemli ozelden yazabilirmisiniz benimde aklimda zefer bey var durumum kisitli ins fiyati da bana uyar

Ben çok hasta oldum ağır bir grip geçiriyorum. Muayeneye gidemedim ertelemek zorunda kaldım. Ama telefonda fiyat bilgisi vermişlerdi bana. Birde ins.tadan takip ediyorum. Çok başarılı burunlar yapıyor. Asistanı hemen muayene ve ameliyat tarihi verebiliyoruz demişti. İyileşmeyi bekliyorum o yüzden. Giden arkadaşlar bilgilendirsin lütfen bizleri..

Önce muayene edeiyor burnun içi ile ilgili bir problem varsa söylersonra nasıl bir burun istediğinizi söylüyorsunuz size zaten burun tipinize göre olup olmayacağını söyler ameliyat günü de hemen veriyor aneliyatlarını özel hastabede yapıyor ameliyat gününden öncceki gün tahlil ve tetkiklerinizi yaptıyorsunuz kolay bir süreç bu

Siz ameliyat oldunuz herhalde ozelden fotonuzu gorebilirmiyim yaptigi burunlari cok begeniyorum.

Evet ameliyat oldum, internet ortamına resim koymayı-göndermeyi sakıncalı buluyorum bu yüzden kusura bakmayın lütfen. Şöyle bir şey zafer hoca tek tip burun yapmıyor, hastanın isteği ve burun yapısıyla alaka olarak olabilecek en iyi burnu yapıyor (bana göre) o yüzden yaptığı burunlara o kadar bakmayın bir gidip görüşün derim.

Ameliyatinizi oldunuzmu acaba?

Merhaba ben de randevu aldım ve hemen haftaya muayene ve ameliyat i ertesi güne şeklinde verebildi. Lütfen bilgi verirmisiniz nasıl sureciniz

Ameliyatinizi oldunuzmu acaba?
Merhaba.. Ben yeni düzeldim daha bir de kızım var oda çok hasta oldu daha düzelemedi. Bende bayram sonrasına erteledim kendimi mecburen.. Ameliyat olunca buraya da yazarım.. Ama Zafer beyi çok başarılı buluyorum sürekli de takip ediyorum. Benim nefes alamama gibi bir problemim yok sadece burnumu beğenmiyorum, dümdüz ve büyük bi burnum var.

Merhaba ben de randevu aldım ve hemen haftaya muayene ve ameliyat i ertesi güne şeklinde verebildi. Lütfen bilgi verirmisiniz nasıl sureciniz
Hemen ameliyat olacakmısınız. Gerçi bende muayeneden sonra beklemeyi düşünmüyorum.. bayram sonuna gideceğim. Özelde yapıyor ameliyatını. Makul bir ücret söylemişlerdi tlfnda. Sizde bilgilendirir misiniz lütfen süreç hakkında.. Ben ameliyattan değil ameliyat sonrasından korkuyorum. Bana yardımcı olacak kimse yok eşim var o da işe gidiyor. Kalkıp kızıma da bakmam gerek. Zorlanacak mısınız lütfen bilgilendirin ne olur... şimdiden çok geçmiş olsun.

Benim de durumum size benziyor ailem Ankara'da ben başka şehirden geleceğim bikac Dr sordum çok yüksek fiyat verdiler bana 7 bin dedi zafer bey o yüzden düşünüyorum ya bayram oncesi gideceğim ya bayram sonrası müsait olduğunu yaza yoğun olduğu söyledi, benimde küçük oğlum var ona bakamam diye ailem yanına gelmeyi düşündüm, burnumda eğrilik var baya bu yüzden Dr bakıp duruyorum imkanım olsa birsuru Dr bakıp seçsem ama gelip ise geri döneceğim için hemen de karar vermem gerekiyor. Size kaç demişti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…