How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Op. Dr. Sadullah Karun hakkında bilgi

git bir gorus derim eger isinin ehli ise kbb cilerde iyi burunlar yapiyor ama plastik cerrahlar bu isin okulunu okuyor .
zaten sana onceki yaptigi burunlari gosterecektir eger icine sinerse ve fiyatda makul se anlasirsiniz.
ne kadar cok doktor arastirirsan kafan okadar cok karisir. yok cok ucuz olsun dersen bulgaristanda 600 euroya yapan bir doktor taniyorum 60 kusur yasinda kendisi acaba nesteri tutmayi nasil beceriyor:1: her neyse konuyu baya dagittim sen iyice bir dusun doktorunu bul ol ameliyati gitsin .

hem tamer köse ile görüştüm hem aret çerçi özkan ile hemde orhan sanisoğlu ile görüştüm hepsi ayrı ayrı hastahanelerde bak tanıdk soktum araya aralrında en iyisi orhan mış ona cumartesi saat 07:00 de ameliyat olmaya karar verdim sizce kızlar ?

git bir gorus derim eger isinin ehli ise kbb cilerde iyi burunlar yapiyor ama plastik cerrahlar bu isin okulunu okuyor .
zaten sana onceki yaptigi burunlari gosterecektir eger icine sinerse ve fiyatda makul se anlasirsiniz.
ne kadar cok doktor arastirirsan kafan okadar cok karisir. yok cok ucuz olsun dersen bulgaristanda 600 euroya yapan bir doktor taniyorum 60 kusur yasinda kendisi acaba nesteri tutmayi nasil beceriyor:1: her neyse konuyu baya dagittim sen iyice bir dusun doktorunu bul ol ameliyati gitsin .

hem tamer köse ile görüştüm hem aret çerçi özkan ile hemde orhan sanisoğlu ile görüştüm hepsi ayrı ayrı hastahanelerde bak tanıdk soktum araya aralrında en iyisi orhan mış ona cumartesi saat 07:00 de ameliyat olmaya karar verdim sizce kızlar ?

orhan beyle ilgili topikleri okudum menmnun olan cok seninde icine sindiyse ol bitsin . yasar hastanesinde yapiyor ameliyati galiba internette fotografini gordum distan apartmandan bozma bir hastaneye benziyor ama doktor iyi olsunda isterse binanin bodrumunda yapsin:1: . bu arada kaca yapiyor kendisi ve hangi teknigi kullaniyor acik kapali tamponlu mu nasil.

orhan beyle ilgili topikleri okudum menmnun olan cok seninde icine sindiyse ol bitsin . yasar hastanesinde yapiyor ameliyati galiba internette fotografini gordum distan apartmandan bozma bir hastaneye benziyor ama doktor iyi olsunda isterse binanin bodrumunda yapsin:1: . bu arada kaca yapiyor kendisi ve hangi teknigi kullaniyor acik kapali tamponlu mu nasil.

albüm paylaştım bakar mısınız acaba ? dr orhan sanisyanoğlu diye bir bakar mısınız yardım etsen :((
kuzucum hiç konuşmadım ben ona bırakıyorum çünkü yeterki düzgün olsun açık kapalı farketmez tampon olsada olmasa yeterki düzgün olsun :((( sormadım canım tanıdık diye fazla üstelemedim yoksa sorardım

albumunu gordum canim senin burnunun cok fazla isi yok hatta kirmadan torpuyle halledilebilicek birsey zannedersem biraz da ucunu kaldirdimmi cok guzel bisey cikar ortaya. kesin kararlimisin cumartesi oluyormusun

albumunu gordum canim senin burnunun cok fazla isi yok hatta kirmadan torpuyle halledilebilicek birsey zannedersem biraz da ucunu kaldirdimmi cok guzel bisey cikar ortaya. kesin kararlimisin cumartesi oluyormusun

kararlıyım canım benım kesin cumartesi saat: 07:00 de orhan beye oluyorum
ne tarz burun tipi yakışır sence kimin burnu gibi mesela?

bence orasini en iyi doktor bilir .onlarin uyguladiklari altin kural diye bir olcu birimleri var kisinin cenesine gamzelerine alnina falan bakip olcuyorlar yani herkese yakisan burun farkli oluyor mesela asenanin burnu senin yuzune yakismaz. doktora birak icin rahat etsin ama ozel istegin varsa ucu cok kalkik kavis falan mutlaka doktora soyle ki onceden bilsin.

2 ay önce ameliyatım gerçekleşti. 2 kişi dışında estetik olduğunu anlayan yok yakın çevremde bile. bana hala eskisi gibi geliyo burnum. daha güzel olabilirdi diyorum.fakat illa ki bi düzeltme oldu tabi olmadı değil ama daha iyi olabilir :D

Ya arkadaslar lütfen birisi doğru bi sekilde açıklasn 1 gün sonra sadullah beye ameliyat olucam ama kafam cok karıştı bende hem deviasyon hem kaves var 2 operasyon olucak ve açıkçası korkularm var :/

Ya arkadaslar lütfen birisi doğru bi sekilde açıklasn 1 gün sonra sadullah beye ameliyat olucam ama kafam cok karıştı bende hem deviasyon hem kaves var 2 operasyon olucak ve açıkçası korkularm var :/

gozun kapali git ol ameliyatini ben 5 ay once oldum cok da memnunum benimde hem deviasyon hem estetik idi .su an oldugumu unuttum bile .

Benim bugün alcim açıldı suanda burnum baya sis ama inince guzel olacak diye düşünüyorum sis haliyle dahi iyi duruyor ama tabi ne istediğinize bagli. Suan ameliyatım cok yeni ve sislik, morluklarim fazla olduğu ıcın fotograflarım size fikir vermeyebilir isterseniz eski üyelere sorun...

kime oldunuz ameliyat. sadullah beye mi... ben de kendisi hakkında fikir sahibi olmak istiyorum... ya da hangi doktora oluduysanız... eger menun kaldıysanız resminizi görebilir miyim...

Alexy

kızlar merhaba bende sadullah beyde karar kıldım ama hala endişeliyim sanki eski yorumlara bakıyorum aklım karışıyor. 1 hafta kadar vaktim kaldı :/ nasıl memnunmusunuz gerçi yeni ameliyat gerçekleşmiş ama fikriniz nedir?

eger sadullah beye ameliyat olduysanız düşücelerinizi öğrenebilir miyim... sonuç nasıl sizce... ve ameliyat olduysanız bir resmi gönderebilir misiniz.

alexy

Evet arkadaşlar geçen hafta Sadullah Bey'e gittim ve ameliyat oldum.Benim ameliyatta deviasyon idi.Şuan bandaj alınmadığı için resim koymadım ama en güncel hastası olmam sebebiyle merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz :)

Merhabalar sitede yeniyim acıkcası sırf burun ameliyatı konuları icin uye oldum:) son 1 aydır dusunmekteyim oncelikle burnumda deviasyon var yani onden saga dogru bi de biraz kemerim var.cevremde o kadar cok arkadasım ameliyat oldu ki ben de cesaretlendim.kesinlikle duzeltilmeli dedigim bi burnum yok ama mukemmeliyetciyim biraz daha iyi olsun isterim ve minyon biriyim kucuk bi yuzum var burnumda buyuk degil ama daha uyumlu bi burun beni daha guzel gosterir diye dusunuyorum.sadullah beye ameliyat olan cok yakın bi arkadasım ve yine ameliyat olan onun arkadasları var genel olarak basarılı buluyorum.ancak icime sinmeden az arastırıp sonra aklımda soru kalsın istemiyorum cunku burnum ince ve burun ucum falan kalkık guzel bi yapıya sahip guzel kısımları bozmak istemiyorum ifadem cok degissin de istemiyorum.sizden yardım ve fotograf bekliyorum ameliyat olanlar eklerse sevinirim siteyi daha pek cozemedim bu ilk mesajım simdiden tesekkur ederim :)

eger sadullah beye ameliyat olduysanız düşücelerinizi öğrenebilir miyim... sonuç nasıl sizce... ve ameliyat olduysanız bir resmi gönderebilir misiniz.

alexy

Merhaba Mayıs da 1 yıl olacak eski burnuma göre evet gayet güzel ve doğal oldu. Yani ama gel bana sor illa ki beğenmediğim bir nokta var. Foto nasıl gönderebilirim bulamadım ya :( eski yeni atayım foto

Back