merhaba eluard benim de listem baya bir uzun ama uzatikcada uzuyor kime karar vericem daha cok zorlaniyorum. sen ne zaman dusunyorsun ameliyat olmayi? ben 5-6 ay da dusunuyorum kismetse.
benim listemde Fetih Orak, Sureyya Seneldir, Sadulah Karun var bide Yakup Avsar
Çapa Medi Life da oldu benim ameliyatım. eda da orda oldu galiba.
Sadullah Karun acaba hangi hastanelerle calisiyor? kendisine ameliyat olanlar bilgi verebilir mi? listeme sadullah beyi de ekleyecegim sanirim, iyi bir doktora benziyor, ozellikle edamisra'nin burnunu gordukten sonra.. :)
benim ikizim var ilk o yaptırdı burnunu sadullah beye. 2 yıl önce. kapalı teknik yapıyor. kapalı teknikte ezbere yapılır ameliyat ve burun ucuyla oynayamazlar. açık teknikte açıp görüyorlar orantıyı sağlıyorlar ucunada gayet rahat müdahale ediyorlar. kavis yapıyor çok olmasada hafiften ve düzgün kırıyor burun üstü kemiğini ama çok çok fazla bir fark olmuyor ve çok kaviste olmuyor ki olan kaviste 1buçuk yılsonra ortaya çıkıyor. ikizimin burun ucu hala aynı duruyor hiç beğenmedik. ve bir yil nefes alamadi. ben serhat tuncere oldum. açık ameliyat oldum. 5 ay önce ve daha şimdiden mükemmel bir kavis ve burun ucum var. nefes problemim hic yok. benim ikizimde tekrardan serhat beye ameliyat olucak. ucuz yapıyor evet ama bence çok iyi değil. 2buçuğa yapıyor.serhat bey 5bin diyor ama ben yalvardım yakardım bana 2buçuğa yaptı o da. çok endişelenmeyin kötü bir burun olmuyor eskisinden iyi oluyor ama çok çok güzelde yapmıyor buda bnm düşüncem. inşallah sizinkisi güzel olur.
açık teknikte yapılabilecek herşey kapalı teknikde de yapılabiliyor..2 yıl önesinde kullanılan yöntem farklıysa onu bilemiycem.. kapalı teknikle Sadullah Karuna ameliyat oldum.. hem burun ucumu yaptı hem kemerimi aldı hem kavis verdi hem deviasyonumu iyileştirdi eskisinden cok daha iyi nefes alıyorum..
edamisra su yazdigin seyle icimi o kadar rahatlattin ki :) zaten bugun senin burnunu gordukten sonra doktoru arastirmaya basladim, gercekten cok iyi is cikarmisa
EDAMISRA senin burnunu görebilirimiyim nasil yapmis diye? ne zaman yaptirdin sen?
EDAMISRA senin burnunu görebilirimiyim nasil yapmis diye? ne zaman yaptirdin sen?
edamisra: burunun gercekten cok guzel olmus :)
arkadaşlar ben de nisan ayında düşünüyorum burun ameliyatı olmayı sadullah beye gidecek olanlar benimle iletişime geçebilir mi yalnız olmak istemiyorum.birlik olursak sanırım daha güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?